קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משחק חדש אתגר משחקי דפדפן
    על ידי eldan20007 בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-06-2010, 18:42
  2. [משחק]שם אתגר - אמא
    על ידי amirt5 בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-01-2009, 17:05
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 16:26
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 20:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

משחק או אתגר אם יהיה מספיק מעוניינים

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל משחק או אתגר אם יהיה מספיק מעוניינים

שלום, רציתי אולי לעשות סוג של תחרות, או אתגר בין חברי הפורום,
    על פי מה שראיתי הפיקאפרים של היום לא יודעים מה זה לשחק אם המשחק ולפתה את הבחורה, אז אולי נעשה תחרות
    בין אלה שחושבים שמראה יותר חשוב לאלה שחושבים שהמשחק יותר והדינמיקה החברתית, אני זוכר שעשיתי תחרות כזאת דומה בעבר ונצחתי, ואני בעד לעשות אותה שוב שאם תהיה זרימה בין חברי הפורום, נעשה 2 קבוצות, קבוצה אחת שתתלבש יפה כל הדברים אבל בלי משחק,וקבוצה שניה תבוא רגיל בלי עצוב שיער בלי כלום אבל צריכים לדעת איך לדבר.

נעשה תחרות על מטרה מסויימת שנבחר, ונראה מי מצליח להשיג אותה או להוציא מה שנדרש להוציא ממנה. אבל זה דורש כמה חברים שמעל גיל 18 שנוכל להכנס למקומות של "הגדולים" ולשחק תמשחק על נשים בגיל 25+- ולא בנות בנות 18 שמתרגשות מבחור עם כובע של אלגנט.
    הייתי שנה מחוץ למשחק אבל אני בכיף אחזור למרות שיש לי חברה, קדימה מי זורם?
    נערך לאחרונה על ידי Ahene; 14-05-2013 בשעה 04:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

אין טעם לעשות תחרות
    בנאדם חתיך לא יצטרך להתחיל עם בנות ויגיע לאותם תוצאות
    כמו שבנאדם שנראה סבבה ויודע לדבר נכון יגיע

תבין את זה ככה כמו שחשוב לך שהבחורה שתזיין תהיה כוסית
    ככה גם לבחורה חשוב ..
    נ-ע-ר-ך.

לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    אין טעם לעשות תחרות
    בנאדם חתיך לא יצטרך להתחיל עם בנות ויגיע לאותם תוצאות
    כמו שבנאדם שנראה סבבה ויודע לדבר נכון יגיע

תבין את זה ככה כמו שחשוב לך שהבחורה שתזיין תהיה כוסית
    ככה גם לבחורה חשוב ..
    מסכים לגמריי, אבל משום מה קיבלתי כאן מאנשים את הגישה שפיקאפ= לסט ובגדים.
    אני בשום פנים ואופן לא טוען שגברים לא צריכים להראות טוב, או להיות מטופחים, ההפך.
    נערך לאחרונה על ידי Ahene; 14-05-2013 בשעה 04:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ahene צפיה בהודעה
    מסכים לגמריי, אבל משום מה קיבלתי כאן מאנשים את הגישה שפיקאפ= לסט ובגדים.
    אני בשום פנים ואופן לא טוען שגברים לא צריכים להראות טוב, או להיות מטופחים, ההפך.
    אל תקשיב לאנשים שבאים לך עם כל מיני דברים מופלצים שעובדים לבנאדם שהמציא אותם
    תעובד לפי מה שתכלס ..

בגדים זה חשוב תכלס
    אבל להתלבש יפה , ולא כל מיני דברים אידיוט רק בשביל שבחורה תסתכל עליך
    תנסה להבין מה עבר לך בראש כשחשבת לשים את הפריט הזה
    וכמה שאתה מכוער איתו

ובנוגע לסטים , תכלס אומרים לך שתעשה סטים בשביל שתשבור פחד לדבר עם בנות
    הבעיה שזאת שיטה קרה ומאוד וקשה ליישום
    נ-ע-ר-ך.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

נשים בנות 25+ נראות זוועה ויש להן צלוליטס. ובישראל הן בכלל נראות כמו תחת עם הגנטיקה שלהן בגיל 25 הן נראות כבר 40. אתה יכול לקחת את כולן לעצמך. אני ישאר עם בנות 15-21. שלהן אכפת רק ממראה ומסטטוס. תמיד ריחמתי על ילדים שבתיכון לא היה להם בנות, הם פספסו תשלב שבו הבנות נראות הכי טוב..ואף כמות של סקס בנות בנות 25+ לא תתן לך תהנאה והיחס שאתה מקבל מצעירות בשיא שלהן, כשאתה בעל LMS גבוה. אתה תרדוף אחרי זה כל חייך, ללא הצלחה. ואני לא מדבר על סקס, סקס טוב אני קונה בכסף וסקס טוב שהוא לא בכסף הוא נדיר מאוד. אני מדבר על היחס שאתה מקבל. על כמה שהן כנועות לך כי אתה חתיך או בעל קשרים. אני אוהב לראות אותן נותנות לך יחס של אלוהים רק בגלל שאתה בעל LMS גבוה, שהן לא יודעות שבחטיבה היית אחד שהן לא היו מסתכלות עליו. משפטים כמו "אני רוצה ילד ממך", "אתה אהבת חיי", "תכניס אותי להריון", "אתה מושלם", "איזה יפה חבר שלי". זה יחס...שאם אתה מכוער או ממוצע אתה לעולם לא תקבל אותו.. אה ולפי מה אתה קובע הצלחה? מספרים? נשיקות? חחח אני משיג את זה במסיבת בית פה בלי להזיע. ואני אפילו לא נראה בשיא שלי. מה שחשוב הוא היחס שאתה מקבל ומיד אחרי זה כמה אתה מזיין. להשיג מספרים כל אחד יכול, אני יכול לנשק גם 50 בנות במסיבה. זה לא מצביע על כלום, רק בתולים מתלהבים מהדראק הזה, כולם מתנשקים עם כולם, אפילו עם ידידות שלי התנשקתי בפה. יחס של אלוהים לעומת זאת..לא כל אחד יקבל...אני לא מכיר הרבה שבנות רצו להתחתן איתם אחרי שבוע-שבועיים..אני גם לא מכיר הרבה שרצו להכנס להריון מהם אחרי שבוע שבועיים.. סקס קבוע...גם לא כל אחד..LMS ALL THE WAY. שומדבר לא משתווה ליחס שאתה מקבל כבנאדם יפה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-05-2013 בשעה 09:01.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    נשים בנות 25+ נראות זוועה ויש להן צלוליטס. ובישראל הן בכלל נראות כמו תחת עם הגנטיקה שלהן בגיל 25 הן נראות כבר 40. אתה יכול לקחת את כולן לעצמך. אני ישאר עם בנות 15-21. שלהן אכפת רק ממראה ומסטטוס. תמיד ריחמתי על ילדים שבתיכון לא היה להם בנות, הם פספסו תשלב שבו הבנות נראות הכי טוב..ואף כמות של סקס בנות בנות 25+ לא תתן לך תהנאה והיחס שאתה מקבל מצעירות בשיא שלהן, כשאתה בעל LMS גבוה. אתה תרדוף אחרי זה כל חייך, ללא הצלחה. ואני לא מדבר על סקס, סקס טוב אני קונה בכסף וסקס טוב שהוא לא בכסף הוא נדיר מאוד. אני מדבר על היחס שאתה מקבל. על כמה שהן כנועות לך כי אתה חתיך או בעל קשרים. אני אוהב לראות אותן נותנות לך יחס של אלוהים רק בגלל שאתה בעל LMS גבוה, שהן לא יודעות שבחטיבה היית אחד שהן לא היו מסתכלות עליו. משפטים כמו "אני רוצה ילד ממך", "אתה אהבת חיי", "תכניס אותי להריון", "אתה מושלם", "איזה יפה חבר שלי". זה יחס...שאם אתה מכוער או ממוצע אתה לעולם לא תקבל אותו.. אה ולפי מה אתה קובע הצלחה? מספרים? נשיקות? חחח אני משיג את זה במסיבת בית פה בלי להזיע. ואני אפילו לא נראה בשיא שלי. מה שחשוב הוא היחס שאתה מקבל ומיד אחרי זה כמה אתה מזיין. להשיג מספרים כל אחד יכול, אני יכול לנשק גם 50 בנות במסיבה. זה לא מצביע על כלום, רק בתולים מתלהבים מהדראק הזה, כולם מתנשקים עם כולם, אפילו עם ידידות שלי התנשקתי בפה. יחס של אלוהים לעומת זאת..לא כל אחד יקבל...אני לא מכיר הרבה שבנות רצו להתחתן איתם אחרי שבוע-שבועיים..אני גם לא מכיר הרבה שרצו להכנס להריון מהם אחרי שבוע שבועיים.. סקס קבוע...גם לא כל אחד..LMS ALL THE WAY. שומדבר לא משתווה ליחס שאתה מקבל כבנאדם יפה.
    אני מאלה שלא יצא להם הרבה בזמן התיכון, מהסיבה הפשוטה שפשוט לא הלך הסביבה שלי הייתה דומה לי ואף אחד לא ידע כלום חוץ מלאונן בבית. בגלל זה נכנסתי לתחום הזה כדי להשתנות ואני מודה לאלוהים (אני אתאיסט אבל נגיד) שהכרתי אותו.
    אני לא יודע מה איתך, אני מוצא בנות בגיל 15-18 ילדותיות, הבעיה שב18 הן מתגייסות. אז זה תלוי לאיזה מטרה אתה מחפש אותן.
    התחרות היא נטו לשם הנאה והתנסות, אף אחד לא מתרגש מנשיקה כמו שאף אחד לא מתרגש ממספר, אבל אלה יכולות להיות מטרות שיגדירו את המנצח.
    כל מה שכתבת כאן, אתה צריך להבין שזאת דעתך, ואתה לא יכול לכפות אותה על אחרים ואתה שם אותה בתור עובדה.
    אני חושב זה למה יש כאן בפורום אנשים שמעוצבנים עליך וזה סתם חבל. נכון שבנות בגיל 16 הן יפות וזה בשר טרי
    אבל אתה לא מעדיף להכיר בחורה שיש לה דירה שאחרי זה תבוא לקחת אותך באוטו שלה אליה ? אני בטוח שכן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,318 | הודעות: 8,150,900 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect