קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה לעזאזל אתם כל כך אוהבים אלכוהול?
    על ידי מיכאל בפורום 18 פלוס
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 17:05
  2. [דיון] למה אתם אומרים ש"הפיסיון של ישו" זה אנטישמי?
    על ידי WOOOOOOW בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 16:37
  3. למה אתם נותנים במה לאנשים האלה?
    על ידי AnthRax בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 21:36
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 01:26
  5. [דיון] למה אתם אומרים בווילון זז??
    על ידי LedZeppelin. בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2007, 17:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 46

למה לעזאזל אתם אומרים פה לאנשים "צאו מהבית?" לצאת מהבית לא יתן לך LMS וידפוק אותך - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כל עוד זה לא מכון כושר\עבודה

אני לא יוצא לאן שהוא אם אין שמה בנות,חד וחלק
    גרוע מאוד..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

NBA וכדורגל וכל החרא הזה לא מעניין אותי. הכדורגל היחידי שעניין אותי זה הכדורגל בשכונה שהייתי ביסודי. מה גם שלרוב זה בא עם בירות ובירות זה מגעיל, ככה אתה הופך לשחיף שמן - ישך ידיים 31 ס''מ וכרס של סומו. גועל נפש כל הבירות האלה...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ופולו כוס אמק מה אתה משחק אותה מגניב ישחיף, אתה בתיכון שיחקת פאקינג מייפל סטורי, אני לפחות מודה שאני חנון לשעבר (בחטיבה) ודי גאה להיות אחד כי נשאר לי ההרגל של הטרולינג שהיה לי עוד מאז, אבל אתה מזיין תשכל מפה ועד להודעה חדשה...פשוט תודה במי שאתה ואל תתבייש בעצמך. אין שומדבר רע בזה, הגדולים ביותר בהיסטוריה היו כמונו.
    לא משחק אותה מגניב..
    אתה משחק אותה מגניב, חתיך ושבנות מזילות עלייך ריר, בזמן שאמרת שאתה לא מסוגל לדבר איתן..
    איפה אתה רואה פה שאמרתי שאני זיין או מגניב או תותח, אני איתך, אבל מציע רעיון יותר טוב, לא עבודה כי זה מפגר, ולשבת בבית זה מפגר ועושה אותך ילד מחשב חסר כישורים חברתיים, וחדר כושר (לפחות בישראל) מלא במכוערים ומושפעים....המקומות שמשיגים בהם סטטוס באמת טוב (בישראל לפחות), זה סצינת המועדונים,
    והפאבים באיזור ראשון ותל אביב...וכל מיני מסיבות טבע למיניהם, וכמובן פייסבוק...
    שוב אני לא מעיד על עצמי כלום אלא רק אומר לך סוג של ביקורת בונה, אל תראה את זה כאילו אני מתנשא או משהו כי נשבע שזה לא בגישה כזאת, אפילו אם זה נראה ככה..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה אכפת לי מישראל? מה שהולך פה זה מסיבות בית שאני מבקר בהן קבוע. ואני מסוגל לדבר עם בנות במעגלים חברתיים, כל עוד הן לא מוזרות בעצמן, לא ככה סתם לגשת...ולגשת זה לחסרי LMS בכל מקרה ככה שעל הזין שלי. אגב אני מתכוון לעשות את המדריך פייסבוק של AWAKE אחרי חיטוב וכשאשיג צלם כמו שהיה לי בישראל בשביל סטטוס מלא, אני רק רוצה לנצל תתקופה שאני מתאמן מתחיל (שזה השנה הראשונה), לעלות טונה מסת שריר ולחטב. מה שכן אני יודע זה שאתה חנון לשעבר לא פחות ממני. ואני לא אומר זה בתור העלבה. להשיג LMS זה לוקח זמן, ובמדינה חדשה זה לוקח פי 2 זמן...אבל אני יגיע לזה. וזה שמישו לא יודע להתחיל עם בנות לא עושה אותו פחות חתיך.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וסטטוס בסצינת המועדונים לא משיגים כשאתה יוצא עם חבורה של 10 בנים ואתם רוקדים את ריקוד האקדח שיכורים מסריחים. סתם לידע כללי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

מה אכפת לי מישראל? מה שהולך פה זה מסיבות בית שאני מבקר בהן קבוע. ואני מסוגל לדבר עם בנות במעגלים חברתיים, כל עוד הן לא מוזרות בעצמן, לא ככה סתם לגשת...ולגשת זה לחסרי LMS בכל מקרה ככה שעל הזין שלי. אגב אני מתכוון לעשות את המדריך פייסבוק של AWAKE אחרי חיטוב וכשאשיג צלם כמו שהיה לי בישראל בשביל סטטוס מלא, אני רק רוצה לנצל תתקופה שאני מתאמן מתחיל (שזה השנה הראשונה), לעלות טונה מסת שריר ולחטב. מה שכן אני יודע זה שאתה חנון לשעבר לא פחות ממני. ואני לא אומר זה בתור העלבה. להשיג LMS זה לוקח זמן, ובמדינה חדשה זה לוקח פי 2 זמן...אבל אני יגיע לזה. וזה שמישו לא יודע להתחיל עם בנות לא עושה אותו פחות חתיך.
    בכל מקרה גם בארה"ב מה שאמרתי תקף....תרצה או לא ככה משפרים סטטוס..
    בהצלחה עם הפייסבוק, זה יעזור לך, אבל לדעתי אתה יכול להתחיל מעכשיו, אתה לא צריך להיות דוגמן בשביל סטטוס בפייסבוק, מספיק להראות טוב,....אז אל תצטלם עם תחתונים, תצטלם עם בגדים יפים...רוב האנשים עם הסטטוס השווה בפייסבוק אין להם בכלל גוף, אלא פשוט סטטוס מוכר..
    ואל תתחיל עם הלהיעלב שלך..
    ותהיה כנה לפחות, אל תתחיל עם ה"אני חתיך" פשוט לא יודע להתחיל עם בחורות,...אתה חסר ביטחון, וקשה לך להשתחרר, אז כמו שאתה מודע לבעיה של הגוף שלך ואתה משנה את זה, אז תשנה את הבעיה של הביטחון שלך. ותשפר את זה, אתה תגיע לתוצאות מטורפות תוך פחות משנה אם תשפר את שניהם...

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

NBA וכדורגל וכל החרא הזה לא מעניין אותי. הכדורגל היחידי שעניין אותי זה הכדורגל בשכונה שהייתי ביסודי. מה גם שלרוב זה בא עם בירות ובירות זה מגעיל, ככה אתה הופך לשחיף שמן - ישך ידיים 31 ס''מ וכרס של סומו. גועל נפש כל הבירות האלה...
    איך לעזאזל אפשר לחיות באמריקה ולא ללכת לראות NBA או NFL? אני באמת לא מבין.. אתה חי בלוס אנגלס לא? ועוד יש שם שני קבוצות NBA מטורפות.. אם אני הייתי חי באמריקה הייתי הולך לכל משחק שיכולתי.. זה אחת הסיבות הכי טובות לגור שם..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחח חמוד אתה, מנסה ללמד אותי על מקום שלא רק שלא היית בו בחיים אלא גם הדעות שלך מבוססות על אפס נסיון. אני לא אשקר ואגיד שבישראל זה ככה עובד...ולא צריך גוף בשביל סטטוס..אבל יש לי סטטוס מסויים במקומות מסויימים שאין בישראל שאני רוצה להשיג ובשבילו צריך גוף...ועוד כמה דברים אבל גוף זה די בסיסי. תשאל כל אחד שגר בארה''ב מה הולך בגילאים שלנו מסיבות של מועדונים או מסיבות בית/ברים של סטודנטים וכל אחד יגיד שמועדונים זה חרא...ואנלא מתכוון לחברים הערסים שלך שנסעו לווגאס מהפנסיה שקיבלו מהצבא והזרימו איזו שמנה ושיקרו לך שהם זיינו כוכבות פורנו. בתור אחד שגם היה בווגאס אגב...אין לי שום בעיות של בטחון, אני אומר לך אני ראיתי אנשים באמת חסרי בטחון ואני לא דומה להם בכלום חוץ מפעמים שפשוט אין לי כוח לאף אחד. אני לא רוצה סטטוס ממוצע של יחצן 5000 חברים שחצי מהם זה כובעים וכונפות...אני רוצה משו מעבר לזה. ובשביל סטטוס כזה אתה צריך להיות אסתטי...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וכולם רואים פה תפוטבול הזה והכדורסל כל פאקינג יום, אשכרה מרותקים לכורסא, למי יש כוח לחרא הזה? אני מעדיף להטריל, יותר מצחיק ויותר כיף ולא צריך לשתות בירות מגעילות שעושות לך כרס לא מהעולם הזה ולאכול אוכל מגעיל כמו צ'יפס עם 200 שומן טראנס לחתיכה. ואז הם מתלוננים למה יש להם כרס בירה והם בגיל 25 נראים בני 40...

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

וכולם רואים פה תפוטבול הזה והכדורסל כל פאקינג יום, אשכרה מרותקים לכורסא, למי יש כוח לחרא הזה? אני מעדיף להטריל, יותר מצחיק ויותר כיף ולא צריך לשתות בירות מגעילות שעושות לך כרס לא מהעולם הזה ולאכול אוכל מגעיל כמו צ'יפס עם 200 שומן טראנס לחתיכה. ואז הם מתלוננים למה יש להם כרס בירה והם בגיל 25 נראים בני 40...
    אני יכול להבין אותם, הייתי כמוהם בדיוק(חוץ מהכרס, אוכל אוכל אוכל ולא משמין..)בישראל זה באיזה 3 בלילה או 5.. אני מצליח לפעמים לראות את זה באוטובוס איזה כמה דקות מהסיום.. אבל באמת, קצת קשה לי להבין איך אפשר לחיות שם ואפילו לא ללכת לאיזה משחק אחד..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

חחח חמוד אתה, מנסה ללמד אותי על מקום שלא רק שלא היית בו בחיים אלא גם הדעות שלך מבוססות על אפס נסיון. אני לא אשקר ואגיד שבישראל זה ככה עובד...ולא צריך גוף בשביל סטטוס..אבל יש לי סטטוס מסויים במקומות מסויימים שאין בישראל שאני רוצה להשיג ובשבילו צריך גוף...ועוד כמה דברים אבל גוף זה די בסיסי. תשאל כל אחד שגר בארה''ב מה הולך בגילאים שלנו מסיבות של מועדונים או מסיבות בית/ברים של סטודנטים וכל אחד יגיד שמועדונים זה חרא...ואנלא מתכוון לחברים הערסים שלך שנסעו לווגאס מהפנסיה שקיבלו מהצבא והזרימו איזו שמנה ושיקרו לך שהם זיינו כוכבות פורנו. בתור אחד שגם היה בווגאס אגב...אין לי שום בעיות של בטחון, אני אומר לך אני ראיתי אנשים באמת חסרי בטחון ואני לא דומה להם בכלום חוץ מפעמים שפשוט אין לי כוח לאף אחד. אני לא רוצה סטטוס ממוצע של יחצן 5000 חברים שחצי מהם זה כובעים וכונפות...אני רוצה משו מעבר לזה. ובשביל סטטוס כזה אתה צריך להיות אסתטי...
    סטטוס ברמה הזאת זה ממש קשה להשיג....וזה ייקח לך עבודה, ולא מספיק גוף בשביל זה, אנשים עם גוף יש כמו זבל, אבל אנשים עם סטטוס כזה זה באמת אנשים תותחים....בהצלחה אבל..
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 14-05-2013 בשעה 17:43.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    למה לעזאזל אתה חושב שאפשר להכיר אנשים שווים בעבודה...אנשים שווים מכירים בבצפר, אוניברסיטה, מועדונים, פייסבוק...וכמובן שחייב לצאת מהבית,
    תצא עם חברים שווים תכיר עוד חברים שווים, תשב עם חבר'ה שווים, אל תשב בבית ותדפוק ביד ותצא רק לחדר כושר...
    חוץ מזה שאיך לדעתך אפשר לבנות סטטוס ?? צריך להכיר אנשים שווים, ואיך עושים את זה? אתה צריך שיאהבו אותך ויתרשמו ממך, ובנאדם שיושב כל היום בבית חסר כישורים חברתיים לגממרריייי !!...קיצור תצא הרבה, אני לא אומר תצא לשבת בשכונה עם נרגילה, אבל חייב לצאת הרבה, אחרת אתה סתם תהיה עוד ילד מחשב שלא מתקדם..
    בחדר כושר תמצא רק חנונים לשעבר שמרימים משקולות, ובעבודה תמצא פצועים שעובדים עד הלילה...

אם עבדת באיזה מפעל ברזל או משהו דומה בטח שתמצא שם רק אנשים פצועים שעובדים עד הלילה.
    כל מה שרשמת פה זאת שטות אחת גדולה או מניסיונך המוטעה, נכון אולי רק לגביך.
    עבדתי ברשת חנויות גדולה בארץ ולאחר חודש-חודשיים שם שהרווחתי מה שהייתי צריך, הגיעה לשם בלונדה מדהימה עם עיניים כחולות 1.75. אין לך מושג כמה שמחתי מבפנים כשהמנהל אמר לי שאני צריך להדריך אותה בימים הראשונים, כל רגע היו נגיעות מהצד שלי וממנה היא תמיד פנתה אליי אפילו שהיו עוד אנשים יותר מנוסים בעבודה ממני. אכלתי את עצמי שאני צריך לעזוב.
    מקרה נוסף שעבדתי בחברת כרטיסי אשראי גדולה בפרויקט חברתי ענק, שבו עבדתי עם מספר חבר'ה די מבוגרים שהיה בינינו קליק וצחוקים היו שם הרבה מאוד, מיותר לציין שהיו הרבה מאוד בחורות מסביב. פלרטוטים כל הזמן. היית מגיע לעבודה והיה לך כיף להעביר את הזמן, ממש כמו קייטנת קיץ שלא בא לך שתיגמר.

אנשים בעבודה יכולים להיות לך כמו משפחה ואנשים שהם יותר מסתם חברים.

לא רואה שום דבר נכון במה שרשמת. אדם שבוחר לבלות בבית עם עצמו, חסר קישורים חברתיים? זה לא תמיד נכון. יש אנשים שמעדיפים שקט ואוהבים להתבודד מפעם לפעם, יש אנשים שצמאים להיות לצד אחרים ולקבל את מלוא תשומת הלב. שניהם לא בהכרח בעלי קישורים חברתיים נחותים, זהו האופי שלהם. כמובן מבליל הקצין את הדברים, אם הדבר קורה לאורך זמן מה יש כאן בעיה כלשהי שיש לטפל בה.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אם עבדת באיזה מפעל ברזל או משהו דומה בטח שתמצא שם רק אנשים פצועים שעובדים עד הלילה.
    כל מה שרשמת פה זאת שטות אחת גדולה או מניסיונך המוטעה, נכון אולי רק לגביך.
    עבדתי ברשת חנויות גדולה בארץ ולאחר חודש-חודשיים שם שהרווחתי מה שהייתי צריך, הגיעה לשם בלונדה מדהימה עם עיניים כחולות 1.75. אין לך מושג כמה שמחתי מבפנים כשהמנהל אמר לי שאני צריך להדריך אותה בימים הראשונים, כל רגע היו נגיעות מהצד שלי וממנה היא תמיד פנתה אליי אפילו שהיו עוד אנשים יותר מנוסים בעבודה ממני. אכלתי את עצמי שאני צריך לעזוב.
    מקרה נוסף שעבדתי בחברת כרטיסי אשראי גדולה בפרויקט חברתי ענק, שבו עבדתי עם מספר חבר'ה די מבוגרים שהיה בינינו קליק וצחוקים היו שם הרבה מאוד, מיותר לציין שהיו הרבה מאוד בחורות מסביב. פלרטוטים כל הזמן. היית מגיע לעבודה והיה לך כיף להעביר את הזמן, ממש כמו קייטנת קיץ שלא בא לך שתיגמר.

אנשים בעבודה יכולים להיות לך כמו משפחה ואנשים שהם יותר מסתם חברים.

לא רואה שום דבר נכון במה שרשמת. אדם שבוחר לבלות בבית עם עצמו, חסר קישורים חברתיים? זה לא תמיד נכון. יש אנשים שמעדיפים שקט ואוהבים להתבודד מפעם לפעם, יש אנשים שצמאים להיות לצד אחרים ולקבל את מלוא תשומת הלב. שניהם לא בהכרח בעלי קישורים חברתיים נחותים, זהו האופי שלהם. כמובן מבליל הקצין את הדברים, אם הדבר קורה לאורך זמן מה יש כאן בעיה כלשהי שיש לטפל בה.

בוריס.
    מה הקשר בין להכיר בחורות בעבודה לבין סטטוס ??
    בחורות אתה יכול גם להכיר בסטימצקי, אז לך תבלה שם, בהצלחה...

אנשים שאוהבים לבלות לבד חסרים כישורים חברתיים, כי זה דבר נרכש בחלקו, הנכבד, אז כאשר אתה מבלה המון זמן לבד אתה מפגר בכישורים חברתיים.
    וכן אני מכיר את זה "להכיר בנות בעבודה, צחוקים פלירטוטים" וחארטות כאלה...לך אישית יצא זיון עם איזה מישהי שווה מזה ??
    אתה רוצה לשפר סטטוס ולהכיר בחורות, תכיר אנשים, תיפתח, תפסיק לנתח את העולם, תצא מלא, תשפר את עצמך בתור בנאדם, ותיפתח לעולם, תפסיק לשבת בבית ולפתח תאוריות ולהמציא תירוצים של "יש אנשים שאוהבים שקט", או כל חרטא אחרת....אתה צעיר רק עכשיו, עוד כמה זמן אתה תפסיק להיות צעיר, אני מקווה בשבילך שלא תתחרט על מה שאתה עושה עכשיו, כי אין הרגשה יותר כואבת מהחרטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ביננו....כולם "נידים" במושג שנתת. לי יש פשוט תביצים להגיד את זה. מה שעושה אותי מעליהם....הדבר החשוב ביותר באופי הוא כנות ולהיות אתה ולדבר תכלס. ותחשוב על זה, איזה בן באמת ירצה לצאת ליציאות שהן מסיבולבול? להיות ללא ידידות? לשבת על וודקה בלי בנות...חחחח אף אחד...חוץ מהכובעים שעושים את זה בכוונה משום מה... אני פשוט אומר דברים שכולם עמוק בפנים מסכימים להם...נידי אמיתי זה אחד שרודף אחרי בחורה עם משפטי אהבה והתנהגות של WHITE KNIGHT BETA PROVIDER...שזה מה שאני אף פעם לא הייתי...להגיד משו כמו "אין בנות אני לא יוצא" זה יותר מחכם ומונע סיבוכים וצרות. אין לך מושג לאיזה תחתית אתה יכול להדרדר אם אתה מתחיל להסתובב רק עם בנים.
    תצודק אחי
    אבל תחשוב ככה
    אם אתה נידי שכל היום רק חושב על בנות ולא משיג מה עובר עליך?, אז אני יגיד לך מדעתי האישית ומהניסיון
    אתה נהיה יותר חרמן , אתה כל בחורה שאתה רואה כמעט אתה(בחורה יפה) אתה מפנטז עליה
    אבל לא עושה שום דבר , בקיצור אין נשים יש מחשבות שכל היום תוקעות אותך בראש שלך ולא נותנות לך לתפקד

וואלה אחי הפסקתי להיות נידי כבר שבוע וחצי אולי קצת פחות
    ועזוב את זה שחבר אמר לי שהוא מכבד את זה שאני מצליח לשדר בצורה כזאת ברורה שאני לא מתעניין בנשים
    אני גם מרגיש יותר טוב עם עצמי כי יש לי זמן להתעסק בדברים יותר חשובים כמו השינוי שאני מתכנן לעצמי , הכסף שאני צריך וכו'
    גם רק שתדע שבחורות קולטות את זה
    למה תכלס איזה בחורה לא רוצה שכל העיניים היו עליה ? ושכולם ירצו אותה?
    אני בעצמי מחכה להגיע למטרת היופי שלי , כי אחד הדברים שחשובים לי ולאנשים בכללי
    זה שהמין השני יחשוק בך ,
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 15-05-2013 בשעה 00:01.
    נ-ע-ר-ך.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

סקס לא מעניין אותי. יש לי מספיק כסף כדי לממן לי סקס לתקופה מאוד ארוכה. אני רק אגיד שהיחידי שיזיין יותר ממני אם אחליט לזרוק תכסף שלי על זה זה יו הפנר. אבל הקטע הוא שסקס לא מעניין אותי בערך מהתיכון כי זה משו שמגיע לבד בשלב מסויים כשיש לך מספיק חשיפה לבנות (ואני אפילו לא מדבר פה על סטטוס קיצוני). ITS ALL ABOUT LMS. ומה המטרה של הLMS? כוח. תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל כשיש לך כוח ביד, אתה יכול לעשות כאלה דברים שלא חלמת על קיומם. מה שאי אפשר להשיג ללא LMS. למה אני מטיף פה למראה חיצוני כל הזמן? כי זה חלק בלתי נפרד מהLMS ואתה בשליטה מלאה על בחורה בשלב מסויים. ואין דבר יותר כיפי מלדעת שחיים של מישו אחר בידיים שלך. כשאתה משלב את זה עם סטטוס, מעמד וכסף....אתה אלוהים. אתה יכול לעשות כל מה שבא לך. שזאת המטרה שלי בחיים. לעשות מה שבא לי, במי שבא לי ואיך שבא לי. מי שיש לו גישה כזאת בחיים...לעולם לא יהיה נידי. אינטרסנט...אולי...אבל לא נידי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,281 | הודעות: 8,151,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect