קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום אני חדש כאן....
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 22:45
  2. חדש כאן...
    על ידי avivhk בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 07:22
  3. מעצב חדש כאן כנסו לברך !...
    על ידי BlackCard בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:02
  4. חדש, כאן !
    על ידי DreAm בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 18:19
  5. היי אני חדש כאן
    על ידי Evil Fire בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 22:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44

חדש כאן

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל חדש כאן

היי,
    אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמה חודשים אבל לא נרשמתי.

קצת פרטים יבשים עליי:
    • -אני בן 20 (עשיתי את עצמי אובדני, ויצאתי מהצבא על נפשי אחרי 3 חודשים) NO JUDGE - על הזין שלי המדינה, אני פה רק כי הורים שלי פה.
    • -יש לי בגרות טובה ופסיכומטרי 700+, אבל אני לא רוצה ללכת לאוניברסיטה - MAMA RAISE NO SLAVE
    • - עברתי לעיר חדשה (גדולה) שבה אני מכיר כמה חברים אבל קצת חנונים, נראה מה יהיה... (גר לבד). החברה בעבודה בגילאים 30-40, חצי נשואים. DIFFERENT WAVE
    • - עברתי כי אני עובד בחברת הייטק בתור מתכנת (משכורת כמובן נמוכה בהרבה משאר העובדים עם תואר ראשון)
    • - מרוויח משכורת 3000-4000 שקל בערך באינטרנט בחודש.
    • לא שותה , לא מעשן, לא סמים - ניסיתי את הכל, פשוט לא אוהב את זה. לא גורם לי הנאה. AM I WEIRD?
    • - הייתי עם בחורה ישראלית אחת כל החיים שלי (חצי שנה). לא זיינתי הרבה זמןןן
    • - בגיל 17 טסתי לרוסיה לחודשיים עם ההורים, הייתי עם איזה 4-5 רוסיות. גן עדן. איבדתי ת'בתולים שם מת לחזור לגור שם יום אחד, אני רק צריך הרבה MONEY ולשפר LOOKS - הסטטוס יבוא לבד רק מהמבטא שלי (נולדתי בארץ ואני מדבר רוסית ברמה של ילד רוסי בכיתה ב'). בחורות רוסיות רק שומעות שאתה לא רוסי נדבקות אליך כאילו מצאו מכרה זהב.
    • -יש לי כסף, בסביבות 100,000, בלי הורים.
    • -מת ללכת לחדר כושר, אבל אני עובד המוןןן (בין 8 ל-11 שעות ביום!!). אני שחיף, אחושילינג שחיף. ואין לי זמן, כוסעמק אז אני מתאמן קצת בבית אחרי שנאי מגיע. אני חושב שהגנטיקה שלי טובה. אני כבר רואה שיפור בידיים ובחזה.
    • -לקחתי תרופות נגד אקנה, עוזר אחושילינג (אני עדיין לוקח אבל הכל נעלם לחלוטין כמעט אחרי חודש וחצי(
    • -מתכנן לגור ברוסיה\בלרוס\אוקראינה למרות שאין לי אזרחות, אבל כסף יפתור את זה.
    יש פה כמה אנשים שכיף לקרוא אותם
    טיילר - למרות שאתה משקר בחלק מהפרטים, תמיד ההודעות שלך מצחיקות אותי (אפילו שנאי מסכים איתך ב-90%)
    בוריס - אני אוהב את ההודדעות שלך. הצחיק אותי שאתה יודע מה זה google adsense ו-SEO. לאחרונה אני מתעניין יותר ב-affiliates. האתר שלי מייצר לי 1-3 לידים ביותר.
    - עוד שאין לי כח לכתוב כי כבר חפרתיייייייי

בקיצור נעים מאוד אני תמיד שמח ללמוד (בעיקר בתחום פיתוח הגוף)
    אשמח גם לעזור בדברים שאני יותר חזק בהם (MONEY).

את השם שלי כמובן לא אתן, מדינה קטנה. כל אחד פה מכיר את השני איכשהו
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 13:52.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

הייתי אומר שאתה נשמע אחלה של אחלה גבר שבעולם וברוך הבא וכאלה אבל לפי ההודעות האחרות שלך אתה עוד טרול ..
    MAMA RAISE NO FOOL

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    הייתי אומר שאתה נשמע אחלה של אחלה גבר שבעולם וברוך הבא וכאלה אבל לפי ההודעות האחרות שלך אתה עוד טרול ..
    MAMA RAISE NO FOOL
    איזה הודעות? קראתי פה לזמן מה לפני שנרשמתי ושהסברתי לטיילר למה אני לא מאמין לו? untouchable Tyler? הוא בצעמו הסתבך בשקרים של עצמו וכבר חשפתי שההוא בתמונות זה הוא. שלא תבין לא נכון, אני מת על טיילר והסגנון כתיבה שלו, אם לא הוא כנראה לא הייתי אפילו נרשם לפה. פשוט מציק לי כל הסיפורים, אני מעדיף שיהיה אמיתי ב-100%.

בכל מקרה, בניגוד לטיילר כל מילה שלי פה אמת.
    אני מאוד מאמין בLMS.
    מעביר פה את הזמן בזמן שאני מנסה את מזלי מבחינה כספית. ומבחינת מראה, בעיקר הגוף, כי אני מאוהב בשיער שלי (תודה לך אמא) ובתווי פנים שלי (תודה לך אבא). סטטוס אני לא צריך כאן, אני לא מתחנן לגור בישראל, אחרי שכבר ביקרתי בגן עדן אני לא יכול להתפשר ולגור פה ולהתחתן עם איזה זונת משכנתא ישראלית שתרצה ממני ילדים וכסף.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שמע בסופו של יום אני פה נטו בשביל לצחוק בגלל ההתמכרות הקשה שלי לטרולינג, אז אתה מספק לי תסחורה. רדו מהבחור למי אכפת אם הוא טרול HE BRINGS THE LULZ אבל בחיית תעשה משו מצחיק יותר מלהגיד שאני זה איזה יהודון עם שיער שחור מתולתל..נגיד תלמד משינטן הוא יותר מצחיק ממך
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אם אתה מביא לי הוכחה הכי קטנה שזה לא אתה אני MIRER4LIFE שלך שהצלחת להטריל אותי לייק א צ'אמפ.
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שמע בסופו של יום אני פה נטו בשביל לצחוק בגלל ההתמכרות הקשה שלי לטרולינג, אז אתה מספק לי תסחורה. רדו מהבחור למי אכפת אם הוא טרול HE BRINGS THE LULZ אבל בחיית תעשה משו מצחיק יותר מלהגיד שאני זה איזה יהודון עם שיער שחור מתולתל..נגיד תלמד משינטן הוא יותר מצחיק ממך
    אני "יהודון" ויש לי שיער כמו לזאק אפרון או הבחור ההוא מ2 גברים וחצי. אני לא מתחבא כמוך, אני אפרסם תמונות בהמשך
    שחס וחלילה לא תגיד לי שאני סניה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

פרסמתי פה תשיער האמיתי שלי ואת הלסת האמיתית שלי. חפש לבד אין לי כוח. או שתשאל את OVERPOWERED ואת BACKTOLIFE, הם שמרו את זה במחשב לאונן בדוק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    איזה הודעות? קראתי פה לזמן מה לפני שנרשמתי ושהסברתי לטיילר למה אני לא מאמין לו? untouchable Tyler? הוא בצעמו הסתבך בשקרים של עצמו וכבר חשפתי שההוא בתמונות זה הוא. שלא תבין לא נכון, אני מת על טיילר והסגנון כתיבה שלו, אם לא הוא כנראה לא הייתי אפילו נרשם לפה. פשוט מציק לי כל הסיפורים, אני מעדיף שיהיה אמיתי ב-100%.

בכל מקרה, בניגוד לטיילר כל מילה שלי פה אמת.
    אני מאוד מאמין בLMS.
    מעביר פה את הזמן בזמן שאני מנסה את מזלי מבחינה כספית. ומבחינת מראה, בעיקר הגוף, כי אני מאוהב בשיער שלי (תודה לך אמא) ובתווי פנים שלי (תודה לך אבא). סטטוס אני לא צריך כאן, אני לא מתחנן לגור בישראל, אחרי שכבר ביקרתי בגן עדן אני לא יכול להתפשר ולגור פה ולהתחתן עם איזה זונת משכנתא ישראלית שתרצה ממני ילדים וכסף.
    כסף פותר המון בעיות
    אחת הסיבות שעוד לא התחלתי את השינוי שאני עושה
    זה בגלל חוסר במזומנים
    תשמש בכסף שלך בשביל להשתפר ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    כסף פותר המון בעיות
    אחת הסיבות שעוד לא התחלתי את השינוי שאני עושה
    זה בגלל חוסר במזומנים
    תשמש בכסף שלך בשביל להשתפר ..
    לא בקטע של שחצנות. אבל אין לי יותר מדי מה לבזבז כסף על מנת להשתפר.

פנים? אין לי מה להוציא על זה כסף (מזכיר לי שאני חייב למצוא ספר חדש פה באזור)

גוף? קניתי משקולות, אבל בזמן הקרוב פשוט לא יהיה לי זמן לנסות ללכת למכון בגלל שאני עובד ומשלם מיסים כמו אזרח לתפארת המדינה. אני חייב להשתפר אני עושה 40 שכיבות שמיכה בשיא חחחחחח, המטרה שלי עוד חצי שנה לא להיות שחיף כי אני מתכוון לעזוב, ובחו"ל לא כמו פה 99% שחיפים מתים.

עוד כסף? אין לי כ"כ הרבה כסף בשביל לעשות כסף מכסף בהשקעות. אני מתרכז בלבנות עסק שאותו אוכל לנהל מכל מקום בעולם בעצם.

סקס? לבוא לבחורות ולהגיד להם שיש לי כסף לא נראה לי יעבוד. אני יאכל את עצמי מבושה להזמין נערת ליווי. אני בטח אהיה משותק ליידה לפי ההכרות שלי עם עצמי. שלא נדבר על זה שבטח הנערות ליווי בארץ נראות כמו זקנה מקומטת בת 40+ עם שדיים של ילד בן 5.

אולי אעשה בעתיד טיפול של יישור שיניים כמו ZYZZ, הבנתי שעולה לא מעט...

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא בקטע של שחצנות. אבל אין לי יותר מדי מה לבזבז כסף על מנת להשתפר.

פנים? אין לי מה להוציא על זה כסף (מזכיר לי שאני חייב למצוא ספר חדש פה באזור)

גוף? קניתי משקולות, אבל בזמן הקרוב פשוט לא יהיה לי זמן לנסות ללכת למכון בגלל שאני עובד ומשלם מיסים כמו אזרח לתפארת המדינה. אני חייב להשתפר אני עושה 40 שכיבות שמיכה בשיא חחחחחח, המטרה שלי עוד חצי שנה לא להיות שחיף כי אני מתכוון לעזוב, ובחו"ל לא כמו פה 99% שחיפים מתים.

עוד כסף? אין לי כ"כ הרבה כסף בשביל לעשות כסף מכסף בהשקעות. אני מתרכז בלבנות עסק שאותו אוכל לנהל מכל מקום בעולם בעצם.

סקס? לבוא לבחורות ולהגיד להם שיש לי כסף לא נראה לי יעבוד. אני יאכל את עצמי מבושה להזמין נערת ליווי. אני בטח אהיה משותק ליידה לפי ההכרות שלי עם עצמי. שלא נדבר על זה שבטח הנערות ליווי בארץ נראות כמו זקנה מקומטת בת 40+ עם שדיים של ילד בן 5.

אולי אעשה בעתיד טיפול של יישור שיניים כמו ZYZZ, הבנתי שעולה לא מעט...
    אני עושה ישור שיניים
    זה יעלה לפני 10 אלף לפני הנחה אם אתה בכללית סמייל ויש לך פלטינום
    אם לא זה יקר אבל שווה את הכסף
    אין לך כסף להשקיע? , אחי אני הולך לזרוק עם הפיתוח שלי כמה אלפים בודדים לציוד כושר רציני
    אוכל ,ועוד כמה ..
    זה לא יותר מידי , ושכיבות סמיכה זה חרטא
    אתה רוצה להתנפח , תעשה מאסה , תרים כבד ותחכה ..
    אם תשלם 500 שקל אתה יכול להביא נערת ליווי פצצה
    אין משהו רע בזה ,סה"כ סקס בכסף
    עם בחורה מנוסה ויפה , מה שלרוב לא תמצא בקלות כזאת בסביבה שלך

בכל מקרה אם אתה רוצה נשים תצטרך לגרום להם לרצות אותך
    בשביל זה אתה צריך להיות חתיך ,ככה שמהרגע הראשון שבחורות סביבך רואות אותך , רובן מתחילות איתך
    אם זה לא ככה אצלך ביום יום , אז כנראה שאתה לא מספיק חתיך ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    אני עושה ישור שיניים
    זה יעלה לפני 10 אלף לפני הנחה אם אתה בכללית סמייל ויש לך פלטינום
    אם לא זה יקר אבל שווה את הכסף
    אין לך כסף להשקיע? , אחי אני הולך לזרוק עם הפיתוח שלי כמה אלפים בודדים לציוד כושר רציני
    אוכל ,ועוד כמה ..
    זה לא יותר מידי , ושכיבות סמיכה זה חרטא
    אתה רוצה להתנפח , תעשה מאסה , תרים כבד ותחכה ..
    אם תשלם 500 שקל אתה יכול להביא נערת ליווי פצצה
    אין משהו רע בזה ,סה"כ סקס בכסף
    עם בחורה מנוסה ויפה , מה שלרוב לא תמצא בקלות כזאת בסביבה שלך

בכל מקרה אם אתה רוצה נשים תצטרך לגרום להם לרצות אותך
    בשביל זה אתה צריך להיות חתיך ,ככה שמהרגע הראשון שבחורות סביבך רואות אותך , רובן מתחילות איתך
    אם זה לא ככה אצלך ביום יום , אז כנראה שאתה לא מספיק חתיך ..
    יש לי פרצוף טוב, לא ארוך אליפסי כזה כמו אצל רוב הישראלים. יש לי שיער דיי חלק. נגיד מזמן הייתי בCHATROULETTE ובנות עצרו ואמרו לי YOUR HOT\CUTE\SHOW ME YOUR ABS ,אבל אני שחיף שומה רואים רק פרצוף. מבחינת פרצוף אני הכי סבבה בעולם. יש לי את הלוק הכי אירופאי שאפשר. הבעיה זה בגוף, קשה לאכול הרבה אני פשוט לא רגיל, אם אני אוכל קצת ממה שאני רוצה אני מרגיש שבא לי להקיא. אני אצלם את הגוף מתישהו אולי יתנו לי כמה טיפים.
    בנות בחיים לא התחילו איתי. אולי התחילו לדבר איתי (לא לעיתים קרובות) על דברים נורמלים כמו מה השעה וכאלה. אבל לא אמרו לי שאני חתיך, לא נראה לי הגיוני שבחורה ישראלית תגיד למישהו שהיא לא מכירה ככה אפילו אם אתה דומה לדוגמן על. ידידות לא נחשב, יש לי ידידות שאומרות לאיזה קוף תימני שחור וטיפש שהוא חתיך למרות שהוא נראה בדואי.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אם בחורה שאתה לא מכיר לא אמרה לך שאתה חתיך זה אומר שאתה ממוצע או מכוער. MOVE ON. אגב לפי "לוק הכי אירופאי שאפשר" אני מנחש שאתה לבקן בלונדיני...זה לא לוק מושך ונדיר לראות מישו יפה עם לוק כזה, הייתי מעדיף להיות "תימני שחור קוף וטיפש" מלבקן בלונדיני.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אם בחורה שאתה לא מכיר לא אמרה לך שאתה חתיך זה אומר שאתה ממוצע או מכוער. MOVE ON. אגב לפי "לוק הכי אירופאי שאפשר" אני מנחש שאתה לבקן בלונדיני...זה לא לוק מושך ונדיר לראות מישו יפה עם לוק כזה, הייתי מעדיף להיות "תימני שחור קוף וטיפש" מלבקן בלונדיני.
    לבקן זה לוק שמתאר הרבה רוסים\סקנדינבים. לא לבקן ולא חום
    מבחינתי זה לוק אירופאי למשל (למרות שהוא רומני וחייב להתגלח), יש לי שיער בצבע כמו שלו רק ארוך יותר וטיפה יותר בהיר, עיניים ירוקות-כחולות ופנים יותר עבות.

אם זה לבקן עבורך אז בכיף. רוב הרוסים אגב לא לבקנים בניגוד למה שהרוב חושבים. BEEN IN RUSSIA
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 19:13.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אה הבנתי לאן אתה חותר...כי תכלס אין יותר חרא מלהיות לבקן, הייתי מעדיף להיות תימני עם פנים אליפסה ולסת רפויה מאשר לבקן...תגיד לוק ספרדי וזהו חח

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ובחיים לא אמרו לי שאני חתיך כנראה בגלל שהיה לי גוף ממוצע ומטה אפילו מרוב שהייתי רזה, אני 1.77 בערך ומשקל 65 בערך. בסופ"ש אני אחזור הביתה ואמדוד במדויק בשביל להתחיל לראות לאן אני מתקדם.
    SHOULD I GO LIFT INSTEAD OF MAKING MONEY?

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

סה"כ תשפר את הלוק שלך
    למצב שבנות מתחילות איתך
    נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect