היי,
אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמה חודשים אבל לא נרשמתי.
קצת פרטים יבשים עליי:יש פה כמה אנשים שכיף לקרוא אותם
- -אני בן 20 (עשיתי את עצמי אובדני, ויצאתי מהצבא על נפשי אחרי 3 חודשים) NO JUDGE - על הזין שלי המדינה, אני פה רק כי הורים שלי פה.
- -יש לי בגרות טובה ופסיכומטרי 700+, אבל אני לא רוצה ללכת לאוניברסיטה - MAMA RAISE NO SLAVE
- - עברתי לעיר חדשה (גדולה) שבה אני מכיר כמה חברים אבל קצת חנונים, נראה מה יהיה... (גר לבד). החברה בעבודה בגילאים 30-40, חצי נשואים. DIFFERENT WAVE
- - עברתי כי אני עובד בחברת הייטק בתור מתכנת (משכורת כמובן נמוכה בהרבה משאר העובדים עם תואר ראשון)
- - מרוויח משכורת 3000-4000 שקל בערך באינטרנט בחודש.
- לא שותה , לא מעשן, לא סמים - ניסיתי את הכל, פשוט לא אוהב את זה. לא גורם לי הנאה. AM I WEIRD?
- - הייתי עם בחורה ישראלית אחת כל החיים שלי (חצי שנה). לא זיינתי הרבה זמןןן
- - בגיל 17 טסתי לרוסיה לחודשיים עם ההורים, הייתי עם איזה 4-5 רוסיות. גן עדן. איבדתי ת'בתולים שם מת לחזור לגור שם יום אחד, אני רק צריך הרבה MONEY ולשפר LOOKS - הסטטוס יבוא לבד רק מהמבטא שלי (נולדתי בארץ ואני מדבר רוסית ברמה של ילד רוסי בכיתה ב'). בחורות רוסיות רק שומעות שאתה לא רוסי נדבקות אליך כאילו מצאו מכרה זהב.
- -יש לי כסף, בסביבות 100,000, בלי הורים.
- -מת ללכת לחדר כושר, אבל אני עובד המוןןן (בין 8 ל-11 שעות ביום!!). אני שחיף, אחושילינג שחיף. ואין לי זמן, כוסעמק
אז אני מתאמן קצת בבית אחרי שנאי מגיע. אני חושב שהגנטיקה שלי טובה. אני כבר רואה שיפור בידיים ובחזה.
- -לקחתי תרופות נגד אקנה, עוזר אחושילינג (אני עדיין לוקח אבל הכל נעלם לחלוטין כמעט אחרי חודש וחצי(
- -מתכנן לגור ברוסיה\בלרוס\אוקראינה למרות שאין לי אזרחות, אבל כסף יפתור את זה.
טיילר - למרות שאתה משקר בחלק מהפרטים, תמיד ההודעות שלך מצחיקות אותי (אפילו שנאי מסכים איתך ב-90%)
בוריס - אני אוהב את ההודדעות שלך. הצחיק אותי שאתה יודע מה זה google adsense ו-SEO. לאחרונה אני מתעניין יותר ב-affiliates. האתר שלי מייצר לי 1-3 לידים ביותר.
- עוד שאין לי כח לכתוב כי כבר חפרתיייייייי
בקיצור נעים מאודאני תמיד שמח ללמוד (בעיקר בתחום פיתוח הגוף)
אשמח גם לעזור בדברים שאני יותר חזק בהם (MONEY).
את השם שלי כמובן לא אתן, מדינה קטנה. כל אחד פה מכיר את השני איכשהו![]()

אז אני מתאמן קצת בבית אחרי שנאי מגיע. אני חושב שהגנטיקה שלי טובה. אני כבר רואה שיפור בידיים ובחזה.
ציטוט ההודעה