קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה לעזאזל אתם כל כך אוהבים אלכוהול?
    על ידי מיכאל בפורום 18 פלוס
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 16:05
  2. [דיון] למה אתם אומרים ש"הפיסיון של ישו" זה אנטישמי?
    על ידי WOOOOOOW בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 15:37
  3. למה אתם נותנים במה לאנשים האלה?
    על ידי AnthRax בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 20:36
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 00:26
  5. [דיון] למה אתם אומרים בווילון זז??
    על ידי LedZeppelin. בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2007, 16:12
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 46 מתוך 46

למה לעזאזל אתם אומרים פה לאנשים "צאו מהבית?" לצאת מהבית לא יתן לך LMS וידפוק אותך - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני לא אשקר ואודה שלא באתי מסיפור סינדרלה של "משפחה דלת אמצעים שנמצאת בחובות ועבדתי מגיל 13 כדי לעזור להם בבית". כי אני לא. עד גיל 18 לא ידעתי מזה עבודה בכלל. מה שכן עשיתי כסף עוד בתיכון, לא מעבודה. הצד של אמא שלי חי טוב. לא עשיר טחון, אבל חי טוב יותר מרוב הישראלים כי אין לנו מינוס בבנק. הצד של אבא שלי (שלא היה גר בישראל בכלל), עשיר, מאוד עשיר, לא מולטי מיליונר או משו מטורף של אוליגרכים אבל עשיר, רק אגיד שאחד מהם קנה כרגע בית נופש במרכז של המרכז בספרד והוא משכיר אותו והבית הזה לא הזיז לו תכיס בכלל. ואני לא רואה ממנו סנט. אבל שוב, הכסף הזה, שלי ורק שלי. אצלנו בבית מאוד מאוד רציניים בנושא של כסף. אנחנו לא מהאידיוטים שטסים לחו''ל בכל חג שבניגוד לאידיוטים האלה, יכולים להרשות את זה לעצמנו בלי להכנס למינוס. האמת שכל ההשקפה שלי לחיים הגיעה לי בעיקר מהבית, תמיד אמרו לי לשפר את עצמי, להיות אני, לשים זין על כולם ועל המערכת, לחשוב איך לעשות כסף כי זה הדבר הכי חשוב בחיים, לא לבזבז כסף כמו מפגר על דברים מפגרים, ליצור קשרים עם מי שצריך, קיצר חינוך של LMS במיטבו, היו לי כמה ספקות לגבי זה שכולם נעלמו מהר מאוד במהלך השנים כשראיתי איך חי מישו ממוצע. אז כן, עשיתי משו בעצמי. ואין לי כ''כ הרבה כסף כמו שאתה חושב. את המליון ההראשון שלי (בשקלים, לא בדולרים) לא עשיתי עדיין. יש אנשים בגיל שלי שכבר שוחים בכסף....אני די כשלון בנושא של כסף בתכלס, מצפים ממני להרבה יותר מהסכום המעפן שיושב אצלי בבנק. אבל זה למה אני משתפר, לומד עוד, מנסה....אני מקווה להפוך את המעט שיש לי לעוד כסף. כי זה השימוש היחידי בכסף. לא לקנות פרארי ולחוש ליד פוסטמות בנות 18.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-05-2013 בשעה 20:48.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect