שיבצו אותי קרבי עוד חודשיים גיוס וזה לא מסתדר לי עם האימונים ולא בא לי קרבי איך אני מזייף אסטמה במכשיר של הבדיקת נשיפה מישהו פה יודע ?![]()
שיבצו אותי קרבי עוד חודשיים גיוס וזה לא מסתדר לי עם האימונים ולא בא לי קרבי איך אני מזייף אסטמה במכשיר של הבדיקת נשיפה מישהו פה יודע ?![]()
|
|
בתור אחד עם מחלה דומה.. אם אתה מדבר על המכשיר הזה של הבדיקת תפקודי ריאות, תוציא את האוויר לאט(אבל לא יותר מידי לאט זה כבר יעורר חשד), זה יתן לך תוצאה נמוכה..
אם לא זה אז אין לי מושג..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
inb4 רודני נועל לך תאשכול וקורא לך נקבה משתמטת.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני מומחה לזה, כל חודש אני עושה תחרא הזה.. תפקודי ריאות4לייף
מקבלים בזה תוצאה גבוה רק אם אתה מוציא את כל האוויר שלך באותה שנייה ממש חזק, אם אתה תוציא את האוויר לאט יותר התוצאה תהיה נמוכה יותר.. אל תגיע ל50 כי זה יגרום להם לחשוד, מישהו קרבי עם 50? אבל 67-70 אמור להספיק לך כדי להראות שאין לך את מה שדרוש לקרבי אולי אפילו קצת יותר יספיק..
המכונה הזאת מומחיות שלי..
לא ידוע מי זה ואם זה מה שהוא חושב לנכון לעשות שיעשה את זה , אני לא מוכן להיות קרבי אני רוצה לחזור כל יום בכיף הביתה ללכת להתאמן ולעשות חיים .. אם היו משלבים אותי ביחידות מובחרות כגון 669 שזה היה החלום שלי הייתי הולך על זה .. אבל בלי לספר עכשיו תירוצים למה זה קרה קבלתי ציון נמוך במבחן פסיכוטכני ונדפקתי אין מה לעשות ישימו אותי במגב או משהו כזה ואין לי ראש לדברים האלה
ואיך אני אדע באיזו עוצמה להשתמש ? זה נורא קשה לדעת את הגבול בין שקוף מדיי לבין אמיתי ..
צודק צבא זה ביזבוז זמן, צא על 21 ותתחיל לחיות את החיים.
אתה חי בעבר? זה כבר במחשבים.. יש כזה דבר שאתה נושם לתוכו, מכשיר כזה ואז זה מראה על המחשב את הביצועים שלך..
ועוצמה הכוונה לזמן שלוקח לך להוציא את האוויר, פעם קיבלתי בזה 100 כי הוצאתי את כל האוויר באותה שנייה, הכל בבום.. ככל שלוקח לך יותר זמן להוציא את האוויר זה מוריד את התוצאה.. ותזכור, לוקחים את ה3 תוצאות הכי טובות..
אם אתה רוצה לעשות כמה שפחות בצבא, לך בבקו"ם לקבן ותגיד לו שאתה מרטיב במיטה ואין לך שליטה על זה ואתה רוצה שידבר עם המפקדים בטירונות שיתנו לך חדר לבד.
אחרי זה עם העובדה שקיבלת חדר לבד תוכל לקבל ת"ש 7 ולהוציא מלא פטורים.
חחחחחחחחחח מה אתה מזיין תמוח טמבללללללללללללללללל
חבר שלי עשה את זה לפני 13 יום בדיוק