קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחח נראה לי אני הולך לאכול אותה
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-05-2009, 20:56
  2. חחח נראה לי ששברתי שיא עולם (פרטים בפנים)
    על ידי GlowFish בפורום דיבורים
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 03:01
  3. נראה לכם שהסרטון הזה אמיתי או לא?
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 01:40
  4. חחח יווו נעלו את הזה על קייט אבל בחייאת
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 17:30
  5. מי בא אחד על אחד בכדורגל חחח נראה רוצח
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 08:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

חחח נראה לי הבייקר הזה פה משפיע על אנשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    79
    משפט מחץ
    היי אני מבומבאי :)

ברירת מחדל חחח נראה לי הבייקר הזה פה משפיע על אנשים

ניתוחי לסת ללכת לחדר כושר כדי שיפצע על הלסת
    אלוהים ישמור
    http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-10921-76973,00.html
    אשכול משחקים פצצה במיוחד בשבילכם 3 שרתים הרבה משחקים חמים
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=848595

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני חלק מהאילומינטי וכל חדרי הכושר והמנתחים הפלסטיים עובדים בשבילי בתכלס והמטרה שלי זה שתבזבזו את כל הכסף שלכם על החרא הזה, ככה יהיה לי הכנסה פסיבית של 10K דולר והעבודה היחידה שלי יהיה לאכול גרעינים בחוף. u mirin?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחח גדול הדיבורים שלו שם כאילו זה אחד פה מהפורום

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

jJחחחחחחחח אני מדמיין אתה טיילר רב עם ההורים שלו...."לא אני לא רוצה ללמוד אני רוצה להיות איש עסקים" חחחחחחחחחD

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    jJחחחחחחחח אני מדמיין אתה טיילר רב עם ההורים שלו...."לא אני לא רוצה ללמוד אני רוצה להיות איש עסקים" חחחחחחחחחD
    לי ככה היה באמת חחחחחחחחח, הורים שלי רצו להרוג אותי. עכשיו אני גר לבד.
    הסברתי להם שבגילי אנשים עדיין מנקים אסלות בבסיס ושאם עד גיל 25 לא אהיה מסודר אני אלך ללמוד (NO)

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לי ככה היה באמת חחחחחחחחח, הורים שלי רצו להרוג אותי. עכשיו אני גר לבד.
    הסברתי להם שבגילי אנשים עדיין מנקים אסלות בבסיס ושאם עד גיל 25 לא אהיה מסודר אני אלך ללמוד (NO)
    אף פעם לא הבנתי את הרתיעה הזאת מלימודים....יש כל כך הרבה מקצועות ואם יש משהו שאתה אוהב ורוצה לעסוק בו למה שלא תלמד אותו ??

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אף פעם לא הבנתי את הרתיעה הזאת מלימודים....יש כל כך הרבה מקצועות ואם יש משהו שאתה אוהב ורוצה לעסוק בו למה שלא תלמד אותו ??
    פעם גם אני חשבתי ככה. יש לי 150 עגול בכמותי בפסיכומטרי, מעל 700 בציון הכללי. בוא נגיד שאני מתקבל לכל אוניברסיטה בארץ בכל מקצוע שיש. עד כדי כך הייתי נעול על זה.

ואז במקרה לפני הגיוס גיליתי את הכיף בעולם העסקי. אני רוצה לתת לכסף שלי לעבוד עבורי ולעשות מה שאני רוצה בחיים. אם לא בא לי לקום לעבודה בבוקר מחר? אני חייב. אני רוצה להפיק את המקסימום בכל רגע בחיים ולא לעבוד 5 ימים כמו עבד של המערכת בשביל 2 ימי חופש (מכיר מישהו שעובד 7 ימים בשבוע ב-2 עבודות שונות והתחנתן עם מכוערת שמנמנה, לקח משכנתא ונולד לו ילד להאכיל אותו, הבנאדם הולך לקרוע את התחת שלו ב15 השנה הקרובות רק בשביל לשרוד, הוא לא יראה יום שמח אחד בחיים שלו בזמן הקרוב). גם אם אני בוס גדול של חברת סלקום שעושה 100K בחודש. ברגע שאני מתפטר, לא זורם לי כסף. אני לא חופשי.

המטרה שלי להיות בנאדם חופשי. לימודים לא יעזרו לי במטרה.
    לימודים זה לאנשים שרוצים להיות בטוחים בעתיד, שרוצים שיהיו להם עבודה טובה עם משכורת טובה.
    השאר מתפלגים ל:
    -אנשים עשירים שהכסף עובד עבורם.
    -אנשים עניים שחיים בזבל.

המטרה זה לא להיות השני. אלא הראשון.

ושוב, אין לי בעיה עם אנשים שהולכים ללמוד, בתור אחד שהיה מאוד קרוב ללכת במסלול הזה גם כן (ומי יודע אולי אני אצטרך ללמוד בסופו של דבר כי הכל יתחרבש לי??? הזמן יגיד..)

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

פעם גם אני חשבתי ככה. יש לי 150 עגול בכמותי בפסיכומטרי, מעל 700 בציון הכללי. בוא נגיד שאני מתקבל לכל אוניברסיטה בארץ בכל מקצוע שיש. עד כדי כך הייתי נעול על זה.

ואז במקרה לפני הגיוס גיליתי את הכיף בעולם העסקי. אני רוצה לתת לכסף שלי לעבוד עבורי ולעשות מה שאני רוצה בחיים. אם לא בא לי לקום לעבודה בבוקר מחר? אני חייב. אני רוצה להפיק את המקסימום בכל רגע בחיים ולא לעבוד 5 ימים כמו עבד של המערכת בשביל 2 ימי חופש (מכיר מישהו שעובד 7 ימים בשבוע ב-2 עבודות שונות והתחנתן עם מכוערת שמנמנה, לקח משכנתא ונולד לו ילד להאכיל אותו, הבנאדם הולך לקרוע את התחת שלו ב15 השנה הקרובות רק בשביל לשרוד, הוא לא יראה יום שמח אחד בחיים שלו בזמן הקרוב). גם אם אני בוס גדול של חברת סלקום שעושה 100K בחודש. ברגע שאני מתפטר, לא זורם לי כסף. אני לא חופשי.

המטרה שלי להיות בנאדם חופשי. לימודים לא יעזרו לי במטרה.
    לימודים זה לאנשים שרוצים להיות בטוחים בעתיד, שרוצים שיהיו להם עבודה טובה עם משכורת טובה.
    השאר מתפלגים ל:
    -אנשים עשירים שהכסף עובד עבורם.
    -אנשים עניים שחיים בזבל.

המטרה זה לא להיות השני. אלא הראשון.

ושוב, אין לי בעיה עם אנשים שהולכים ללמוד, בתור אחד שהיה מאוד קרוב ללכת במסלול הזה גם כן (ומי יודע אולי אני אצטרך ללמוד בסופו של דבר כי הכל יתחרבש לי??? הזמן יגיד..)
    אתה טועה...העולם לא מתחלק לעניים ועשירים...אלא לאנשים שעושים מה שהם רוצים עם החיים שלהם ואנשים שלא..
    ואם יש מקצוע שאתה רוצה לעסוק בו תלמוד אותו...אם אתה רוצה להיות מנתח ?? אז בגלל שמנתחים לא מרויחים הרבה היום אז אתה לא תהיה ??
    איזה טמטום...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה טועה...העולם לא מתחלק לעניים ועשירים...אלא לאנשים שעושים מה שהם רוצים עם החיים שלהם ואנשים שלא..
    ואם יש מקצוע שאתה רוצה לעסוק בו תלמוד אותו...אם אתה רוצה להיות מנתח ?? אז בגלל שמנתחים לא מרויחים הרבה היום אז אתה לא תהיה ??
    איזה טמטום...
    אין בנאדם אחד בעולם המערבי (אולי כמה חנונים) שרוצים להיות מנתחים, או מתכנתים, או אדריכלים, או עורכי דין. וללכת לעבודה בזה כל החיים.
    הם פשוט מתפשרים. הם הולכים על האופציה הכי פחות גרועה מבחינתם.

אתה מעדיף לעשות מה בזין שלך או לעבוד בעבודה מסודרת ומכובדת? העולם בנוי כך שלא תעשה מה בזין שלך, ולכן אנשים מתפשרים ו"רוצים" ללכת ללמוד משהו "טוב".

דעתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אין בנאדם אחד בעולם המערבי (אולי כמה חנונים) שרוצים להיות מנתחים, או מתכנתים, או אדריכלים, או עורכי דין. וללכת לעבודה בזה כל החיים.
    הם פשוט מתפשרים. הם הולכים על האופציה הכי פחות גרועה מבחינתם.

אתה מעדיף לעשות מה בזין שלך או לעבוד בעבודה מסודרת ומכובדת? העולם בנוי כך שלא תעשה מה בזין שלך, ולכן אנשים מתפשרים ו"רוצים" ללכת ללמוד משהו "טוב".

דעתי.
    אתה רוצה להעביר את החיים בלי מטרה ?? בלי כלום ?? לעשות מה שבזין שלך ?? סבבה תהנה..
    למה אתה קורא לעשות מה שבזין שלך ?? מה ללכת לים ולמסיבות ?? אתה יכול לעשות את זה גם היום...
    ומה הקשר בין חנונים לבין מנתחים ? להיות מנתח זה מקצוע מעניין ומרתק. וגם אדריכלות...אתה חושב כמו ילד קטן...מצטער אבל קל לי לחשוב שאתה היית חנון בבצפר, עכשיו אתה מנסה לפצות על זה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה רוצה להעביר את החיים בלי מטרה ?? בלי כלום ?? לעשות מה שבזין שלך ?? סבבה תהנה..
    למה אתה קורא לעשות מה שבזין שלך ?? מה ללכת לים ולמסיבות ?? אתה יכול לעשות את זה גם היום...
    ומה הקשר בין חנונים לבין מנתחים ? להיות מנתח זה מקצוע מעניין ומרתק. וגם אדריכלות...אתה חושב כמו ילד קטן...מצטער אבל קל לי לחשוב שאתה היית חנון בבצפר, עכשיו אתה מנסה לפצות על זה...
    הייתי חנון בבית ספר, כן. הייתי חורש הרבה. אבל אין קשר למסקנות שהסקת שאני רוצה לפצות על משהו.
    להיות חופשי זה ממש לא ללכת למסיבות ולים חחחחחחחחחחחחחח

עזוב אין לי כח להתחיל להסביר כי זה מגילת העצמאות. תנסה לצאת מהסרט שההנאות בחיים זה מסיבות וים. מדבר איתך במובן הרוחני גם. שלווה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

הייתי חנון בבית ספר, כן. הייתי חורש הרבה. אבל אין קשר למסקנות שהסקת שאני רוצה לפצות על משהו.
    להיות חופשי זה ממש לא ללכת למסיבות ולים חחחחחחחחחחחחחח

עזוב אין לי כח להתחיל להסביר כי זה מגילת העצמאות. תנסה לצאת מהסרט שההנאות בחיים זה מסיבות וים. מדבר איתך במובן הרוחני גם. שלווה.
    מבחינת רוחניות אין קשר בין כסף ועבודה וחופש ובין שלוות הנפש...בנושא הזה אל תלמד אותי בבקשה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,492 | הודעות: 8,151,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect