נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
אז אתה באותו ראש כמו שלי...מה שכן יש לי שאלה, צריך להיות שם טוב עם בנות? כי אני די אספרגר ואני לא יודע להתחיל עם בנות, כל הזרימות שיצאו לי עם בנות היו בגלל המראה החיצוני שלי והמעגלים החברתיים...בחיים נגיד לא התחלתי עם מישי ויצא לי מזה משו אבל לא ניסיתי כ''כ הרבה...אני גרוע מאוד למרות שבמעגלים חברתיים התקשורת שלי טובה מהממוצע...זה ישפיע? המטרה שלי כרגע זה גם להגיע למצב של הכנסה פסיבית די גדולה (אני מניח שאפשר לחיות מהכנסה של 10 אלף דולר לחודש בחור מסריח כמו רוסיה) ואני הגעתי למצב שאני יוצא רק בסופשים כדי לא להתחרפן, לא מעניין אותי יציאות בנות פייסבוק כל החרא הזה מעניין לי תזין, יום יום אני על המחשב, דבוק אליו פשוט יושב עם אוכל כי אני במסה אחרי הכל, קורא דברים על כסף, חורש, זה נהיה האובססיה שלי לא פחות ממכון כושר, אני הבנתי משו אחד בחיים, אני בחיים לא ירצה לעבוד בשביל מישו אחר, רק בשביל עצמי, לא רוצה תחיים המסריחים של המשכנתא האישה הכונפה והילדים, לא שייך לחיים האלה, לא קשור לזה בכלל, זה לא אני. בחיים האלה, אם אתה רוצה להיות מלך, אתה חייב להיות סיק קאנט, אתה חייב להיות אסתטי, אתה חייב להיות חופשי שלא עובד בעבודה עם עוד סאד קאנטס, אתה חייב להנות מהחיים ולזיין כוסיות שמתנהגות אליך כמו לאלוהים שירד מהרי האולימפוס לספק אותן מינית. זאת הפאקינג מהפכה ואני הולך לעשות את זה GET LMS OR DIE MIRIN. מה שכן יש לי אזהרה בשבילך רק כי אתה נשמע בחור לעניין - אל תתחתן עם הרוסיות, הן גולדיגריות יותר מהתאילנדיות. ובטח, בטח לא להביא אותן לישראל או ארה''ב או איפה שלא יהיה, לא משנה מה, לא לעשות את זה, לא להתאהב, לא. פשוט לא. תזכור תמיד..שהן איתך...רק כי אתה אסתטי עשיר או מה שזה לא יהיה...הן לא איתך כי הן אוהבות אותך...אם היית פצאן רגיל מהכפר...הן היו מחרבנות עליך בקשת...תזכור את זה תמיד BRAH WE ARE GOING TO MAKE IT