slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:49.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
the legend
איזה תותח חרא שחקן חרא בנאדם אבל תותח אמיתי
חחחח וואי הוא היה נראה כמו חרא אבל ממש..
בתכלס זה לא בא לו בקלות זה הכל עבודה קשה בכדורגל...
לדעתי הוא הדוגמא האולטימטיבית לLMS
LOOKS - תראו אתם לבד בתמונות איך הוא נראה
MONEY - הוא מרוויח בעונה משו כמו 10 מיליון יורו (רק מהכדורגל בלי לדבר על כל החוזי דוגמנות והפרסומים מהצד)
STATUS - כמעט כל העולם מכיר את השם כריסטיאנו רונאלדו וחוץ מזה זוכרים מה קרה לפני כמה חודשים שהוא הגיע לארץ ?
הנבחרת המסכנה שלנו כל משחק בית שלה הייתה ממלאה בקושי חצי אצטדיון וכשהוא בא יכלו למלות 3 אצטדיונים לא אחד..
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
איך לעזזאל הפנים שלו ישתנו?
אפילו הלסת..
לא נראה לי שזה ניתוח..![]()
אחוזי שומן...זה למה אני בוכה שאני נראה חרא במסה...אולי אין לי RECESSED JAW אבל כל השומנים שלי מצטברים בלסת בעיקר...ואני עליתי אולי אחוז וחצי של שומן בכל המסה שלי. (נמדד באופן מדוייק מאוד)
איך לעזזאל אני מוריד שומן בפנים??? אם יראו לי את את העצמות יותר חזק כמו אצלו אני הולך להיראות כמו אלוהים!!!!
HELP ME TYLER I WANNA BE GOD
אגב לגבי האחוזי שומן , זה יישמע לכם לא הגיוני אבל יש לו פאקינג 3 אחוזי שומן
היה בודיבילדר שהוריד ל4 או 3 אחוז שומן ומת בגלל זה. אז הוא 3 אחוז שומן ועוד לכל ימות השנה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיית רבאק נו בנאדם עם 3 אחוז שומן=גופה. ולא מורידים שומן מהפנים. עושים מסה, סובלים, נראים כמו חרא ואז מחטבים ונראים יפה עם פנים רזות ולסת בולטת. חיטוב על מתחת ל80 קילו=ניצול שואה ואתה תעשה מעצמך צחוק.
שמע אחי לדוגמנית מסלול יש איזה 10 אחוז... אז יש לו אולי 7 אחוז שגם קשה לי להאמין.. אני מניח שיש לו 7-9 אחוז שומן... אגב לנשים באופן טבעי יש אחוז שומן גבוה משלנו אני מניח בגלל הASS וה TITS בין היתר.. פשוט יש להן יותר רקמות של שומן בגוף
10 אחוז יש לבודיבילדריות. לדוגמניות יש 14 אחוז משהו כזה, זה מעט מאוד לאישה, שאצלהן יש אחוז שומן גבוה בהרבה מאצל גבריםץ
ואין לו מתחת ל8 אני מאמין שאפילו 10-11 אחוז, הוא ממש לא יבש ברמה של 3-4 אחוזי שומן, שזה רמה של בודיבילדרים מהמתחרים שמייבשים את עצמם לגמרי לפני תחרויות עם שורפי שומן.
לדעתי הוא פחות מ10 אחוז... אני הייתי 10 אחוז שומן על 75 קילו אומנם לא היו לי "צדדים" ולא הייתי שמן מי יודע אבל הייתה לי כרס מסריחה כזאת.. חחח ככה שלדעתי הוא פחות מ10 לא בהרבה אבל קצת פחות בקשר לדוגמניות חשבתי שהאנורקסיות על 10 לא ידעתי שהן על 14, זה שרונאלדו לא 3-4 זה ברור