קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי Elegant בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-12-2009, 21:55
  2. [פרסום] למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי Mr Batzal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-09-2009, 17:44
  3. [משפטים ] - 20 סיבות למה עדיף להיות מעל גיל 50
    על ידי inbar5320078 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 19:38
  4. [משפטים] למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 21:06
  5. [משפטים] - 20 סיבות למה עדיף להיות מעל גיל 50
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 01:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

להיות "מעל" אחרים - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה הקשר המספר יחידות? יש לי 5 יחידות גאוגרפיה ציון 96 אם נאי לא טועה, אחרי שהצטרפתי ללמוד שבוע וחצי לפני הבגרות.
    לא יעזרו לך 45 יח' עדיף לך חצי מזה אבל איכותי. אני אפילו לא יודע כמה יח' עשיתי (כל הרגילים + 5 במדמ"ח, מתמ', אנגלית, פיזיקה, ג"ג)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מה הקשר המספר יחידות? יש לי 5 יחידות גאוגרפיה ציון 96 אם נאי לא טועה, אחרי שהצטרפתי ללמוד שבוע וחצי לפני הבגרות.
    לא יעזרו לך 45 יח' עדיף לך חצי מזה אבל איכותי. אני אפילו לא יודע כמה יח' עשיתי (כל הרגילים + 5 במדמ"ח, מתמ', אנגלית, פיזיקה, ג"ג)
    4 מתמטיקה, 7 אנגלית, 10 מדמ"ח 5 ביולוגיה 5 ערבית 5 חקלאות 5 מחשבת ישראל וכל החרא
    אבל זה לא ממש הנושא אז איך אתה מציע לי להיות מעל אחרים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

תזיין את הכוסית של השכבה?
    תקנה מרצדס?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

המחשבה שלך לא נכונה.. מי שחושב איך אני ארוויח כסף נשאר עני.. מי שחושב איך יעריצו אותי נשאר אפס, זאת חשיבה של מישהו שרוצה תוצאות מידיות.. זה לא קיים.
    במקום לחשוב איך ליהיות מוערץ תחשוב איך ליהיות ההכי טוב שלך במשהו.. תקח נושא מסויים ותיהיה שפיץ בו.. אבל נושא שמגניב לדעתך..(גם אם זה מתמטיקה).
    אבל אל תיקח נושא סתם ככה כי הוא רק מגניב אלא כי יש משהו מאחוריו.. לדוגמא לגרום לאנשים להנות.. לתרום לחברה במשהו.. אתה צריך מניע שאנשים יוכלו להתחבר אליו, בניגוד לבנות לך אין ציצי(החיים לא הוגנים) ככה שאתה צריך מניע שידחוף אנשים.
    בית ספר לא יעזור לך בחיים.. הוא מבזבז לך את הזמן.. אני לא יודע בן כמה אתה.. אני הבנתי את זה מאוחר מידי.. ועכשיו אני צריך ללכת במודל של האוניברסיטה.. כי אין לי אופציה טובה יותר ביד כרגע ולא ללכת לאוניברסיטה לא עושה אותך שכיר.. נכון מלמדים אותך ליהיות שכיר ומלמדים אותך הרבה זבל..(הוא מכוון לשם אך זה תלוי באופי של הבנאדם) מצד שני יש סביבך סביבה של סטארטאפים ואתה סופו של דבר בין עם בצבא או באזרחות מסתובב ליד אנשים שיש להם כוח לפחות אם אתה שווה משהו, ככה שלהקים חברה תוכל.. וליהיות עצמאי גם.. זה הכל בחירה שלך אחר כך.. הרוב בוחרים בחיים נוחים של אישה כונפה וילדים צווחנים.. אבל אם יש לך את האופציה ליהיות עצמאי ולהתחיל מזה אז תיהיה עצמאי.. אם הייתי חוזר לכיתה י' הייתי זורק את בית ספר לפח.. זה בטוח.
    עוד כמה שנים עם המדפסות התלת מימדיות יהיה אפשר להדפיס ברזל בצורה מדוייקת מאותו רגע כמעט בכל מקצוע פרודקטיבי שמועיל לחברה יהיה אפשר לעבוד בתור פרי לנסר מאיזה אי בודד.
    בית ספר לא מלמד אותך שום דבר שמועיל לחיים.. גם האוניברסיטה לא מלמדת אותך הרבה בתחום הזה.

דוגמאות שהשפיעו על אנשים:
    מהעולם העסקי:
    *לייצר את המטוס הראשון(האחים רייט- גרמו לאיזה קבוצה של מאה אנשים לתת את הכל בזה.. ולמרות שלא היה להם כסף, הם היו בחיסרון לעומת המתחרים אבל.. היה להם את המוטיבציה ואת המטרה ליצור מקום טוב יותר בו אפשר להמריא ולהגיע מהר ממקום למקום, עזוב את זה שזה מגניב לעוף כמו ציפור).
    *אפל-
    מהעולם החברתי/פוליטי:
    מרטין לוטר קינג:
    ברק אובמה:
    היטלר: (כן הוא היה חרא בנאדם אבל היה לו מטרה- כלומר למה הוא עושה את מה שהוא עושה וגם היה לו איך ואפילו היו לו תוצאות הבעיה הייתה שהוא עשה שטות שהוא תקף את רוסיה, אז כדאי לקחת דברים בפרופורציה).
    (זה סרט ב-3 חלקים ..)

יאיר לפיד-> אתמול הוא עשה שידור בוא הוא דיבר עם מי שמאמין בו או רוצה תשובות.(הבעיה אצל יאיר לפיד שהתכלס-> מיסים, לא מסתדר עם המטרה-> ליצור מקום טוב יותר וזה בגלל שהקפיטליזם לא מאפשר זאת לא משנה כמה הוא ירצה.. יש אנשים מעליו והוא צריך לרצות אותם... בנקים).
    המחאה בארץ למרות ששוב כאן היה רצון אך לא הייתה חשיבה של איך נעשה את זה.. שזה השלב שבא אחרי שיש לך מטרה שאתה ואחרים פועלים למענה הלמה שלך.. כאן זה היה כדי ליצור מקום טוב יותר בו יש פחות פערים לא הגיוניים כמו שלקנות דירה לוקח 150 וכנראה יותר משכורות.

בקשר אחר.. אתה יכול להסתכל על ZYZZ הוא גם עשה משהו דומה, גם היה לו מיינדסט וזה למה אנשים התחברו אליו.

גם לשוורצנגר:
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-05-2013 בשעה 16:20.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לקחת תחום כל שהו בחיים, אבל לא משהו שכולם אוהבים ורוצים..עזוב מה אחרים אוהבים.

תשאל את עצמך, מה אתה הכי אוהב, מה עושה לך הכי טוב בחיים ומה אתה יודע שגורם לך להכי הרבה הנאה בחיים, ותמקסס אותו.
    אגב, זה לפי דעתי העניין בפיקאפ. בכדי להצליח עם נשים, אתה חייב להיות שפיץ בתחום כלשהו שיתן לך שם של בן אדם מצליח (לא חשוב במה) וזה מה שיגרום לך להיות בן אדם נערץ.

עזוב לימודים (לא תרתי משמע), אתה צריך להשקיע בלימודים אבל גם להשקיע בדברים אחרים.
    מה למשל?
    ספורט.
    חברים.
    קשרים.
    עבודה.
    בריאות.

תבחר משהו שעושה לך כיף - סתם לדוגמא, רכיבה על סוסים.
    תיהיה הכי טוב שאתה יכול להיות בזה! אבל הכי טוב! תן מעצמך הכל!
    עוד דוגמא - אומנות וציור...גם פה.
    תשפר את היכולות והכשרון שלך בציור, תעלה את התוצאות לפייסבוק או מה שזה לא יהיה כדי לשתף ולהראות לאחרים מה הידיים שלך מסוגלות לעשות וזה מה שיגרום לאנשים להעריץ אותך.

שיהיה לך "שם" שירוץ לפניך.
    אני למשל, אחד הדברים שהולכים לפני כשאנשים רואים אותי, זה הקשרים שלי.
    אני בן אדם מאד מוכר ולמשל, תמיד כשאני הולך למועדון וחברים שלי מהבצפר רואים אותי, הם באים אליי ומבקשים שאני יעזור להם להכנס יותר מהר...למה?
    בגלל שהם יודעים שאני איכשהו מכיר את הסלקטור\מאבטח\יחצן\בעל המועדון ואני יכול להכנס בכמה שניות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לקחת תחום כל שהו בחיים, אבל לא משהו שכולם אוהבים ורוצים..עזוב מה אחרים אוהבים.

תשאל את עצמך, מה אתה הכי אוהב, מה עושה לך הכי טוב בחיים ומה אתה יודע שגורם לך להכי הרבה הנאה בחיים, ותמקסס אותו.
    אגב, זה לפי דעתי העניין בפיקאפ. בכדי להצליח עם נשים, אתה חייב להיות שפיץ בתחום כלשהו שיתן לך שם של בן אדם מצליח (לא חשוב במה) וזה מה שיגרום לך להיות בן אדם נערץ.

עזוב לימודים (לא תרתי משמע), אתה צריך להשקיע בלימודים אבל גם להשקיע בדברים אחרים.
    מה למשל?
    ספורט.
    חברים.
    קשרים.
    עבודה.
    בריאות.

תבחר משהו שעושה לך כיף - סתם לדוגמא, רכיבה על סוסים.
    תיהיה הכי טוב שאתה יכול להיות בזה! אבל הכי טוב! תן מעצמך הכל!
    עוד דוגמא - אומנות וציור...גם פה.
    תשפר את היכולות והכשרון שלך בציור, תעלה את התוצאות לפייסבוק או מה שזה לא יהיה כדי לשתף ולהראות לאחרים מה הידיים שלך מסוגלות לעשות וזה מה שיגרום לאנשים להעריץ אותך.

שיהיה לך "שם" שירוץ לפניך.
    אני למשל, אחד הדברים שהולכים לפני כשאנשים רואים אותי, זה הקשרים שלי.
    אני בן אדם מאד מוכר ולמשל, תמיד כשאני הולך למועדון וחברים שלי מהבצפר רואים אותי, הם באים אליי ומבקשים שאני יעזור להם להכנס יותר מהר...למה?
    בגלל שהם יודעים שאני איכשהו מכיר את הסלקטור\מאבטח\יחצן\בעל המועדון ואני יכול להכנס בכמה שניות.
    אני בוחר בחברים וקשרים ומה שאני עושה כל הזמן זה להפגש איתם ולהסתובב איתם ולהסתמס וואטסאפ וכו' אבל עדיין אין לי שום שם שהולך לפניי וזה החרא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

מישהו?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

קיצר, בשביל להיות מעל אחרים, אתה צריך להיות מעל אחרים. פשוט כמו שזה נשמע לך אתה לא יכול לבוא בתור מישו ממוצע ללא תכונות מיוחדות שמאפיינות אותו ולדרוש משו שלא ברמה שלך בכלל. ובמצב הנוכחי שלך, מגיע לך להיות בתול. מגיע לך להיות עם סטטוס נמוך. מגיע לך. רק זה, לא פחות ולא יותר. אתה זה מה שאתה עושה בחיים שלך, לא מה "מגיע" לך, אם אתה טוען שמשו "מגיע" לך קום ותוכיח את זה. ואני הכי לא הייטר. זאת המחשבה שלי לחיים. למשל, אני רוצה להיות עשיר, אז עכשיו אני חורש על הנושא הזה. אני רוצה גוף יפה, אז אני אוכל טוב, ישן טוב ומתאמן חזק. זה כמו שתרצה גוף אסתטי ותגיד לעצמך "מגיע לי גוף אסתטי גם אם אני אוכל כמו ציפור ואוכל רק דוריטוס וחרא של מקדונלדס"....עזוב שטויות ולהיות ילד רחוב לאו דווקא יביא לך סטטוס, זה יותר עם מי שאתה נמצא. אתה יכול לצאת עם אינסלים ועם אותן ידידות שלא יוצא מהן כלום בעיר אחת גם 7 ימים בשבוע ולהיות עם סטטוס נמוך כשמישו אחר יכול לצאת פעם בשבוע ויכול להיות לו סטטוס יותר גבוה משלך. לצאת מהבית לא קשור לכלום, תוציאו את האמונה המפגרת הזאת מהראש כבר. כן, זה יכול לעזור אבל רק במידה שאתה כבר עם האנשים הנכונים. להיות ילד רחוב עם עוד אינסלים ובנות חסרות קשרים לא יביא אותך לאף מקום. עזוב שטויות ותתעסק בעצמך נטו ואל תשווה את עצמך לאחרים ואל תבוא בגישה של "מגיע לי ככה וככה" והכל יהיה טוב.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה ולידע כללי, ZYZZ בקושי יצא, רוב היציאות שלו היו בפסטיבלים של טראנס שהם מתרחשים פעם ב...תקופה. בשאר הזמן הוא עבד על הגוף שלו, על האסתטיקה שלו, על הסטטוס שלו באינטרנט (סרטונים טרולינג וכו'). הוא בעצמו אמר את זה. רוב העשירים בעולם בקושי יצאו וחרשו על נושא הכסף והיום שוחים בכסף. "לצאת מהבית" זה לאנשים טיפשים וחסרי LMS. לא ראיתי אחד עם LMS גבוה באמת שאני יכול להגיד עליו "וואו, זה החיים שאני רוצה לחיות, MIRIN" שהוא ילד רחוב שיוצא מהבית כל יומיים ושותה כל סופש. במקרה כזה אתה מקסימום מזיין איזו פרחה פעם בחודשיים וזה בהנחה שאתה נראה טוב מהממוצע בהרבה. הייתי כזה וזה לא משו שהייתי רוצה להיות כל החיים. צריך להתקדם U KNOW...אחרי הכל LMS גבוה לא יבוא אליך ב"לצאת מהבית"...במקרה הטוב יביא לך סטטוס שגם יעלם אחרי תקופה. אנשים מתקדמים עם החיים שלהם ולא נשארים כל הזמן ב"ים ומסיבות".
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 22:00.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה ולידע כללי, ZYZZ בקושי יצא, רוב היציאות שלו היו בפסטיבלים של טראנס שהם מתרחשים פעם ב...תקופה. בשאר הזמן הוא עבד על הגוף שלו, על האסתטיקה שלו, על הסטטוס שלו באינטרנט (סרטונים טרולינג וכו'). הוא בעצמו אמר את זה. רוב העשירים בעולם בקושי יצאו וחרשו על נושא הכסף והיום שוחים בכסף. "לצאת מהבית" זה לאנשים טיפשים וחסרי LMS. לא ראיתי אחד עם LMS גבוה באמת שאני יכול להגיד עליו "וואו, זה החיים שאני רוצה לחיות, MIRIN" שהוא ילד רחוב שיוצא מהבית כל יומיים ושותה כל סופש. במקרה כזה אתה מקסימום מזיין איזו פרחה פעם בחודשיים וזה בהנחה שאתה נראה טוב מהממוצע בהרבה. הייתי כזה וזה לא משו שהייתי רוצה להיות כל החיים. צריך להתקדם U KNOW...אחרי הכל LMS גבוה לא יבוא אליך ב"לצאת מהבית"...במקרה הטוב יביא לך סטטוס שגם יעלם אחרי תקופה. אנשים מתקדמים עם החיים שלהם ולא נשארים כל הזמן ב"ים ומסיבות".
    במה אני צריך להתמקד?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect