קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-10-2008, 13:10
  2. [מוכר]כל מה שאתם רק רוצים! | נק' בפנים
    על ידי ExcluSive בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 13:26
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 13:04
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 12:54
  5. המכשיר שאתם הכי רוצים
    על ידי בוני בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 18:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

קצת על החיים בארץ שאתם לא רוצים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברירת מחדל קצת על החיים בארץ שאתם לא רוצים

אם תכירו את הטעויות שרוב האנשים עושים ולא תעשו אותם ,תיהיו חופשיים בסביבה של עבדים.
    אולי תבינו יותר מאיפה מגיעה המילה משכנתה ולמה לא לקחת הלוואות אלא אם יש לכם סטאטוס מסויים שכבר זה לא משנה אם אתה בחוב של מיליארד דולר או ברווח כזה, לרוב האנשים אין סטאטוס כזה והם גם לא ישיגו אותו כל החיים ככה שכדאי לחיות בצורה הגיונית.(בקשר ל350 אלף שלה זה לא מדוייק ... זה מאוד תלוי במה עבדת וכמה בזבזת.. , בעבודה סבירה בלי יותר מידי בזבוזים אפשר להגיע ל600000 רווח בגיל 30 בלי לעשות איזה משהו מהפכני וזה עם צבא.. אז בלי צבא אפשר לעשות את המיליון הראשון בלי חובות.. עכשיו השאלה איפה גרים.. )
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-05-2013 בשעה 22:44.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ישן אחי.
    אבל 95% מהאוכלוסיה בעולם לא מבינה את זה.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עבודה באה מלשון המילה "עבד". אם אני יעבוד בשביל מישו, זה יהיה אני המישו הזה. אגב, הצד של אמא שלי הם מהמשפחות היחידות בישראל שחיים טוב מאוד ולא בחובות או משכנתא או אלוהים יודע מה ולא קיים אצלנו דבר כזה "הלוואה" במשפחה. ועל הצד של אבא שלי אנלא יפתח תפה בכלל כי אף אחד לא יאמין לזה כבר. עם כמה שזה ישן, כשראיתי תסרטון קיבלתי צמרמורת בכל הגוף - אני לא מוכן להיות חלק מהחרא הזה. לא שייך לזה, לא נולדתי לזה, לא קשור לזה. וכמו שאני תמיד אומר, אני הולך להוכיח שאני אכן כזה. בעוד פחות משנה אני רואה את עצמי עם הכנסה פסיבית של 1K-2K דולר שזה כמעט מספיק כדי לא לעבוד בחיים. ומשם רק אעלה. ומשם נראה מה יהיה. אני יודע דבר אחד...אני חורש עכשיו על נושא הכסף וכל מה שקשור לזה. ו350K שקל זה גרושים. יש לי הרבה יותר מזה בבנק מרגיש עני ברמות. אם אין לך לפחות מליון שקל אז אתה BROKE GHETTO SLAVE שזה מה שאני עכשיו. אגב הם נותנים חרא עצות. לא ככה עושים כסף. בהצלחה לכל ה"מגניבים" (שהם אותם חנונים בהכחשה עם רגשי נחיתות מהעבר) שיוצאים מהבית כל יום לים ולמסיבות וחוזרים הביתה להביא ביד ב95% מהמקרים, אולי יום אחד תייחצנו כמו שאתם תמיד עושים באיזה מועדון שיהיה בבעלותי.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 22:59.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    ישן אחי.
    אבל 95% מהאוכלוסיה בעולם לא מבינה את זה.
    95% מהאוכלוסיה לא מבינה את זה ובכל זאת אתה גר לבד.. תמצא שותפים דחוף זה שווה את זה אבל שיהיו SICKUNT@!#!@#.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עבודה באה מלשון המילה "עבד". אם אני יעבוד בשביל מישו, זה יהיה אני המישו הזה. אגב, הצד של אמא שלי הם מהמשפחות היחידות בישראל שחיים טוב מאוד ולא בחובות או משכנתא או אלוהים יודע מה ולא קיים אצלנו דבר כזה "הלוואה" במשפחה. ועל הצד של אבא שלי אנלא יפתח תפה בכלל כי אף אחד לא יאמין לזה כבר. עם כמה שזה ישן, כשראיתי תסרטון קיבלתי צמרמורת בכל הגוף - אני לא מוכן להיות חלק מהחרא הזה. לא שייך לזה, לא נולדתי לזה, לא קשור לזה. וכמו שאני תמיד אומר, אני הולך להוכיח שאני אכן כזה. בעוד פחות משנה אני רואה את עצמי עם הכנסה פסיבית של 1K-2K דולר שזה כמעט מספיק כדי לא לעבוד בחיים. ומשם רק אעלה. ומשם נראה מה יהיה. אני יודע דבר אחד...אני חורש עכשיו על נושא הכסף וכל מה שקשור לזה. ו350K שקל זה גרושים. יש לי הרבה יותר מזה בבנק מרגיש עני ברמות. אם אין לך לפחות מליון שקל אז אתה BROKE GHETTO SLAVE שזה מה שאני עכשיו. אגב הם נותנים חרא עצות. לא ככה עושים כסף. בהצלחה לכל ה"מגניבים" (שהם אותם חנונים בהכחשה עם רגשי נחיתות מהעבר) שיוצאים מהבית כל יום לים ולמסיבות וחוזרים הביתה להביא ביד ב95% מהמקרים, אולי יום אחד תייחצנו כמו שאתם תמיד עושים באיזה מועדון שיהיה בבעלותי.
    שמתי את הסרטון בעיקר בגלל ההתחלה של המשכנתא וההלוואות... שאנשים רואים כל הזמן אנשים שיש להם הכל ולא מבינים שהם האמא של העבדים, זה מה שעשה לי צמרמורת.. כל השאר שם זה שטויות.
    הכנסה פסיבית של 2K? ספר ספר באיזה תחום? אולי גם אני אתחיל.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-05-2013 בשעה 23:05.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אין כמו לגור עם שותפים אגב. בהנחה שהם סיק קאנטס ולא כאפות. גם יותר זול, גם יותר כיף וגם ככה אתה עובד על הסטטוס כי אתה תמיד תכיר דרכם תידידות שלהם ותחברים שלהם. זה מצב של WIN WIN. רק אידיוטים גרים לבד בגילאים שלנו. זה או עם ההורים או עם שותפים בהנחה שאתה מחוץ לישראל. הפוזה של ה"יש לי דירה משלי" היא לא יותר משואו אוף מיותר ומשחקי אגו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

גרתי עם שותפים 3 חודשים במסגרת כלשהי לא אפרט מה היא.
    לא אהבתי. אני אוהב פרטיות, אני אוהב את החלל שלי. אני שונא שותפים נקןדה, אני לא רוצה את עצמי בתור שותף.
    יכולתי בכיף לגור פה עם כמה חברה (לא סיקאנטס) שאני מכיר, אבל מי צריך אותם חחחח? אם אני צריך אותם אני אראה אותם, לא כל בוקר
    אני אוהב להביא בחורה הביתה ולגרום לה להרגיש הכי בנוח בעולם בלי שהיא צריכה להתבייש מזה שיש עוד אנשים בבית.

וכן טיילר, אני אוהב את הפוזה של יש לי דירה משלי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אז תהנה מלקרוע תתחת פעמיים בשביל להשיג משו שאני יכול להשיג בלי להזיע. והיית עם שותפים גרועים. שזה קורה וקרה אפילו לי. כשאתה עם שותפים שהם החברים הכי טובים שלך ואתם הכי ביחד שיש ויוצאים ביחד והכל זה כיף. אתה כנראה סוציופט או מוזר כזה שאוהב לאונן יתר על המידה ומפחד שיתפסו אותו. אם אתה רוצה להתעשר אי פעם בחיים שלך תפסיק לזרוק כסף על הוצאות מיותרות וזה עצה שאנשים שעשו כסף כמו שאני ואתה לא נעשה בחיים אמרו. נגיד אני יכול לקנות פרארי דגם 2013 ממש עכשיו לפוזה ואני לא עושה את זה כי אני לא טמבל שעושה רוח.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אז תהנה מלקרוע תתחת פעמיים בשביל להשיג משו שאני יכול להשיג בלי להזיע. והיית עם שותפים גרועים. שזה קורה וקרה אפילו לי. כשאתה עם שותפים שהם החברים הכי טובים שלך ואתם הכי ביחד שיש ויוצאים ביחד והכל זה כיף. אתה כנראה סוציופט או מוזר כזה שאוהב לאונן יתר על המידה ומפחד שיתפסו אותו. אם אתה רוצה להתעשר אי פעם בחיים שלך תפסיק לזרוק כסף על הוצאות מיותרות וזה עצה שאנשים שעשו כסף כמו שאני ואתה לא נעשה בחיים אמרו. נגיד אני יכול לקנות פרארי דגם 2013 ממש עכשיו לפוזה ואני לא עושה את זה כי אני לא טמבל שעושה רוח.
    גם אני יכול לקנות רכב יונדאי i25 יד ראשונה מחר בבוקר. אני נוסע 90% עם חברים, 10% תחבורה ציבורית כמו איזה הומלס\חייל - תאמין לי שאני לא מבזבז כסף על שטויות. אני לוקח כמעט את כל המשכורת שלי בעבודה ונותן אותה למתכנתים שאני שוכר מאוקראינה. השאר הולך לדירה, אוכל וחשבונות.לא נשאר לי כלום לבזבוזים.

חחחחחחח נראה לך שאני לא גר עם שותפים כי אני חושב על איך אני מאונן? אם הייתי מפחד לאונן הייתי נועל את הדלת. אין קשר, כנראה לא גרת לבד, יש הרגשה חופשית כזאת, אני מסדר לעצמי את היום בלי לחץ, הזמן לא עובר מהר. כשגרתי עם שותפים הייתי נגרר לאורח חיים של לישון מינימום ב3-4 בלילה ולקום כולי עייף וכל השבוע לא פרודקטיבי בשיט.

אני מרים עכשיו עסק מ-0 בהשקעה גדולה של כמעט כל הזמן שלי ומלא מהכסף שלי. הדבר האחרון שחסר לי זה שותפים.
    אני מוכן להקריב על זה סקס, סטטוס, מראה, משפחה, חברים, שעות שינה - מה שלא תגיד. וגם אם לא היה לי את זה, אני מעדיף לגור לבד, מקסימום יכול לארח אותם אצלי.

אתה לא יודע איך זה שחברים שלי שבצבא \ מהעיר באו אליי אפשר לראות איזה MIRERS שלי הם היו כשראו שאני גר עם דירה משלי.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 17-05-2013 בשעה 23:44.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

גרתי לבד בישראל באיזור של רוטשילד (לפני שגרתי עם עוד כמה חבר'ה שאני מכיר שדחפתי לדירה) ופה בחודש הראשון בדירה משלי. זה חרא ואוברייטד. בהתחלה אתה מתלהב ואחרי זה זה פשוט לא כיף. בזבוז כסף טוטאלי. וזה שאתה נגרר זה בעיה שלך, בעיה להביא חברים שהם בראש שלך ולהשכיר איתם דירה?? עם שותפים אני ישן יותר טוב מאיך שישנתי אצל ההורים. 8 שעות אם לא יותר. אני אולי לא יודע איך זה אבל אני יודע איך כל השכבה שלי שכרגע נטחנים בתחת באיזה מקום או נרקבים בקריה הם MIRERS שלי שבגיל שלהם יש לי יותר כסף ממה שיהיה להם אי פעם+אני במקום שהם לא יגיעו אליו חוץ מאחד שיש לו אזרחות אמריקאית ויש לו AA משתק לעבור. נפלת כנראה על חרא שותפים וזה שאין לך חברים זה חרא. אתה חייב לפחות חבר אחד שיהיה באותו ראש כמו שלך, אין לך מושג כמה זה עושה לך תחיים קלים יותר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

גרתי לבד בישראל באיזור של רוטשילד (לפני שגרתי עם עוד כמה חבר'ה שאני מכיר שדחפתי לדירה) ופה בחודש הראשון בדירה משלי. זה חרא ואוברייטד. בהתחלה אתה מתלהב ואחרי זה זה פשוט לא כיף. בזבוז כסף טוטאלי. וזה שאתה נגרר זה בעיה שלך, בעיה להביא חברים שהם בראש שלך ולהשכיר איתם דירה?? עם שותפים אני ישן יותר טוב מאיך שישנתי אצל ההורים. 8 שעות אם לא יותר. אני אולי לא יודע איך זה אבל אני יודע איך כל השכבה שלי שכרגע נטחנים בתחת באיזה מקום או נרקבים בקריה הם MIRERS שלי שבגיל שלהם יש לי יותר כסף ממה שיהיה להם אי פעם+אני במקום שהם לא יגיעו אליו חוץ מאחד שיש לו אזרחות אמריקאית ויש לו AA משתק לעבור. נפלת כנראה על חרא שותפים וזה שאין לך חברים זה חרא. אתה חייב לפחות חבר אחד שיהיה באותו ראש כמו שלך, אין לך מושג כמה זה עושה לך תחיים קלים יותר.
    תתעורר גבר, פה זה ישראל אנשים גרים אצל ההורים כי הם בצבא. וגם אם לא היה צבא, אני עדיין חושב שעדיף לגור לבד.
    לגור לבד עם אוטו (שכרגע אין לי כי אני מוצא תמיד חבר לנצל ונראה לי מיותר לקנות אוטו כי אני מתכנן לעוף מפה) זה מס' 1 בשבילי.

לפי הסיבות שלך ללמה לא לגור לבד, גם בגיל 30 אתה רוצה לגור עם שותפים? גם אמרת שעדיף לחזור להורים מאשר לבד? היית בתול אז? או שחיכית שהורים שלך יסעו פעם בכמה חודשים? או שהורים שלך שמו זין על מה שאתה עושה (לא מסתדר כי הם רוסים חח)?
    בקיצור אם קשה לך להתמודד עם עצמך ואתה תמיד חייב אקשן בחיים אז תגור עם שותפים בכיף. אני אוהב לחיות לבד, אין בזה שום דבר רע.
    תגור לבד, תתפתח, תחשוב, אל תמהר, תחייה בקצב שלך, תהנה, תהיה עם חברים. הכל שאלה של איזון. יש את אלה שיושבים בבית על פורנו 7 שעות ביום כי הם מובטלים מסריחים שלא ראו אור יום ב10 שנה האחרונות. ויש כאלה שלוקחים את זה בתור חוויה, להתבגר, לראות איך החיים מתנהלים, לחיות את הרגע, לחקור ולהתעניין באחרים.
    יש לי בעבודה בחור בן 35 שגר הם ההורים מאז הצבא. עדיף לחיות כמוהו נכון? העיקר הוא חסך מלא כסף.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 18-05-2013 בשעה 00:19.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לגור לבד עם אוטו (שכרגע אין לי כי אני מוצא תמיד חבר לנצל ונראה לי מיותר לקנות אוטו כי אני מתכנן לעוף מפה) זה מס' 1 בשבילי.
    טמבל.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

להורים שלי לא היה אכפת מכלום, הם הכי LAID BACK ומשוחררים שיש...ההפך הגמור מההורה הרוסי הממוצע שהוא נוקשה ומוריד תבטחון העצמי לילד עם הבולשיט שהוא זורק באוויר. חוץ מסבתא מצד אמא שאם היינו מבקרים אותה היא הייתה מזיינת תשכל על דברים מפגרים אבל כל הסבתות של כולם ככה.... פעם אחת הבאתי מישי לבית שעוד הייתי גר אצל ההורים (כשהלוגיסטיקה באמת נגמרה ואנלא אוהב לזיין בבית של ההורים שלי כי עדיין עושים רעש והמון רעש ולא נעים להפריע אחרי הכל) AND NOT A SINGLE FUCK WAS GIVEN...זה למה אני לא אוהב לשייך את עצמי לרוסים, אני ממש ההפך הגמור מהרוסי הממוצע וגם קיבלתי חינוך שונה לגבי כסף ולימודים...מה שכן הייתי לרוב מזיין בפארקים,גינות, מקלטים, הגג שלי בבית של ההורים (שהוא דירה בפני עצמה הוא פשוט ענקי), בבית של חבר באשדוד (הייתה לי תקופה שם..) שנתן לי תמפתח אפילו...לא חובה להביא "בחורה לבית" בשביל להביא בה ובטח שלא אם מדובר באיזה בת 17-19 מסטולה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect