אפשרי
זה אפשרי בהחלט!
אין סיכוי!
|
|
אפשרי,
אבל לא כמו שאתה עושה את זה - בדיבורים.
One Shot - One Kill
אם אני זוכר נכון- קראתי פעם שחלק גדול מהאישיות שלך נקבע לפי הגנים.
אני לא מאמין בזה, מסיבות אישיות שהוכחתי לעצמי שאם באמת אני ירצה לשנות את האישיות שלי מאחת- לאחרת, כמו שהדגמת- אני מסוגל.
לא יודע איך זה עובד עם אנשים אחרים, אבל זאת הדעה האישית שלי.... (מניסיון)
ברור שכן אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה..
לא רק שזה אפשרי, כמעט כולם עושים את זה בלי להרגיש.
כולנו מושפעים מהסביבה ומשתנים בהתאם. לרב השינויים הם הדרגתיים עד שקשה להבחין בהם, אבל זה לא אומר שהם לא קורים.
תן לאנשים זקנים לספר לך על מה שהם היו פעם.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
לשנות את האישיות?
לא, לא נראלי שאנשים עושים את זה בלי להרגיש.
אם כבר אנשים מנסים לשנות את זה, אבל חוזרים על זה בלי להרגיש.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אכן כן, ולא הייתי מגדיר את זה כלשנות את האישיות שלו אלא לשנות את התכונות השליליות שלו ולהדגיש את התכונות החיוביות שבו. כל זאת ניתן לעשות באמצעות פנייה אל אימון אישי מקצועי. התהליך עצמו משתנה ממתאמן אחד למשנהו בהתאם לדרישותיו למטרותיו, כך שמי שירצה לשנות את חוסר הסבלנות שלו ולהיות רגוע יוכל כמו גם מי שיתעניין להצליח להיות אדם אסרטיבי יותר. וכן הלאה...
בתור אחד שמנסה אני יכול להגיד שאני כן חושב שאדם יכול לשנות את אישיותו אך זה קשה מאוד בגלל שאתה שם ומציב גבולות חדשים והורס את הישנים
אך חשוב אף פעם לא לוותר
כמו שאומרים "מה שלא הורג אותך מחשל אותך" לכן אסור אף לוותר
חד משמעי, כן.
מדבר מתוך ניסיון.
בתור חנון שקט, מופנם, פריק עם בעיות עצבים וכעס חריפות בילדות, אני יכול להגיד שהיום אחרי שלקחתי את עצמי בידיים השתנתי לאדם אחר.
עד היום אנשים לא מזהים אותי ברחובות ולא מצליחים "לחבר" אותי לרודני של פעם.
ברור שאפשר לשנות את האישיות כל מה שצריך זאת החלטה אחת ואמיתית.
אני מניח שלאדם עם בעיות שתייה או לאדם שחווה טראומה קשה יהיה קשה להשתנות ואולי לאנשים אחרים זה יבוא יותר בקלות.. שינוי אישיות זה דבר סובייקטיבי אבל אין ספק שזה אפשרי.