GO READ MORE ONLINE GUIDES ON ECONOMICS, U SO SMART KID
GO READ MORE ONLINE GUIDES ON ECONOMICS, U SO SMART KID
|
|
שישך כסף שיכול להביא לך הכנסה מקופת גמל אפשר להשקיע אותו במקומות משתלמים יותר. לא ראיתי מישו אחד שהוא עשיר שנותן ל"מקצוענים" עלק (שהמקצוענים האלה לרוב בעלי מינוס בבנק עלק מקצוענים) לנהל לו תכסף. U HAVE NO TALENT, GO FAP BRAH.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אם מישהו מכם באמת רציני בעניין.. חובה לקרוא את הספר Rich Dad, Poor Dad. פשוט חובה.
בכל מקרה.. אתה צריך להתחיל לקרוא. ידע כלכלי זו הדרך היחידה להצליח בתחום:
http://www.bloomberg.com/
http://www.bankinfo.co.il/
http://www.netdania.com/
מה זה עשיר? 5-10 מיליון זה עשיר? מבחינתי כן.
אז ככה: אין לי כח לחפש לך כתבה, תחפש בעצמך. אבל אני בבירור יכול להגיד לך שרוב האנשים בסדר גודל הזה משקיעים בקופות גמל. ובצדק.
אתה חיי בסרט רעעעעעעע, מה מייחד אותך מהאחרים? למה שאתה תצליח איפה ש-99% נכשלים? שקראת כמה כתבות באינטרנט? ליפול למציאות הולך להיות כואב.
אתה מזכיר לי את עצמי בתיכון שחשבתי שבגלל שכל הציונים שלי 100 ואני מבין הכל ישר אז אני אחד האנשים הכי חכמים בארץ. ONLY MAMA THINKS UR SPECIAL.
עוד עצה: במקום לקרוא באינטרנט, לך תבנה "סטטוס" ותדבר עם אנשים אמיתיים שמבינים בזה.
אחר כך תחזור לפה ותגיד שיצאת שקרן וטמבל.
U GO 2
עריכה: קראתי את אבא עשיר אבא עני לפני כמה שנים. מה למדת משם?
עריכה 2: תפסיק לקרוא, זה כמו שאני אצפה בכדורגל 24 שעות ביממה ויחשוב שנאי הולך לעדות מלא כסף בווינר.
U GO 3
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 18-05-2013 בשעה 14:42.
מה מייחד אותי מאחרים? שכבר בגיל שלי יש לי כסף כמו שלהורים שלך אין. אין לי מליונים, אני לא עשיר, אבל יש לי הרבה יותר ממה שיש לך ואני גר במקום שאתה לא חולם להיות בו. ואתה לעומת זאת, כמו כל ההייטרים פה, תקוע בישראל, בדירת סטודיו מסכנה בבת ים בשכונה של רוסים ואתיופים שחושב שאי פעם יהיה לו מספיק כסף כדי להוציא רווח כלשהו מקופת גמל וגם בסוף יזיינו אותך כי אף פעם לא נותנים למישו ממעמד הביניים לנהל לך תכסף. בניתי סטטוס כלשהו, ואני מוקף באנשים שמבינים בזה, אחד מהם לא עובד יותר וגם בישראל הייתי עם כאלה. אבל אני כמובן שקרן ואין אנשים כאלה ואין אנשים כמוני וכולם או שהם עניים אהבלים או שהם מתעשרים בדרך לא דרך ומשקיעים בקופות פנסיה מעפנות...ותבקש מתשובה שישאיר לך תפוני למה גלח זה מגעיל. IM OUTTA THIS PHAGGORTY
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
WHY U SO MAD?
אם אין לך מיליונים אז יש להורים שלי יותר כסף מימך כי רק הבית שלהם זה יותר. אחי צא מהסרט שאתה איזה בחור בן 20 עם כסף וכולם מקנאים בך וכולם עניים רק אתה מיוחד. אתה יכול לקנות פרארי ואוווווו אתה כזה עשיר. אתה לא תלוי בתשובה וואוו, אני MIRER שלך לעד אתה כזה חכם ולא כמו עבד של המערכת כמו כולם. כולנו עבדים של תשובה ודנקנר ורק אתה צוחק על כולם מרחוק. בינתיים אתה כן עבד של המערכת שהולך ללמוד כמו סיסי, עלק בשביל הידע הכללי והמסיבות בית. YEA RIGHT PUSSY
גר עם אתיופים בבת ים? KEEP TELIIN URSELF THAT
אם אני רוצה לגור בLA? ממש לא. MADARUSSIA.
מי אמר לך שאני מחכה שיהיה לי כסף לקופת גמל? U SO CUTE WHEN U MAD. אמרתי שבכללי אני חושב שזו האופציה הכי טובה. אני רוצה לעשות את הכסף שלי בצורה שלא קשורה בכלל לכלום בכלכלה.
tryhxy - אין לי ניסיון בזה אחי, בעיקרון אני לא אוהב טווח קצר בכללי.
במקום לבכות מי צודק ויודע להשקיע.. אולי במקום להשקיע באיזה קופת שקר שכנראה תיפול מתי שהכלכלה של ארה"ב תיפול אז תיצרו משהו שתורם לעולם במשהו.. מצידי תיהיו טייסטו הבא.
מה זה השאלות האלה..?
עוד מעט מישהו יפתח נושא "איך פותחים את הפה ומדברים?"