קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה במחשב | הוא כל הזמן רושם לי שגיאות
    על ידי The Mano בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 15:57
  2. [בעיה] שגיאה שקוראת לי כל הזמן יש תמונה
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 16:44
  3. פאדיחה חבל על הזמן ( סרטון )
    על ידי Azax Syndrom בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 21:47
  4. חבל על הזמן מי שמוריד NBA
    על ידי הקוסם האפל בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 01:40
  5. הגיע הזמן להיפרד =/ אני מתגייס מחר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 00:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הזמן שאבד לי

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

Post הזמן שאבד לי

הזמן שאבד לי
    "החיים לימדו אותי שאני צריך לעשות מעשים לא בגלל שבא לי או לא,
    אלא בגלל שהם נכונים"
    "חטאתי את החטא הנורא ביותר
    שיכול אדם לחטוא:
    לא ידעתי אושר."
    בתור כותב מאמרים ידעתי שאני צריך להתחיל בציטוטים. להתחיל במשהו שיפתח את הסיפור כולו..
    בחרתי בציטוטים מנוגדים, בגלל שכזה הוא טבעו של האדם. יין-ויאנג, שחור ולבן, טוב ורע.

"הייתי נותן את כל ימי המחר שלי עבור אתמול אחד" -
    אני מתגעגע.
    לא לאדם.
    אלא לזיכרון.

לעוצמת הרגשות שחשתי בכל גופי. עוצמה שגרמה לי לצאת רגע החוצה מהאולם, ולהסתכל מבחוץ פנימה.
    כל האנשים רוקדים, שמחים. כולם נראים כחסרי בעיות, וכולם חסרי פחד. – כולם חיים.
    פתאום הבנתי שאלו לא החיים שאני רוצה. לא החיים של הרדיפה האין סופית אחר מספר לא מוגבל של נשים, של רגעים קטנים שנעלמים יום למחרת, או במילים אחרות – את הדברים הזמניים.

- ועכשיו זה הזמן לספר, וכמו כל סיפור טוב צריך להתחיל בהתחלה.
    איפה שהכל התחיל.. ממש ממש בהתחלה...

"אולי התבגרות פירושה ללמוד לאהוב ולסלוח, לצאת למסע ארוך בחיפוש אחר הזמן שביזבזנו, שכבר איננו."

הכל התחיל במכתב שקיבלתי בדואר. מכתב מרגש שכל אחד היה שמח לקבל – חבר ילדות שלך החליט לעשות את הצעד. הוא מתחתן. אותו חבר שאילוצי החיים גרמו שלא ראינו אחד את השני כבר זמן רב, מספר שנים.
    התאריך של החתונה הוא ה- 22/5/13, ואתה מקבל התראה ראשון. חודש לפני, שהכל עוד בחיתוליו.
    " הרבה זמן לא ראיתי את ניר ("שם בדוי"), איך הוא התקדם. מתחתן, חוגג כל יום (רואים בפייסבוק) וחי את החיים עם מלאאאאא חברים. – איזה בן אדם, לא יודע מה הוא עשה במהלך חייו שלא ראינו זה את זה, אבל בטוח הוא עשה משהו נכון."

התאריך הגיע – 22/5/13

באותו יום על הבוקר לקחתי יום חופש והלכתי למסע קניות. קניתי חליפה, נעליים, והוצאתי כסף למתנה. 1000 שקל.
    איך אני מתרגש. חבר שלי מתחתן.
    הערב הגיע, והנה אני נוסע לכיוון האולם. נוסע לבד. בר לא תגיע, היה לנו ריב. לפעמים זה ריב אחד יותר מדיי שכבר אתה אומר לעצמך שנמאס לך. למה אתה צריך לריב כל יום? איפה האהבה? למה להתפשר כל הזמן, ועוד פעם היא עושה משחקים.
    היא לא רוצה, שלא תבוא!
    הגעתי לחתונה. אולם במרכז תל אביב – איזו כניסה מרשימה, איזה אולם יפה!
    בכניסה אני מציין את השמי, ונאמר לי על-ידי המארחת שאני יושב בשולחן השמור לחברים. - אני מאושר.

"וי?"
    "אורי?!"
    "וי!!!! אח יקר שלי!!!! מה נשמע אחי? מה קורה? מה המצב? מה חדש? – יווואווו – תביא חיבוק אח יקר!!
    כמה זמן לא ראינו אותך, מה קורה אח יקר שלי?"
    "וואלה, אושר עילאי. הכל טוב."
    "מצויין... מצויין... אז תגיד רגע אחשלי... מה עם ההיא, עדיין איתה? איך קראו לה תזכיר לי? איזו יפיפייה אני זוכר כולנו קינאנו בך, וואלה אני נזכר איזה דיבור רץ בין כולם על הבחורה הזאת שלך.. אחחח ימניאק אתה הסתדרת אתה.. קיצר מה איתה?
    "נפרדנו."
    "וואלה?! שייוואוו.. מצטער אחי. טוב שכח מזה עכשיו.. היום אנחנו בחתונה של ניררררררר!!! היום נמצא לך מישהי! היום!!!"
    "אוהב אותך נשמה, אבל אני תפוס."
    "תפוס?!, אז איפה היא? היא מסתובבת כאן איפשהו? – חברה שלי וי!!!! חברה שלי וי!! (הוא קורא בקולי קולות)"
    "שששש... היא לא כאן אחי. היה לנו ריב בבית, והיא החליטה שהיא לא באה.
    "טוב אח יקר.. יאללה אני ממשיך להסתובב להגיד שלום לעוד חברים, ניפגש בפנים, ביי אחשלי היקר."

- אוף... זה היה מעיק. כמה שאלות.. אז לא באתי עם בר, אז מה! כולה באתי לבד.

אני מוצא שולחן פנוי בבופה בחוץ ששם כולם עומדים, מחכה ל- 20:30 שיתחיל החופה וקידושין.
    אני יושב בשולחן לבד. מסתכל מסביב על הזוגות וחושב "איך הם כל כך מאושרים?, איך הם תמיד נראים כל כך מאושרים?"
    למה אצלי זה לא נראה ככה? אולי אני עושה משהו לא נכון?
    הערב ממשיך, ואנשים ממשיכים להגיע. – אני יושב לי לבדי, ומדי פעם ניגשים אנשים להגיד לי `שלום, מה נשמע?, מאיפה אתה מכיר את החתן/כלה?` – מרוב ששאלו אותי את השאלה הזאת, ושמתי לב שפונים בעיקר אליי, ואני בטוח שזה בגלל שישבתי לבד ונראתי גלמוד – רציתי לענות "שכבתי עם הכלה, ויש לנו ילד. באתי לאירוע בשבילו, חשוב שיראה את אמא שלו מתחילה פרק ב` בחיים ".
    אבל בתכלס עניתי – "ניר חבר ילדות שלי, נולדנו ביחד, גדלנו יחד".

20:30 – מתחילים...

אני עומד עם הפלאפון ומצלם את הכניסה של החתן והכלה הולכים עם ההורים על השביל לכיוון הרב.
    זיקוקים באוויר, מוזיקה, מחיאות כפיים, צעקות, והרבה התרגשות – אני מאושר, שוב.
    אני מצלם, ומתאפק לא להפסיק את הצילום בגלל הרצון העז למחוא כפיים, ולצעוק בקולי קולות שהם ישמעו כמה אני שמח בשבילם.

הרב מקריא את הדרשה, החתן אומר מה שצריך. שמים טבעות, החתן שובר את הכוס – והם נשואים.

מתחילה המוזיקה השמחה, וכולם רצים לחבק את החתן והכלה. אני רץ גם – ומקבל חיבוק נרגש מניר, החתן הטרי.
    מייד לאחר מכן אני ניגש לתת חיבוק אוהב לכלה שנראית פשוט מעולה. באמת דוגמנית על. (בלי קשר שזה המקצוע שלה. הלבשה תחתונה, כן?..)
    לאחר מכן, אני הולך אחרי הזרם לכיוון האולם.

שם הכל התחיל. באולם.
    ולמקרה שאתם לא מבינים בדיוק למה אני מתכוון, תמשיכו לקרוא...

שולחן מספר 16. זה השולחן שקיבלנו כל החברים של ניר. שילוב של 4 שולחנות לאורך, מה שמצביע על כמות החברים הבאמת טובים שהגיעו לחגוג איתו את האירוע הגדול של חייו.
    כמו כל חתונה – זה מתחיל בריקוד סלואו של החתן והכלה שכולם צופים, והבנות נמסות וחולמות על עצמן בשמלת כלה עם האביר הלבן שלהן.
    והבנים – עוד אחד נפל. אבל המסיבת רווקים? עד עכשיו אני חושב על נקטרינה.. איזה חזה אינעלהעולם!
    ואני? אני נמצא שם בין כולם, ומסתכל על החבר שלי רוקד עם אהבתו בענן עשן לצלילי שיר אהבה, וחושב לעצמי אם זהו פסגת האושר. אם זה הרגע שנצרב לעד בזכרונו של אדם. הרגע הזה שאתה והאהבה שלך במרכז העולם. רק שניכם. העולם עוצר מלכת, וזה רק אתם. רק אתם...
    הדיג'י אומר לאחר הריקוד "בואו נתחיל לעשות שמח" – ומפיץ את מגוון הרמיקסים במזרחית ובאנגלית – וכולם מתחילים להשתולל.
    עוד לא עברה דקה מרגע שאמר את זה, ואחד החברים של ניר רץ למרכז הרחבה עם בקבוק ואן-גוך בלוברי דאבל, ומיוקוב אקספרסו – ומתחיל למזוג צ'ייסרים לכולם! – כולם שותים – כולם שותים לפני האוכל לפחות 30 בקבוקים של שתייה חריפה מכל סוג שרק עולה לכם לראש! – תוך כדי שניר צועק לנו "אני נעלם, אני נעלם..."
    - ומשם הדיג'י אומר. "הפסקה קצרה לאוכל, ומשם ממשיכים בחגיגות עד השעות הקטנות של הבוקר."
    אני הולך לשולחן שקבעו לי. מספר 16. את החברים של ניר אני לא מכיר, אולי רק אחד, 2 בלחץ.
    אבל אני חברמן, לא קשה לי להכיר ולדבר, אז זה מה שעשיתי. תוך 5 דקות הכרתי את כולם.
    - במקום לאכול – הם המשיכו לשתות, ולשתות, ולשתות, ולשתות, ולשתות... ללא הפסקה!

וכבר לפני ההמשך של הריקודים, כולם כבר איבדו את עצמם. הם הגיעו לרמה של מחוקים לגמרי!

והנה חוזרים לרחבת הריקודים...

כולם משתוללים, האלכוהול זורם בעורקים, ואני שלא שתיתי הרבה, רוקד עם כולם, עושה שמח לחבר שלי.
    באיזשהו שלב החברים של ניר התחילו לעבוד – כל הבנות המדהימות שהיו שם התחילו להצטרף לריקודים שלהם, ולקפיצות. משום מקום ראיתי פתאום 4 אנשים מתמזמזים בטירוף עם בנות לא מוכרות, ובאלגן, וממשיכים לשתות..
    והברמן מגיע ומתחיל למזוג כבר לפיות של האנשים, כי כוסיות קטנות זה כבר לא מספיק... והמוזיקה ממשיכה, והבנות מתחילות להוריד בגדים, וכולם ממשיכים לקפוץ ולצעוק, והבנים מורידים חולצות להראות את הגוף שלהם – והחברות של הכוסיות הולכות לדוגמנים ואומרות להם שהכוסית הזאת נדלקה להם על התחת והיא רוצה שהם יעשו צעד..
    ובלאגן אחד שלם! – בקבוקי אלכוהול שבורים על הרצפה, וכולם שיכורים וערומים. – אז אני יוצא שניה החוצה מהאולם ויושב בשולחן בופה שישבתי בו בהתחלה.
    אני מסתכל לתוך האולם – שכל קירותיו עשויים זכוכית, כך שרואים כל מה שקורה בפנים.

ואני חושב על דבר אחד. – זהו פסגת האושר?

מחר הם יתעוררו בבוקר ולא יזכרו דבר.
    ניר יקום בבוקר כבעל, והחיים החדשים שלו יתחילו.
    וכל השאר? כל השאר יחזרו לחיים שלהם... כל אחד יתעסק בשלו.
    כל אחד ישאר עם זיכרון טוב למשך יומיים, ומשם זה יגמר.

ואני? – אני חושב ביום למחרת.
    חתונה? מסיבות? חברה? – אלו הם פסגת האושר?

ואז אני מבין.
    הזמן שאבד לי. – הוא פסגת האושר. – כי הזמן הזה הוא הזיכרון שלי. הוא מה שגורם לי להמשיך קדימה.
    V

נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 25-05-2013 בשעה 20:27.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איזה סוף מר אינעל ראבק...

התחלת בכתיבה עמוקה, כבדה, עסיסית, מילים גבוהות שמתארות הרבה ולאט לאט זרמת לכיוון "השכונה" והתחלת לדבר בשפה של העמחה, איפה שהוא באמצע חשבתי
    "ואי ואי..איזה סיפור, איזה כתיבה, איזה כשרון יש לבן אדם...אבל בדוק יש פה קץ', משהו הולך לקרות" ולהפתעתי..סוף מר.

למה לעזאזל יצאת החוצה באמצע כל הבלאגן כדי להתמרמר בחוץ?

נכון, ביום למחרת, או יותר נכון אחרי כמה שעות כולם הולכים חזרה לבתים שלהם, למיטות שלהם, וצוללים לשינה עמוקה עם בקושי זכרונות...אבל זה כל העניין בלחיות, לא?
    אם תחגוג כאלה מסיבות כל שבוע, זה לא יגמר והצפייה שלך לכל מסיבה תיהיה גדולה יותר, לא?
    אז למה אתה שוקע במרמור? מה זה נותן?

כשבן אדם חושב יותר מידי, הוא חושב יותר מידי..הוא נכנס לסרטים עם עצמו ומגיע למסקנות מטופשות, עמוקות ומאד מסורבלות...מה זה נותן? למה לאכול סרטים בכלל?
    למה לא להנות מהערב הזה כמו שהוא עם מה שהוא נותן?

אגב, אחלה פוסט

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה סוף מר אינעל ראבק...

התחלת בכתיבה עמוקה, כבדה, עסיסית, מילים גבוהות שמתארות הרבה ולאט לאט זרמת לכיוון "השכונה" והתחלת לדבר בשפה של העמחה, איפה שהוא באמצע חשבתי
    "ואי ואי..איזה סיפור, איזה כתיבה, איזה כשרון יש לבן אדם...אבל בדוק יש פה קץ', משהו הולך לקרות" ולהפתעתי..סוף מר.

למה לעזאזל יצאת החוצה באמצע כל הבלאגן כדי להתמרמר בחוץ?

נכון, ביום למחרת, או יותר נכון אחרי כמה שעות כולם הולכים חזרה לבתים שלהם, למיטות שלהם, וצוללים לשינה עמוקה עם בקושי זכרונות...אבל זה כל העניין בלחיות, לא?
    אם תחגוג כאלה מסיבות כל שבוע, זה לא יגמר והצפייה שלך לכל מסיבה תיהיה גדולה יותר, לא?
    אז למה אתה שוקע במרמור? מה זה נותן?

כשבן אדם חושב יותר מידי, הוא חושב יותר מידי..הוא נכנס לסרטים עם עצמו ומגיע למסקנות מטופשות, עמוקות ומאד מסורבלות...מה זה נותן? למה לאכול סרטים בכלל?
    למה לא להנות מהערב הזה כמו שהוא עם מה שהוא נותן?

אגב, אחלה פוסט
    בהתחלה הרגשתי בדיוק ככה.
    אלו הם החיים! כולם שמחים! כולם רוקדים! - איזה אושר!
    — אבל בפנים משהו קרה. זה לא היה כמו שדמיינתי. אם כי אלו החיים שבדיאבד תמיד רציתי.
    אבל משהו שם לא הרגיש נכון! היית בטוח שזה אמור להיות הפסגה. וזה לא הרגיש טוב, זה הרגיש לא נכון..
    הפוסט הוא מה שחוויתי שם, היה חשוב לי לשתף אותכם.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    בהתחלה הרגשתי בדיוק ככה.
    אלו הם החיים! כולם שמחים! כולם רוקדים! - איזה אושר!
    — אבל בפנים משהו קרה. זה לא היה כמו שדמיינתי. אם כי אלו החיים שבדיאבד תמיד רציתי.
    אבל משהו שם לא הרגיש נכון! היית בטוח שזה אמור להיות הפסגה. וזה לא הרגיש טוב, זה הרגיש לא נכון..
    הפוסט הוא מה שחוויתי שם, היה חשוב לי לשתף אותכם.
    תודה רבה לך על השיתוף יא גבר!
    אני מאד אוהב את הפוסטים שלך והייתי מת לדעת מי אתה במציאות

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

הפסגה לא קיימת ,אלא הדרך .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    הפסגה לא קיימת ,אלא הדרך .
    וואלה ככל שאני מתבגר אני מבין שלפעמים הדרך לא שווה את התוצאה.

קרה לי כמה פעמים שעשיתי איזה טיול, עליתי הר, הזעתי כמו מניאק, נשחקו לי הרגליים, נשמתי כמו מצורע, ובסוף אתה מגיע לפיסגה ויש לך צוק יפה כזה עם נוף לא רע בכלל..ואז אני פאקינג שואל את עצמי "כוסעמק..בשביל החרא הזה טיפסתי עכשיו עליה של שעתיים? למה מה קרה? אפשר לראות את זה בתמונות!"

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    וואלה ככל שאני מתבגר אני מבין שלפעמים הדרך לא שווה את התוצאה.

קרה לי כמה פעמים שעשיתי איזה טיול, עליתי הר, הזעתי כמו מניאק, נשחקו לי הרגליים, נשמתי כמו מצורע, ובסוף אתה מגיע לפיסגה ויש לך צוק יפה כזה עם נוף לא רע בכלל..ואז אני פאקינג שואל את עצמי "כוסעמק..בשביל החרא הזה טיפסתי עכשיו עליה של שעתיים? למה מה קרה? אפשר לראות את זה בתמונות!"
    אני יכול להגיד אותו הדבר על פורנו . למה לי לנסות בכלל להשיג יחסי מין אם יש לי הכל נגיש באיזה סרטון ?
    אבל אושר במקרה הזה ,אין לו פסגה ,הוא נמשך לפי דעתי בלי סוף ותמיד אפשר לגלות "פסגות" אושר חדשות .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    אני יכול להגיד אותו הדבר על פורנו . למה לי לנסות בכלל להשיג יחסי מין אם יש לי הכל נגיש באיזה סרטון ?
    אבל אושר במקרה הזה ,אין לו פסגה ,הוא נמשך לפי דעתי בלי סוף ותמיד אפשר לגלות "פסגות" אושר חדשות .
    סקס הוא לא אושר, סקס הוא ריגוש.

ולא הבנתי מה הקשר בין שתי המשפטים..
    למה לנסות להשיג מין אם הכל נגיש בסרטון? כי לא הכל נגיש בסרטון.
    היד שלך לא דומה לכוס רטוב של אישה, איך שלא תסתכל על זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect