שמעו , אני אישית כתבתי איזה מאמר ואני מאמין שהגיע הזמן לתקתק קצת
ולהכיר אתכם קצת יותר ... שמתי לב שיש פה קהילה חיה ובועטת ( אמנם לא מגובשת, אבל על זה עוד אפשר לעבוד (; )
בכל מקרה, אני בן 17 ... יש לי חברה ואני בזוגיות מאושרת כבר מספיק זמן - כי זה מה שאני מעדיף , הזכות להיות באמת חשוב ויקר ערך למישהו היא נדירה וחשובה לי.
לרובכם עולה עכשיו השאלה בראש - הוא בזוגיות , איך הוא רוצה להתקדם בפיקאפ?!
אז לא , אני לא מתכוון לבגוד - אבל מי אמר שפיקאפ יכול לעזור רק עם נשים ? הוא אמנם נועד למשיכה בן המינים אבל על הדרך אנחנו מקבלים השקפת חיים , ביטחון , סטטוס ורצון לשפר את עצמנו בכל תחום אפשרי!
תכלס, אני לא מאושר ... ואני חי עם העובדה הזו בשקט - פשוט בגלל שהסגנון חיים שסיגלתי לעצמי מתגמל מצד אחד אבל לא נותן לי את האפשרות להיות מאושר באמת .
אוקיי .. אני מבין שהפסקה הזו בלבלה קצת אז אני אסביר :
אני רוצה ולהשתפר ואני אשתפר בכל תחום אפשרי ... בן אם זה להיות תלמיד יותר טוב , מורה יותר טוב, ספורטאי יותר טוב, אבא יותר טוב, חבר יותר טוב וכן הלאה. אבל בסגנון חיים הזה יש קאץ׳ - אני אף פעם לא אוכל להיות מאושר .
דמיינו לכם בור ללא תחתית שאתם מנסים למלא עוד ועוד .. האושר ממלא את הבור אבל אתם יודעים שהוא לעולם לא יתמלא :/ הרי אין לו תחתית.
מצד שני, אני נהנה לראות את ההתקדמות שלי בתחומים שונים ואת ההערצה שאני מקבל כשאני מגיע להישגים.
בואו ואני אגלה לכם סוד : גם אם תזיינו כל היום ותשתו מה שבא לכם , לא תעבדו ותרוויחו כסף מעצים .. ואנשים יעריצו אתכם - אתם גם כן לא תיהיו מאושרים באמת - הרי טבע האדם הוא בזבזני וגם במצב המושלם (lms כמו שאומרים פה) אתם תתחילו לחשוב על הצעד הבא והמחשבות לא יפסיקו לעזוב אתכם - הדרך היחידה להיות מאושר באמת היא לדעת להסתפק במה שיש ועדיין לשאוף ליותר. ( אני צריך לחזור על זה? ) ..אני אסביר שוב , ברגע שאתם סימנתם וי על המטרה שלכם ( גם אם היא lms וחיי זוהר של בראד פיט ) אתם תנסו לעבור למטרה הבאה , צריך להפסיק עם הרדיפה הזו!
חוץ מזה , שגם לבראד פיט יש את הצרות שלו (פפראצי, חשבונות, הפגנות נגדו, חיי אהבה ואפילו קלטות שלו מהעבר) .
יש מבין?
יופי, אז הנה לכם נקודה למחשבה לפעם הבאה (:
סעיף אחרון וקטן אחרי חפירה גדולה :
ראבק , אתם לא בני 13 ... תכתבו בלי שגיאות כתיב ! נמאס לראות ״אני ילך מחר״ו״הלכתי אם חבר שלי״ ועוד כל מיני שגיאות שמראות על חוסר השקעה .

ציטוט ההודעה