נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
נתחיל מזה שמשקל תקין לחיטוב זה לפחות 80 קילו במינימום של המינימום...מתחת לזה אין לך מה לחשוב על המילה חיטוב...אתה תראה כמו שלד אחרי חיטוב כזה...אלא אם כן אתה ממש נמוך והמשקלים שלך שונים ממישו בגובה שלי למשל (1.80).
ואם אני במסה ויש לי חרא גנטיקה מבחינת שומנים ונוזלים ואני משמין רק בפנים ובבטן תחתונה שהם המקומות הכי גרועים להשמין בהם? אפילו בבטן העליונה יש לי ריבועים כשאני מתאמץ מרוב שאני חטוב, ברגליים אין יל שומן בכלל, אני עליתי תעליה הכי נקיה ומהירה בהיסטוריה והגוף שלי עלה אולי ב1 וחצי אחוז שומן כל השאר זה נוזלים (שאני עולה בהם הרבה יחסית) ושריר.
ומה לעשות לכל היתרונות יש חסרון והחסרון שלי הוא שכל הנוזלים (וזה הרבה) והמעט שומן שהעלתי הצטבר אצלי במקומות הכי מסריחים שיש...מצד אחד זה טוב כי זה ירד לי הכי מהר בחיטוב בעיקר הנוזלים שכולם יורדים אחרי שבועיים...מצד שני זה חרא כי אני לא נראה טוב. הלסת שלי לא כמו שהייתה פעם, העצמות לחיים שלי לא בולטות, הבטן התחתונה שלי נראית כמו חרא...אבל על הזין שלי, אני יסבול עד החורף הבא ואתחיל לחטב בערך במרץ או פברואר תלוי במשקל אחוזי שומן ועוד דברים...
למדתי משו בחיים וזה ששומדבר לא בא בחינם...תמיד צריך להקריב משו אחד בשביל לקבל משו אחר.