קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אפשר לגרום לריח בפות להריח טוב יותר?
    על ידי משתמשת משומשת בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-01-2012, 20:31
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-10-2010, 20:39
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-06-2008, 16:50
  4. [המדריך] השלם, מה יותר טוב ווינדוס VISTA או XP - לכל המתלבטים!
    על ידי israeliviper בפורום מדריכי תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-12-2007, 05:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

טיפ קטן שיכול לגרום לכל להראות יותר טוב , וכמעט כל אחד יכול לעשות אותו ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ברירת מחדל טיפ קטן שיכול לגרום לכל להראות יותר טוב , וכמעט כל אחד יכול לעשות אותו ..

אתמול הלכתי לעבודה
    ואני עובד בתור מלצר כי עם הטיפים זה יוצא כסף טוב (40-50 לשעה)
    אני עומד בקבלת פנים , ומסתכל על אנשים , ואני רואה הרבה אנשים מכוערים , וקצת אנשים יפים
    ואז שמתי לב להבדל אחד עצום שתופס עניין בשוני בנהם
    אחוז שומן כן כן , שמתי לב שאנשים המכוערים היו בעל אחוז שומן שהוא גבוה מ - 12-13
    ואילו האנשים היפים היו באחוז שומן של 10 ופחות ..
    עכשיו , הבנתי משהו פשוט , אחוז שומן בפנים נותן לנו תמצית של המראה החיצוני
    ככל שאתם יותר מחוטבים ככה אתם פחות מכוערים ..
    אז לכל החברה שיש להם סנטר כפול , או בכללי פנים שמנמנות או שהם מעל 12 אחוז שומן
    ממליץ לכם לחטב , חודש - חודשים ואז להתחיל מסה מכל הכוח
    אבל מי שלא רוצה להתאמן , תחטבו , כל עוד אתם במשקל תקין לחיטוב ..
    נ-ע-ר-ך.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

נתחיל מזה שמשקל תקין לחיטוב זה לפחות 80 קילו במינימום של המינימום...מתחת לזה אין לך מה לחשוב על המילה חיטוב...אתה תראה כמו שלד אחרי חיטוב כזה...אלא אם כן אתה ממש נמוך והמשקלים שלך שונים ממישו בגובה שלי למשל (1.80).

ואם אני במסה ויש לי חרא גנטיקה מבחינת שומנים ונוזלים ואני משמין רק בפנים ובבטן תחתונה שהם המקומות הכי גרועים להשמין בהם? אפילו בבטן העליונה יש לי ריבועים כשאני מתאמץ מרוב שאני חטוב, ברגליים אין יל שומן בכלל, אני עליתי תעליה הכי נקיה ומהירה בהיסטוריה והגוף שלי עלה אולי ב1 וחצי אחוז שומן כל השאר זה נוזלים (שאני עולה בהם הרבה יחסית) ושריר.

ומה לעשות לכל היתרונות יש חסרון והחסרון שלי הוא שכל הנוזלים (וזה הרבה) והמעט שומן שהעלתי הצטבר אצלי במקומות הכי מסריחים שיש...מצד אחד זה טוב כי זה ירד לי הכי מהר בחיטוב בעיקר הנוזלים שכולם יורדים אחרי שבועיים...מצד שני זה חרא כי אני לא נראה טוב. הלסת שלי לא כמו שהייתה פעם, העצמות לחיים שלי לא בולטות, הבטן התחתונה שלי נראית כמו חרא...אבל על הזין שלי, אני יסבול עד החורף הבא ואתחיל לחטב בערך במרץ או פברואר תלוי במשקל אחוזי שומן ועוד דברים...

למדתי משו בחיים וזה ששומדבר לא בא בחינם...תמיד צריך להקריב משו אחד בשביל לקבל משו אחר.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שמשקל תקין לחיטוב זה לפחות 80 קילו במינימום של המינימום...מתחת לזה אין לך מה לחשוב על המילה חיטוב...אתה תראה כמו שלד אחרי חיטוב כזה...אלא אם כן אתה ממש נמוך והמשקלים שלך שונים ממישו בגובה שלי למשל (1.80).

ואם אני במסה ויש לי חרא גנטיקה מבחינת שומנים ונוזלים ואני משמין רק בפנים ובבטן תחתונה שהם המקומות הכי גרועים להשמין בהם? אפילו בבטן העליונה יש לי ריבועים כשאני מתאמץ מרוב שאני חטוב, ברגליים אין יל שומן בכלל, אני עליתי תעליה הכי נקיה ומהירה בהיסטוריה והגוף שלי עלה אולי ב1 וחצי אחוז שומן כל השאר זה נוזלים (שאני עולה בהם הרבה יחסית) ושריר.

ומה לעשות לכל היתרונות יש חסרון והחסרון שלי הוא שכל הנוזלים (וזה הרבה) והמעט שומן שהעלתי הצטבר אצלי במקומות הכי מסריחים שיש...מצד אחד זה טוב כי זה ירד לי הכי מהר בחיטוב בעיקר הנוזלים שכולם יורדים אחרי שבועיים...מצד שני זה חרא כי אני לא נראה טוב. הלסת שלי לא כמו שהייתה פעם, העצמות לחיים שלי לא בולטות, הבטן התחתונה שלי נראית כמו חרא...אבל על הזין שלי, אני יסבול עד החורף הבא ואתחיל לחטב בערך במרץ או פברואר תלוי במשקל אחוזי שומן ועוד דברים...

למדתי משו בחיים וזה ששומדבר לא בא בחינם...תמיד צריך להקריב משו אחד בשביל לקבל משו אחר.
    תצודק אחי
    והאמת גם אני נמוך יחסית 1.65 שזה גובה באמצע
    וגם לי הצטבר שומן רק בבטן ובפנים
    זה מכער ברמות ..
    וזה לא קשור לגנטיקה , פשוט הפנים והבטן זה שרירים שאתה פחות מפעיל גם ביום יום
    מאשר השרירים האחרים , גב ידים , רגלים וכל החרא הזה אז בגלל זה השומן מצטבר שם ..
    הרי כל הקטע בחיטוב זה להמשיך להתאמן ולהפעיל שריר ..
    בכל מקרה אני נמוך ושוקל 55 חשבתי לרדת 5 קילו שזה בסדר ..
    ואז לדפוק מסה עצבנית , ו5 קילו יעשו את העבודה של החיטוב
    וואלה גם אני כמוך , חייב לחטב ולהתחיל מסה
    ושים זין אחי אתה תראה ככה כמה חודשים ואז זהו ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא מחטב עד 80. מצידי להיות הכי מכוער שיש על הזין שלי, אני יודע שזה זמני. אני מקריב מראה של 7.5 בשביל לקבל מראה של דוגמן. מי שלא מסוגל לעשות מסה רצינית ולסבול אין לו מה לחפש בתחום פיתוח הגוף ושיחפש לעצמו תחביב אחר כמו לצאת לים ולמסיבות עם 5 חברים חנונים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

תכלס אחי
    עדיף לסבול ולהיות מכוער כמה חודשים
    אבל אז להנות ולהיות חתיך לכל הזמן .. (או לפחות עד שתפסיק להתאמן)
    נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect