ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
טיפוח-יש את המדריך של טיילר לטיפוח פנים ועשיתי מדריך על איך להתלבש טוב ואם לא אהבת,תסתכל בקיצור על איך האנשים סיקאנטים מסביבך מתלבשים.

סטטוס-אל תהיה קוקסינל שמציק לבנות ברחוב,תלמד להיות ז-ו-ר-ם,קח את הזמן שלך ואל תמהר עם זה,סטטוס טוב לוקח שנה+ &אם אתה רוצה פרופיל טוב בפייסבוק זה בכלל לוקח עוד 4 חודשים מינימום.

כסף-אני עושה כסף בצורה לא חוקית(בנתיים),ואני בספק אם מותר לדבר על זה פה ועוד בהתחשב לזה שאני מנהל.אבל אם אין לך מושג איך לעשות את זה ואין לך את הקשרים הנכונים,אל תתחיל בכלל.

מכון כושר-לא יודע כלום,הידע שלי שואף לאפס וכל פעם מבלבלים לי את השכל עם תאורייה שונה,זה ממש מעצבן,ככה שתנסה להיות כמה שיותר ניטראלי בקטע הזה ותראה מה מדבר אלייך יותר
אתה יכול לשלוח לי לינק למדריך של טיילר?

בקשר לסטטוס אני לא יודע להגידר את עצמי זה בעייתי נגיד בשכונה כולם מכירים אותי גם בבצפר אבל בבצפר זה סוג של תיכון חדש היה בשבילי(עכשיו אני כיתה י')
ואני מסתובב וואלה אם מלא אנשים משם בבצפר אבל לא התחברתי שם לאף אחד באופן מיוחד וזה ביאס אותי, וואלה מה שמבאס זה שאני מרגיש שאני לא יודע מה אני עושה לא נכון תאמין לי אני בן אדם זורם אני אחלה גבר אני יודע לדבר אני נראה טוב ומה אני עוד בתול וכבר ים זמן לא נישקתי ובחיים לא היה לי קטע רציני עם בחורה....

חחחח תאמת שכסף גם אני עשיתי כמה שטויות לא חוקיות ועשיתי מהם טיפה כסף, אבל עוד חודש ככה אני מתחיל לעבוד קבוע באיזה סוג של מסעדה ויעשה טיפה כסף לחופש..

בקשר לחדר כושר תעשה אימוני AB ותאכל ב500 קלוריות מעל הbmr שלך, כל השאר זה בולשיט וזה מספיק טוב להתחלה העיקר שתתאמן ותאכל טוב.

קודם כל שמתי לב למשהו באסה אצלי מה שהכובעים קוראים לו קינו, אין אני לא יודע לגעת בבנות ואם כמה שזה נשמע לכם מוזר זה חשוב אני רואה כל האלה שמצליחים עם בנות מחברים שלי כולם יענו חופשי רק נגיעות וזה נשיקות בצוואר באוזניים כאלה, ולא יודע אני לא מרגיש בנוח לעשות את זה חחח לא יודע למה