קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כמה טיפים שיגרמו לכם להראות טוב יותר !
    על ידי Xanax בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-04-2011, 17:45
  2. [פריקה] אין למה לחיות.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 21:32
  3. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:50
  4. בעע אין למה להתחפש =\\\
    על ידי MX2 בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 14:38
  5. למה אין פורום "מה שבלב"? טוב אז נעשה כאן
    על ידי fatamorgana בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-12-2006, 15:00
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

"אין למה לשאוף להראות טוב! פשוט תשלימו עם עצמכם!" - למה זה לא נכון. - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה צודק...נראלי
    בעיקרון בחיים, לא רק בLMS ושיט, אתה צריך לשאוף להשיג את המקסימום. אם אין לך את המקסימום אתה לוזר ואתה מפספס הזדמנויות.
    אבל מה תגיד אם ילד נולד עם פנים לא הכי יפות? לא ממש מכוערות...פנים טיפה מתחת לממוצע. מה תגיד לו? ללכת לעשות ניתוחים? זה קיצוני מדי..
    מה שהוא יכול לעשות זה להיות הגרסה הכי טובה של עצמו. להתאמן, לשפר את המקומות שהוא כן יכול לשפר, ולגשת לגשת לגשת לגשת!!! שילך ילמד איך להתנהג עם בנות...ואתם יודעים מה? גם מישהו ממש מכוער, אם הוא ניגש שוב ושוב ושוב בסוף הוא מצליח. אבל אם הוא לוזר שיושב ומוותר לעצמו, הוא לעולם לא יצליח.
    וואללה אף פעם לא הבנתי את ההודעות שלך

אתה פותח אשכולות שאתה לוזר ואין לך חברים ואז מייעץ לאחרים פה ואומר שכל מה שהם צריכים זה לגשת ו "להתגבר על הפחד גישה".אם הפיתרון היה באמת רק לגשת למה אתה ממשיך לפתוח אשכולות שלא מצליח לך שום דבר?

אין טיפת לוגיקה במה שאתה.אתה לא מבין מה אתה אומר ואתה לא יודע איך לעשות את זה בצורה נכונה ופרקטית.

אישית אני אומר שהאישיות שלך בסדר ושאתה סתם מזיין לעצמך את השכל במקום לעלות את ה LMS שלך.

מה יישמת כבר או התחלת לעשות אחריי שייעצנו לך באשכול שפתחת?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

רודני צודק ואני רוצה להוסיף שתכלס גם אם צריך ניתוחים , או כל דבר אחר שהרפואה יכולה לעשות
    תעשו ..
    אחי תחשוב שאתה חי עם הגוף הזה פעם אחת , תעשה איתו מה שבזין שלך
    מה אתה רוצה לשפר את עצמך בדרך "טבעית" סבבה אז אתה תראה טוב
    אבל בשביל להיות חתיך צריך להשקיע , והמטרה הסופית של כולנו היא להיות חתיכים ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    רודני צודק ואני רוצה להוסיף שתכלס גם אם צריך ניתוחים , או כל דבר אחר שהרפואה יכולה לעשות
    תעשו ..
    אחי תחשוב שאתה חי עם הגוף הזה פעם אחת , תעשה איתו מה שבזין שלך
    מה אתה רוצה לשפר את עצמך בדרך "טבעית" סבבה אז אתה תראה טוב
    אבל בשביל להיות חתיך צריך להשקיע , והמטרה הסופית של כולנו היא להיות חתיכים ..
    באתי לעשות לייק עד שקראתי "המטרה הסופית של כולנו היא להיות חתיכים"..
    מה אתה ברבי ?? מזה המשפט הזה..

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    לא סיכון ולא בטיח אתה לא במאה התשע עשרה
    וגם אחרי שאתה מוריד את הברזלים נשאר קיבוע שעשוי מברזל
    come at me brah

ורודני
    תשובה לא מספקת (אני לא אנמק אפילו)
    זאת תשובה ילדותית, וההשוואה בין גשר בשיניים לסיליקון היא ממש לא השוואה שווה.
    תצפה בסרטוני של ניתוחי שד ותראה מה עושים בניתוחי הסיליקון האלה. מוציאים דבר שגדל באופן טבעי בתוך השד ומחדירים משהו שאינו טבעי. מיותר לציין שפעם בשנה במשך 5-10 שנים צריך לחזור לבדיקות נוספות.

ברזלים בשיניים זה טבעי לחלוטין, לא נוגעים בשיניים, בסך הכל משפרים את הגדילה שלהם למצוינות. הקיבוע, שגם לי יש אותו, ניתן להוריד מתי שתרצה. זה בסך הכל מוודא שהשיניים לא יחזרו למצב שבו הם היו קודם... ואז תצטרך לשלם לעוד טיפול באלפי שקלים וכך יחזור חלילה. כשיש לך שיניים מושלמות, אתה יכול לוותר על הביקור אצל רופא שיניים עד להודעה חדשה. למרות שמומלץ לבקר פעם בשנה אבל זה רק אם יש לך כאב כלשהו או דם בזמן הצחצוח.
    ממש כמו עץ קטן שאנחנו עוזרים לו לצמוח בעזרת מוט ברזל באופן ישר כלפי מעלה ולא הצידה בצורה מעוותת.

בוריס.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    תצפה בסרטוני של ניתוחי שד ותראה מה עושים בניתוחי הסיליקון האלה. מוציאים דבר שגדל באופן טבעי בתוך השד ומחדירים משהו שאינו טבעי. מיותר לציין שפעם בשנה במשך 5-10 שנים צריך לחזור לבדיקות נוספות.

ברזלים בשיניים זה טבעי לחלוטין, לא נוגעים בשיניים, בסך הכל משפרים את הגדילה שלהם למצוינות. הקיבוע, שגם לי יש אותו, ניתן להוריד מתי שתרצה. זה בסך הכל מוודא שהשיניים לא יחזרו למצב שבו הם היו קודם... ואז תצטרך לשלם לעוד טיפול באלפי שקלים וכך יחזור חלילה. כשיש לך שיניים מושלמות, אתה יכול לוותר על הביקור אצל רופא שיניים עד להודעה חדשה. למרות שמומלץ לבקר פעם בשנה אבל זה רק אם יש לך כאב כלשהו או דם בזמן הצחצוח.
    ממש כמו עץ קטן שאנחנו עוזרים לו לצמוח בעזרת מוט ברזל באופן ישר כלפי מעלה ולא הצידה בצורה מעוותת.

בוריס.
    סבבה אבל אתה מחדיר לגוף שלך דבר חיצוני
    אתה לא יכול להגיד שזה טבעי
    ולא משנים את הגדילה
    אנשים עושים גם בגיל 20 שכבר הסתיימה ההתפתחות
    זה שיפור עצמי בעזרת המדע וזה שיפור עצמי בעזרת המדע
    לא מרתיע אותי שזה כולל דם וזה לאhttp://www.iatraf.co.il/showthread.p...29#post7860829

אה והדבר הטבעי שמוציאים זה שומנים תפסיק להיות דרמטי
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 30-05-2013 בשעה 09:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    סבבה אבל אתה מחדיר לגוף שלך דבר חיצוני
    אתה לא יכול להגיד שזה טבעי
    ולא משנים את הגדילה
    אנשים עושים גם בגיל 20 שכבר הסתיימה ההתפתחות
    זה שיפור עצמי בעזרת המדע וזה שיפור עצמי בעזרת המדע
    לא מרתיע אותי שזה כולל דם וזה לאhttp://www.iatraf.co.il/showthread.p...29#post7860829

אה והדבר הטבעי שמוציאים זה שומנים תפסיק להיות דרמטי
    הנקודה שרודני ניסה להעביר כאן במילה "שינוי בצורה טבעית" היא אל תשנה דבר בעצמך על ידי ניתוחים.
    נולדת עם שיניים ישרות, אבל כתוצאה מאוכל לא בריא הן התעקמו ולכן שימוש בכלים חיצוניים יכול לשפר אותם.
    נולדת גבר חלק כמעט ללא שיער, אבל כתוצאה מגנטיקה השערות גודלות לך בכל מקום ולכן שימוש בכלים חיצוניים יכול לשפר את המראה וההרגשה העצמית שלך.
    נולדת אשה עם חזה קטן, אבל כתוצאה מ[תכניס פה משפט הגיוני אם תמצא]... הם התעקמו? קטנו בגודלם וצריך להגדיל? גם נשים עם חזה קטן נראות טוב, ומצליחות בחיים ועוד הרבה דברים. אני פשוט נגעל מהדברים האלה עד כדי שזה דוחה אותי לחשוב על המחשבה שאישה שילמה כדי שיחדירו לה לגוף ציצי מזויף.

זה למה ההשוואה שלך כבר מבסיסה אינה נכונה, החיים שלנו כולם מבוססים על המדע בעיקר. חלק ממנה גם על דת אבל זה ויכוח ליום אחר.

בוריס.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה

בוריס.
    אני עשיתי ניתוח שיניים.. הורידו לי הכל ושמו לי פלטינות. בכללי זה ממש עזר לי, מאז שעשיתי את זה הסנטר שלי ממש בולט.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    באתי לעשות לייק עד שקראתי "המטרה הסופית של כולנו היא להיות חתיכים"..
    מה אתה ברבי ?? מזה המשפט הזה..
    לא היה לי מילה מתאימה חחח
    אבל בסופו של דבר זאת המטרה שלי להיות בהגדרה של המילים "חתיך , סקסי , שווה , ואפילו וואי אני חרמנית עליך וכו'"
    נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect