כשהייתי בצבא לקחתי למשך 3-4 חודשים וזה עבד כמו פלא. רק בחודש הראשון הפנים והשפתיים שלי נראו זוועה, אבל חוץ מזה זה ממש אחלה.
ראיתי שכולם פה מעדיפים להתרחק מזה ולהשתמש רק בתור אופציה אחרונה. למה?
כשהייתי בצבא לקחתי למשך 3-4 חודשים וזה עבד כמו פלא. רק בחודש הראשון הפנים והשפתיים שלי נראו זוועה, אבל חוץ מזה זה ממש אחלה.
ראיתי שכולם פה מעדיפים להתרחק מזה ולהשתמש רק בתור אופציה אחרונה. למה?
|
|
כי יש כאלו שרגישים לזה והתופעות לוואי מגיעות
לא מקנא באנשים שיש להם חצ'קונים תשאירו את הזבל הזה למוצא אחרון אם אתם ממש שונאים את הפנים שלכם
חבר שלי השתמש בזה [למזלו בגיל מוקדם] אבל בזמן שהוא השתמש הוא לא יכל לעשות ספורט להתאמן , נזהר מהשמש כמו לא יודע מה, שמעתי שזה גם דופק את הכבד , והכי באסה שזה אפילו לא עושה את הפנים שלך חלקות נשארות בסוף מלא צלקות כאלה קיצר ממש חרא של דבר תשאירו למוצא אחרון
אני לקחתי את זה ואני לא ממליץ אחי.. קיבלתי מלא צלקות וסימנים וכל הבית ספר סבלתי מהצקות בגלל איך שאני נראה..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
הכרתי בנאדם אחד שהוא מדריך חדר כושר. הוא ראה שהיו לי קצת פצעים ושאל אם אני מטפל בהם, ואמרתי לי באופן בסיסי רק מיי פנים וסבון להסרת עור שומני בזמן המקלחת. הוא אמר לי שזה מצוין, ועדיף לא לקחת שום כדורים. הוא בגיל 15 ככה לקח את הסם הזה שדופק לך את המערכת בגוף, כמובן הוא גם ראה שיפור בהתחלה כמו שאתם מתארים. אבל לאחר שנה-שנתיים הוא ראה שזה חזר אבל אפילו יותר גרוע ממה שהיה ובמקומות נוראים יותר. כיום הוא מבזבז משכורת של 2000-3000 על תרופות טבעיות כמו אצות וכל מיני תרופות טבע שנמכרות ב"עדן טבע", הוא לוקח משהו כמו 5-10 כדורים ביום שנמצאים איתו מהבוקר עד הלילה. וכמובן שיש שיפור. מיותר לציין שצמחי מרפא מוכחים באחוזי ריפוי גבוהים יותר מכימיקלים שנוצרו כדי להרוס את שכבת ההגנה שלך שנמצאת מתחת לעור, ככה לחיידקים שגורמים לפצעים אין איפה להתחבא והם נעלמים לזמן מה עד שנמצא "פרצה" חדשה אצלך בגוף והם חוזרים כמו נמלים.
מטורף כמה תופעות לוואי יש לתרופה הזאת http://acne.about.com/od/acnetreatme...ideEffects.htm
עוד יותר מצחיק הוא שאותו מדריך חדר כושר הגיע לרופא עור, לאחר שנפגע קשות בפעם הקודמת שהשתמש בראוקטן ואפילו משהו יותר חזק מזה. שוב הומלץ לו על ידי רופא העור לקחת את הכדורים האלה, לאחר מכן הבחור סיפר לרופא כל מה שהתרופה הזה יכולה לגרום ומה עומד מאחוריה. הוא בא אליו מוכן. הרופא אמר לו "אנחנו לא אוהבים שהחולים יודעים יותר מידי" ממש ככה, וביקש ממנו לצאת מבלי לתת לו פתרון לבעיה. לכן הוא פנה לתרופות מרפא טבעיים בלבד.
אתם לא יודעים כמה משלמים לרופאים כדי לדחוף לנו תרופות מסוימות שרק מחזירות לנו את המחלה. היה אפילו על זה תחקיר בערוץ 10 בתוכנית "המקור" אם אני לא טועה.
יש לי גם הוכחות נוספות ממדריך לא קטן שמבסס את הטענות האלה ונותן לך הסברים יותר מפורטים לגבי התרופות הנוראיות האלה.
בוריס.