אז ככה, אני בן 14 וחצי ויש לי 10 סנטימטר שעומד לי...לפי מאמרים שמפורסמים באינטרנט הבנתי שיש לי מתחת לגודל הממוצע.
לפי מה שהבנתי יש לי איבר מין ממש קטן ואני מאוד מפחד מזה :/
יש משהו לעשות?
אז ככה, אני בן 14 וחצי ויש לי 10 סנטימטר שעומד לי...לפי מאמרים שמפורסמים באינטרנט הבנתי שיש לי מתחת לגודל הממוצע.
לפי מה שהבנתי יש לי איבר מין ממש קטן ואני מאוד מפחד מזה :/
יש משהו לעשות?
|
|
אתה עוד תגדל, הסר דאגה מלבך..
הוא עוד יגדל .. בגיל הזה הוא גדל לי ב 4 ס''מ ;-)
אם לא בגיל 18-19 תוכל ללכת לקבל עזרה רפואית אם זה מפריע לך...
אושרי אני מבין שאתה בן אדם מבוגר בעיקרון מעל גיל 18+ , האם תוכל להעיד בוודאות מהנסיון האישי שלך כי :
א. הגודל לא קובע? כי אני מאמין שהוא כן קובע, בסטוצים אף אחת לא רוצה משחק מקדים של שעה אלא היא רוצה את הדבר האמיתי. היא רוצה זין, והיא רוצה אחד שיכול לספק אותה. אף אחת לא תגיד לך "יש לך זין קטן הופתעתי" אבל היא כן תתאכזב והיא כן תהנה פחות.
אתה יכול להגיד מה דעתך?
ב. האם אתה יכול להגיד מהנסיון האישי שלך כי האיבר כן גודל עד גיל מבוגר? אני חי בתחושה שהאיבר מפסיק לגדול כבר בגיל 15-16 כי המון אנשים כולל אני שמים לב שאין שינוי באיבר כבר מגיל 12-13, אני לא חושב שזה תרחיש הגיוני שלמישהו יהיה איבר 13 ס"מ בגיל 17 ואז 16 ס"מ בגיל 20.
מה אתה יכול לספר?
זה מאוד חשוב לי, אשמח אם תענה. או כאן או בפרטי אם זה מפריע לך.
תודה![]()
אם להגיד לך שהגודל לא קובע אני אשקר, אבל קח את זה בפרופורציה, אם יש לך איבר מין שהוא 8 ס"מ אז זה באמת בעיה כבר בגדילה או שזה פשוט גנטי ולאבא שלך יש גם כזה, כאן אפשר כבר לפנות לפלטסטיקה.
אם יש לך 11-15 ס"מ שזה נחשב בינוני, זה לא קטן ולא גדול זה בסדר גמור, תדע שיותר מדי זה מוגזם ולפעמים האישה לא תהנה.
הייתי אומר שעדיף גבר עם איבר מין שהוא בינוני ויודע לעשות משחק מקדים טוב ולענג את הבחורה שלו + להחזיק איתה זמן במיטה מאשר אחד שלא יודע שום דבר על משחק מקדים ויגמור אחרי דקות ספורות אבל יש לו ענקי, זה לא יעזור, שים במאזניים את שני הטיעונים שהצגתי בפניך ותגיד מה יותר עדיף.
מהניסיון שלי? הפסקתי להתבגר בגיל 13, בהשוואה לחברים שלי הייתי ענקי, מבחינת הגובה וגם מבחינת האיבר מין, אבל היום זה השתנה, כל אחד עבר אותי בגובה, אני מניח שגם באיבר מין, להגיד לך שאני מרגיש בסדר עם זה? אני לא אבל זה מה שקיבלתי, אין לי הרבה מה לעשות עם זה.
לגבי הגדילה? זה גנטי כמו שאמרתי לך, יש אחד שיתחיל להתבגר רק בגיל 17 ואז בגיל 20 יכול להיות שהוא ימשיך לגדול ויכול להיות מקרה שלי שיסיים את הגדילה שלו בגיל מוקדם ואחר כך הוא לא יתפתח.
שתהיה שבת שלום, תשאל מה שבאלך.
שאלתי בכל מיני מקומות שונים וגם פה ובכל מקום התשובה שונה, חלק אומרים לי להתחיל להתרגל שהאיבר מין שלי ישאר 10 ס"מ וחלק אומרים לי שיש לי עוד כמה שנים אפילו שהוא יגדל
אני יכול להגיד שאצלי לפחות הגדילה המשמעותית הייתה בגיל 16.5. בפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין עם החברה שלי (הייתי בן 16) אני לא יודע כמה ס"מ היה לי (זה סתם דפוק גם ככה, לא באמת עניין אותי) אני מעריך שהיה לי משהו כמו 13-14. זה הכל אינדיווידואלי. אם זה ממש מטריד אותך לך לרופא משפחה ותתייעצו, אולי אפילו ייתן לך איזשהו אישור שתוכל ללכת לקופת חולים ויזריקו לך טסטוסטרון.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()