קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קבלו קבלו החתימה הראשונה שלי
    על ידי SaGy MiYaRa בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 10:30
  2. הבפעם הראשונה שלי הולכת להיות בקרוב
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 18:47
  3. 100% הראשונה שלי=]
    על ידי MX2 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 11:17
  4. החתימה הראשונה שלי למישהו !!!!!!11
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:23
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 15:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

הראשונה שלי הפכה להיות חשפנית - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה ופולו יש לכם בישראל המסריחה פי 10 יותר אנשים מוזרים מברוסיה, סודן, ארה''ב או אתיופיה....פתח תעיניים סתכל מה קורה אצלכם, ראיתי פעם במסיבה 2 אנשים הולכים מכות של רצח סכינים אבנים מה שאתה לא רוצה..למה? בגלל איזו שמנה...מילא הייתה כוסית אבל שמנה..פאקינג שמנה...רק במדינות מערביות "שמן זה יפה"..ברוסיה היו יורקים עליה ברחוב וצוחקים עליה כמה שהיא פרה והמשפחה שלה הייתה אומרת "מי יתחתן איתך ידבה" עד שהיא הייתה מורידה משקל ונראית נורמלי ולא כמו פרה מזדיינת בתחת. רק בעולם המערבי שמן זה יפה ומעודדים תחרא הזה והפמניזם המזדיין שלכם שעלה לכם לראש...שאגב פה המצב לא יותר טוב עדיף מישראל אבל לא בהרבה....זה למה אני מחפש גם לעזוב תכלס ואני פה בשביל קשרים ועוד דברים שאני לא רוצה לדבר עליהם.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה ופולו יש לכם בישראל המסריחה פי 10 יותר אנשים מוזרים מברוסיה, סודן, ארה''ב או אתיופיה....פתח תעיניים סתכל מה קורה אצלכם, ראיתי פעם במסיבה 2 אנשים הולכים מכות של רצח סכינים אבנים מה שאתה לא רוצה..למה? בגלל איזו שמנה...מילא הייתה כוסית אבל שמנה..פאקינג שמנה...רק במדינות מערביות "שמן זה יפה"..ברוסיה היו יורקים עליה ברחוב וצוחקים עליה כמה שהיא פרה והמשפחה שלה הייתה אומרת "מי יתחתן איתך ידבה" עד שהיא הייתה מורידה משקל ונראית נורמלי ולא כמו פרה מזדיינת בתחת. רק בעולם המערבי שמן זה יפה ומעודדים תחרא הזה והפמניזם המזדיין שלכם שעלה לכם לראש...שאגב פה המצב לא יותר טוב עדיף מישראל אבל לא בהרבה....זה למה אני מחפש גם לעזוב תכלס ואני פה בשביל קשרים ועוד דברים שאני לא רוצה לדבר עליהם.
    כל פעם הסיפור עם המכות סכינים ושמנה כל פעם

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה לעשות זה מה שקורה אצלכם, פעם קראתי פוסטים באיזה פורום ישראלי שעוסק בתיירות סקס למקומות כמו תאילנד אוקראינה וכו' (אל תשאל..אגב הפורום הזה נתן לי מוטיבציה לעשות את זה בעצמי) והיה אחד שכתב "יש לי חבר שגר ברוסיה, בא אלי לבקר אותי בארץ, יצא לכמה מועדונים פה והיה בשוק"...הוא כזה אומר לו..."אני אשכרה רואה שמנה ו5 גברים רוקדים סביבה..ברוסיה היו יורדים עליה ואף אחד לא היה מסתכל לכיוון שלה בכלל"..הבנאדם קיבל שוק אני אומר לך. רק במדינות מערביות נותנים יד להשמנה ולפמניזם. קיצר בעזרת אללה אני באודסה עוד כשנה, יש מצב אני יבקר בישראל לפני בשביל לראות כמה אנשים ואז אטוס לאודסה. מה שטוב שיש לי דרכון רוסי מה שאומר שאני יכול לחיות שם חופשי ללא הגבלה...רק צריך הכנסה פסיבית שזה באמת מתקרב ואני מאמין שתוך שנה כבר יהיה לי את ה1K בשביל לעוף לזיין קבוע..עד אז אהיה גם שרירי וחטוב בנוסף. שלא נדבר על זה שאני צריך עוד סכום קטן של כסף ואז יש לי הכנסה פסיבית שאנלא אצטרך לעשות כלום בשבילה ככה שבשלב מסויים יהיה לי יותר מ1K פסיבי...אלא יותר בכיוון ה4-3. אבל שוב, זה רק כי יש לי עכשיו בסיס טוב.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ככה זה אחי...במדינות כמו רוסיה ואוקראינה אתה צריך להיות כולה לא ילד כאפות ולא לוזר בשביל לזיין כוסיות קבוע...במדינות מערביות (בישראל זה בכלל פי 10 יותר גרוע) צריך להיות מינימום ZYZZ או עם סטטוס של אלוהים או מולטי מיליארדר...אגב שאלה לי אליך, ישך עכשיו הכנסה פסיבית של 1K דולר נכון? אז למה אתה לא עוזב כבר עכשיו? מההיכרות שלי עם רוסיה הבנאדם הממוצע שם חי על משכורת של 300 דולר....אתה תגור שם כמו קינג עם 1K פסיבי. לא תהיה מליונר אבל עדיין....לאדע אחי, אם עכשיו היה לי 1K פסיבי, הייתי עוזב על השניה למדינה נורמלית ולא מקומות שבהם צריך להיות אל יווני בשביל לזיין כוסיות קבוע. מה גם שאני מאמין במשו בתחום הכלכלה - המוח שלך צריך להיות רגוע...וכשאתה לא מזיין תקופה ותקוע במקום מסריח שאתה סובל בו אתה אף פעם לא רגוע...מציע לך לעוף כבר עכשיו השאלה שלי היא - מה עוצר אותך??????????
    יותר מזה, סביביות 5-6 אלף שקל.
    בדקתי עם אנשים שם. זה אולי יספיק לי פחיות בצורה בינונית ומעלה בפריפריה. לא יספיק במרכז.
    במוסקבה לדוגמה אפילו 1000$, זה מתחת לממוצע. בפריפריה הממוצע זה -300$ אבל הרמת חיים מאוד נמוכה. בתי חולים, עבריינות, אם אין לך חברים או קרובים ויש לך כסף, לא מומלץ להתקרב. זה לא מדינות נהורות כמו ישראל וארה"ב.
    אם את רוצה לבלות במקומות הכי שווים, אם הבנות הכי שוות, ולהחליף אותן. ולא לזיין איזה 8\10 שזה אתה יכול לעשות בלי בעיה. אז עדיף במרכז, שם הן יותר גולדיגריות. בנות בפריפריה הן יותר כפריות והם מחפשות חתן ולא לא כאלה קלות.
    יש גם את העניין שיש לי אחלה עבודה שאני יכול כרגע לעשות שם מה שאני רוצה, אני תכלס מקבל כסף על לגלוש באינטרנט ולקדם את העסק שלי. מדי פעם אני עובד. יש את העניין של המשפחה, זה לא יכול לבוא בבום של "יאללה ביי הלכתי נדבר בסקייפ", לא כזה פשוט.

אני צריך גם ערימת כסף להתחלה, אם אני בא אני לא בא לטיול זיונים של שבוע באודסה (שזה אוקראינה בכלל ששמה זה הכי בית זונות, יש להם שפה קצת שונה מרוסית)

כל הקטע שאני רוצה לבוא עם LMS גבוה מאודדד על גבול האלוהים, אנלא סתם בא לזיין כוסיות וללכת, אני ישר נכנס למעגליים חברתיים שאני מכיר שם כבר, לא מתחיל הכל מ-0. אני רוצה להיות זה עם הכסף, 1K$ זה קצת. מאוד קצת. אתה לא נחשב עשיר בכלל, אני ממוצע ומטה בעיר גדולה. בפריפריה אתה סבבה, גם כן לא איזה עשיר. אני רוצה לזיין 10\10.

מקסימום אם לא יצליח אני אגור על ה1-2-3K$, אבל בכל מקרה אני שואף למעלה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אל תגזים אחי זה לא 10 ולא 9 זה שמונה מקס

אבל הייתי מזיין

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אל תגזים אחי זה לא 10 ולא 9 זה שמונה מקס

אבל הייתי מזיין
    לא מדבר על התמונה אחי היא ילדה כולה, אני מביא לה 7.5 בכלל..
    10 זה 10.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

@rodney1

בדוק לנו אם טיילר מLA.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect