קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
מחלק הזמנות ל Rippln, הדבר הגדול הבא!
שלום לכולם אני רוצה להראות לכם דבר חדש בתחום הכסף באינטרנט אחרי הקריאה תוכלו להחליט אם תרצו שאני יזמין אותכם לזה.
מה זה Rippln?
ריפלין היא אפליקציה לטלפונים ניידים, היא מותג חדש וחופשי בעולם שמשלב דברים שכולנו משתמשים בהם בעידן המידע של היום כגון: רשת חברתית, קניות, משחקים, פרסום ועוד.
בנוסף לכל מה שציינו, ריפלין משלמת לכל חברים על שיתוף והרשמה של אנשים אחרים וגם תשלום עמלות על כל המכירות שיבוצעו בתוך האפליקציה. האפליקציה היא בחינם ובכך אין שום סיכום הכרוך בהרשמה.
תארו לעצמכם אם פייסבוק או גוגל פלוס היו משתפים את ההכנסות שלהם עם המשתמשים שלה? ובכך, זה בידיוק מה שריפלין עושים!
הזמנת חברים:
ברגע שאתה מצטרף לריפילן בחינם, תוכל להתחיל לשתף הזמנות עם חבריך ולהגדיל את כספך. בכדי להצטרף תצטרך לקבל הזמנה, בהזמנה יופיע קוד ההזמנה. לכל אחד מאיתנו יש 5 הזמנות אפשריות. כאשר מתמלאים 5 ההזמנות הראשונות אתה מקבל 5 הזמנות נוספות וכן הלאה. קוד ההזמנה שנשלח יפוג תוך 24 שעות ולא יהיה ניתן להירשם לאתר לאחרת זמן זה.
הבאתי לכם סרטון קצר עם תרגום על מנת שתבינו יותר טוב.
אז קדימה אני לא חושב שיש לכם אפילו מה להפסיד! (:
נערך לאחרונה על ידי Gil24; 13-07-2018 בשעה 20:43.
-
-
משתמש מתחיל
שלום לכולם אני רוצה לעניין אותכם בפורום רווחים באינטרנט אתם נכנסים מעלים אתרים משתפים כמו פורום אטרף רק הרבה יותר מתמקדים בעניין הכסף באינטרנט האתר נפתח היום אז בואו ועלו אמצעים להרוויח כסף באינטרנט אולי תתקלו לניהול ובהמשך האתר יהפוך לאחת הקהילות הגדולות בארץ !
http://revahim.1234forum.com/
קישור לאתר !
צריכים מנהלים !
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום