עוגיות מכונה
كعك ماكينة
עוגיות אלה הן מתכון של סבתא תמר. אנחנו קוראים להן: הביסקוויט המרוקאי.
טיפ: כדי לקבל את צורתם המקורית ניתן להכין את העוגיות במטחנת בשר עם החלקים המיועדים ליצירת עוגיות מרוקאיות
(ניתן לרכוש בחנויות מתמחות לקונדיטוריה).
המרכיבים ל-50 מקלות:
7 כוסות קמח לבן רגיל (1 ק"ג)
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר לבן (200 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (240 מ"ל)
1 שקית סוכר וניל או 2 כפות תמצית וניל
1 ביצה
1 כוס קוקוס (140 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
200 גרם חמאה רכה
1 כוס שומשום (100 גרם)
(צילום: עודד מרום)
אופן ההכנה:
- מעברים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים ל-4 כדורים.
- מרדדים כל כדור ופורסים לרצועות ברוחב 2 ס”מ ובאורך 6 ס”מ.
- אופים 20-15 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד להזהבה.
هذه الملفات هي صفة تمار الجدة. ونحن ندعو لهم: البسكويت المغربي.
- "עוגיות מבראשית", של קרן דאדון הוא ספר מתכונים ממטבחי יהודי מרוקו ותימן. את הספר ניתן לרכוש במלון בראשית, מלון רויאל ביץ' אילת ובאחוזת יערות הכרמל. 54 שקלים
نصيحة: للحصول على الشكل الأصلي يمكن إعداد ملفات تعريف الارتباط في مفرمة اللحم مع أجزاء تهدف إلى خلق الكوكيز المغربي
(يمكن شراؤها في مخبز التخصص).
50 العصي مكونات:
7 أكواب من الدقيق الأبيض العادي (1 كجم)
1 مسحوق الخبز
1 كوب سكر أبيض (200 جرام)
1 كوب عصير البرتقال الطازج (240 مل)
1 علبة سكر الفانيليا أو 2 ملاعق طعام من خلاصة الفانيلا
1 بيضة
جوز الهند 1 كوب (140 غرام)
1 كوب زيت (240 مل)
زبدة لينة 200G
1 كوب بذور السمسم (100 غرام)
(تصوير عوديد ماروم)
إعداد:
انتقالات جميع المكونات في خلاط وعاء مع مجداف حتى العجين لينة. تقسم إلى 4 كرات.
طرح كل الكرة ومقطعة إلى شرائح 2 بوصة واسعة و6 سم.
خبز 20-15 دقيقة في فرن محمى على 180 درجة أو حتى تصبح ذهبية اللون.
"بسكويت من الصفر،" مؤسسة دادون هو اليهودي المطبخ كتاب الطبخ المغرب واليمن. الكتاب يمكن شراؤها في البداية، رويال بيتش إيلات والكرمل الغابات. 54 دولار





ציטוט ההודעה