קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון+עזרה] האם פעם קרה לכם משהו שמעורב במניסטיקה
    על ידי Pentacles בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-07-2009, 22:08
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 21:07
  3. פעם קרה לכם ?
    על ידי SouljA Boyz בפורום סקרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2008, 22:31
  4. [סקר]פעם קרה לכם...
    על ידי HeeDroLix בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-11-2007, 21:14
  5. פעם קרה לכם שהתאפקתם שעות לשירותים וכשהגעתם הביתה לא יצא כלום?
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 17:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

פעם קרה לכם? - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    היא כולה ידידה..גם אם הוא יאבד אותה בתור ידידה, אז מה קרה? יש עוד 300 כמוה מעבר לפינה.
    רודני... עוד לא פגשת את האנשים שאתה יודע שלא תוותר עליהם לעולם?

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    יש לרודני אחלה גישה.
    יכול להיות שזה משהו שבא עם הגיל, אני מנחש שהוא יותר גדול מפותח האשכול וממי שהגיב מעליו בתגובה האחרונה.

זה גישה של זיין...
    גמלי הייתה ת'גישה הזאת פעם
    לא שמתי על גברים כי תכלס הם התחלפו אחד אחרי השני תוך יום (אני לא מנסה לצאת כוסית זה פשוט ככה)
    ואז הבנתי שאם אני אראה כל בנאדם בתוך בר-תחליף אני לא באמת אכיר אפ'חד בצורה ששווה להכיר

אבל אני מסכים איתו.

חבל סתם להיות נעול עליה, אחרי זה רק לא טוב יצא מזה. פשוט חבל

נכון, לא טוב להיות נעול אבל אל תוותר על מישהי שאתה רוצה. להלחם על מי שבאמת עושה לך טוב לא מוציא אותך מושפל

נכון שהיא ניראת לך הבחורה המושלמת. כי אתה מכיר אותה כ"כ טוב, ואתם ידידים, ואתה יודע עליה כמעט הכל וזה וזה.
    אבל תאמין לי, שבאמת לא חסר. יש עוד מלא כמוה. ואפילו טובות יותר. אני מבטיח לך, אתה גם תגלה את זה לבד.

אחד הדברים הגרועים ביותר שגבר יכול לעשות לעצמו - להינעל על מישהי אחת. זה פשוט לא לא לא.
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    זה לא קר מדי, זה פשוט גישה של ת׳כלס בלי משחקי חיזור מפגרים וטיפוח האגו של הבחורה
    נו באמת...
    זה נורא תלוי בבחורה. אני נורא אוהבת שמחזרים אחריי ומחמיאים לי... אם הבחורה ביצ'ית ברור שצריך להיות ישירים איתה ומניאקים אליה בחזרה
    בכל מקרה, לא כל בחורה שאומרת שיש לה תוכניות אחרות מנסה להתחמק מפגישה
    כנראה יש לה גם חיים
    וברור שזה מלחיץ שאתה אומר לה "באלך? בואי נקבע. לא באלך? ביי"
    תן אוויר לנשום... זה יותר מדי ישיר
    המחשבה ש"יש עוד אלף כמוה" זה מעודד, אני לא אומרת שלא
    אבל בסופו של דבר כל הקטע זה למצוא מישהי אחת שאין עוד אחת כמוה
    u know what im saying... (;

אלא אם כן אתם בקטע של נטו לזיין חח
    אגב התגובה גם לרודני

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

2. קישורים ממומנים

'זה גישה של זיין...
    לא שמתי על גברים כי תכלס הם התחלפו אחד אחרי השני תוך יום (אני לא מנסה לצאת כוסית זה פשוט ככה)'

חחח משעשע לקרוא תגובה כזאת, אבל תמיד יש פעם ראשונה.

אני לא יודע גישה של זיין או לא.
    אבל ממליץ לכל אחד לאמץ את הגישה הזאת. בכללי, אני קורא פה תגובות של רודני לאחרונה. יש לבן אדם אחלה גישה לחיים.

לסיום -

'נכון, לא טוב להיות נעול אבל אל תוותר על מישהי שאתה רוצה. להלחם על מי שבאמת עושה לך טוב לא מוציא אותך מושפל'

בלי להעליב, ואני יודע שזה יצא ככה, אבל את בחורה.
    קודם כל, מאיפה את יודעת שהיא עושה לו טוב? יכול להיות שהוא בכלל סתם דלוק עליה

אני נגד להנעל על מישהי אחת. זה הופך אותך לאובססיבי, לחסר חיים, למסכן שרק מחפש מה היא עושה. איפה היא. מתי היא התחברה. למה היא לא עונה לי?

כל היום שלך סובב סביבה. למה אחשלי? תרגע, שתחרר. אתה דלוק עליה? יש כמוהה עוד אלף בחוץ.

אחשלי, או כל אחד אחר שנעול על בחורה אחת - תצא. תכיר בנות חדשות. ברגע שתכיר מספיק בנות לא תצטרך להנעל על אחת ולחיות בסרט מה איתה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    רודני... עוד לא פגשת את האנשים שאתה יודע שלא תוותר עליהם לעולם?
    לא, ואני גם לא יפגוש אנשים כאלה בחיים שלי.
    חבל שאת תמימה מידי כדי לא להבין את זה..אבל אל תדאגי, את תגלי את זה בהמשך..(בלי להשתחצן)

נו באמת...
    זה נורא תלוי בבחורה. אני נורא אוהבת שמחזרים אחריי ומחמיאים לי... אם הבחורה ביצ'ית ברור שצריך להיות ישירים איתה ומניאקים אליה בחזרה
    אני שונא בנות שמחפשות שייחזרו אחרייהן ומחפשות צומי ומחמאות..זה מראה לי חד משמעית שהבחורה חסרת בטחון והיא מחפשת מילים יפות כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה. אני מחפש בחורה עם דעות חזקות, בחורה שאם אני יגיד לה ככה-וככה ויש לה דעה אחרת בעניין, היא תתפוס אותי ותגיד לי "רודני מתוק שלי, אתה לא צודק!" במלואה הבטחון. כאלה אני מחפש. לא בחורות ששואלות אותי כל 5 דקות "מאמי, איך אני נראית? יפה לי ככה?" וכל מה שבאלי להגיד לה "תחליפי את האופי שלך ואולי את תראי טוב סוף סוף"
    בכל מקרה, לא כל בחורה שאומרת שיש לה תוכניות אחרות מנסה להתחמק מפגישה
    כנראה יש לה גם חיים
    בולשיט. כמו שלגברים יש חיים והם מוציאים את הזמן איפה שהוא לדחוף דייט או לדחוף איזה ישיבה עם בחורה של שעה-שעתיים כי היא חשובה להם, גם בחורות יכולות..ובחורה שלא מספיק חשוב לה אז וואלה היא תגיד "לא מתאים לי...אולי פעם אחרת" ובחורה כזאת אני פשוט שם לה זין בעיין וממשיך לחברה שלה. אני מחפש בחורה שסגורה על עצמה, לא מפגרת.
    וברור שזה מלחיץ שאתה אומר לה "באלך? בואי נקבע. לא באלך? ביי"
    תן אוויר לנשום... זה יותר מדי ישיר
    מה מלחיץ בזה? אנחנו רוצים תכלס, אנחנו לא רוצים בולשיט ועקיפין.
    המחשבה ש"יש עוד אלף כמוה" זה מעודד, אני לא אומרת שלא
    אבל בסופו של דבר כל הקטע זה למצוא מישהי אחת שאין עוד אחת כמוה
    u know what im saying... (;
    I don't. אין דבר כזה בחורה שאין עוד אחת כמוה, זה דבר שלמדתי מהנסיון שלי.
    הייתי בטוח שהראשונה שהייתי איתה היא נמבר אוון בכל דבר...לא תאמיני כמה טעית לגביה אחרי שניסיתי וטעמתי אחרות.
    אין דבר כזה בחורה שאין עוד כמוה...

אלא אם כן אתם בקטע של נטו לזיין חח
    אגב התגובה גם לרודני
    במודגש.

אגב...סורי על התקיפות נשמה...תסתדרי

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    'זה גישה של זיין...
    לא שמתי על גברים כי תכלס הם התחלפו אחד אחרי השני תוך יום (אני לא מנסה לצאת כוסית זה פשוט ככה)'

חחח משעשע לקרוא תגובה כזאת, אבל תמיד יש פעם ראשונה.

אני לא יודע גישה של זיין או לא.
    אבל ממליץ לכל אחד לאמץ את הגישה הזאת. בכללי, אני קורא פה תגובות של רודני לאחרונה. יש לבן אדם אחלה גישה לחיים.

לסיום -

'נכון, לא טוב להיות נעול אבל אל תוותר על מישהי שאתה רוצה. להלחם על מי שבאמת עושה לך טוב לא מוציא אותך מושפל'

בלי להעליב, ואני יודע שזה יצא ככה, אבל את בחורה.
    קודם כל, מאיפה את יודעת שהיא עושה לו טוב? יכול להיות שהוא בכלל סתם דלוק עליה

אני נגד להנעל על מישהי אחת. זה הופך אותך לאובססיבי, לחסר חיים, למסכן שרק מחפש מה היא עושה. איפה היא. מתי היא התחברה. למה היא לא עונה לי?

כל היום שלך סובב סביבה. למה אחשלי? תרגע, שתחרר. אתה דלוק עליה? יש כמוהה עוד אלף בחוץ.

אחשלי, או כל אחד אחר שנעול על בחורה אחת - תצא. תכיר בנות חדשות. ברגע שתכיר מספיק בנות לא תצטרך להנעל על אחת ולחיות בסרט מה איתה.
    להנעל על מישהי לא אומר שאתה צריך שכל היום סובב סביבה. זה כבר אובססיה...
    צריך לדעת למצוא את האיזון הנכון בין לרצות מישהי ולחזר אחריה לבין להיות אובססיבי.
    זאת סתם גישה בשביל למנוע מעצמך להיפגע.... גמני פעם הייתי ככה ועכשיו אני מבינה שסתם ניסיתי לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
    ותכלס? עכשיו אני מעדיפה להינעל על מישהו ושהוא יתקע לי סכין בלב
    מאשר לחיות את חיי בהרגשה שאני מתחמקת מזה כי אני פחדנית
    קחו סיכון

לא, ואני גם לא יפגוש אנשים כאלה בחיים שלי.
    חבל שאת תמימה מידי כדי לא להבין את זה..אבל אל תדאגי, את תגלי את זה בהמשך..(בלי להשתחצן)

כנראה שאנחנו רואים את העולם בצורה שונה... אני יכולה לומר שחברי הילדות שלי והחברים מהתיכון והחברות שלי מהצבא אלה אנשים שאני לא אוותר עליהם בחיים
    והם הרוויחו את המעמד הזה ביושר
    אולי לא נהיה בקשר שוטף כמו עכשיו
    אבל בתוך תוכי אני יודעת שלא משנה מה יקרה הם האנשים שלי
    אני לא רואה בזה תמימות... אולי באיזשהו מקום כן כי לך תדע מה יקרה
    אבל בינתיים זה איך שאני רואה אותם וככה זה ישאר

אני שונא בנות שמחפשות שייחזרו אחרייהן ומחפשות צומי ומחמאות..זה מראה לי חד משמעית שהבחורה חסרת בטחון והיא מחפשת מילים יפות כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה. אני מחפש בחורה עם דעות חזקות, בחורה שאם אני יגיד לה ככה-וככה ויש לה דעה אחרת בעניין, היא תתפוס אותי ותגיד לי "רודני מתוק שלי, אתה לא צודק!" במלואה הבטחון. כאלה אני מחפש. לא בחורות ששואלות אותי כל 5 דקות "מאמי, איך אני נראית? יפה לי ככה?" וכל מה שבאלי להגיד לה "תחליפי את האופי שלך ואולי את תראי טוב סוף סוף"

אם אתה רומז שאני מחפשת שייחזרו אחריי וצומי מצטערת לאכזב אותך
    אתה צודק, זה באמת מראה שהבחורה חסרת ביטחון ואף בחור לא יימשך לזה ובטח שלא לבחורה ששואלת כל 5 דק' אם היא נראית טוב
    יחד עם זאת, בזה שאמרתי שאני אוהבת שמחזרים אחריי ומחמיאים לי הכוונה היתה שאני לא אזרום עם גבר שמנסה לשחק אותה "קריר" ולא להחמיא לי או לא לטפח לי את האגו
    כאילו אני איזה כלב שלא צריך לטפח לו הרגלים רעים
    ובוא אני אגיד לך מתוק שאם אתה כל כך שונא בנות חסרות ביטחון אז אני שונאת גברים שלא יודעים איך להתנהג לבחורה כמו שצריך
    ולא להחמיא/לחזר זה חלק מהעניין
    אני חיה בעולם שבו מתנהגים אליי טוב
    ואם בחור לא יעשה את זה הוא מוזמן להזדיין לי מהפרצוף
    זאת הייתה הכוונה שלי

בולשיט. כמו שלגברים יש חיים והם מוציאים את הזמן איפה שהוא לדחוף דייט או לדחוף איזה ישיבה עם בחורה של שעה-שעתיים כי היא חשובה להם, גם בחורות יכולות..ובחורה שלא מספיק חשוב לה אז וואלה היא תגיד "לא מתאים לי...אולי פעם אחרת" ובחורה כזאת אני פשוט שם לה זין בעיין וממשיך לחברה שלה. אני מחפש בחורה שסגורה על עצמה, לא מפגרת.

מה קשור? אם מישהי קבעה עם חברה או משהו לפני שהיא דיברה איתך למה שהיא תבטל?
    לא אומרת שצריך להתחמק ולשחק אותה עכשיו אשת עסקים אבל וואלה אם לא מתאים לה באותו היום אז אולי באמת לא מתאים לה
    ומי אתה שתשפוט אותה? אולי קרה לה משהו פרטי ולא כל כך באלה לשתף אותך בזה על הדקה הראשונה
    קיצר רודני תפסיק להיות כ"כ שיפוטי
    לא הכל שחור לבן

מה מלחיץ בזה? אנחנו רוצים תכלס, אנחנו לא רוצים בולשיט ועקיפין.

אפ'חד לא רוצה להיות מוצב תחת אולטימטום. אתה מסכים איתי שאם מישהי הייתה באה ואומרת לך "מעכשיו אתה חבר שלי, אני שולחת לך בקשה בפייסבוק. מתאים? יופי. לא מתאים? יאללה ביי" היית באופן אוטומטי נכנס למצב התנגדות?
    היית חושב לעצמך "מה נראה לה בכלל שהיא מציבה לי תנאים"
    אז אותו הדבר...
    זה נחמד שאתה רוצה תכלס...
    בנות רוצות חיזור ושיתנהגו אליהן כמו נסיכות
    (לפחות נורמליות, כן? אני לא מדברת על מעורערות נפשית שאוהבות מניאקים)

I don't. אין דבר כזה בחורה שאין עוד אחת כמוה, זה דבר שלמדתי מהנסיון שלי.
    הייתי בטוח שהראשונה שהייתי איתה היא נמבר אוון בכל דבר...לא תאמיני כמה טעית לגביה אחרי שניסיתי וטעמתי אחרות.
    אין דבר כזה בחורה שאין עוד כמוה...

פסדר הנקודה היא מישהי שיהיה לך הכי כיף איתה בעולם
    אתה לא צריך עכשיו לחשוב שהיא האחת והיחידה עלי האדמות
    אבל ההרגשה אמורה להיות שזה ככה
    אפעם לא קרה לך שהיית במקום מסוים והרגשת שזה רק אתה והיא בעולם משלכם גם אם הייתם סביב מלא אנשים?
    זאת ההרגשה שאני מדברת עליה...

במודגש.

אגב...סורי על התקיפות נשמה...תסתדרי

חחחח לא נעלבתי כפרה הכל טוב

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כנראה שאנחנו רואים את העולם בצורה שונה... אני יכולה לומר שחברי הילדות שלי והחברים מהתיכון והחברות שלי מהצבא אלה אנשים שאני לא אוותר עליהם בחיים
    והם הרוויחו את המעמד הזה ביושר
    אולי לא נהיה בקשר שוטף כמו עכשיו
    אבל בתוך תוכי אני יודעת שלא משנה מה יקרה הם האנשים שלי
    אני לא רואה בזה תמימות... אולי באיזשהו מקום כן כי לך תדע מה יקרה
    אבל בינתיים זה איך שאני רואה אותם וככה זה ישאר
    ברור שאנחנו רואים את העולם בצורה שונה, זה מה שהופך את הויכוח איתך לכייפי
    תכלס, יש לי המון חברי ילדות שהם אנשים שלא רואה את החיים שלי בלעדיהם, אבל מצד שני..עברתי 3 שנים עם אנשים שלא הכרתי ותוך שבוע למדתי להכיר אותם כמו את החברים הכי טובים שלי..ככה זה חראטה.
    ברגע ששמים אותך צמודה לבחורה אחרת בכוח את לומדת לאהוב אותה כמו שהיא..גם אם היא חרא של אדם.
    ככה שלמדתי שזה שטויות..

אם אתה רומז שאני מחפשת שייחזרו אחריי וצומי מצטערת לאכזב אותך
    אתה צודק, זה באמת מראה שהבחורה חסרת ביטחון ואף בחור לא יימשך לזה ובטח שלא לבחורה ששואלת כל 5 דק' אם היא נראית טוב
    יחד עם זאת, בזה שאמרתי שאני אוהבת שמחזרים אחריי ומחמיאים לי הכוונה היתה שאני לא אזרום עם גבר שמנסה לשחק אותה "קריר" ולא להחמיא לי או לא לטפח לי את האגו
    כאילו אני איזה כלב שלא צריך לטפח לו הרגלים רעים
    ובוא אני אגיד לך מתוק שאם אתה כל כך שונא בנות חסרות ביטחון אז אני שונאת גברים שלא יודעים איך להתנהג לבחורה כמו שצריך
    ולא להחמיא/לחזר זה חלק מהעניין
    אני חיה בעולם שבו מתנהגים אליי טוב
    ואם בחור לא יעשה את זה הוא מוזמן להזדיין לי מהפרצוף
    זאת הייתה הכוונה שלי
    אני לא רואה צורך להחמיא לבחורה בכזאת צורה כמו שאת אומרת.
    אם הבחורה דופקת לי חצאית מיני פתאום באיזה יציאה שלנו ביחד והיא נראית פצצת-על אז וואלה כן, אני יעמוד מולה עם פרצוף של כאילו שראית רוח ויגיד לה "ואווו...את פשוט...אהה...ואווו" ואז היא תדע להעריך את זה הרבה יותר אם אני יתן לך מחמאות כל יום על בסיס יומי.

ואם את חייה בעולם שבו כולם מתנהגים אלייך טוב, את ילדה מפונקת, ואני מצטער שאני מעליב אותך.
    אני למדתי להתמודד עם המצב כמו שהוא, ודווקא בגלל זה שאני לא מחפש מחמאות מאנשים ולא מחפש מילים טובות מאנשים, אף פעם, אנשים מהסביבה שלי לא מפסיקים להחמיא לי ולא מפסיקים לשבח אותי על כל דבר שאני עושה..
    הקטע המוזר שאני לא יודע לקבל מחמאות

מה קשור? אם מישהי קבעה עם חברה או משהו לפני שהיא דיברה איתך למה שהיא תבטל?
    לא אומרת שצריך להתחמק ולשחק אותה עכשיו אשת עסקים אבל וואלה אם לא מתאים לה באותו היום אז אולי באמת לא מתאים לה
    ומי אתה שתשפוט אותה? אולי קרה לה משהו פרטי ולא כל כך באלה לשתף אותך בזה על הדקה הראשונה
    קיצר רודני תפסיק להיות כ"כ שיפוטי
    לא הכל שחור לבן
    אם קרה משהו או לאדע מה , אז בדיוק בשביל זה אלוהים נתן לה פה!
    שתגיד לי בטלפון "מאמי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מתה כבר להפגש איתך אבל צץ איזה משהו פתאומי שאני לא רוצה לדבר עליו ואני לא יכולה להפגש..תבין אותי, ואל תיקח את זה קשה..אנחנו נפגש אני מבטיחה" אז אני יקבל את זה ואני יעריך אותה מאד על זה שהיא מדברת ומשתפת.

אם בחורה תגיד לי "אני לא יכולה היום..אולי פעם אחרת" אני יגיד לה (כמו שאני תמיד עושה) סעי לי מהעיניים ותחפשי את המטרה הבאה שלך.
    אני מכבד כנות וישירות, אני לא סובל שמורחים אותי.
    כמו שאני לא סובל שבחורה רוצה לתת לי פייסבוק במקום מספר פלאפון..כבר קרו לי מקרים כאלה שפשוט הסתובבתי והלכתי ואז הבחורה באה אליי והתחרטה..
    זה משחקים מטומטמים של בנות.

אפ'חד לא רוצה להיות מוצב תחת אולטימטום. אתה מסכים איתי שאם מישהי הייתה באה ואומרת לך "מעכשיו אתה חבר שלי, אני שולחת לך בקשה בפייסבוק. מתאים? יופי. לא מתאים? יאללה ביי" היית באופן אוטומטי נכנס למצב התנגדות?
    היית חושב לעצמך "מה נראה לה בכלל שהיא מציבה לי תנאים"
    אז אותו הדבר...
    זה נחמד שאתה רוצה תכלס...
    בנות רוצות חיזור ושיתנהגו אליהן כמו נסיכות
    (לפחות נורמליות, כן? אני לא מדברת על מעורערות נפשית שאוהבות מניאקים)
    א' - אם הבחורה שדורשת ממני דבר כזה היא פצצה בלודינית כמו שאני אוהב, ויש לה אופי שמתאים לי, אני מסכים בלי לחשוב פעמיים.
    ב' - אם זאת הייתה בחורה שלא נראה מי יודע מה, גם לא הייתי חושב "מי היא שתגיד לי דבר כזה" כי אני לא בן אדם שחצן, בחיים שלי לא חשבתי שאני מעל מישהו.
    אני פשוט יענה לה "לא מתאים, יאללה ביי" ופה זה נגמר. לא מעליב אותה ולא כלום.

ג' - בנות לא רוצות שיתנהגו אליהן כמו נסיכות, לפחות לא בחורות איכותיות, זה מה שאת לא מבינה.
    פקצות ופרחות כאלה מגעילות מחפשות שהגברים שלהן ירוצו לידן ויסחבו להן את התיק, ובחורות איכותיות רוצות שהגבר שלהן יתהג כמו גבר וכמו פרטנר לחיים שלהן, שיהיה בן אדם אמיתי, ערכי ומוערך.
    אני יודע שאת לא רוצה שהגבר שלך ישתחווה כל פעם שתגיעי לפתח הבית שלו, נכון? אז אל תגידי שאת רוצה שיתנהגו אלייך כמו אל נסיכה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

רודני מה אתה חופר SEXYBEER תחזרי למטבח ושתקי
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברור שאנחנו רואים את העולם בצורה שונה, זה מה שהופך את הויכוח איתך לכייפי
    תכלס, יש לי המון חברי ילדות שהם אנשים שלא רואה את החיים שלי בלעדיהם, אבל מצד שני..עברתי 3 שנים עם אנשים שלא הכרתי ותוך שבוע למדתי להכיר אותם כמו את החברים הכי טובים שלי..ככה זה חראטה.
    ברגע ששמים אותך צמודה לבחורה אחרת בכוח את לומדת לאהוב אותה כמו שהיא..גם אם היא חרא של אדם.
    ככה שלמדתי שזה שטויות..

חחחח רודני יא נסיך
    אממממ נראלי שאני אלמד להסתדר איתה... לא לאהוב אותה

אני לא רואה צורך להחמיא לבחורה בכזאת צורה כמו שאת אומרת.
    אם הבחורה דופקת לי חצאית מיני פתאום באיזה יציאה שלנו ביחד והיא נראית פצצת-על אז וואלה כן, אני יעמוד מולה עם פרצוף של כאילו שראית רוח ויגיד לה "ואווו...את פשוט...אהה...ואווו" ואז היא תדע להעריך את זה הרבה יותר אם אני יתן לך מחמאות כל יום על בסיס יומי.

אה סבבה זאת הייתה הכוונה שלי. לא באופן יום יומי "איזה מעלפת את" אבל נגיד כשגבר אומר לי בסוף שיחה "מתוקה" או "נסיכונת" או סתם ככה דברים כאלה זה הכי חמוד בארץץץץץץץץץ אני מתה על זה חחח
    אני קיטישית בטירוף בקטעים האלה ואני לא חושבת שבנות אחרות יתנגדו

ואם את חייה בעולם שבו כולם מתנהגים אלייך טוב, את ילדה מפונקת, ואני מצטער שאני מעליב אותך.
    אני למדתי להתמודד עם המצב כמו שהוא, ודווקא בגלל זה שאני לא מחפש מחמאות מאנשים ולא מחפש מילים טובות מאנשים, אף פעם, אנשים מהסביבה שלי לא מפסיקים להחמיא לי ולא מפסיקים לשבח אותי על כל דבר שאני עושה..
    הקטע המוזר שאני לא יודע לקבל מחמאות

אני לא ילדה מפונקת חחחחח הכי לא בארץ
    פשוט אני מאמינה בזה שאנשים צריכים להתנהג אליי יפה
    ואם הם לא עושים את זה הם עפים לא מהפרצוף
    ואני לא מתכוונת "יפה" בקטע של לעשות מה שאני רוצה/לסחוב לי את התיק. אני מתכוונת ללכבד אותי, להעריך אותי, ולא סתם לבאס אותי
    יש מלא דושבאגס בעולם... צריך פשוט לסנן אותם חחח

ומה הקשר בין להתמודד עם המצב כמו שהוא לבין להיות מפונקת?
    חחחח רודני איך תה לא יודע לקבל מחמאות??? תגיד "תודה" וזהו חחחח מה אתה מסמיק? (;

אם קרה משהו או לאדע מה , אז בדיוק בשביל זה אלוהים נתן לה פה!
    שתגיד לי בטלפון "מאמי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מתה כבר להפגש איתך אבל צץ איזה משהו פתאומי שאני לא רוצה לדבר עליו ואני לא יכולה להפגש..תבין אותי, ואל תיקח את זה קשה..אנחנו נפגש אני מבטיחה" אז אני יקבל את זה ואני יעריך אותה מאד על זה שהיא מדברת ומשתפת.

מבינה אותך גם אני ככה אבל לא כולן בקטע של לשתף על ההתחלה

אם בחורה תגיד לי "אני לא יכולה היום..אולי פעם אחרת" אני יגיד לה (כמו שאני תמיד עושה) סעי לי מהעיניים ותחפשי את המטרה הבאה שלך.
    אני מכבד כנות וישירות, אני לא סובל שמורחים אותי.
    כמו שאני לא סובל שבחורה רוצה לתת לי פייסבוק במקום מספר פלאפון..כבר קרו לי מקרים כאלה שפשוט הסתובבתי והלכתי ואז הבחורה באה אליי והתחרטה..
    זה משחקים מטומטמים של בנות.

למה להגיד לה דבר כזה...? Oם
    כאילו מה היא אמורה להיות זמינה 24/7... עם כל הכבוד רודני קצת הגזמת
    אם אתה קולט שהיא לא בקטע אז באמת שתלך נחוי
    אבל אם היא חמודה והכל ופשוט באותו היום היא לא יכולה אז מה הבעיה... כאילו מה, אם היא תגיד "הבטחתי לעזור לאמא, אני לא יכולה" אז תגיד לה "סעי מפה".... אמא שלה אולי חולה וואטאבר שהיא צריכה ת'עזרה שלה
    אממממ אני באופן אישי אפעם לא הבנתי מה הקטע של לתת פייסבוק במקום טלפון אז לא יודעת מה להגיד לך... אם הבחורה מתחרטת אז יופי

א' - אם הבחורה שדורשת ממני דבר כזה היא פצצה בלודינית כמו שאני אוהב, ויש לה אופי שמתאים לי, אני מסכים בלי לחשוב פעמיים.
    ב' - אם זאת הייתה בחורה שלא נראה מי יודע מה, גם לא הייתי חושב "מי היא שתגיד לי דבר כזה" כי אני לא בן אדם שחצן, בחיים שלי לא חשבתי שאני מעל מישהו.
    אני פשוט יענה לה "לא מתאים, יאללה ביי" ופה זה נגמר. לא מעליב אותה ולא כלום.

חחחחחח מאמינה שהנסיכה הבלונדינית שלך בסוף תבוא ותהיה איתה
    אולי אתה לא שחצן אבל אתה עדיין שופט מישהי על פי מראה חיצוני בלבד... בגלל שמישהי בלונדינית פצצה נותן לה לגיטימציה להציב לך אולטימטום ומישהי רגילה לא?
    וואלה אני כן הייתי חושבת "מי הוא שיציב לי אולטימטום"... אני לא מעליו אבל אפ'חד לא יציב לי תנאים לחיים שלי חח

ג' - בנות לא רוצות שיתנהגו אליהן כמו נסיכות, לפחות לא בחורות איכותיות, זה מה שאת לא מבינה.
    פקצות ופרחות כאלה מגעילות מחפשות שהגברים שלהן ירוצו לידן ויסחבו להן את התיק, ובחורות איכותיות רוצות שהגבר שלהן יתהג כמו גבר וכמו פרטנר לחיים שלהן, שיהיה בן אדם אמיתי, ערכי ומוערך.
    אני יודע שאת לא רוצה שהגבר שלך ישתחווה כל פעם שתגיעי לפתח הבית שלו, נכון? אז אל תגידי שאת רוצה שיתנהגו אלייך כמו אל נסיכה.

וואי אתה לוקח את מה שאני אומרת לקיצוניות דפוקה
    אני לא רוצה שהגבר שלי יתנהג כמו הכלבלב שלי
    להפך אתה צודק אני רוצה שהוא יהיה גבר ויאמין בעצמו וילך בדרך שלו
    יחד עם זאת אני רוצה שהוא יתנהג אליי כמו לנסיכה
    וכשאני אומרת "להתנהג אליי כמו לנסיכה" הכוונה להיות ג'נטלמן
    לפתוח דלתות ולדאוג לי ודברים קטנים כאלה שעושים את כל ההבדל
    זה כובש רודני זה פשוט כובש
    אתה יכול לקרוא לי פרחה או פקאצה מה שבאלך... לא מחפשת שהגבר שלי ירוץ סביבי במעגלים אבל אין מה לעשות אני בנאדם שאוהב שאוהבים אותו ומראים לו את זה

יהיה טוב

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יהיה טוב

[QUOTEאולי אתה לא שחצן אבל אתה עדיין שופט מישהי על פי מראה חיצוני בלבד.[/QUOTE]
    לפחות אני לא שקרן ומזיין תשכל שאופי חשוב יותר מהיופי..זה פאקינג בולשיט.
    יופי זה מה שמושך אותך לגבר ומה שגורם לך בכלל מלחתילה לאשר לעצמך אותו בתור גבר ראוי לך...האופי זה מה שמשאיר אותו לצידך.
    אבל היופי זה הדבר העיקרי והראשון...אז כן, אני שופט בחורות על פי יופי. לפחות אני לא שקרן.

וכן אם היא תגיד "אמא שלי צריכה עזרה, אין לי יכולה" אני יגיד לה "טוב לא צריך, ביי" כי זה תשובה של ילדה קטנה.
    למה? כי אם היא הייתה רוצה אותי באמת היא הייתה משקיעה. היא לא הייתה מחפפת עם איזה משפט מפגר..

מבינה אותך גם אני ככה אבל לא כולן בקטע של לשתף על ההתחלה
    אין קשר ללשתף מאמי, אני לא סובל שיתופים.
    זה נקרא תקשורת בין-אישית.
    אם אני יציע לך לצאת איתי לדייט בהנחה שאני נראה כמו אשטון קוצ'ר ובלה בלה בלה...אני יגיד לך "תגידי, מתאים לך באמצע שבוע, ככה שני או שלישי לבוא איתי לשבת בקפהקפה סוליקו? "
    ובגלל שאני נראה כמו אשטון קוצ'ר ויש לך איזה שהוא מקרה דחוף את תעני לי "ואיי...אני מצטערת אבל יש לי ככה וככה...זה לא מתאים באמצע השבוע..אולי ביום אחר?", נכון?
    אבל אם אני נראה כמו קקטוס מצרי עם פזילה בעיניינים וגבה מחוברת? את תעני לי "לא, אני לא פנויה..מצטערת"

נכון? And please cut da bullshit.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אולי אתה לא שחצן אבל אתה עדיין שופט מישהי על פי מראה חיצוני בלבד.
    לפחות אני לא שקרן ומזיין תשכל שאופי חשוב יותר מהיופי..זה פאקינג בולשיט.
    יופי זה מה שמושך אותך לגבר ומה שגורם לך בכלל מלחתילה לאשר לעצמך אותו בתור גבר ראוי לך...האופי זה מה שמשאיר אותו לצידך.
    אבל היופי זה הדבר העיקרי והראשון...אז כן, אני שופט בחורות על פי יופי. לפחות אני לא שקרן.

וכן אם היא תגיד "אמא שלי צריכה עזרה, אין לי יכולה" אני יגיד לה "טוב לא צריך, ביי" כי זה תשובה של ילדה קטנה.
    למה? כי אם היא הייתה רוצה אותי באמת היא הייתה משקיעה. היא לא הייתה מחפפת עם איזה משפט מפגר..

אין קשר ללשתף מאמי, אני לא סובל שיתופים.
    זה נקרא תקשורת בין-אישית.
    אם אני יציע לך לצאת איתי לדייט בהנחה שאני נראה כמו אשטון קוצ'ר ובלה בלה בלה...אני יגיד לך "תגידי, מתאים לך באמצע שבוע, ככה שני או שלישי לבוא איתי לשבת בקפהקפה סוליקו? "
    ובגלל שאני נראה כמו אשטון קוצ'ר ויש לך איזה שהוא מקרה דחוף את תעני לי "ואיי...אני מצטערת אבל יש לי ככה וככה...זה לא מתאים באמצע השבוע..אולי ביום אחר?", נכון?
    אבל אם אני נראה כמו קקטוס מצרי עם פזילה בעיניינים וגבה מחוברת? את תעני לי "לא, אני לא פנויה..מצטערת"

נכון? And please cut da bullshit.
    אז אם מישהי מדהימה שבדיוק מתאימה לך באופי אבל לא כזה יפה (לא אגיד מכוערת) אתה תפסול אותה?
    כי אני לא רודני
    זה ההבדל הקטן חחח

מה קשור ללחפף ??
    ניוס פלאש: אמא שלה קצת יותר חשובה לה ממך
    אתה בנאדם חדש בחיים שלה ונראלי אמא קצת עולה במעמד בחיים שלה
    ומשקיעה במה בדיוק? בתירוץ? זה מה שיגרום לך להרגיש שמישהי רוצה אותך...?
    bitch please
    השקעה באה לידי ביטוי במעשים לא במילים

לא.... אני לא אתחיל להגיד לו מגילה שלמה אני פשוט אגיד שאני עושה ככה וככה וכן ברור שאני אציע להיפגש ביום אחר במידה ואני מעוניינת
    אם לא... כנראה שפשוט לא באלי חחחח מסתבר שגברים לא קולטים את זה.... ~.~
    והנה עוד ניוס פלאש: אתה לא אשטון קוצ'ר חחחח
    אז מה אתה מצפה שבחורות יפלו שדודות לרגלייך?
    אתה אומר שאתה לא יהיר אבל זה די נשמע ככה
    כאילו אתה האביר על הסוס הלבן של כל בחורה
    קח צעד אחורה ותטעם מהמציאות
    לא כולן יתחילו להתנהג בדיוק כמו שאתה מצפה מהן

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני כן אפסול אותה. מהצד זה לא נראה טוב ומאחורי הגב זה בכלל יותר גרוע.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז אם מישהי מדהימה שבדיוק מתאימה לך באופי אבל לא כזה יפה (לא אגיד מכוערת) אתה תפסול אותה?
    כי אני לא רודני
    זה ההבדל הקטן חחח
    כן, אני יפסול אותה.
    אל תשקרי לי ותגידי לי שאת מוכנה לצאת עם כורדי שעיר עם כרס ,גבה מחוברת ושיניים צהובות מסיגריות בגלל שיש לו אופי טוב. זה שקר.

אם היא תיהיה סבבה, לא מכוערת ולא כוסית, אז לא..אני לא יפסול אותה. אבל אם היא לא מושכת אותי אז כן.

מה קשור ללחפף ??
    ניוס פלאש: אמא שלה קצת יותר חשובה לה ממך
    אתה בנאדם חדש בחיים שלה ונראלי אמא קצת עולה במעמד בחיים שלה
    ומשקיעה במה בדיוק? בתירוץ? זה מה שיגרום לך להרגיש שמישהי רוצה אותך...?
    bitch please
    השקעה באה לידי ביטוי במעשים לא במילים
    ברור שאמא שלה חשובה יותר ממני, זה הגיוני ואם היא הייתה מעדיפה לצאת איתי מאשר להיות עם אמא שלה בבית חולים, אז זה ידליק לי נורה אדומה אצלה.
    אבל אם זה משהו רציני והיא רוצה אותי בקטע רציני, אז היא תסביר כמו בן אדם בוגר מה הסיבה שאנחנו לא יוצאים לדייט. זה פאקינג מילים, זה לא 40 קילומטר של מסע בצה"ל, מה כל כך מסובך בלדבר? לא רוצה לדבר? לא רוצה "להשקיע" במילים? שתזדיין לי מהפרצוף, היא לא רצינית בשבילי.

ואמרת שהשקעה באה לידי ביטוי במעשים? לא במילים? אז למה כל כך חשוב לך מחמאות ומילים יפות ושיתנהגו אלייך כמו אל נסיכה עם "מתוקה שלי" וכאלה?
    אז ניוס פלאש בשבילך, מילים זה אחד הדברים הכי משפיעים על נשים בעולם הזה. אתן אוכלות סיפורים ובולשיט בכפית יותר מהר מאשר תינוק בן שנתיים. ואת זה אני אומר מנסיון.
    כמו שגבר יגיד לך "אני חושב שאת מדהימה, הייתי עם הרבה בחורות ובאמת שאת מקום ראשון אצלי מבחינת האופי שלך..אני כל כך שמח שפגשתי בך בחיים האלה" ואז יומיים אחרי שהוא ישכב איתך הוא יקח תרגליים וילך ואז תגידי "אני לא מבינה...איך הוא מתנהג ככה אם זה מה שהוא אמר עליי???" למה? כי נשים אוכלות בולשיט עם כפית.

אז אל תגידי לי שהשקעה באה לידי ביטוי במעשים...אצל גברים זה מעשים. נשים זה פקה-פקה.

לא.... אני לא אתחיל להגיד לו מגילה שלמה אני פשוט אגיד שאני עושה ככה וככה וכן ברור שאני אציע להיפגש ביום אחר במידה ואני מעוניינת
    אם לא... כנראה שפשוט לא באלי חחחח מסתבר שגברים לא קולטים את זה.... ~.~
    אם את מציעה להפגש ביום אחר, אז סבבה..ניחה, אבל אם אומרת "אני לא יכולה מחר." זה מקביל ללהגיד "לא רוצה להפגש איתך, ביי".
    וגברים קולטים את זה, בגלל אנחנו חותכים מהר ובגלל זה אנחנו פזיזים ורוצים תכלס.

והנה עוד ניוס פלאש: אתה לא אשטון קוצ'ר חחחח
    אז מה אתה מצפה שבחורות יפלו שדודות לרגלייך?
    אתה אומר שאתה לא יהיר אבל זה די נשמע ככה
    כאילו אתה האביר על הסוס הלבן של כל בחורה
    קח צעד אחורה ותטעם מהמציאות
    לא כולן יתחילו להתנהג בדיוק כמו שאתה מצפה מהן
    אני יודע שאני לא אשטון קוצ'ר, אפילו לא דומה לו במקצת, אבל כמות המחמאות שאני מקבל מבחורות היא מאד גדולה והמציאות שמתבהרת לי היא שאני כנראה נראה ממש טוב.
    אז כן, הסטנדרטים שלי גבוהים, ואני מחפש נשים עם זכוכית מגדלת דווקא בגלל שאני לא רוצה איזה פוסטמה שקשה לה לפתוח את הפה ולהגיד לי "תקשיב, יש לי ככה וככה מחר אז זה יהיה קצת בעייתי להפגש..מה דעתך מחרתיים?".
    זה סך הכל מילים..לא יותר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 21-06-2013 בשעה 14:19.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח טוב אני בבסיס עכשיו אז לא אוכל לדפוק חפירות
    אבל כבר דיברנו על זה בינינו
    ותכלס צדקת בחלק מהנקודות שהעלת

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחח טוב אני בבסיס עכשיו אז לא אוכל לדפוק חפירות
    אבל כבר דיברנו על זה בינינו
    ותכלס צדקת בחלק מהנקודות שהעלת
    שמח שיש בחורות כמוך עם ראש על הכתפיים בפורום הזה

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    פעם השגת ידידה שלך? אחת כזאת באמת כוסית שכולם רוצים? או שאתה פשוט עושה קופי פייסט לדברים שסניה רושם?

אני אגיד לך תאכלס, אני לא יודע להסביר איך זיינתי ידידות שלי. אבל לא התחלתי איתם ולא עשיתי שום דבר ממה שאנשים רושמים פה, פשוט התנהגתי כמו שאני מתנהג כל יום ושמישהי רצתה אותי פשוט ראיתי את זה.
    אני לא מסתובב עם כוסיות, לא מתבייש להגיד את זה. אני אוהב ונמשך לחמודות, אלה שמחיוך שלהן את נמס, מהתמימות והחיבור, שאתה מדבר איתה כי אתה נהנה ולא חושב רק איך אתה מזיין אותה ואיך אתה משיג אותה. אז כן, זיינתי ידידה שהרבה שמים עליה עין ונמשכים אליה, אולי לא בכמות של כוסית ולא הגברים שמתחילים איתם כוסיות אבל עדיין.. וגם אני לא עשיתי שום דבר מיוחד אבל יש בנות שפעם לא בניתי עליהן וכדי לא להרוס לא ניסיתי לגרום להן להמשך כלומר הייתי ה"ידיד ההומו" ועם הזמן הבנתי שאפשר לגרום לבחורה להמשך אליך ולאו דווקא זה ירחיק אותה או ירתיע אותה וזו הכוונה שלי
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

היא כולה ידידה..גם אם הוא יאבד אותה בתור ידידה, אז מה קרה? יש עוד 300 כמוה מעבר לפינה.
    אני לא מאמין בגישה הזאת. אבל כל אחד יכול לקחת את זה איך שהוא רוצה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,130 | הודעות: 8,151,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect