שלום רב.
באדיבותם של שניים - מתכנת ומעצב נהדרים איתם עבדתי, קיים כעת אתר טרי ומתפקד שעומד על תילו בשם faceplace
(עם דומיין co.il).
האתר הוא מעין פורטל בנושא של פייסבוק - במקום להשאיר את הצרכים השונים של המשתמש בפייסבוק (לצרכים פרטיים או עסקיים), כמו לדוגמה סטטוסים, הורדות, כתבות (כדי לשתף וליצור תנועה בדפים, לדוגמה), סרטונים ומדריכים פזורים במקומות שונים באינטרנט - האתר מרכז את כולם "תחת קורה אחת" הנושאת את השם faceplace - והמוטו: "כל מה שצריך לפייסבוק" - מיועד לכל סוג של משתמש בפייסבוק ועונה על כל הצרכים המצופים.
אף על פי שהאתר כבר עלה לאוויר, אני זקוק למתכנת/ים שיעבדו איתי באופן קבוע תמורת אחוזים ולא תמורת תשלום כאשר יעילות עבודתם תהיה ביחס ישר לכסף שהם ירוויחו מפעילות האתר. לכן, אני זקוק לאנשים עם יחסי אנוש טובים שנעים לעבוד איתם, כאלה שיודעים להשאיר את האגו בצד ולהתמקד במטרה ובעלי ידע טכני מתאים. את צרכי האתר תוכלו לראות כשתכנסו אליו ותמיד אפשר לשאול אותי בהודעה פרטית כאן בפורום.
דברים שחסרים כרגע באתר ומאוד הייתי רוצה להוסיף (אני מתכנת בעצמי אבל בתחילת הדרך ואין לי מספיק ידע טכני ב-JS ושפות צד-שרת) הם למשל כפתורים של Like ושיתוף, תיקונים קטנים שלא אפרט עליהם כאן ובעתיד מן הסתם יהיה צורך בהתרחבות ושיפורים. לכן אני פונה לקהילת המתכנתים כאן בחיפוש אחר אנשים שיענו על הדרישות שציינתי, בגילאים שבין 13 ל-18.
אני, דרך אגב, לא אסתיר מכם, בסך הכל תלמיד בכיתה ח' - ורבים הרימו גבה כשסיפרתי להם על הפרוייקט, אבל אני מאמין שהגיל הוא לא המדד אלא האישיות, הרצון והניסיון. טווח הגילאים שהצבתי מטרתו לוודא שלמתכנת יש מספיק ניסיון שהוא צבר בתחום והגבול של "עד 18" כיוון שאני מעוניין לעבוד עם אנשים שהם בני נוער בעצמם, כרגע לפחות.
בתודה,
אורי (search_man)

ציטוט ההודעה