רגע השיא שלי הוא שאיבדתי את בתולי עם דוגמנית כוסית ובלונדינית עם חזה ענק
ורגע השפל שהתעוררתי מהחלום וגיליתי שיש לידי בחורה אם אפשר לקרוא לה ככה בכלל שמנה ושעירה
אז מהם הרגעים שלכם?
רגע השיא שלי הוא שאיבדתי את בתולי עם דוגמנית כוסית ובלונדינית עם חזה ענק
ורגע השפל שהתעוררתי מהחלום וגיליתי שיש לידי בחורה אם אפשר לקרוא לה ככה בכלל שמנה ושעירה
אז מהם הרגעים שלכם?
|
|
וואי בואנה לא נמאס לך לא להצחיק? רציני הטרולינג שלך אחד הגרועים שראיתי לך תלמד משינטן טיילר ויטינגר ותפסיק כל שני וחמישי לרשום פוסטים חרא על דוסית בבני ברק ובלונדינית כוסית...
מזכיר לי איזה חבר שלי שגם כן עצבן אותי ברמות כל דבר הוא לוקח בצחוק תמיד היינו הולכים למשהו או יוצאים לאנשהו... וההוא חי בסרט
"וואי תאר לך עכשיו היא באה אליי אומרת לי בוא תזיין אותי בשירותים" חלאס סעמק ערס כמה אפשר לחיות בסרט ולעשות צחוק מהכל (ומילא זה היה מצחיק) קיצר...
GO HOME BUDDY
באמא שלי אני לא בלי לצאת חרא או משו אני לא סובל קטעים כאלה... די נו זה כמו שאני ירשום עכשיו פוסט יוצא מהפרארי האדומה שלי
או.. "מחכה לעוז המלך" "קבעתי איתו פה"... אתה מבין מילא זה היה בקטע של מצחיק אבל זה פשוט לא... לכל אחד מותר לפנטז מדי פעם אבל יש גבול כמה אפשר לחרטט על חארטות ושברור שזה חארטות אני מעדיף כאלה ששואפים למשו ומשיגים את המטרות שלהם מאשר כאלה שרק מדברים ומדברים.
מסכים איתך, גם אותי זה מרגיז
ויש לי 3 כאלו מהסביבה הקרובה שבמקום שיגידו את זה בתור פנטזיה, הם אומרים את זה בתור סיפור "הייתי בחופשה באילת עם חברים שבוע שעבר (עד פה אמת), בלובי של המלון פגשתי כוסית על שאין דברים כאלו שרק מלראות אותה כמעט גמרתי.
עלינו במעלית לקומה שלי במלון, מסתבר שהיינו בחדרים סמוכים, הכרתי אותה קצת וקבענו להיפגש בערב.
בלילה הלכתי לחדר שלה ונתתי בראש, לילה כזה אני בחיים לא אשכח"
(חבר סיפר לנו את זה, פירגנו לו אבל אף אחד לא באמת האמין שזה קרה חחחחח)
מי שמכיר אותי יודע שאני בחיים לא מחרטט ואני הבנאדם הכי אמיתי שיש אם אני מחרטט לגבי משהו זה רק מתוך אינטרס ומופנה כלפי אנשים שזה מגיע אליהם אבל ככה אני בחיים לא מחרטט ולא כלום... מה זה נותן לעבוד על עצמך? מילא זה היה נותן כסף אבל זה לא... זה סתם לחיות בבועה
רגע שיא: כשאיבדתי את הבתולים הרגשתי על גג העולם כי זה גם היה כמה ימים של סקס רצוף. ומלפני זה לא נישקתי בחורה אפילו.
רגע שפל: בצבא, בצבא הרגשתי אפס. גם הייתי בדיכאון של החיים, גם נראתי רע ואכלתי רע. שלא נדבר על בנות או כסף.