שלום, אני מעצב אתרים כבר כמה שנים, עיצבתי לי עכשיו אתר להעלאת תמונות וקבצים
אני צריך שמישהו יתכנת לי אותו ויקודד לי, כמה זה יעלה לי בערך?
ואיך אני עושה שהאתר יהיה עם פרסומות רגילות + פרסומות קופצות?
שלום, אני מעצב אתרים כבר כמה שנים, עיצבתי לי עכשיו אתר להעלאת תמונות וקבצים
אני צריך שמישהו יתכנת לי אותו ויקודד לי, כמה זה יעלה לי בערך?
ואיך אני עושה שהאתר יהיה עם פרסומות רגילות + פרסומות קופצות?
|
|
תלוי. תלוי ברמת העבודה שאתה מחפש, תלוי בהשקעה, בכמות הזמן..
יש אנשים לוקחים 500$ לפרויקט ויש אנשים לוקחים 20$. הכל יחסי.
מי שלוקח פחות מ100-150 שקל לפיתוח אתר הוא כנראה ליצן ילד בן 15 שאתמול למד להוריד מערכת IPB מוכנה מגוגל..
פרסומות? אתה משתמש בגוגל אדסנס להרווחת כסף יעיל, או שאתה יכול להכנס לתכנית שותפים ראה WESELL & SEKINDO.
האם האתר יכניס כסף? זה אתה צריך לדעת. תלוי ברעיון האתר, תלוי בשיטות השיווק שלך, תלוי באיכות של האתר.
לדוגמא נאי חשבתי עד לא מזמן על רעיון פצצה לפרסום, הלכתי איתו עד הסוף 3 ימים ישבתי עליו. מה מסתבר? שהוא לא כזה פצצה כמו שחשבתי. הרווחתי קרוב ל100 שקל, וזה הכל. ואני ציפיתי לכפול 10 מהסכום הזה.
ולפני כשנתיים ישבתי על פרויקט רנדומלי לגמרי עם חברים, פתחנו משהו וזה זכה לחשיפה של 20K כניסות ייחודיות ביום, וברור שהרווחים בהתאם.
איך?
לא יודע להסביר לך איך העולם הזה עובד. לפעמים יש מזל ולפעמים לא.
ואולי זה הזמנים שהשתנו, כי לפני שנתיים אנשים לא חיפשו מה שהם מחפשים היום. צריך להתאים את עצמך כל יום לשוק מחדש.
בהצלחה
כמו שהבחור מעליי אמר , אם יהיה לך רעיון יחודי ותדע לקדם את האתר שלך בצורה בטובה ביותר אתה תרוויח טוב.
אתה דע לך שאתר זה פרוייקט לא קל בכלל , אם אתה תרוויח טוב יהיו לך המון בעיות שתצטרך להתעסק איתם.. תחשוב טוב לפני שאתה עושה את הצעד הזה.
תפסיקו לבלבל את המוח יש מלא כסף באתרים לא מקוריים גם כמו פורנו והורדות... ממליץ בחום עושה אחלה משכורת מאתרים בנושאים האלה... עם אתה צריך אתר אני מתחייב גם לרווחים אגב... =] אני כאן...
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
להפסיק לבלבל את המוח? ראינו את ה"נכסים" שלך .. מערכת מסכנה שמקושרת לADF . LY שאתה מנסה לשווק אותה לילדים תמימים וטיפשים שישתמשו בה כדי להרוויח עליהם גרושים..
אתרי פורנו והורדות? יאללה תעשה אתר הורדות או אתר פורנו, נראה אם הוא עובר את התעבורה של 1000 כניסות ייחודיות ליום, וזה במקרה הטוב. אתה לא תקבל חצי מזה..
אז תפסיק אתה לבלבל ת'מוח.
בשביל ללקבל הכנסות מאתרי פורנו או הורדות אתה חייב שיווק מדויק ואגרסיבי, לילדים באטרף פה אין את הכלים האלה.
עם אתה צריך תכנות צור קשר!
או ב Skype: ttaall1200