ברור שאנחנו רואים את העולם בצורה שונה, זה מה שהופך את הויכוח איתך לכייפי

תכלס, יש לי המון חברי ילדות שהם אנשים שלא רואה את החיים שלי בלעדיהם, אבל מצד שני..עברתי 3 שנים עם אנשים שלא הכרתי ותוך שבוע למדתי להכיר אותם כמו את החברים הכי טובים שלי..ככה זה חראטה.
ברגע ששמים אותך צמודה לבחורה אחרת בכוח את לומדת לאהוב אותה כמו שהיא..גם אם היא חרא של אדם.
ככה שלמדתי שזה שטויות..
חחחח רודני יא נסיך 
אממממ נראלי שאני אלמד להסתדר איתה... לא לאהוב אותה
אני לא רואה צורך להחמיא לבחורה בכזאת צורה כמו שאת אומרת.
אם הבחורה דופקת לי חצאית מיני פתאום באיזה יציאה שלנו ביחד והיא נראית פצצת-על אז וואלה כן, אני יעמוד מולה עם פרצוף של כאילו שראית רוח ויגיד לה "ואווו...את פשוט...אהה...ואווו" ואז היא תדע להעריך את זה הרבה יותר אם אני יתן לך מחמאות כל יום על בסיס יומי.
אה סבבה זאת הייתה הכוונה שלי. לא באופן יום יומי "איזה מעלפת את" אבל נגיד כשגבר אומר לי בסוף שיחה "מתוקה" או "נסיכונת" או סתם ככה דברים כאלה זה הכי חמוד בארץץץץץץץץץ אני מתה על זה חחח 
אני קיטישית בטירוף בקטעים האלה ואני לא חושבת שבנות אחרות יתנגדו
ואם את חייה בעולם שבו כולם מתנהגים אלייך טוב, את ילדה מפונקת, ואני מצטער שאני מעליב אותך.
אני למדתי להתמודד עם המצב כמו שהוא, ודווקא בגלל זה שאני לא מחפש מחמאות מאנשים ולא מחפש מילים טובות מאנשים, אף פעם, אנשים מהסביבה שלי לא מפסיקים להחמיא לי ולא מפסיקים לשבח אותי על כל דבר שאני עושה..
הקטע המוזר שאני לא יודע לקבל מחמאות
אני לא ילדה מפונקת חחחחח הכי לא בארץ
פשוט אני מאמינה בזה שאנשים צריכים להתנהג אליי יפה
ואם הם לא עושים את זה הם עפים לא מהפרצוף
ואני לא מתכוונת "יפה" בקטע של לעשות מה שאני רוצה/לסחוב לי את התיק. אני מתכוונת ללכבד אותי, להעריך אותי, ולא סתם לבאס אותי
יש מלא דושבאגס בעולם... צריך פשוט לסנן אותם חחח
ומה הקשר בין להתמודד עם המצב כמו שהוא לבין להיות מפונקת?
חחחח רודני איך תה לא יודע לקבל מחמאות??? תגיד "תודה" וזהו חחחח מה אתה מסמיק? (;
אם קרה משהו או לאדע מה , אז בדיוק בשביל זה אלוהים נתן לה פה!
שתגיד לי בטלפון "מאמי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מתה כבר להפגש איתך אבל צץ איזה משהו פתאומי שאני לא רוצה לדבר עליו ואני לא יכולה להפגש..תבין אותי, ואל תיקח את זה קשה..אנחנו נפגש אני מבטיחה" אז אני יקבל את זה ואני יעריך אותה מאד על זה שהיא מדברת ומשתפת.
מבינה אותך גם אני ככה אבל לא כולן בקטע של לשתף על ההתחלה
אם בחורה תגיד לי "אני לא יכולה היום..אולי פעם אחרת" אני יגיד לה (כמו שאני תמיד עושה) סעי לי מהעיניים ותחפשי את המטרה הבאה שלך.
אני מכבד כנות וישירות, אני לא סובל שמורחים אותי.
כמו שאני לא סובל שבחורה רוצה לתת לי פייסבוק במקום מספר פלאפון..כבר קרו לי מקרים כאלה שפשוט הסתובבתי והלכתי ואז הבחורה באה אליי והתחרטה..
זה משחקים מטומטמים של בנות.
למה להגיד לה דבר כזה...? Oם
כאילו מה היא אמורה להיות זמינה 24/7... עם כל הכבוד רודני קצת הגזמת
אם אתה קולט שהיא לא בקטע אז באמת שתלך נחוי
אבל אם היא חמודה והכל ופשוט באותו היום היא לא יכולה אז מה הבעיה... כאילו מה, אם היא תגיד "הבטחתי לעזור לאמא, אני לא יכולה" אז תגיד לה "סעי מפה".... אמא שלה אולי חולה וואטאבר שהיא צריכה ת'עזרה שלה
אממממ אני באופן אישי אפעם לא הבנתי מה הקטע של לתת פייסבוק במקום טלפון אז לא יודעת מה להגיד לך... אם הבחורה מתחרטת אז יופי
א' - אם הבחורה שדורשת ממני דבר כזה היא פצצה בלודינית כמו שאני אוהב, ויש לה אופי שמתאים לי, אני מסכים בלי לחשוב פעמיים.
ב' - אם זאת הייתה בחורה שלא נראה מי יודע מה, גם לא הייתי חושב "מי היא שתגיד לי דבר כזה" כי אני לא בן אדם שחצן, בחיים שלי לא חשבתי שאני מעל מישהו.
אני פשוט יענה לה "לא מתאים, יאללה ביי" ופה זה נגמר. לא מעליב אותה ולא כלום.
חחחחחח מאמינה שהנסיכה הבלונדינית שלך בסוף תבוא ותהיה איתה 
אולי אתה לא שחצן אבל אתה עדיין שופט מישהי על פי מראה חיצוני בלבד... בגלל שמישהי בלונדינית פצצה נותן לה לגיטימציה להציב לך אולטימטום ומישהי רגילה לא?
וואלה אני כן הייתי חושבת "מי הוא שיציב לי אולטימטום"... אני לא מעליו אבל אפ'חד לא יציב לי תנאים לחיים שלי חח
ג' - בנות לא רוצות שיתנהגו אליהן כמו נסיכות, לפחות לא בחורות איכותיות, זה מה שאת לא מבינה.
פקצות ופרחות כאלה מגעילות מחפשות שהגברים שלהן ירוצו לידן ויסחבו להן את התיק, ובחורות איכותיות רוצות שהגבר שלהן יתהג כמו גבר וכמו פרטנר לחיים שלהן, שיהיה בן אדם אמיתי, ערכי ומוערך.
אני יודע שאת לא רוצה שהגבר שלך ישתחווה כל פעם שתגיעי לפתח הבית שלו, נכון? אז אל תגידי שאת רוצה שיתנהגו אלייך כמו אל נסיכה.
וואי אתה לוקח את מה שאני אומרת לקיצוניות דפוקה
אני לא רוצה שהגבר שלי יתנהג כמו הכלבלב שלי
להפך אתה צודק אני רוצה שהוא יהיה גבר ויאמין בעצמו וילך בדרך שלו
יחד עם זאת אני רוצה שהוא יתנהג אליי כמו לנסיכה
וכשאני אומרת "להתנהג אליי כמו לנסיכה" הכוונה להיות ג'נטלמן
לפתוח דלתות ולדאוג לי ודברים קטנים כאלה שעושים את כל ההבדל
זה כובש רודני זה פשוט כובש
אתה יכול לקרוא לי פרחה או פקאצה מה שבאלך... לא מחפשת שהגבר שלי ירוץ סביבי במעגלים אבל אין מה לעשות אני בנאדם שאוהב שאוהבים אותו ומראים לו את זה