קיצר הגעלתי למסקנה שאין כמו בארץ. אין כמו חומוס. אם אני טס מכאן לא יהיה לי חומוס. מי יכין לי חומוס? האוכל של הרוסים הכי מגעיל. רוסיות לא טובות במטבח כמו מרוקאיות שתכין לי חמין בשבת. אפרופו מרוקאיות - איזה יופי אקזוטי יש להן וואי וואי נראה לי עומד לי עכשיו.. כשאני יוצא עם בחורה אני מסתכל על איזה אישה היא תהיה עבורי. הן הכי אמיתיות, צנועות, יפות ומבשלות פצצה. שלא נדבר על הילדים שלנו יהיה להם אייקיו 160 כי הישראלים ידועים בחוכמה האדירה שלהם, תראו את אלה שמכרו את WAZE - ככה הבן שלי יהיה כי זה אותם גנים. אני לא רוצה לפתוח את הפה על המראה החיצוני, צאו לרחוב ותראו מרוקאים לבושים באמריקן איגל - דוגמנים כבר אמרתי?
פה יש מלא ערסים והתחרות יותר קלה עבורי. מה אני אעשה כבר בבלרוס ואוקראינה? פה בישראל כל הפצצות , מדהימות אחת אחת - כ"כ נשיות. בצבא הן לומדות כל כך רבה דברים. זה מבגר אותן. מה לומדים באוקראינה? להיות זונה ולשתות וודקה? איכסה.
אני כבר לא יכול לחכות להגיע לגיל 30 ולהתחתן. אם יהיה לי מזל אז הבנק ירשה לי לקחת משכנתא. שמעתי מביבי מחירי הדירות ירדו ועכשיו אפשר לקנות דירה רק ב25 שנה. איזה כיף זה שאחרי כל כך הרבה שנים קנית דירה. אתה בטח מרגיש תחושת גאווה אדירה באותו רגע. ילדיי יסתכלו עלי בהערצה. מישהו כאן קנה דירה ויכול לשתף איך הוא הרגיש? #צדק_חברתי_מדאפקה (האשטאג בפייסבוק מביא מלא בנות תנסו את זה)
רציתי לטוס למזרח אירופה ולחיות כמו מלך ולהביא מלא בחורות, אבל אז ראיתי איזה את החבר של מישהי שאני מכיר. התחרות שם קשה.
איך לעזזאל אני עומד להתחרות מול זה?
או מול זה?:
מאיפה אני אצליח למצוא ספר שיעשה לי תספרות כ"כ קטלנית כמו אצלו? הוא ב4-5 רמות מעליה. בטח כולם שם כמוהו אני נחשב שם ללוזר של כולם הלוזרים. אני גולש בפורום IATRAF אז בכלל אני לוזר ו1.60 עם שפם בר מצווה. בקושי אינטרנט אני מממן. סעמק למה יצאתי מהצבא????????????????? זה דפק לי את העתיד! כולם צוחקים עליי כל הזמן בגלל זה וקוראים לי אפס משתמט סמרטוט וכאלה
אני כבר בדילמה מה לעשות. ישראל כ"כ נפלאה, יאיר לפיד הבטיח שיהיה כאן טוב יותר.
ובאוקרינה זה רק זונות, וודקה ובית 4 חדרים שם עולה רק 20,000$ חחחחחחחח איזה עניים. אני מעדיף לעבוד בישראל מדינת הייטק העולמית והמשפחה תהיה גאה בי על ה25K שקל חודשי, אפילו שמתוך זה יישאר לי 500 שקל לקנות בשופרסל דיל. ו-אני אצליח לקנות דירה בישראל. שזה בכלל הישג.
מצד שני אוקראינה, רוסיה וכל אלה זה חור, לא כמו בארץ יש את TLV, מה יש ברוסיה? מועדון הוודקה של סרגיי?
מה אתם אומרים כדאי להישאר פה או לנסות את מזלי במזרח אירופה? אני בדילמה קשה
נ.ב - אני מפחד שהילדים שלי יחשבו עליי שאני אפס כי לא הייתי בצבא. כדאי לשקר להם?
נ.ב - למה אני לא זיין, חתיך ועשיר כמוהו????????? למה אין לי חברה כמו שלו????? למה אין לי חברה בכלל??????:
![]()

ציטוט ההודעה