לא הבנתי, למה הוא חתיך?
ה"שרירים" שלו לא יפים, יש לו חזה לא בולט בכלל, הוא לבן כמו סיד, והפנים שלו לא משהו בכלל.
DA HECK IS WRONG ?!
אגב בתיכון הוא היה אינסל רצחני:
~~~לא טרול, אני באמת שואל למה הוא נחשב חתיך~~~
לא הבנתי, למה הוא חתיך?
ה"שרירים" שלו לא יפים, יש לו חזה לא בולט בכלל, הוא לבן כמו סיד, והפנים שלו לא משהו בכלל.
DA HECK IS WRONG ?!
אגב בתיכון הוא היה אינסל רצחני:
~~~לא טרול, אני באמת שואל למה הוא נחשב חתיך~~~
|
|
מזכיר לי שביקרתי בLBS ומצאתי תחרא הזה
http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/...c3dae31006.htm
כוס אמק ליצנים מסריחים
אשכרה שחיף מכוער עם פרצוף של כלב דרוס יכול להיות אצלכם סמל סקס פשוט לא יאמן בכל מדינה נורמלית היו צוחקים עליו
"אפילו להסתובב במכון כושר בין סט לסט אסור היה לו, הוא יכל רק לשבת במקום"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
להתאמן 4-5 פעמים בשבוע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כוס אמק כל ליצן ששוקל 70 קילו על מטר 90 יכול להיות אצלכם סמל סקס
ועלק 4 פלטות סקוואט אני בן זונה אם הוא עושה פלטה אחת כמו שצריך ולא ברבעי סקוואטים. 4 פלטות בתחת שלי.
כך תיראה כמו לאון משמו - תאכל כמו דוגמנית ויקטוריה סיקרט ותעשה רבעי סקוואטים במכון
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לא מבין ת'חרא הזה, כולן פה חושבות הוא חתיך. למה??
יש לו גוף אחד הדוחים, הקעקוע שלו ברגל בכלל לא קשור לעולם, והלבן... במקומו הייתי שם עליי חולצה.
איך לעזזאל הוא הביא תבחורה הזאת שהודחה? היא 9.5 בארץ (!!) אם הייתי נראה כמוהו הייתי מתבייש להסתכל לה בעיניים בכלל
אבל זה כנראה כי אני מאונן (NO)
תאמת שהוא לא כזהה מכוער הוא נראה סבבה אבל בטח לא חתיך על כמו שאומרים עליו... כבר עדיף את התימני ההוא או אפילו את ביז'ו
אגב הוא MIRER של ZYZZ
הוא עשה את אותו הקעקוע שהוא עשה (VENI VIDI VICI) וגם אותו הוא עשה עם שגיאות כתיב רק חסר שהיה עושה אותו על אותו מיקום
FAIL TO THE MAX
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
יש לו שיער ארוך שמתאים לו, לסת גברית, זקן, קצת שיערות על החזה, הוא נראה הרבה יותר שרירי מרוב האוכולוסייה בארץ (בן אדם שמתאמן בחדר כושר..הוא כבר נחשב ל"מציאה" בארץ, טיילר)
ובגדול..הוא לא מזרחי.
זה למה הוא נראה טוב.
בונה איזה כיעור, איפה שרירים איפה?
לך לים יש שם לכל בנאדם שני קוביות, לו אין אפילו התחלה
מה זה החרא הזה?!
עריכה: השיער שלו נראה כמו שיער של אישה
נערך לאחרונה על ידי akal007; 24-06-2013 בשעה 16:42.
השיער שלו זה החלקה בדוק. אצל גברים עם שיער חלק (כמוני) אז השיער הוא יותר "עבה" כזה (משמע אם אני מעביר את היד על השיער לצד ימין, השיער שלי יהיה בצד ימין, אצלו זה כמו , אצלו זה ממש כמו של אישה (אחרי שהוא יעביר את היד לצד ימין השיער יחזור לאיך שהוא היה, מוטה כלפי מטה), קיצר עשה החלקה יפנית או משהו.
@רודני - שיערות על החזה? SERIOUSLY DUDE?
טיילר תשבע שזה מLBS
חשבתי שהם משוגעים שחושבים שצריך לעשות רק GOMAD
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
הוא חתיך כי יש לו ביטס, וביטס עושה אותך למגניב.
זונת מותגים זבל
יש לו לסת מדהימה לאף אחד בפורום אין לסת כמו שיש לו
נו הוא פשוט חתיך... אין מה לעשות, ככה זה...
רודני אגב מזרחי זה סקסי ואידי נחוי שיער חזה זה סקסי...
לא כל דבר חייב להיות מקובע, בטח שלא יופי
לא צריך להבין למה אנשים חתיכים... ככה זה. מה אתה רוצה נוסחה ליופי?
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
מזרחי זה לא יפה.
זה הדבר שהחברה הכתיבה לך.
זה כמו שאם היו שואלים אותך לפני 5 שנים אם תספורת מליטרי (בצדדים מגולח ובלמעלה יש מלא שיער) זה דבר יפה, היית צוחקת ואומרת "תגידו מה אתם רציניים?! זה נראלכם יפה?! הוא נראה כמו תרנגול!!! איך זה יכול להיקרא יפה?!"
והיום? היום את חושבת שזה יפה בגלל שכולם הולכים ככה..זה פשוט נתפס בעיניי החברה כדבר יפה.
כשאני אומר מזרחי, אני מתכוון לערס שחור, עם זקן, שרשרת על הצוואר, שחיף, גופיית סבא וכובע פומה על הראש.
זאת הכוונה שלי.
יש תימנים חתיכים וגם מרוקאים...אלה שחתיכים, לא נראים כמו מזרחים. אלה שכן נראים כמו מזרחים, לא חתיכים.
זה מה שכל העולם בערך רוצה.מה אתה רוצה נוסחה ליופי?
איפה ראית את הקעקוע של לאון ? יש לך תמונה? אם הוא טעה זה בטח כי הוא כתב VINI במקום VENI חח
זה לא החלקה, זה מחליק.
כל בוקר הוא עושה מחליק לשיער שלו ..
ולא בהכרח, אני מכיר אחד עם שיער חלק שהשיער שלו מימי כזה באופן טבעי, ממש "גולש" מה שנקרא.
גם לי יש שיער חלק, השיערות די עבות ככה שאי אפשר לנופף אותו ככה.
האופנה מכתיבה מה יפה ומה לא.
וגם אני שונא את הלוק הערסי הזה שמוציא שם רע למזרחים עם SWAG כמוני