נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
במה יש לי לקנא בו?! בפאקינג מה?! יש לי גוף יותר אסתטי משלו (ואני עוד במסה חשוב לציין בחיטוב אני בכלל לא רואה אותו ולא אף אחד אחר מהתוכניות גייז האלה וכשאני יתאמן שנה כמוהו אני יראה עוד יותר טוב), אני פחות שעיר ממנו, יש לי עור יותר יפה משלו, יש לי לסת יותר טובה משלו, יש לי שיער יותר יפה משלו, יש לי פנים יותר טובות משלו (וכולם יודעים שהמכוער הזה שאידי נחוי מספים איתו הוא לא אני), יש לי יותר כסף ממנו (הוא עם פאקינג מינוס בבנק) אלא אם כן הוא יקח מקום 1 מה שלא נראה לי והליפטים שלי על בטוח יותר גבוהים משלו ואני לא עושה קעקועים עקומים בתחנה מרכזית עם שגיאות כתיב
ותחשוב שאני קטן ממנו בכמה שנים טובות, בגיל שלו אני אהיה במצב הרבה יותר טוב זה אני יכול להבטיח לך...יש מישו בן 27 גם כן כמוהו שאני מעריך אותו קצת יותר וזה CHESTBRAH זה בנאדם שעוד איכשהו אפשר לקנא בו..אבל הבדיחה המהלכת הזאת? LOL NO
מילא אם זה היה איזה אחד מג'רזי שור הייתי מבין....בהם באמת יש מה לקנא. אפילו בייטינגר אני יותר מקנא מאשר בו...כולו שחיף רוסי שהתאמן שנה והגיע לתוצאות שמגיעים אליהם ב3 חודשים, פתח חנות כושלת, בעל אופי של ילד של אמאלה, נכנס לחובות ומינוס בבנק, גידל שיער חסר פרופורציות ובכללי נכשל בחיים...הבנאדם בן 27 ואפילו סניה הגיע יותר רחוק ממנו
IM NOT EVEN MAD