הרשמה כאן: http://admf.co/?LTR5M2K
אז ככה, זה מאד פשוט, אבל דורש זמן לצבירת הנקודות.
מה שאתם צריכים בעצם, זה פשוט לעשות לייקים/צפיות/הרשמות וכו', לאנשים אחרים
דוגמא: צפיתי למישהו בסרטון, ועל כך קיבלתי 9 נקודות.
כל אחד בוחר את הכמות הנקודות בהתאם למה שהוא בחר לפרסם, אפשר לבחור מ2 נקודות עד 10.
זאת תמונה הראשית של האתר ובו אני אסביר על כל אופציה, ומה היא עושה:
לחץ על הבאר בכדי לראות את התמונה בגודלה המלא.
My Profile - לוח הבקרה לפורפיל, שם ישנן 3 אפשרויות
הראשונה - שינוי סיסמא.
שנייה - הכנסת קופון, הקופון מביא לכם נקודות (כרגע אין לי מושג איך משיגים את הקופון, אולי בהמשך)
האחרונה - הפעלה/כיבוי אפשרות להתראת נקודות נמוכות, זאת אומרת, שאם יש לכם ממש קצת נקודות, אתם מקבלים התראה במייל.
My Referrals - שם תוכלו לראת את מי הזמנתם לאתר, מתי הזמנתם, כמה קיבלתם על כך שהזמנתם (בדרך כלל זה 300 נקודות להזמנה) ומצב המוזמן, כאשר אתם מזמינים חבר לאתר, תוכלו לקבל 300 נקודות, אבל אי אפשר לרמות , אתם חייבים שהמשתמש יהיה פעיל, ויצבור לפחות 400 נקודות.
כאשר מצב המוזמן נמצא במצב הזה -זה אומר שעדיין המשתמש מוגדר כ- "לא פעיל" ועדיין לא קיבלתם את הנקודות.
כאשר מצב המוזמן נמצא במצב הזה -זה אומר שקיבלתם את הנקודות.
Logout - אין צורך לפרט, פשוט כפתור ההתנתקות.
Add Site/Page - שם אתם מוסיפים את הסרטון/ערוץ/קבוצה בפייסבוק, וכו'... , פרטים על האפשרות בהמשך!
1. My Sites - שם תוכלו לערוך את כמות הנקודות של הסרטונים/ערוצים/קבוצות בפייסבוק, כו' וכו'...
זאת אומרת שאם בהתחלה הגדרתם ל5 נקודות, ואתם רוצים לעלות/להוריד את הכמות, זה המקום המתאים לעשות את זה.
עוד גם, אפשר לראת כמה צפיות/לחיצות/ליקיים/הרשמות לצ'אנל עשו לכם, בהתאם למה שבחרתם.
2. Daily Bonus - כל 24 שעות תוכלו לקבל בונוס של 100 נקודות , כדי לקבל את הבונוס, מה שתצטרכו לעשות זה 10 לחיצות מכל הדברים, חוץ מWebsite Hits (פרטים על האופציה של Website Hits, בהמשך)
דוגמא: עשיתם לייק על 10 סרטונים שונים? קיבלתם בונוס!
3. Free Points - זה בעצם מעביר אותכם לכל האפשרויות של הרווחת הנקודות, זה לא משהו שימושי, אין צורך להתייחס.
1. Facebook Likes (בחרתי בצבע הזה כי את הצהוב לא רואים טוב) - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים לייקים לדפים/קבוצות בפייסבוק.
2. Facebook Share - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם משתפים אתרים בפייסבוק, לא להתבלבל, זה לא שיתוף סטאטוס.
3. FB Subscribes - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם נרשמים כמנוי לאנשים בפייסבוק.
4. Facebook Post Like - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים לייק על תגובה של אנשים (סטאטוס).
5. FB Post Share - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם משתפים תגובה (סטאטוס) של אנשים.
Google Circles - כאן אתם מרוויחים נקודות ע"י "הוספה למעגלים" בגוגל פלוס.
Instagram Followers - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Follow" ב"Instagram". ("עקוב אחרי")
1. Twitter Followers - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Follow" ב"Twitter". ("עקוב אחרי")
2. Twitter Tweets - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Tweets" ב"Twitter". (ציוץ לתגובה)
3. Twitter Retweets - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Retweets" ב"Twitter" (ריטוויט, כמו לייק בפייסבוק)
4. Twitter Favorites - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם מוספים "Tweets" למעודפים שלכם.
1. YouTube Views - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם צופים 30 שניות בסרטון כלשהו, אחרי שנגמר ה30 שניות, יש להם מערכת למניעת בוטים.
2. YouTube Subscribe - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם נרשמים לערוץ (צ'אנל) של מישהו.
3. YouTube Likes - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים לייק לסרטון של מישהו.
1. Pinterest Followers - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Follow" (עקוב) באתר "Pinterest" (אין לי הרבה לפרט, אני לא מכיר את האתר..)
2. Pinterest Repins - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Repin" באתר "Pinterest" (שוב, אני לא מכיר את האתר...)
3. Pinterest Likes - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Like" באתר "Pinterest" (אין לי מה לפרט)
Reverbnation Fans - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Fan" באתר "Reverbnation" (כמו לייק לקבוצה/דף בפייסבוק)
1. SoundCloud Follow - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Follow" באתר המוכר - SoundCloud.
2. SoundCloud - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם מאזינים 30 שניות למוזיקה שמישהו פירסם.
StumbleUpon - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם עושים "Follow" באתר "StumbleUpon".
Website Hits - כאן תוכלו להרוויח נקודות בכך שאתם צופים 20 שניות באתרים/פורומים/בלוגים שאנשים מפרסמים, שימו לב, לא ניתן לפרסם אתרים של רווח אישי או אתרים של הרווחת כסף...
Buy Points - כאן תוכלו לקנות נקודות באמצעות PayPal:
10$ - 1500 נקודות.
25$ - 5000 נקודות.
50$ - 12000 נקודות.
100$ - 30000 נקודות.
200$ - 70000 נקודות.
400$ - 150000 נקודות.
האתר הזה יעזור לכם לקדם את אתרכם , לייקים ליוטיוב ,סטטוסים, עוקבים, טוויטר , צפיות ביוטיוב,
, האתר הוא דומה למכבסה החברתית שרק פה יש מעל 1.5 מליון משתמשים מכול רחבי העולם!!!
אני אישית תוך יום פרסמתי שם סרטון ועשו לי 50+ לייקים!!! כן כן 50+
האתר הזה מקדם את אתריכם במהירות רבה מאוד.
הכי חשוב שם שנקודות עולות הרבה מאוד כסף וניתן להמר אותם לכסף.
הכי חשוב איך להרוויח נק' תוך דקות אחדות 1000 נק'
הינה מדריך של בוט שפשוט עושה לכם לייקים לדפים של הפייסבוק במהירות!!!!
עובד 100%
https://www.youtube.com/watch?v=_3gtXvL27Eo
מה שחשוב זה שתהנו
קרדיט למשתמש: niv78 על כתיבת הסיקור הנפלא.

זה אומר שעדיין המשתמש מוגדר כ- "לא פעיל" ועדיין לא קיבלתם את הנקודות.
זה אומר שקיבלתם את הנקודות.
ציטוט ההודעה