קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2010, 02:50
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 16:49
  3. [מוכר] בפעם השנייה הזמנה לTL
    על ידי Knight בפורום מכירה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 15:21
  4. [המשחק] המתאבק המיסתורי בפעם השנייה!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 14:12
  5. אמינם מתגרש בפעם השנייה
    על ידי mеidan בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-04-2006, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 7 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 98

להדליק מישהי. בפעם השנייה - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לא דיברתי על משפטי כסף ולא נוסחות. דברים מסוימים שאני צריך להראות לה.
    להראות לה שאני XXX. לדוגמא, להראות לה שהתגברתי? שלא התגברתי?
    להראות שאני רוצה אותה או לא? להיות סנוב אליה או לדבר הרבה ולהיות מצחיק וזורם כמו כשאני פותח סט עם מישהי חדשה?
    דברים כאלה..תכונות למשל שהיא צריכה לראות שיש בי. קשה מאוד להראות למישהי שאתה השתנת ושאתה טוב פי 10,
    יכול להיות מצב שאתה כלכך תרצה להראות לה את זה שזה יישמע כאילו אתה מתאמץ ואומר לה "השתנתי השתנתי" זה רק נראה עלוב יותר.
    יפה אמרת.
    בדיוק בגלל זה אנחנו אומרים לך פשוט לשכוח ממנה, כי ברגע שתראה אותה בטעות..אתה לא תיהיה עסוק בלהגיד לה "תראי, השתנתי" אלה אתה תיהיה פשוט אתה עצמך בגירסה שונה, תדברו, היא תראה לבד שהשתנת ואז היא תרצה אותך שוב.
    הבנת?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יפה אמרת.
    בדיוק בגלל זה אנחנו אומרים לך פשוט לשכוח ממנה, כי ברגע שתראה אותה בטעות..אתה לא תיהיה עסוק בלהגיד לה "תראי, השתנתי" אלה אתה תיהיה פשוט אתה עצמך בגירסה שונה, תדברו, היא תראה לבד שהשתנת ואז היא תרצה אותך שוב.
    הבנת?
    אוקיי, אני אשכח ממנה, אעלה תמונות עם חברה חדשה כוסית, לא נדבר והיא תגיד "יואו הוא המשיך הלאה, טוב לראות" והיא בינתיים תהיה מאושרת.
    אבל במצב אחר, אני גם אראה לה שהתקדמתי, אני אבוא ואתחיל איתה בצורה שונה, מחדש, וכשאני אעשה את זה שוב, אני לא אעשה את אותן הטעויות שעשיתי בפעם שעברה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אתה מקרה אבוד

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אוקיי, אני אשכח ממנה, אעלה תמונות עם חברה חדשה כוסית, לא נדבר והיא תגיד "יואו הוא המשיך הלאה, טוב לראות" והיא בינתיים תהיה מאושרת.
    אבל במצב אחר, אני גם אראה לה שהתקדמתי, אני אבוא ואתחיל איתה בצורה שונה, מחדש, וכשאני אעשה את זה שוב, אני לא אעשה את אותן הטעויות שעשיתי בפעם שעברה.
    אתה באמת מקרה אבוד..

תעשה דברים מתוך רצון לעשות דברים ולא מתוך רצון של "אני יעשה ככה וככה, היא תראה את זה ואני יזכה בה שוב!!!" תוציא אותה מהפאקינג ראש שלך כבר!

תראה כמה תגובות קיבלת, משקיעים בך, ואתה לא קולט?

זה בסדר שאתה רוצה להשתנות.
    כל אדם עם שאיפות רוצה להשתנות, זה דבר טוב. אנחנו רוצים להשתנות בכדי להיות הגרסא הטובה ביותר שלנו.

אבל אתה פאקינג רוצה להשתנות בשביל מישהי. אתה מבין? קולט?

תשתנה בשבילך.
    כי אתה רוצה את זה. לא כי אחרים רוצים.

על הדרך גם אחרים יראו ויהנו מהשינוי שלך.

אם לפני זה היית יותר ילדותי, כוסית, חננה. אז תלמד להיות גבר. תגדל ביצים. תעמוד על שלך. אתה עוד לפני צבא, תגיד תודה. אם לא תצליח לבד, ילמדו אותך שם.
    לא נראת טוב לפני? תעבוד על זה. תעצב ת'שיער, תעלה במסת שריר, תתחיל להתלבש אחרת, תשקיע בטיפוח.

קיצר או שתתחיל לעבוד על עצמך ולהפסיק לחשוב עליה, או שתמשיך לדרוך במקום ולפתוח נושא כזה אחד לחודש חודשיים.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    תראה כמה תגובות קיבלת, משקיעים בך, ואתה לא קולט?

זה בסדר שאתה רוצה להשתנות.
    כל אדם עם שאיפות רוצה להשתנות, זה דבר טוב. אנחנו רוצים להשתנות בכדי להיות הגרסא הטובה ביותר שלנו.

אבל אתה פאקינג רוצה להשתנות בשביל מישהי. אתה מבין? קולט?

תשתנה בשבילך.
    כי אתה רוצה את זה. לא כי אחרים רוצים.

על הדרך גם אחרים יראו ויהנו מהשינוי שלך.

אם לפני זה היית יותר ילדותי, כוסית, חננה. אז תלמד להיות גבר. תגדל ביצים. תעמוד על שלך. אתה עוד לפני צבא, תגיד תודה. אם לא תצליח לבד, ילמדו אותך שם.
    לא נראת טוב לפני? תעבוד על זה. תעצב ת'שיער, תעלה במסת שריר, תתחיל להתלבש אחרת, תשקיע בטיפוח.

קיצר או שתתחיל לעבוד על עצמך ולהפסיק לחשוב עליה, או שתמשיך לדרוך במקום ולפתוח נושא כזה אחד לחודש חודשיים.
    להשתנות בשביל מישהי זה גם בסדר.. אבל הקטע שהוא פשוט לא מבין מה שכותבים לו וממשיך לסתור כל דבר עם הציניות סטייל סניה שלו "אז אם אני נהיה חתיך ושרירי אני משיג אותה??" כותבים לו בדיוק מה הוא אמור לעשות והוא פשוט מוצא תמיד תירוץ או סיבה או משהו חכמולוגי להגיד נגד זה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

תראה, אתה לא חייב את זה. אתה לא חייב להפוך לחתיך יותר. אתה לא חייב לפתח גוף. אבל אתה רוצה שינוי גדול נכון?

אם תפתח גוף, יהיה שינוי יותר גדול מאשר אם לא והשינוי הזה ישפיע על הרבה דברים.
    אם אתה מתאמן בחדר כושר:
    - אתה מפתח כוח רצון ונחישות להתאמן ולעשות דברים גם אם לא הכי נוח באותו רגע- האישיות שלך משתנה
    - אתה נעשה יותר מלא מרץ- כלי דם חדשים ייווצרו ויתרחבו, אתה תתעייף אחרי יותר זמן - האישיות שלך תשתנה
    - אתה תהיה יותר חתיך- בנות יותר יסתכלו עליך, בנים יותר יכבדו אותך- תהיה לך יותר תקשורת חברתית- אתה תהיה בנאדם יותר חברותי- האישיות שלך תשתנה
    - אתה תהיה יותר חזק- בנים עוד יותר יכבדו אותך- אתה תהיה בנאדם יותר חברותי- האישיות שלך תשתנה

זה כמו שאני אבוא לבחורה בפיג'מה ואתחיל איתה או אם אני אבוא להתחיל איתה לבוש יפה כמו בנאדם.
    בשני המקרים אני אשתפר בלהתחיל עם נשים, אבל בשני יהיה לי ייתרון שבא ממקום אחר מאשר הניסיון עם בחורות (אני הרי לא שיפרתי את אופן הדיבור שלי או שפת הגוף, שיניתי את הלבוש שלי)

אם אתה רוצה להמשיך להתחיל עם בנות בפיג'מה סבבה, אני לא אהיה ההייטר המעצבן שאומר לך שאתה מקרה אבוד, אני אציע לך ללבוש בגדים נורמאלים.
    וגם אם זה קשה לשמור על ההופעה שלך ולהתאים בגדים, נחישות היא תכונה שבנות נמשכות אליה
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 28-06-2013 בשעה 19:20.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

פשוט תעשה את מה שקלסו עשה כדי להשיג את גקי חזרה..
    או מה שרוס עשה כדי להשיג את רייצל בחזרה..
    או מה שJD עשה כדי להשיג את אליוט בחזרה..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    פשוט תעשה את מה שקלסו עשה כדי להשיג את גקי חזרה..
    או מה שרוס עשה כדי להשיג את רייצל בחזרה..
    או מה שJD עשה כדי להשיג את אליוט בחזרה..
    קלסו לפי מה שזכור לי לא החזיר אותה...היא תפסה אותו בוגד, הוא התחנן שתקבל אותו והוא פשוט וויתר והמשיך הלאה
    לגבי פרנדס לא ראיתי את הקטע שהוא השיג את רייצ'ל בחזרה
    ומי אלה JD ואליוט ?!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

קלסו לפי מה שזכור לי לא החזיר אותה...היא תפסה אותו בוגד, הוא התחנן שתקבל אותו והוא פשוט וויתר והמשיך הלאה
    לגבי פרנדס לא ראיתי את הקטע שהוא השיג את רייצ'ל בחזרה
    ומי אלה JD ואליוט ?!
    קלסו וגקי חזרו בעונה 3.. היא עשתה לו איזה 5 מבחני אישיות מפגרים.. הוא עבר 3 ואז הם חזרו..
    בפרק סיום העונה רוס רדף אחרי רייצל שעלתה למטוס לפריז.. הוא אמר לה שהוא אוהב אותה.. היא עלתה למטוס, הוא חזר לבית שלו ואז היא נכנסה..
    JD ואליוט מסקראבס, איך לעזאזל אתה לא מכיר את סקראבס?! בטח יש לך יס..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שמע אחי הפצצת פה... אחלה דוגמאות ואחלה תגובה בכללי... מסכים עם כל מילה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    קלסו וגקי חזרו בעונה 3.. היא עשתה לו איזה 5 מבחני אישיות מפגרים.. הוא עבר 3 ואז הם חזרו..
    בפרק סיום העונה רוס רדף אחרי רייצל שעלתה למטוס לפריז.. הוא אמר לה שהוא אוהב אותה.. היא עלתה למטוס, הוא חזר לבית שלו ואז היא נכנסה..
    JD ואליוט מסקראבס, איך לעזאזל אתה לא מכיר את סקראבס?! בטח יש לך יס..
    מכיר סקראבס, אבל אני לא כלכך אוהב אז אין לי מושג איך קוראים לדמויות ויש לי הוט....פור דה רקורד

רודני, שמע, מה שאתה אומר לגבי להמשיך הלאה, ששום דבר לא ימשוך אותה חוץ מזה- זה טעות.
    זה הכל תלוי במקרה. במקרה שלי, הראתי לה כהוגן שהמשכתי הלאה. אני לא שולח לה כלום, ביומולדת שלי היא שלחה לי מזל טוב, אמרתי תודה, ואז היא התחילה לחפור מה קורה איתי וכאלה...ובינתיים? נראה לי שהיא ממש אבל ממש לא רוצה אותי. ולמה? היא לא יכולה להרגיש אליי שום דבר כשאני והיא לא נפגשנו כבר איזה זיליון חודשים...אבל תאר לך שעכשיו אני אנסה להיות איתה בקשר. אני אפגש איתה, נצחק ביחד, ואז היא תחשוב לעצמה "בא לי לנשק אותו". גם אם הסיכויים הם נמוכים (למרות שהם לא כלכך נמוכים לדעתי) יש לך סיכוי מסוים, ואילו אם אתה אומר "אני אתרחק ממנה, אחרת היא לא תימשך אליי ותחשוב שאני אובססיבי" יש לי בדיוק 0 סיכויים שהיא תרצה אותי ככה.

אם תסתכל על הפייסבוק שלי, אתה תראה ריליישנשיפ עם מישהי דיי כוסית (האמת הרבה יותר כוסית ממנה) ותמונה שלי מנשק אותה בתל אביב.
    זה נראה כאילו זה לא מזיז לה! (לאקסית כמובן). זה פשוט לא מזיז לה אתה הבוהן. בכלל.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

היא לא כוסית בכלל. מצטער לאכזב אחי, אלה הבנות שהייתי מזיין בגינה בתור שחיף מת אחרי שורה של חגיגת וכמה כוסות וודקה...ואני ממש לא היחיד שלא תחשוב שאני איזה זיין על כי אני לא . מעריצת אולי סייקס+פריקית ממוצעת בת 15 שמחפשת זין. לא בעיה להביא בנות כאלה, הן מתחילות איתך בעצמן אם ישך פנים סבבה ושיער יפה.

מה שאני מנסה להגיד פה בעצם זה שאם אתה בבאסה מבנות שנראות ככה ואפילו פחות מזה, אתה חייב לשנות משו בעצמך.

NO HATER NO SADCUNT JUST THE WAY IT IS BRAH
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 29-06-2013 בשעה 15:26.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה נראה כאילו זה לא מזיז לה! (לאקסית כמובן). זה פשוט לא מזיז לה אתה הבוהן. בכלל.
    "זה נראה" , עכשיו אתה מבין?

היא משחקת את אותו המשחק שכל הנשים בעולם משחקות חביבי.
    היא פשוט משחקת אותה שזה לא מזיז לה וזה לא מפריע לה, ואתה אוכל את זה בכפית.

עצם זה שהיא שולחת לך הודעות, זה כבר סימן לזה שהיא מחפשת לשמור איתך על קשר ושהיא לא שוכחת ממך.
    אין קשר בין להיפגש איתה ולגרום לה להנות איתך, לבין למשוך אותה בזה שאתה מראה לה שאתה כבר עברת הלאה.

היא לא צריכה להרגיש שומדבר אלייך בפגישות, היא צריכה פשוט לראות תמונות שלך עם הבחורה החדשה, היא צריכה לראות שאתה נהנה ועושה חיים איתה, היא תקנא, ואז היא תבער מבפנים והיא תרצה לחזור לאלייך.

שמע, אני מרגיש שאני טוחן פה מים...אני מסביר לך משהו, אתה כל הזמן טוען שאני טועה מבלי לנסות בכלל..אז חלאס.
    אתה חשוב שאתה צודק? סבבה, תהנה. תסבול בשקט.

אין לי סבלות יותר לדברים האלה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    היא לא כוסית בכלל. מצטער לאכזב אחי, אלה הבנות שהייתי מזיין בגינה בתור שחיף מת אחרי שורה של חגיגת וכמה כוסות וודקה...ואני ממש לא היחיד שלא תחשוב שאני איזה זיין על כי אני לא . מעריצת אולי סייקס+פריקית ממוצעת בת 15 שמחפשת זין. לא בעיה להביא בנות כאלה, הן מתחילות איתך בעצמן אם ישך פנים סבבה ושיער יפה.

מה שאני מנסה להגיד פה בעצם זה שאם אתה בבאסה מבנות שנראות ככה ואפילו פחות מזה, אתה חייב לשנות משו בעצמך.

NO HATER NO SADCUNT JUST THE WAY IT IS BRAH
    אתה פשוט טיפש קטן שחושב שמה שאני צריך להשיג כרגע זה בחורה מושלמת מהסרטים או את הדוגמנית הכי יפה בארץ
    תפסיק לחיות באשליה שכולם כאן מושלמים או צריכים להיות מושלמים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect