קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]אני לא מצליח לפתוח שרת...למה?
    על ידי 0ren2O בפורום Counter Strike
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 08-03-2009, 01:08
  2. עזרה| למה היא מתחמקת ממני ?? | בן 15
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 22:17
  3. [בקשת עזרה] אני לא מבין מה עושים במשימה בGTA SA בהתחלה עיר 1
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 12:40
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 17:40
  5. [עזרה] אני מחפש תוכנה מסויימת לתמונות
    על ידי booMerang בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

למה כשאנשים מבקשים ממני עזרה אני מתעצבן?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל למה כשאנשים מבקשים ממני עזרה אני מתעצבן?

שלום,

בזמן האחרון אני שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בהתנהגות ובגישה שלי..אני לא יודע איך להסביר את זה ולא יודע מאיפה זה נובע.
    חשבתי שאולי האנשים שפה יכולים לתת לי זווית שונה לבעיה.

הבעיה היא כזאת-
    כשאנשים מבקשים ממני עזרה, אני לא מקבל את זה באור יפה.
    מה הכוונה?
    סתם לדוגמא, כמישהו בעבודה מבקש ממני להרים משהו ולשים אותו במקום אחר, בזמן שהוא מרים משהו אחר, בכדי שאני יעזור לו לעשות משהו בצורה מקבילה ולסיים עם המשימה בצורה מהירה יותר, זה מעצבן אותי.

אשכרה עוברות לי מחשבות של "למה הוא מבקש עזרה? למה הא לא יכול בעצמו להרים את זה, לשים במקום אחר, לסיים עם זה ולהרים את הדבר השני? בשביל מה הוא צריך להעסיק עוד מישהו?"
    כשעוברת לי מחשבה כזאת בראש, ישר מתלווה מחשבה נוספת של "בדיוק כמו שאני עושה דברים לבד, מסתדר לבד ולא מחפש עזרה, גם אנשים אחרים יכולים לעבוד קצת קשה מבלי להציק לאחרים"

הבעיה שהעצבים האלה מתלווים אליי לכל מקום...
    גם בבית כשההורים מבקשים ממני לעזור במשהו, לפעמים כשהם בעצמם לא עושים את זה, והם סתם מתעצלים אז הם רוצים שמישהו אחר יעשה את זה, אני ממש מתעצבן מזה וזה גורם לי אשכרה לבעירה פנימית..
    זה ממש גורם לי לוויכוחים פנימיים בראש.

מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר להרגיע את זה?
    אני דיי בטוח ודיי משוכנע שזה קשור לבעיות עצבים שהיו לי בעבר...אבל אני יודע שאני מסוגל לרסן את עצמי ולא להגיע לפתרון של אלימות בגלל הבעיה הזאת, אבל עדיין זה משגע אותי..לא מבין למה מפריע לי שמבקשים ממני עזרה ולמה זה מציק לי כל כך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שלום,

בזמן האחרון אני שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בהתנהגות ובגישה שלי..אני לא יודע איך להסביר את זה ולא יודע מאיפה זה נובע.
    חשבתי שאולי האנשים שפה יכולים לתת לי זווית שונה לבעיה.

הבעיה היא כזאת-
    כשאנשים מבקשים ממני עזרה, אני לא מקבל את זה באור יפה.
    מה הכוונה?
    סתם לדוגמא, כמישהו בעבודה מבקש ממני להרים משהו ולשים אותו במקום אחר, בזמן שהוא מרים משהו אחר, בכדי שאני יעזור לו לעשות משהו בצורה מקבילה ולסיים עם המשימה בצורה מהירה יותר, זה מעצבן אותי.

אשכרה עוברות לי מחשבות של "למה הוא מבקש עזרה? למה הא לא יכול בעצמו להרים את זה, לשים במקום אחר, לסיים עם זה ולהרים את הדבר השני? בשביל מה הוא צריך להעסיק עוד מישהו?"
    כשעוברת לי מחשבה כזאת בראש, ישר מתלווה מחשבה נוספת של "בדיוק כמו שאני עושה דברים לבד, מסתדר לבד ולא מחפש עזרה, גם אנשים אחרים יכולים לעבוד קצת קשה מבלי להציק לאחרים"

הבעיה שהעצבים האלה מתלווים אליי לכל מקום...
    גם בבית כשההורים מבקשים ממני לעזור במשהו, לפעמים כשהם בעצמם לא עושים את זה, והם סתם מתעצלים אז הם רוצים שמישהו אחר יעשה את זה, אני ממש מתעצבן מזה וזה גורם לי אשכרה לבעירה פנימית..
    זה ממש גורם לי לוויכוחים פנימיים בראש.

מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר להרגיע את זה?
    אני דיי בטוח ודיי משוכנע שזה קשור לבעיות עצבים שהיו לי בעבר...אבל אני יודע שאני מסוגל לרסן את עצמי ולא להגיע לפתרון של אלימות בגלל הבעיה הזאת, אבל עדיין זה משגע אותי..לא מבין למה מפריע לי שמבקשים ממני עזרה ולמה זה מציק לי כל כך.
    חחחח אני מכיר את זה כל כך טובבב
    אין מה לעשות תתמודד יש עבודות שבתכלס אתה לא עושה בהם כלום אז יתנו לך לעשות כל מיני שטויות מעצבנות כדי שלא ירגישו שאתה עוקץ אותם
    זה מה יש מה תגיד לבוס שלך מה זה השטויות האלה תעשה את זה אתה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחח אני מכיר את זה כל כך טובבב
    אין מה לעשות תתמודד יש עבודות שבתכלס אתה לא עושה בהם כלום אז יתנו לך לעשות כל מיני שטויות מעצבנות כדי שלא ירגישו שאתה עוקץ אותם
    זה מה יש מה תגיד לבוס שלך מה זה השטויות האלה תעשה את זה אתה?
    זה לא קשור לבוס בגלל שאין לי בוס, יש מעלי דרג בכיר שמחלק משימות ליחידה, זה לא קשור אחד לשני.

אני מדבר על חבר'ה אחרים שאיתי ביחידה או אפילו סתם חברים שמבקשים עזרה או שדורשים ממני לעשות משהו שהם בעצמם יכולים לעשות..

ומה זה לעזאזל "שלא ירגישו שאתה עוקץ אותם" ? שיתעסקו בעצמם ויקוו שיבואו לעזור להם מתוך הרצון ולא מתוך דרישה..זה פשוט מטומטם.

לא יודע להסביר את זה..זה פשוט משגע אותי לפעמים!

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

זה לא קשור לבוס בגלל שאין לי בוס, יש מעלי דרג בכיר שמחלק משימות ליחידה, זה לא קשור אחד לשני.

אני מדבר על חבר'ה אחרים שאיתי ביחידה או אפילו סתם חברים שמבקשים עזרה או שדורשים ממני לעשות משהו שהם בעצמם יכולים לעשות..

ומה זה לעזאזל "שלא ירגישו שאתה עוקץ אותם" ? שיתעסקו בעצמם ויקוו שיבואו לעזור להם מתוך הרצון ולא מתוך דרישה..זה פשוט מטומטם.

לא יודע להסביר את זה..זה פשוט משגע אותי לפעמים!
    סתכל מהצד שלהם
    מעצבן גם לעבוד שאתה רואה מישהו לידך שלא עושה כלום...
    אני פשוט למדתי להעביר את זה להחליק את זה לידי אם אתה תאגור את העצבים האלה אתה בסוף תצא על מישהו סתם
    אני אומר לך מניסיון
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 29-06-2013 בשעה 19:42.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

סתכל מהצד שלהם
    מעצבן גם לעבוד שאתה רואה מישהו לידך שלא עושה כלום...
    אני פשוט למדתי להעביר את זה להחליק את זה לידי אם אתה תאגור את העצבים האלה אתה בסוף תצא על מישהו סתם
    אני אומר לך מניסיון
    נכון, זה מעצבן שאנשים עומדים בצד ולא עושים כלום, אבל אני בחיים שלי לא יהיה מספיק חוצפן כדי להגיד למישהו "אחשלי, תרים בבקשה את זה וזה וזה".
    אני מצפה שהוא יעשה את זה בעצמו. ואם הוא לא יעשה את זה בעצמו, אז אני יעשה את זה, וככה הוא יראה שהוא עומד במקום ולא עושה כלום ואז ישאל אותך אם אתה צריך עזרה.

ואני יודע שאני יצא על מישהו ביום מן הימים, השאלה אם זה בצעקות או במכות..זה הדבר היחיד שמפריע לי באמת.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

נכון, זה מעצבן שאנשים עומדים בצד ולא עושים כלום, אבל אני בחיים שלי לא יהיה מספיק חוצפן כדי להגיד למישהו "אחשלי, תרים בבקשה את זה וזה וזה".
    אני מצפה שהוא יעשה את זה בעצמו. ואם הוא לא יעשה את זה בעצמו, אז אני יעשה את זה, וככה הוא יראה שהוא עומד במקום ולא עושה כלום ואז ישאל אותך אם אתה צריך עזרה.

ואני יודע שאני יצא על מישהו ביום מן הימים, השאלה אם זה בצעקות או במכות..זה הדבר היחיד שמפריע לי באמת.
    בצעקות עזוב אותך מאלימות
    היה לי חבר סוס רציני מאמן כושר אבל בחור באמת טוב איזה ציף ציף בעבודה היה רק מחלק הוראות ולא עושה כלום בסוף אותו אחד הוריד לו בוקס וההוא השתנקר עליו ופטרו אותו
    עכשיו אתה בעבודה יותר רצינית למה סתם להרוס בגלל פלוצים כאלה אני אומר לך שבכל מקום אתה תמצא אותם פשוט צריך ללמוד להסתדר

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בצעקות עזוב אותך מאלימות
    היה לי חבר סוס רציני מאמן כושר אבל בחור באמת טוב איזה ציף ציף בעבודה היה רק מחלק הוראות ולא עושה כלום בסוף אותו אחד הוריד לו בוקס וההוא השתנקר עליו ופטרו אותו
    עכשיו אתה בעבודה יותר רצינית למה סתם להרוס בגלל פלוצים כאלה אני אומר לך שבכל מקום אתה תמצא אותם פשוט צריך ללמוד להסתדר
    בעבודה זה פחות מורגש הבעיה הזאת אחי
    לא מקבלים אצלנו אנשים "רגילים" מהשורה כאילו..יש המון מבחנים, ראיונות ומספר שלבים כדי להתקבל ליחידה ככה שכל מי שלא מתאים נושר בדרך.

הבעיה יותר מורגשת עם חברים ועם המשפחה.
    אני פשוט לא סובל לקבל הוראות..זה מטמטם אותי

נראה שאתה שומר משהו בפנים, יש מצב?

סתם ככה זה לא אמור להיות. אחרי הכל אנחנו בני אדם אחויה, עוזרים אחד לשני.

זה טבעי שאמא מבקשת שתשים את זה וזה במקום, או שחבר מבקש ממך אם ת'יכול לשים יד פה שניה, וכשמבקשים ממך שתעזור רק בקטנה.

אולי אתה בגישה של כל אחד צריך לעשות את הכי טוב שהוא יכול, בלי לבקש עזרה, בלי להציק לאחר. בלי לנסות לסנג'ר אחרים. אבל לא כולם ככה אחי.
    לפעמים מבקשים גם סתם מתוך רגש טוב, לא דווקא לנצל או לסנג'ר אותך.
    ת'חושב שאמא או אבא שלך מבקשים ממך סתם בשביל לעצבן אותך אחי? לפעמים זה סתם בשביל לזרוק איזו מילה, אתה מבין לאן אני חותר.

תלמד לקבל את זה בכיף. רק אם גבולות.
    אבל אני גם לא משקיע בקטע הזה של הגבולות, כי כבר הבנתי מכמה תגובות שאתה בנאדם מהסוג שלא יתן שינצלו אותו.

רק אל תתעצבן מהדברים האלה, זה בקטנה אחשלי. תלמד לקבל את זה בכיף ולעזור. תן פה יד, תעשה פה משהו קטנה. הכל עם חיוך וגישה טובה של וואלה סבבה אם פנה אלי, ביקש ממני, יאללה נעזור לו בכיף למה לא.

ותעשה משהו שירגיע אותך, אתה חייב להוציא ת'עצבים למה נראה שאתה אוגר איזה משהו בפנים ושזה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    נראה שאתה שומר משהו בפנים, יש מצב?

סתם ככה זה לא אמור להיות. אחרי הכל אנחנו בני אדם אחויה, עוזרים אחד לשני.

זה טבעי שאמא מבקשת שתשים את זה וזה במקום, או שחבר מבקש ממך אם ת'יכול לשים יד פה שניה, וכשמבקשים ממך שתעזור רק בקטנה.

אולי אתה בגישה של כל אחד צריך לעשות את הכי טוב שהוא יכול, בלי לבקש עזרה, בלי להציק לאחר. בלי לנסות לסנג'ר אחרים. אבל לא כולם ככה אחי.
    לפעמים מבקשים גם סתם מתוך רגש טוב, לא דווקא לנצל או לסנג'ר אותך.
    ת'חושב שאמא או אבא שלך מבקשים ממך סתם בשביל לעצבן אותך אחי? לפעמים זה סתם בשביל לזרוק איזו מילה, אתה מבין לאן אני חותר.

תלמד לקבל את זה בכיף. רק אם גבולות.
    אבל אני גם לא משקיע בקטע הזה של הגבולות, כי כבר הבנתי מכמה תגובות שאתה בנאדם מהסוג שלא יתן שינצלו אותו.

רק אל תתעצבן מהדברים האלה, זה בקטנה אחשלי. תלמד לקבל את זה בכיף ולעזור. תן פה יד, תעשה פה משהו קטנה. הכל עם חיוך וגישה טובה של וואלה סבבה אם פנה אלי, ביקש ממני, יאללה נעזור לו בכיף למה לא.

ותעשה משהו שירגיע אותך, אתה חייב להוציא ת'עצבים למה נראה שאתה אוגר איזה משהו בפנים ושזה
    היו לי פעם בעיות קשות של עצבים בתקופת הבצפר והתיכון..לא ידעתי לרסן את עצמי וזה הוביל להמון מכות ואלימות.
    למדתי בתכלס לרסן את עצמי, אני כבר ממזמן לא מגיב כמו שהייתי מגיב פעם וגם חשבתי שכבר עברו לי הבעיות עצבים המוזרות האלה אבל כנראה שנשאר עדיין משהו בפנים..לא יודע מה לעשות עם זה.

אני יודע שאנשים מבקשים עזרה מתוך רגש טוב ומכוונה טובה כי הם באמת צריכים עזרה, אבל לפעמים אני לא מצליח לקבל את זה באור טוב..
    לפעמים כל מה שבאלי להגיד זה "תסתדר לבד, מה אתה צריך אותי? קצת קשה לך אז אתה מתרכך?" אבל מן הסתם שאני לא אומר את זה כי אני לא רוצה לפגוע..אבל בגלל שאני לא אומר את זה אני מתפוצץ מבפנים..זה משגע אותי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,498 | הודעות: 8,151,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect