קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כוס אמק אי אפשר ככה......כמה יתושיייייייים
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 15:07
  2. כוס אמק כמה פיצוצים בחיפה
    על ידי שליחטא בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 13:27
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 21:09
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 23:03
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 14:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

כוס אמק כמה אנשים עם רגשי נחיתות יש פה זה מדהים פאקינג תתעוררו על החיים שלכם

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל כוס אמק כמה אנשים עם רגשי נחיתות יש פה זה מדהים פאקינג תתעוררו על החיים שלכם

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 19:26.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

צא מנקודת הנחה שלא כולם כמוך. וצא מנקודת הנחה שכל מי שאומר ש"ילדי מחשב" הם חנונים עם נזלת, סביר להניח היה\עדיין חנון כזה.
    בזכות מחשב למדתי לעשות כסף, בזכות מחשב שיפרתי את המראה. ואם יתמזל מזלי ואני אעמוד במטרות שהצבתי לעצמי בזכות מחשב אני אהיה עשיר חצי שנה מהיום.
    הכל עניין של איך אתה מנצל את הזמן שאתה במחשב.

אגב, השאיפות של רוב האנשים בעלום מסתכמות ב"עבודה טובה עם הפרשה לפנסיה" ו"להקים משפחה שתתקיים בכבוד".. זה לא אומר שאין להם שאיפות. תתחיל להבין ולכבד גם את זה, למרות שאני גם חושב כמוך.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אם הגענו למצב שאשכרה פותחים אשכולות על ZYZZ שכתוב בהם שהוא חנון או שכל מי שפה נהיה זיין על מטורף יותר ממנו פי 100
    או שכולם פה אספרגרים כבדים עם חשיבה וראיית חיים שעדיף לא לחיות איתה. COMMIT SUICIDE

תרחיב תרחיב על מה שכתבת פה

אולי כיף ומצחיק איתם אבל דוגרי אלה לא אנשים שאני הייתי מקשיב להם או לומד מהם משו לחיים ובמקום להרגיש נחות אני מרגיש מעליהם אני פשוט לא מראה את זה כי יש לי טאקט ואנלא אספרגר אבל עמוק בפנים אני מחרבן עליהם ולא לוקח אותם ברצינות...כי מה לעשות לי יש שאיפות בחיים ולא רק להשתכר ולהתחיל עם בנות כמו נזקק

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואללה אני יוצא כמעט כל יום,בגלל סיבות כאלו או אחרות,ואני תמיד תמיד תמיד תמיד תמידדד מכיר אנשים חדשים,ותמיד זורם לי איזה יציאה ככה(ולא זה לא יציאה לשתות לפארק עם חבורה של בנים)

וואללה אני יודע שעכשיו יגידו שאני חרטטן ושאני מזיין את השכל כמו תמיד(כי זה עד כמה הרמה פה בפורום נמוכה שאפילו לא מוכנים להאמין פה שלמישהו פה יש אשכרה ידידות ויש לו יציאות נורמאליות),אבל תמיד היציאות זורמות לי עם בחורות וכן אולי לא כל יציאה אני מזיין,אבל אני מכיר בחורות דרך ידידות ואני כן מרחיב את המעגל החברתי שלי ואני כן מרבה לצאת הרבה החוצה.וזה לא בגלל שאני הרבה בחוץ אומר שאני מטייל,יש לי דברים אחרים לסדר חוץ מי זה.

לא כל מי שיוצא הרבה החוצה אומר שהוא משתכר עם חברים בחוץ בפארקים,ואני כן חושב שהמחשב דופק לך את השכל ואת חיי החברה באיזה שהוא מובן,הנה אני כבר שעה על המחשב ואני כבר לא במוד הכיפי שהייתי בו לפניי שהתיישבתי על המחשב ואני כבר מרגיש עצלן לעומת שעה שעברה שהיה לי כוח ורצון ללכת למכון כושר.

לשבת הרבה על המחשב=דופק את המוח

לא כל מי שיוצא בסופי שבוע משתכר בחוץ עם חברים בפארקים,די עם הכללות המטומטמות האלו

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

AWAKE אתה אח על מלא ואנלא מתכוון להעליב אותך אבל
    יצאתי יותר ממה שיצאת בחיים שלך ועברתי כבר תתקופה שאתה עובר עכשיו

ולא על זה אני מדבר

אני מדבר שהרוב הם בדיוק כאלה, בטלנים חסרי שאיפות לחיים ששוחים עם הזרם...החיים לא מסתכמים ב"לצאת מהבית לשתות ולזיין" ואנלא ירד עליך כי שהייתי בתיכון גמאני חשבתי כמוך ובקושי הייתי במחשב ויצאתי הרבה בשביל יעני "לפצות על הזמן שאיבדתי בחטיבה" אבל יאמר לטובתי שיצאתי עם אנשים סבבה שהיה להם בנות מוזיקה טובה וגם סתם לשבת לשתות איתם היה כיף

אבל דוגרי זה לילדים ושתגדל תבין את זה...

מחשב זה כלי
    שאני יושב על המחשב אני שומע מוזיקה שאני אוהב, קורא על דברים שמעניינים אותי בתחומים שאני מתעסק בהם, לומד דברים חדשים, מנסה דברים חדשים...פה ושם מטריל אבל אני עושה את זה לאחרונה פחות משעה ביום אבל עם יד על הלב אני מעדיף להטריל בסופש מאשר לצאת עם חבורת סאדקאנטים להשתכר כמו חסרי חיים או לשבת באיזה בר ולבזבז כסף על אלכוהול במחירים שצריך להיות רוטשילד בשביל לממן...ובסוף לא מזיינים גם ככה ולא מכירים אף אחת אז מה עשינו פה?

שזה מה ש90% מה"לא ילדי מחשב" עושים יש תמעטים שכן מזיינים קבוע ויוצאים הרבה וכיף איתם ומכירים דרכם בנות וה אבל הרוב לא כאלה...ואין מה להרגיש "נחות" מהם לפי דעתי

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחח לפחות הילדי מחשב יושבים בבית ומשחקים קונטר סטרייק ורואים אנימות.. לא שזה הדבר הכי טוב שיש אבל לפחות הם לא מרגישים חייבים לחברה ועושים מה שכולם אומרים להם ומרגישים "חייבים" לצאת החוצה.

לפחות הילדי מחשבים יודעים בשביל מי הם חיים.. לעומת הילדי "יציאות" שחיים כדי שמעפנים כמוהם לא יחשבו שהם מעפנים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מוח של הילד הממוצע:

להיוולד
    ללמוד טוב טוב במערכת החינוך
    לחייך כשאמא ואבא שמחים שאתה עבד מצטיין לעתיד
    לטוס לחוויה חד פעמית ולשקר שזיינת כוסית
    לזיין שמנה חסרת כבוד
    להתגייס לצבא כמו ילד טוב
    להיכנס למעגל העבודה, כמו ילד טוב
    לשלם מיסים עבור דנקנר, כמו ילד טוב
    להתחתן עם השמנה ההיא
    לשנוא את השמנה ההיא
    אם יש לך ביצים אז להתגרש ולהתחתן עם שמנה אחרת
    להוליד ילדים שגורמים אושר (נראלי)
    האישה נראית כמו תפו"א
    לטוס לחו"ל לבד ולראות מה היה קורה אם
    להגיע לגיל 50
    להבין שיצא טונה
    להבין שאין מכונת זמן
    רצון עז להתאבד

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מוח של הילד הממוצע:

להיוולד
    ללמוד טוב טוב במערכת החינוך
    לחייך כשאמא ואבא שמחים שאתה עבד מצטיין לעתיד
    לטוס לחוויה חד פעמית ולשקר שזיינת כוסית
    לזיין שמנה חסרת כבוד
    להתגייס לצבא כמו ילד טוב
    להיכנס למעגל העבודה, כמו ילד טוב
    לשלם מיסים עבור דנקנר, כמו ילד טוב
    להתחתן עם השמנה ההיא
    לשנוא את השמנה ההיא
    אם יש לך ביצים אז להתגרש ולהתחתן עם שמנה אחרת
    להוליד ילדים שגורמים אושר (נראלי)
    האישה נראית כמו תפו"א
    לטוס לחו"ל לבד ולראות מה היה קורה אם
    להגיע לגיל 50
    להבין שיצא טונה
    להבין שאין מכונת זמן
    רצון עז להתאבד
    מה אמרת על הצבא יבן זונה?
    הצבא הופך אותך מילד לגבר, לא תקבל כזה חינוך לא בבית ולא בבית הספר.

בושה איך שאנשים רוצים להיות בני 10 בזמן שהם בני 20 במדינה הזאת.. תהיו רציניים עם החיים תפסיקו להיות ילדים וכל מי שאומר שאתם "אוכלים חרא" אז מה לעשות החיים קשים.. אז מה אם לא התקבלת ליחידה שרצית למרות שאתה יכול כולם צריכים לתרום איך שהצבא החליט והצבא מערכת הוגנת, אז מה אם זה שיש לבן של תשובה קשרים והוא טייס.. הוא בטח מתאים לזה, אתה סתם בורג קטן שצריך להיות קרבי כי אחרת אין מי שיגן על המדינה!!
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 30-06-2013 בשעה 21:37.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    צא מנקודת הנחה שלא כולם כמוך. וצא מנקודת הנחה שכל מי שאומר ש"ילדי מחשב" הם חנונים עם נזלת, סביר להניח היה\עדיין חנון כזה.
    בזכות מחשב למדתי לעשות כסף, בזכות מחשב שיפרתי את המראה. ואם יתמזל מזלי ואני אעמוד במטרות שהצבתי לעצמי בזכות מחשב אני אהיה עשיר חצי שנה מהיום.
    הכל עניין של איך אתה מנצל את הזמן שאתה במחשב.

אגב, השאיפות של רוב האנשים בעלום מסתכמות ב"עבודה טובה עם הפרשה לפנסיה" ו"להקים משפחה שתתקיים בכבוד".. זה לא אומר שאין להם שאיפות. תתחיל להבין ולכבד גם את זה, למרות שאני גם חושב כמוך.
    אנלא מדבר על זה

אם תבוא לבנאדם ממוצע בן 21 תשאל אותו "אחשלי מה אתה מתכנן לעתיד? יש תוכניות משו?" הוא לרוב יסתכל עליך במבט של "מה אתה רוצה ממני" ולא ידע אפילו מה לענות

זה מה שנקרא פאקינג לשחות עם הזרם

וזה האנשים שיעני בעיניים של הפורום הזה נחשבים מעל "ילדי מחשב" כמו זיז כי במקום להטריל הם עסוקים בלעשות דברים שיותר מזיקים מאשר עוזרים
    לפחות טרולינג של זיז מצחיק
    להשתכר בגינה עם 5 בנים ובת אחת ואז לצאת לאיזו מסיבה מסריחה זה מעפן אחושרמוטה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אם הגענו למצב שאשכרה פותחים אשכולות על ZYZZ שכתוב בהם שהוא חנון או שכל מי שפה נהיה זיין על מטורף יותר ממנו פי 100
    או שכולם פה אספרגרים כבדים עם חשיבה וראיית חיים שעדיף לא לחיות איתה. COMMIT SUICIDE
    זה תכלס נובע מבעיות פסיכולוגיות עמוקות מאוד..ואני יודע גם איזה

איזה היו פעם (או שעדיין) ילדי מחשב שמבקום לעשות משו מועיל עם המחשב הזה, שיחקו בכל מיני משחקים מפגרים ובזבזו 10 שעות ביום על חרישה על השחקן שלהם
    עכשיו, הם אולי השתנו ואולי לא והם חושבים ש"כל מי שיושב 10 שעות על המחשב" הוא חנון כמו שהם היו פעם

אז הם, בשביל להרגיש טוב עם עצמם ולהרגיש "מגניבים" הם מגנים את המחשב ואת כל מה שקשור אליו ושוכחים שיש אנשים שנמצאים 8 שעות במחשב ועושים מזה כסף ו/או לומדים דברים חדשים בתחומים אחרים כמו - פיתוח גוף, בגדים, שיער (לאו דווקא בפורום הזה) ויש אנשים כמו שהם היו פעם, יושבים 8 שעות על משחק מחשב מעפן

והם לא רואים תהבדל בין זה לזה....

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה תכלס נובע מבעיות פסיכולוגיות עמוקות מאוד..ואני יודע גם איזה

איזה היו פעם (או שעדיין) ילדי מחשב שמבקום לעשות משו מועיל עם המחשב הזה, שיחקו בכל מיני משחקים מפגרים ובזבזו 10 שעות ביום על חרישה על השחקן שלהם
    עכשיו, הם אולי השתנו ואולי לא והם חושבים ש"כל מי שיושב 10 שעות על המחשב" הוא חנון כמו שהם היו פעם

אז הם, בשביל להרגיש טוב עם עצמם ולהרגיש "מגניבים" הם מגנים את המחשב ואת כל מה שקשור אליו ושוכחים שיש אנשים שנמצאים 8 שעות במחשב ועושים מזה כסף ו/או לומדים דברים חדשים בתחומים אחרים כמו - פיתוח גוף, בגדים, שיער (לאו דווקא בפורום הזה) ויש אנשים כמו שהם היו פעם, יושבים 8 שעות על משחק מחשב מעפן

והם לא רואים תהבדל בין זה לזה....
    ההבדל הזה הוא אחד ההבדלים הכי טובים שיש בשביל להראות מי חנון לוזר עם הבנת חיים דפוקה לעומת מי שיש לו שאיפות בחיים ורצון להשתפר וכנראה הוא יצליח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,787 | הודעות: 8,150,369 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect