טיילר לפחות אתה מאוזן ולא מהמוזרים שעושים כל מיני מכונות עם גוף עליון של רוני קולמן אבל רגליים של בת 10.
טיילר לפחות אתה מאוזן ולא מהמוזרים שעושים כל מיני מכונות עם גוף עליון של רוני קולמן אבל רגליים של בת 10.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
when will it be my turn for 2 plates bench press
do i even lift?
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הבנצ' שלי כ''כ נמוך שאפילו לא מאמינים לי שזה המשקל שלי בבנצ'
נודר אני מתאבד אם אין לי 2 פלטות אחרי סוף מסה
ואני לא אוכל כזהההה הרבה אני אוכל טוב אבל לא מהמשוגעים שדוחסים 5K קלוריות..פשוט אוכל טוב מספיק בשביל לגדול. הבנצ' שלי משתפר לפחות פעם הוא היה אפילו יותר גרוע. זה התרגיל שאני הכי גרוע בו.
האמת הבנצ' שלי גרוע כנראה כי קשה לי למצוא ספוטר קבוע ויש ספוטרים בני זונות שאנלא סומך עליהם+יש לי ידיים מאוד ארוכות מה שמקשה עלי בבנצ'. ואנלא מרשה לעצמי להתחרע על המשקלים כי בנצ' זה התרגיל הכי מסוכן וכבר קרו לי מקרים שהמוט נתקע עלי וזה פדיחות אחושרמוטה
אני יכול לעשות כמו הליצנים האלה 100 קילו בנצ' לחצאי חזרות שתכלס רוב האנשים עם המשקל הגבוה בבנצ' ככה נראית הטכניקה שלהם על הפנים...הטכניקה שלי מושלמת ואני לעומתם לא מקפיץ את המוט מהחזה או יותר גרוע עושה רבעי חזרות ומחרטט משקלים...ככה שזה לא כזה משקל גרוע להתחשב בעובדה שרוב המכון לא עושה גם 75 לחזרה אחת כמו שצריך.
גם הגעתי למסקנה שלרוב האכלוסיה של המתאמנים אין גם מעל 2 פלטות סקוואט ודדליפט בטכניקה נכונה שלא נדבר על 2 פלטות בנצ' בכטניקה נכונה, הרוב חרטטנים מתים שמזיינים תשכל ועושים תתרגילים עם טכניקה מסריחה, פעם אחת מישו אמר לי I CAN BENCH 300 POUNDS וראיתי תטכניקה שלו והיא פשוט הייתה זוועתית והתאפקתי לא לצחוק לו בפנים למה אני עושה ככה חצי טון בנצ'
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-06-2013 בשעה 22:09.
בבנצ'? בבקשה
זה לא הכל אבל ככה הרוב עושים בנצ' ומחרטטים את עצמם במשקלים שהם בחיים לא ירימו בטכניקה נכונה:
-הקפצת המוט מהחזה
-הזזת רגליים מהמקום כאילו רוני קולמן חונק אותך
-רבעי חזרות (לא מורידים את המוט לחזה בכלל, פשוט מרימים מורידים איזה 2 ס''מ למטה ומחזירים)
-לא מקשיטים את הגב
ההכי נפוץ זה השלישי, רוב החרטטני בנצ' עם ה2 פלטות+ שהם טוענים שהם עושים הם אפילו לא עושים פלטה אחת כמו שצריך. אני מעדיף להיות "חלש" אבל לעשות נכון ולקבל תועלת מהתרגיל ולא לפצוע את עצמי כמו אוטיסט בשביל פוזה כי תכלס אני יודע איך נראים אנשים שבאמת יש להם 100 קילו בנצ' והם חיות.
אגב הבנצ' פרס שלי נחשב גבוה לפי ההגדרה פה (למרות שלפי דעתי הוא אמור להיות גבוה יותר אבל עדיין)
http://www.exrx.net/Testing/WeightLi...andardsKg.html
NOVICE=אחד שמתאמן פחות משנה
ואני שוקל 70-72 לא זוכר שם זין על זה
תראו כמה אני אמור להרים לחזרה אחת
אני -מאוד- חזק למשקל שלי, להתחשב בעובדה שהמטרה שלי זה לא כוח ואני לא אוכל כמו פאווליפטר.
סתם חרטות כל המעפנים שמחרטטים אתכם שהם אחרי חודשיים של אימונים עושים 100 קילו סקוואט ו100 קילו בנצ', אנשים כאלה הם אנשים שאם אתה בא אליהם במציאות אתה קולט אותם עושים רבע חזרה תוך כדי כאבי גב כתפיים ברכיים ואומרים לך "U MIRIN" ואני עונה ב"U GAY"
כשאתה עושה בנץ' אתה מקשיט את הגב אוטומתית, לא ?
וכן, גם נפוץ אלו שמורידים עד הסוף אבל כמו אפסים, הם כאילו "עוזבים" את המוט, אבל בכל זאת תומכים בו כדי לא להמעך, ואז מקפיצים אותו עם החזה כמו בני זונות, מנצלים את האלסטיות של הצלעות.
אנשים לא אחראים ורודפי פוזה כאלו מגיע להם שיתרסקו להם הצלעות ואז יצטרכו להישאר במכונות
האלה שמקפיצים זה עוד מילא
הבני זונות שמחרטטים שהם עושים משקלים לא הגיוניים למשקל שלהם...אתה קולט בנאדם איזה 70 קילו על 20 אחוז שומן מחרטט אותך שיש לו 90 קילו בנצ' אתה קולט אתו עושה אתה נקרע מצחוק..המוט בקושי זז מילימטר
סתם ילדי כאפות שעם טכניקה נכונה לא ירימו גם 40 קילו