slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:37.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
קרה לי משהו דומה חח... אבל אני חייב להודות שבמקרה שלי זה היה ״ הכל לטובה״
אמנם הבחורה הייתה כוסית אש עם סטטוס מפחיד ועוד בחורה טובה ( לא מעשנת/שותה/משתרללת או מהזונות היום) , גם אני הרגשתי שהיא המושפלת.
אחרי שלא הצליח לי בעקבות ה ״ תנתק איתה קשר״ ( אם היא הייתה ידידה זה היה נכון, אבל היה בינינו משהו! התחלתי איתה ושנינו היינו בערך מעוניינים אחד בשני)
דבר הוביל דבר, נותרתי בלעדיה, רציתי אחרות, פניתי לFX P , הכרתי את פורום אטרף, הכרתי את טיילר ומאז LMS PROGRESS
יש הבדל בין להיעלם לתקופה (וגם זה רק במידה והיא לא אחת שיוזמת יותר מדי ויוצרת קשר) לבין לסנן... לסנן זה פשוט טעות מטוטמת... חחח תכלס לא חושב שהיו לי טעויות כובעיות מהסוג הזה אבל היו לי טעויות אחרות... כגון
"אני הפרס" (פאקינג שחיף מת ששוקל 69 קילו על 1.83 ובגדים שרחבים עליו ב50 מידות)
נגים והומור מוזר של כובע
לחשב כמו רובוט איך לעשות את השיטה של מיסטרי "מה לא עשיתי נכון?!! מה לא הייתה מספיק נוחות?! או משיכה?!"
קיצר הייתי כובע ומאונן מנטאלי רציני למרות שאני חייב להודות שהחשיפה הראשונית שלי לתחום נתנה לי פוש ממש חזק כי הייתה לי הערכה עצמית מתחת ל0 ולפי "חוקי הפיקאפ" מה שמשנה זה ביטחון (אז למדתי לחיות עם עצמי באותה תקופה ואגב באמת היה חסר לי ביטחון והייתי ביישן מת ואבל שהגיע הזמן גם שיפרתי את עצמי במכון בלי קשר) ויש מצב שבלי החשיפה לא הייתי מגיע למצב שלי כיום (לא שאני כזה זיין... אבל בואו נגיד שהגעתי למצב שאני מדבר עם המון בנות וכנראה יכול להיפגש עם רובן וחלק בניגוד לפעם ממשש על רמה לא זבל מהשוק... ואגב כל זה דרך האתר המת-הרשת החברתית היחידה שיש היום בישראל חוץ מהפייסבוק....) ובכללי כשהייתי כובע בחיים לא דמיינתי את עצמי מתנהג כמו שאני היום... שם זין עושה מה שבא לי מתי שבא לי ולא סופר אף אחד ממטר במקום להתחיל לחשב אם חסר משיכה נוחות או חרטא... מה שכן ייאמר לזכותי שגם כשהייתי כובע היה בי תמיד את הקטע שכולם על הזין שלי... הייתה לי פעם שפאקינג התחלתי להתמזמז עם מישהי ולדחוף לה אצבעות באמצע הרחבה ועוד הייתי בתול כיפים אז...
בקיצור HATS GONNA HATS
SENIA GONNA BALD
AND
ASPEREGES GONNA ASSBURGERS
יש כאלה סתומים שהם מגיעים למצב אנוש מבחינת הקשר.
מה זתומרת? הם מרגישים שהבחורה היא כל עולמם..הם מרגישים לנכון שמגיעה לה שהם יעשו הכל למענה ולא אכפת להם מהצרכים של עצמם.
אלה גברים בעייתים, אלה גברים שצריכים ללמוד שאישה זה סך הכל בת אדם.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:38.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:38.
אז היא לא הייתה כל עולמך ברמה של אחרים.
אל תשווה את עצמך לאחרים.
יש כאלה שיש להם בעיות של אובססיביות חריפות.
הם רואים את הבחורה שהם רוצים מקילומטרים והלב שלהם מתהפך...
טיילר, אל תכליל, זה כל מה שאני אומר.
אגב, אני לא רואה סיבה למה לא להיות עם בחורה "ברוגז" אם היא לא תורמת לך שום דבר בחיים.
בדיוק כמו שאמרת לאנשים, שאם יש להם חברים שמורידים אותם למטה, כנראה שהם לא באמת חברים וצריך לזרוק אותם לעזאזל...אותו הדבר לגבי בחורה.
אם היא לא שווה אותך ולא רואה את מה שיש לך להציע לה, כנראה שהיא לא באמת הבחורה בשבילך.
אין טעם לשמור איתה על קשר.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 01-07-2013 בשעה 16:56.
רודני צודק, בחורה שאובססיביים לגביה והיא לא סופרת אתכם, רק מורידה אתכם למטה, כמו הייטרית.
הרי כשאתה חתיך ואתה יכול לפנות לקהל יעד של כוסיות ובכל זאת נעול על ילדה מפגרת שלא רואה מה אתה שווה, אתה מפספס הזדמנויות וחבל .
שכל אחד יעשה את השיקולים הנכונים שלו.