קצת מטרידה/מגעילה/מפריעה אותי המחשבה שבצבא אצטרך לעמוד ערום עם עוד כמה אנשיפ בשביל להתקלח... אל תדאגו אני סטרייט גמור אבל בלאט...
קצת מטרידה/מגעילה/מפריעה אותי המחשבה שבצבא אצטרך לעמוד ערום עם עוד כמה אנשיפ בשביל להתקלח... אל תדאגו אני סטרייט גמור אבל בלאט...
|
|
מתרגלים גבר, צבא זה צבא.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אתה נשמע כמו כל חייל שמתגייס לצה"ל.
כמוך, יש עוד אלפי חיילים שמפחדים שאין להם מספיק חבילה כדי להרשות לעצמם להוריד תחתונים ליד כולם...
אבל מהר מאד אתה תבין שאתה ישראלי, ולרוב הגברים יש זין ממוצע.
יותר מהר...אני יכול להבטיח לך שלאף אחד לא אכפת איך נראה הזין שלך..אנשים בדיוק כמוך, רוצים להיכנס למקלחת, להתקלח ולעוף משם כמה שיותר מהר...בכל זאת אתה מתקלח עם עוד 5-10 גברים עם בולבולים...זה לא מראה כל כך כייפי.
כולם בסופו של דבר מתקלחים בצבא..יש כאלה שלוקח להם יותר זמן, יש כאלה שעל היום הראשון מתקלחים...כל אחד ומתי שבאלו.
אל תדאג, זה יעבור לך.
אם יעזור לך, גם אני פחדתי פעם מזה
וגם אני פחדתי מהרגע שבצו הראשון הרופא ישלח יד לביצים שלי ויבדוק אותם.
לרוב האנשים (לדעתי) יש 15-16 בארץ הזאת, יש יותר אנשים שיש להם קטן מדי מאשר אחד בגודל כוכב פורנו, אז כן - בסופו של דבר מתרגלים. ייראה מוזר ודפוק לגמרי בהתחלה, אבל אין מה לעשות.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אמרתי"כמוך, יש עוד אלפי חיילים שמפחדים שאין להם מספיק חבילה"
מה לא ברור במשפט הזה?
התכוונתי מן הסתם שיש לך כנראה קטן מידי..אחרת אם היה לך גדול מידי לא היית מתבייש להוריד תחתונים.
ובגלל זה אמרתי שלרוב הגברים בארץ יש משהו כמו 15-16 ככה כשהזין עומד, וכשהוא לא הוא בערך 7-9 סנטימטר..הוא נראה קטן כשהוא לא עומד, וככה זה לכולם.