קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 03:58
  2. משהו יכול לשים פה אולי...
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 17:19
  3. אולי במשחקי רשת..........
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:00
  4. [קונה] מספר 6 ספרות עד 600 אולי אפילו 700 נק' !!!!!!!!!
    על ידי Shai_16 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

בן 20 אולי התאהבתי בבת 15

ברירת מחדל בן 20 אולי התאהבתי בבת 15

שלום לכולם, אספר קצת על עצמי.
    אני בן 20 נראה לא רע בכלל בעל אינטלקט גבוה ואף הובחנתי כמחונן.
    עכשיו נשאלת השאלה, מה הביג דיל ולמה עילום שם?!

ככה, לפני שנה וחצי יצאתי ממערכת יחסים בת 4 שנים עם בחורה שהייתה מבוגרת ממני ב6.5 שנים ומאז יצא לי סתם לעבור בין בחורה לבחורה.
    לאחרונה גיליתי ילדה בת 15 (ופה נכנס העיניין של האינטלקט) אנחנו מדברים כמעט כל היום ואני מוצא את עצמי מחכה להודעה ממנה ומשתגע אם היא לא שולחת.
    היא מדברת איתי על פילוסופים שהיא אוהבת כמו ניטשה ומספרת לי על הספר של פרוייד וכמה היא אוהבת אותו (אלו תחומי העיניין שלי), היא מבקשת ממני קונצ׳רטים של באך,בטהובן ושופן היא לא רגילה!
    האינטלקט שלה בשמיים ואני כל פעם צריך להזכיר לעצמי שלצערי היא רק בת 15.
    ואני לא חושב עליה באופן מיני ואני מאמין שאם נעשה צעד (כי דיברנו על המצב והסכמנו כרגע שהגיל מהווה בעיה לא לי ולה, אלא כלפי חוץ איך יסתכלו עלינו) אז אני אחכה לה שתגיע לפחות לגיל 17-18 ואני אהיה מוכן לחכות.
    היא ילדה מדהימה חייכנית, שמחה, חכמה אינטיליגנטית,שנונה,יפה כמו כלנית בשיא פריחתה ויש לי עוד שלל מחמאות להרעיף עליה.
    מה אני יכול לעשות עם זה?
    בבקשה תשובות הגיוניות ולא כמו ״פדופיל״ ובבקשה תנמקו.
    לראשונה בחיי אני אובד עצות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכולם, אספר קצת על עצמי.
    אני בן 20 נראה לא רע בכלל בעל אינטלקט גבוה ואף הובחנתי כמחונן.
    עכשיו נשאלת השאלה, מה הביג דיל ולמה עילום שם?!

ככה, לפני שנה וחצי יצאתי ממערכת יחסים בת 4 שנים עם בחורה שהייתה מבוגרת ממני ב6.5 שנים ומאז יצא לי סתם לעבור בין בחורה לבחורה.
    לאחרונה גיליתי ילדה בת 15 (ופה נכנס העיניין של האינטלקט) אנחנו מדברים כמעט כל היום ואני מוצא את עצמי מחכה להודעה ממנה ומשתגע אם היא לא שולחת.
    היא מדברת איתי על פילוסופים שהיא אוהבת כמו ניטשה ומספרת לי על הספר של פרוייד וכמה היא אוהבת אותו (אלו תחומי העיניין שלי), היא מבקשת ממני קונצ׳רטים של באך,בטהובן ושופן היא לא רגילה!
    האינטלקט שלה בשמיים ואני כל פעם צריך להזכיר לעצמי שלצערי היא רק בת 15.
    ואני לא חושב עליה באופן מיני ואני מאמין שאם נעשה צעד (כי דיברנו על המצב והסכמנו כרגע שהגיל מהווה בעיה לא לי ולה, אלא כלפי חוץ איך יסתכלו עלינו) אז אני אחכה לה שתגיע לפחות לגיל 17-18 ואני אהיה מוכן לחכות.
    היא ילדה מדהימה חייכנית, שמחה, חכמה אינטיליגנטית,שנונה,יפה כמו כלנית בשיא פריחתה ויש לי עוד שלל מחמאות להרעיף עליה.
    מה אני יכול לעשות עם זה?
    בבקשה תשובות הגיוניות ולא כמו ״פדופיל״ ובבקשה תנמקו.
    לראשונה בחיי אני אובד עצות.

אני לא בן אדם שעוסק בפדופילה מהי כן ומהי לא , אבל לפי דעתי זה ניראה נורמאלי
    כאילו אנשים מתחתנים שיש בניהם פאקינג הבדל של 9 + שנים !
    ואם כל הסיפור הזה לא מדבר על לאנוס אותה וכאלה , לא אמורה להיות בעיה ...
    יש לי ידידה בגיל שלי שמסתובבת עם בחור בן 40 SO ... ? וזה באמת קצת מוגזם אבל זה לא מתפתח לשום מקום זה להיפגש פעם ב ... ויעני ידידים , אז כאילו הבדל של חמש שנים זה בקטנה

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    אני לא בן אדם שעוסק בפדופילה מהי כן ומהי לא , אבל לפי דעתי זה ניראה נורמאלי
    כאילו אנשים מתחתנים שיש בניהם פאקינג הבדל של 9 + שנים !
    ואם כל הסיפור הזה לא מדבר על לאנוס אותה וכאלה , לא אמורה להיות בעיה ...
    יש לי ידידה בגיל שלי שמסתובבת עם בחור בן 40 SO ... ? וזה באמת קצת מוגזם אבל זה לא מתפתח לשום מקום זה להיפגש פעם ב ... ויעני ידידים , אז כאילו הבדל של חמש שנים זה בקטנה
    ממש לא לאנוס אותה, אבל גם לא להיות ידיד שלה אני...אני רוצה יותר מזה

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אני חושב שהיא תגדל להיות כשושנה בין החוחים. כך או כך הגיל הוא רק מספר, בני סלע המאסטר לא נשבר. גם אם תרצה לחכות לה 3 שנים אני חושב שכדאי שבינתיים תזיין גם כמה חנוניות אחרות
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ממש לא לאנוס אותה, אבל גם לא להיות ידיד שלה אני...אני רוצה יותר מזה
    מזה משנה אם זה יהיה 15 -20 או 20-25
    זה רק מספר !!
    מזה משנה מה כולם חושבים ? שיחשבו !
    אתם מאושרים ביחד ... ? זה מה שחשוב !
    כאילו זה חיים שלכם אתם לא הולכים להתחתן מחר וכאלה
    ואם כל הסיפור הזה עם כוונה טובה אז לא בעיה ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Driving me nuts- בתירגום חופשי זה מסיע אותי אגוזים

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    אני חושב שהיא תגדל להיות כשושנה בין החוחים. כך או כך הגיל הוא רק מספר, בני סלע המאסטר לא נשבר. גם אם תרצה לחכות לה 3 שנים אני חושב שכדאי שבינתיים תזיין גם כמה חנוניות אחרות
    לזיין זאת לא הבעיה וזה הפסיק לעניין אותי אני רוצה מערכת יחסים, והיא פשוט נראת מושלמת בשביל זה היא מטריפה אותי (לטובה) מעולם לא הרגשתי תורך להיות ככה בקרבת מישהי. ואני לא מחפש לזיין אותה, זה כרגע פרט שולי בטח בגיל שלה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא באמת יודע מה התשובה לבעיה הזאת..
    אם אתה תחכה לה באמת 3 שנים עד שתשכב איתה, שיהיה לך ברור שבזמן הזה היא תלך עם גברים אחרים...גם כשאתה היית בן 15 רצית בנות בגיל שלך וההורמונים שלך השתגעו..אז תחשוב מה זה אצלה..

אבל מצד שני אתה באמת נשמע כאילו שמצאת לך את הנשמה התאומה שלך..אז במקומך באמת שלא הייתי שם זין על אף ואחד ועושה רק מה שטוב לי..

אבל מצד שני, קל להגיד "לך תצא איתה ותשים זין על כולם" כשבפועל..זה דבר נורא נורא קשה לעשות מבחינה חברתית.
    זה בושה מבייש לצאת עם בחורה שקטנה ממך בכזה גיל..אם היית בן 25 והיית יוצא עם בחורה בת 20, אף אחד לא היה מוציא מילה.
    אבל בגיל הזה..זה מוזר.
    לי אישית יש לוק שבנות בנות 17-18 מאד אוהבות ומאד נמשכות..אני מקבל המון מחמאות והרבה בנות בגילאים האלה מתחילות איתי..אפילו הכי שוות שהתחילו איתי, דחיתי בגלל שאני לא מסוגל לצאת עם בחורה בגיל הזה כשאני בן 22..זה פאקינג מוזר.

לא יודע מה להגיד לך חחח אבל רציתי לתת לך את הדעה שלי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שים זין על העולם או שהעולם ישים זין עליך

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם אתה תחכה לה באמת 3 שנים עד שתשכב איתה, שיהיה לך ברור שבזמן הזה היא תלך עם גברים אחרים...גם כשאתה היית בן 15 רצית בנות בגיל שלך וההורמונים שלך השתגעו..אז תחשוב מה זה אצלה..

אבל מצד שני אתה באמת נשמע כאילו שמצאת לך את הנשמה התאומה שלך..אז במקומך באמת שלא הייתי שם זין על אף ואחד ועושה רק מה שטוב לי..

אבל מצד שני, קל להגיד "לך תצא איתה ותשים זין על כולם" כשבפועל..זה דבר נורא נורא קשה לעשות מבחינה חברתית.
    זה בושה מבייש לצאת עם בחורה שקטנה ממך בכזה גיל..אם היית בן 25 והיית יוצא עם בחורה בת 20, אף אחד לא היה מוציא מילה.
    אבל בגיל הזה..זה מוזר.
    לי אישית יש לוק שבנות בנות 17-18 מאד אוהבות ומאד נמשכות..אני מקבל המון מחמאות והרבה בנות בגילאים האלה מתחילות איתי..אפילו הכי שוות שהתחילו איתי, דחיתי בגלל שאני לא מסוגל לצאת עם בחורה בגיל הזה כשאני בן 22..זה פאקינג מוזר.

אתה גבר מרשים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GetMyLife צפיה בהודעה
    אתה גבר מרשים
    יש האומרים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

יש האומרים
    בגלל שאני קטין לא תעשה לי ילד

לנושא: תשמע דוגרי זה מצב ממש מסובך, מצד אחד משרודני אמר נכון אם זה באמת "אהבת אמת" ואתה לא מפסיק לחשוב עליה וכל החרא הדביק הזה ואתה בטוח במאה אחוזים שזה זה, שים זין ותהיה איתה אבל ואבל גדול מאוד, קח את זה לאט כי אני יגיד לך תכלס היא בקושי עברה את גיל ההסכמה חוץ מזה שמבחינה חברתית יהיה לך קשה רצח והייתי שומר על זה בסוד עד גיל מבוגר יותר.

מצד שני אני אומר לך, פאק אחי אתה צעיר אתה בן 20 עזוב אותך שטויות של התאהבות וכל החרא הזה אתה לא חווית את החיים לא עשית מספיק לא זיינת מספיק ולך תדע אם זה באמת אהבה או סתם קראש חזק מאוד. תהנה מהחיים תצא תבלה תראה שאם תהנה היא תצא לך מהראש כמו כלום.

זה פחות או יותר האופציות עכשיו "תלך בעקבות הלב" (הלכתי להקיא בשירותים מהדביקות בי.)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אבל בגיל הזה..זה מוזר.

טוב מקודם כבר למי ששם לב, בטעות שחכתי ללחוץ על האנונימי, well..fuck it. הבעיה שלי היא לא מראה כמו שציינתי בשאלה שלי, הייתי יוצא עם מבוגרות ממני אז גם באינטלקטואל אין לי בעיה. אבל יש בה את הניצוץ הזה שמטריף אותי שאין באף אחת אחרת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    בגלל שאני קטין לא תעשה לי ילד

לנושא: תשמע דוגרי זה מצב ממש מסובך, מצד אחד משרודני אמר נכון אם זה באמת "אהבת אמת" ואתה לא מפסיק לחשוב עליה וכל החרא הדביק הזה ואתה בטוח במאה אחוזים שזה זה, שים זין ותהיה איתה אבל ואבל גדול מאוד, קח את זה לאט כי אני יגיד לך תכלס היא בקושי עברה את גיל ההסכמה חוץ מזה שמבחינה חברתית יהיה לך קשה רצח והייתי שומר על זה בסוד עד גיל מבוגר יותר.

מצד שני אני אומר לך, פאק אחי אתה צעיר אתה בן 20 עזוב אותך שטויות של התאהבות וכל החרא הזה אתה לא חווית את החיים לא עשית מספיק לא זיינת מספיק ולך תדע אם זה באמת אהבה או סתם קראש חזק מאוד. תהנה מהחיים תצא תבלה תראה שאם תהנה היא תצא לך מהראש כמו כלום.

זה פחות או יותר האופציות עכשיו "תלך בעקבות הלב" (הלכתי להקיא בשירותים מהדביקות בי.)

אני בן 20 וזיינתי וחוויתי ועשיתי ונהנתי ועכשיו בא לי משהו כמו הדביקות הבעעע הזאת שתיארת עכשיו, מה שאף פעם לא קרה אף פעם לא רציתי ככה דביקי. איתה זה מרגיש נורמאלי לגמרע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני יסכם את זה בקצרה...
    הלוואי עליי שאני יתאהב בבחורה עד מעל לראש שלא יפריע לי הגיל אצלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,453 | הודעות: 8,151,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect