|
|
STORY OF MY LIFE (למקרה ששכחתם אני FAT SHORT BALD אז כל החיים שלי בפורומים)
או יותר נכון הסיפור של כל פורום. זאת בעיה כרונית בכל פורום שהייתי בוא כשהנושא מתחיל לזרום. ועוד פה זה בקטנה בקטע בקטע של המכונת גילוח ואם אתם שואלים אותי זה עוד רלוונטי.
ועוד באטרף החוקים דיי רגועים. עדיף חוקים רגועים על פורום נעול כזה כי אז יש את אותם אשכולות כל הפאקינג זמן.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
למה רודני מורחק? הוא היה המנהל הכי נורמלי שהיה לפורום הזה. הראשון שאשכרה תומך בשיפור עצמי ולא במשחקים של קקה. העם דורש שינוי!
למה שכובעים ניהלו תפורום הזה אף אחד לא הרחיק אותם? אני חושד שאתם עושים DISCRIMINATION נגד כאלה שהם לא כובעים שניגשים ל1000 בנות בעזריאלי.
מה זה מה קשור איפה קונים מכונת תספורת? איך אתה רוצה שתיהיה לך תספורת כזאת או אחרת אם לא תיהיה לך מכונה ברמה טובה?
כמו שתשאל "איך קשור נושא הלבוש בפורום?" כי אומנם זה לא פורום של אופנה, נכון? אבל זה פורום פיקאפ, הכל נכנס בקטגוריה הזאת, גם אופנה וגם טיפוח הפנים והראש (יעני מכונת תספורת).
וכמו שאמרתי כבר, אם אתה חושב שאני לא צריך להיות מנהל (מה גם שלא מעליב אותי, אתה יכול להיות רגוע) אתה מוזמן לפנות להנהלה (או Ariel או Messi) ולבקש שאני יעוף מהתפקיד אם אני עושה לך כל כך רע בעין, בבקשה, תהנה.
לא הבנתי- אתה חושב שאני ממורמר, או שלא איכפת לך מיזה שאני חושב שאתה ממורמר? בכל מקרה, למה שלא תפתור תבעיות שלך בפורום? תבקש עזרה, צא מהבועה של "אני מוצלח" וכל זה.
הקפצה .. יש למישהו משהו טוב ? עדיין לא הזמנתי כלום .. לא משהו יקר מדי
אני לא יכול לפרסם קישורים, כי אין לי 20 הודעות.
אבל כנס לזאפ, חפש את הדגם: 4022
יש או לתספורת או עיצוב זקן.
מכונה בצבע אדום.
בזמן האחרון העלו את המחירים, אין לי מושג למה.. בטח הרבה קונים אותה?..
הבנתי אחלה מכונה. אפשר לקנות גם מאיביי ב - 180 שקל משהו כזה. שזה פחות 30-40 מהארץ לא יודע כמה שווה כי אז אין אחריות.
יש למישהו את המכונה? יכול לתת חוות דעת? מה שטוב בה שהיא מתחילה ממספר ממש קטן מה שאין ברוב המכונות נראלי 0.5
נערך לאחרונה על ידי -Roman-; 02-07-2013 בשעה 15:53.
nigga im a thug fuck the cops and the judgeeeeeeeeeeeeeeeeeee
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
300-400 שקל זה לא יקר מידי..אתה משלם פעם אחת על מכונה שתחזיק לך הרבה זמן..
קנה מכונה טובה של REMINGTON.