|
|
אוייש נו כדי להצליח לא צריך רק קהל יעד רחב.... צריך הרבה דברים ואף אחד לא באמת יודע אותם כי אם כולם היו יודעים אותם כולם היו מצליחים מה שלא הגיוני בקפיטליזם.
הדבר הכי חשוב כדי להצליח זה לא המוצר שלך, זה לא הידע שלך, אלא זה טיימינג(וזה תופס לכל דבר בחיים) ומה שיותר חשוב מזה שכמעט אי אפשר ללמוד את זה חוץ מלנסות לבד וללמוד מהניסיון וללמוד הסתברות סטטיסטיקה ועתידנות.
הייתה איזו חברה לא זוכר את שמה ביפן שפיתחה ראשונה את הMP3 אך היא לא מכרה כלום... שנה אחריה אפל הוציאו את הMP3 שלהם... (1000 song in your pocket)
XEROX המציאה כמה דברים ששינו את העולם אבל הם לא ראו מזה יותר מידי כסף.. או לפחות לא שלטו במה שהם פיתחו... לדוגמא הם פיתחו את המדפסת לייזר את השפת תכנות מונחית העצמים ואת הGUI הראשון אבל כנראה רובכם בכלל לא שמעתם עליה.
את הטכנולוגיה של זכרון פלאש המציא מישהו בטושיבה אבל החברה שמה עליו אלף זיינים ולא המשיכה את זה.. זה למה טושיבה לא שלטה בשוק הזה.. קיצר יש עוד הרבה פרמטרים חוץ מקהל יעד רחב...
להפך אני לא רואה טעם למכור לאנשים זבל כדי למכור לקהל רחב.. אני מעדיף למכור לקהל שיהיה נאמן לי אך למכור מוצרים מושלמים שאני גם אשתמש בהם, אני מעדיף למכור דברים שתורמים לעולם ומשפרים אותו מאשר זבל שרק יכניס כסף...
קיצר לכל דבר יש את התזמון שלו... כרגע זה רובוטיקה,גנטיקה וננו אלה המקומות שנמצא בהם הכסף או לפחות ימצא בכמה שנים הקרובות.(לא בעשור הקרוב אלא ב-40 שנה פחות או יותר).
אם אתה רוצים לדעת איפה יהיה הכסף בטווח היותר קרוב מציע לכם לחקור קצת בעמק הסיליקון, לגור שם קצת(יקר אשש) ולהכיר שם אנשים... מה שרוב הישראליים לא יעשו.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 01-07-2013 בשעה 20:17.
אם אתה מסתדר עם חמישים שקל בשבוע כנראה אין לך חברים .
מנסה לעזור פה לאנשים כולם באים לקטול אם זה מה שעושה לך את זה תהנה .
וכשאתה בן 18 תאמין לי שאתה צריך יותר מחמישים שקל בשבוע
ואתה מדבר כאילו עם 2400 שקל בשנה אתה מסתדר אפילו דלק באוטו של ההורים זה לא מכסה ילד מפגר.
איפה 50 כפרה עליכם? אפילו 100 אפילו 200 לא מספיק לפעמים אבל 50/100 ליציאה? איפה חח
לא יודע אם זה קשור לגיל, אבל כשאתה מעל 20-18 הכסף זורם כמו מים ביציאות
יכול להיות שזה משתנה מעיר לעיר מחברים לחברים אבל אין איפה 50 איפה 100 / 200 אתם עושים צחוק?
נערך לאחרונה על ידי -Roman-; 03-07-2013 בשעה 23:00.
איליה כפרה עליך אל דבר על דברים שאתה לא יודע איזה לשון חדה ואיזה נעליים מזה נראה לך הסדנא של מיסטרי? תחזור למציאות למה אתה נראה לי אכלת קרטונים כולך דלוק מהתחת נשמה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
דיי נו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תכלס כסף זורם כמו מים בגיל 18+ ובטח שבחופש ...
רק השבוע זרקתי 600 שקל ובקושי יצאתי לבלות =/