קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה ולא המחשב שלי ימות !!
    על ידי W8IN8 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-02-2010, 22:53
  2. [שאלה] צריך עזרה עם נעליים
    על ידי titos בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 17:18
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:31
  4. כל מי שפה אני צריך תעזרה שלכם ..
    על ידי rofl בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 02-10-2006, 18:34
  5. לכל מי שרוצה או צריך עוד חלבונים-יש פתרון
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 20:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

לכל הנואשים שפה - לא צריך LMS ולא נעליים - סקס עם דוגמנית בין לאומית [לא ספאם]

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation לכל הנואשים שפה - לא צריך LMS ולא נעליים - סקס עם דוגמנית בין לאומית [לא ספאם]

שלום חברים, באתי לעדכן אתכם על הלילה ההזוי שהיה לי. למי שיהיה כח לקרוא הכל [שזה לאף אחד] ירוויח. מי שיקרא פה ושם משפט בין הפסוקיות, גם ירוויח.

בסופו של דבר - התחיל כשיחה שגרתית בפייסבוק. הסתיים כזיון עם דוגמנית.

לא ספאם.

אז הנה הסיפור:

מילנה (שם בדוי) הוסיפה אותי בפייסבוק. הייתי החבר הראשון שלה בפייסבוק וחשבתי שהיא סתם הוסיפה אותי כי היא קוראת את הבלוג שלי, והחברים הראשונים שלה עדיין לא הספיקו לאשר אותה. בתקופה ההיא עוד היו אנשים שהצטרפו לפייסבוק, ולכן לא חשדתי שזה היה פרופיל פיקטיבי לרגע. זה באמת לא היה.

הסתכלתי בתמונת פרופיל שלה והיא מצאה חן בעיניי. קודם כל הסתכלתי על שנת הלידה – 91, סבבה. זה הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אחרי התמונת פרופיל, כדי לבדוק אם היא קטינה. הבעיה בקטינות שמשקרות לגבי הגיל שלהן, היא שהן אלו שמשמקרות, אבל אנחנו אלה שניכנס על זה לכלא.
    היתה לה רק תמונה אחת לכן נאלצתי להסתפק במבט סקסי של הפנים שלה בלבד.

התחלתי לדבר איתה. היא אמרה שהפייסבוק המליץ לה עלי כחבר כשהיא התחברה (לפייסבוק יש כושר שיפוט רע), והיא לא מכירה את הבלוג שלי או אותי בשום דרך (אבל תודה לך, פייסבוק). עם זאת, היא הסתכלה בקיר שלי והבינה שיש לי בלוג פופולרי.
    לא ידעתי אם להאמין לה או לא, אבל אם אלוהים שולח לך מתנות, מי אתה שלא תיקח?

מילנה היתה בחורה ממש נחמדה ואורך ההודעות שלנו גדל בהדרגה. אהבתי את הנימוסים שלה והעובדה שהיא באמת התייחסה לכל דבר שכתבתי. גברים אוהבים כשמקשיבים להם.
    שאלתי אותה על החיים שלה והבנתי ממנה שהיא דוגמנית. רק שזאת לא היתה "עוד מלצרית שמדגמנת", אלא מישהי שעושה 30,000 דולר על קמפיין כל כמה שבועות. בקיצור, היא עשתה אז בשבוע מה שאני הייתי עושה בחצי שנה.
    חלק גדול מחייה היא חיה בגרמניה ועלתה לישראל לפני 7 שנים. היא אמרה שהיא חצי גרמניה, רבע רוסיה ורבע צרפתיה. חסר רק רבע טורקיה ויש לנו את מלחמת קרים.

אחרי שיחה כזאת זורמת היה ברור שצריך להפגש. היא אמרה את המילה גלידה ואני ציינתי שיש לי מכונת גלידה בבית. אם רק יכולתי לחזור אחורה בזמן לרגע שבו קניתי את מכונת הגלידה, ולהגיד ל"סניה הצעיר" שאני בעצם קונה מכונה שתביא לי יותר זיונים מאשר תפיק בשבילי גלידה... אז לא הייתי עושה את זה! הייתי טיפש מדי אז וקיימת סבירות שלא הייתי קונה את המכונה דווקא בגלל זה. הייתי ילד נורא תמים, מתוק וחמוד, עד שהתחלתי לצאת עם נשים.

כמות הזמן שהשקעתי בשיחה הזאת עד שבאנו להפגש היה כשעה. חבר שלי, מישה, שישן אצלי אז כמעט כל יום, אמר שזה נראה לו מתיחה.
    "אתה סתם לא רוצה שהיא תבוא כי זה אומר שלא תוכל לישון אצלי באותו היום"
    "אין לי בעיה לא לישון אצלך, אבל זה נראה לי מתיחה"
    "ההורים שלי בחו"ל, אתה תישן אצלי כל השבוע גם אם יבואו בחורות"
    "אוקיי"
    "אז הכל בסדר?"
    "כן, וזו עדיין מתיחה"

החלטתי לבדוק שוב.
    עברתי על השיחה והדבר החשוד היחיד שמצאתי שם זה שהעברית שלה מאוד תקינה והיא אפילו מפסקת איפה שצריך. בשביל מישהי שלא נמצאת הרבה בישראל ועלתה לארץ בכלל בגיל 7, זה נשמע חשוד. במיוחד לאור העובדה שרוב הנוער שלנו כותב עם שגיאות, והיא היתה בת 18-19.

יש לזה פתרון פשוט: בוא נדבר בטלפון. אם היא תשקר לי, סביר להניח שאני אדע.
    מילנה התקשרה אלי מהבית בשעות הערב של אותו היום.
    היה לה מבטא גרמני קל (לא כזה שאפשר לזייף ללא כישרון משחק והכשרה מטורפת), והיא באמת נשמעה לי אחלה בחורה. היא היתה מאוד מנומסת, נחמדה וטיפה חסרת ביטחון בצורה די חמודה. זה לא משהו שמזייפים בזמן מתיחה, אלא אם את מותחת אנשים בצורה מבריקה.
    "מישה, נראה לי שאתה טועה" אמרתי לו. "זה עובר את הפוליגרף שלי".

מישה: "דוגמנית כוסית ומפורסמת רוצה להפגש איתך, יש לה תמונת פרופיל אחת בפייסבוק למרות שהיא דוגמנית, אין לה כמעט חברים בפייסבוק והיא באה במיוחד בשבילך מרחוק. זה נשמע לך הגיוני?"
    "ברור! אתה לא היית בא בשבילי?"
    "אני לא דוגמה, אני מכיר את הנפש האפלה שלך"
    "היא גרמניה, אני יהודי. מה יכול לא לעבוד כאן?"
    "שואה"

העפתי את החשד מהראש. אני בדרך כלל נוטה להאמין לאנשים עד שמצאתי סיבה לא להאמין. זה גורם לאנשים לרצות לא לאכזב אותי.

אני ומילנה החלטנו שמאחר והיא צריכה לחזור לגרמניה עוד כמה ימים וממש עמוס לה בסופ"ש האחרון שלה בישראל, לא יהיה לנו זמן לבוא אלי לגלידה ולכן נטייל כמה שעות בת"א וניפגש שוב אחרי שהיא תחזור. גם טוב, ככה אני אכיר אותה לפני זה.

שלחתי לה לילה טוב.

הרגע בו מילנה עלתה במדרגות הנעות בעזריאלי:
    היא לבשה חצאית שחורה עם גרביונים, חולצה לבנה, משקפי שמש ותיק בצבע שחור. היא יודעת להתלבש. כמו כן, התמונה לא שיקרה לגבי המראה שלה. הכל בסדר.

הצעתי לה לשבת לאכול, אבל מילנה אמרה שהיא לא יכולה לאכול כי עוד יומיים יש לה צילומים ואסור להם לאכול לפני זה. צילומים של בגדי ים, זה חשוב. שמעתי את המשפטים האלה בעבר המון פעמים.
    "היום אני שותה רק קפה שחור בלי סוכר" (אקסית, גיל 22)
    "אכלתי תפוח בבוקר, אני לא רעבה" (אקסית, גיל 18)

שמתי לב עוד בהתחלה שמילנה בחורה של בראנג'ה במידה מסויימת. ההתנהגות שלה היתה במידה זו או אחרת אופיינית לדוגמנית. חיה את החיים שלה מרגע לרגע, נהנת, אין יותר מדי דאגות מלבד משפחה דואגת או בוסים מציקים. מה שכן, היא לא היתה נגועה ב"תל אביביות" הזאת שכאשר בחורה נגועה בה, אתה חושב שהיא מתרכזת בעוד 20 דברים בזמן שהיא מדברת איתך.

במקום לשבת לאכול, מילנה שאלה אותי אם שמתי את מכונת הגלידה במקפיא (לא שמותר לה גלידה, אבל יש איסורים שהיא לא שמה עליהם). אמרתי לה שלא, כי חשבתי שלא באים אליי. היא אמרה שתוכניות משתנות לפעמים.
    אני אוהב כאשר תוכניות שלא כוללות סקס משתנות.

חשבנו מה לעשות: סופרלנד (שקט, מזמן לא הייתי שם!), סרט אצלי, חוף הים, החלקה על הקרח... לבסוף החלטנו שנאכל גלידה ונראה סרט אצלי עם מזגן. אז נכון שמכונת הגלידה לא היתה במקפיא, אבל בואו לא ניכנס לפרטים.

הגענו אלי הביתה. הדבר הראשון שמתלהבים ממנו זה החתול הסקוטי שלי. כבר דיברתי עליו הרבה. גם הוא היה תירוץ לבוא אליי הביתה לא פעם ולא פעמיים.
    הלכנו לחדר, הפעלנו מזגן והתחלנו לראות קיק אס. היא לא ראתה ולי לא היה איכפת לראות את זה שוב.

ידעתי שבשלב זה או אחר אני אנשק אותה. היא מכירה אותי בערך 30 דקות (כולל הנסיעה מעזריאלי עד לרגע שאנחנו בחדר שלי), וכבר אצלי בחדר חשוך. לא צריך להיות גאון כדי לנחש מה קורה.
    אה כן... היא גרמניה.
    במהלך הסרט ישבנו קרובים אחד לשני. היא נצמדה אליי עוד בהתחלה.

יש את הרגעים האלו בסרט שהמתח יורד מעט. אם אני אביים סרט, אני שוקל להכניס כתובית: "אם אתה רואה את הסרט הזה עם בחורה בבית, זה הרגע לנשק אותה. בדקה קרובה לא יקרה שום דבר מעניין."

קירבתי את הראש שלי לשלה בשביל נשיקה וראיתי שהיא לא מתנגדת למגע מצד אחד, אבל יש לה בעיה כלשהי עם הנשיקה עצמה. מצד אחד היא לא נרתעת, מצד שני היא לא עושה שום תנועה אפילו קטנה לכיוון שלי. בגדול זה אומר שהיא עוד לא מוכנה.

הרבה בנות יגידו: "נכון כי היא מצפה שאתה תנשק" וזה נכון. אבל הרגשתי שזה עוד לא הזמן.

היתה הפסקה בסרט (הוא מחולק ל-2 דיסקים) והלכנו למרפסת כדי שהיא תעשן. במרפסת דיברתי איתה קצת על סטוצים, כדי לבדוק את השטח. לא היו לה מחסומים אידאולוגיים מסוגים כלשהם לגבי סקס או נשיקות.
    לא שאלתי אותה על איך היא מנהלת את חייה בתחום הזה, מפני שבדפוסי התנהגות אירופאית זה לא כזה מקובל. באירופה סקס הרבה יותר חופשי מאשר בישראל, אבל מדברים על זה הרבה פחות (בהנחה שעברת את גיל 15).

לפני שחזרנו לחדר הרמתי אותה על הידיים ונשאתי אל החדר.
    היא: "לא די אני כבדה!" (ברור, בקבוק מי עדן מכיל 200 קלוריות).

הגענו לחדר והתיישבתי על המיטה, כאשר היא עדיין עלי. מצב מושלם לנשיקה.
    "אז נמשיך לראות את הסרט?" היא אומרת.
    "כן"
    אף אחד לא זז.
    "אני צריכה לקום בשביל זה?"
    "נראה לי, למרות שאת לא חייבת".
    קירבתי את הראש שלי אליה ונישקתי אותה.
    אחרי שתי שניות היא הזיזה את הראש הצידה ועצרה את הנשיקה.
    "אני לא יכולה" היא אמרה. "אני מצטערת".
    "זה בסדר, זה לא אשמתך".
    "אתה לא כועס?"
    "לא, למה שאכעס?"
    "לא יודעת כי אני מבלבלת אותך"

"יש לך חבר או משהו?" שאלתי. רציתי בכל זאת לדעת מה המחסום.
    "לא, יש משהו אחר..."
    "שזה?"
    "אני לא יודעת אם לספר לך. סיפרתי את זה רק לאמא שלי".
    "אוקיי"
    "זה פשוט כזה..." (שתיקה)
    "תספרי לי, אני רוצה לשמוע"

למי שהחלק הזה נשמע הזוי, אני אזכיר לכם: תמיד, אבל תמיד היו לי מלא ידידות. תמיד מלא בחורות עם קשיים, מחסומים או טראומות היו נפתחות אליי. כששאלתי למה הן עושות את זה, ענו לי שאני נותן תחושה של ביטחון.

היא סיפרה שלפני כמה שנים היא היתה במסיבת סלבס בגרמניה, והיתה שם הלהקה טוקיו הוטל. זאת היתה הלהקה שבזמנו היתה הכי פופלארית בקרב הנוער בישראל ובישראבלוג במיוחד. לפני ג'סטין ביבר. מתוך 20 הבלוגים הכי פעילים בישראבלוג, 5 היו על טוקיו הוטל. 5!!!
    "אתה מכיר להקה כזאת, טוקיו הוטל?" היא שאלה.
    "כן" אמרתי. הבנתי שהסיפור הזה הולך להפוך לפוסט בבלוג באותו הרגע.

היא סיפרה לי על המסיבה, ואז על כך שהיא ישבה עם אחד המפיקים שלה, עם טוקיו הוטל ועוד כמה דוגמניות בשולחן. המפיק חילק לכולם קריסטל ועוד כל מני סמים שהם כמובן לקחו (חלק מהנוכחים היו בני 14-15!). היא, הסולן של טוקיו הוטל - ביל קאוליץ ועוד כמה אנשים התמסטלו. היא לא זוכרת יותר מדי פרטים מאז, אבל היא שכבה עם ביל קאוליץ.
    אגב בלי איפור הוא לא נראה כמו בובת ברבי עם שיער שהוציאו ממברשת לצביעת קירות.

היא זוכרת שבבוקר כאב לה. זאת היתה הפעם הראשונה שלה. הבעיה היתה שמאחר והם כמובן לא השתמשו באמצעי מניעה, וכנראה שזה היה אחד מאותם ימים בחודש שאפשר להכנס להריון... היא נכנסה להריון. כמובן שהיא לא שמרה את הילד ועשתה הפלה.
    הסיפור השאיר לה טראומה מפני שמשהו יקר לה נלקח ממנה ולא היתה לה שליטה על המצב.
    אחרי המקרה הזה היא אפילו לא התנשקה עם אף אחד, שלא נדבר על סקס.

היא מסיימת לספר את הסיפור ואני יושב, מסתכל עליה וממצמץ. היא מובכת ממה שסיפרה עכשיו.
    בחורות סיפרו לי על הרבה טראומות מחייהן. לא פעם שמעתי על מקרי אונס. אבל בחורה שסיפרה לי על פעם ראשונה עם ביל קאוליץ ואחר כך התנזרות מגברים עוד לא קרה לי. בעצם... בחורה שסיפרה לי על פעם ראשונה עם ביל קאוליץ לא קרה לי.
    עושה רושם שבמהלך הסיפור היא בעצמה הקלה על המצב מעצם זה שהיא דיברה. זה קורה להרבה אנשים שמספרים טראומות בפעמים הראושנות.

"את רוצה להגיד לי שהבחור היחיד שאיי פעם שכבת איתו זה הסולן של טוקיו הוטל?"
    "כן"
    "את מכירה אתר שנקרא ישראבלוג?"
    "כן, אני יודעת שיש שם בלוג מעריצים".
    "אני חושב שיש כמה אלפי בנות בישראל שהיו רוצות להיות במקומך עכשיו. טוב, אולי לא עכשיו כי את על הברכיים שלי, אבל לפני 3 שנים כשהיית עם ביל קאוליץ אז כן. הן כותבות כל שניה <ביל תעשה לי ילד>, אבל זה מפסיק להיות מצחיק כשזה קורה באמת"
    היא ממש צחקה ברגע הזה. האנרגיות חזרו אליה.
    "תקשיבי, את שכבת עם הסולן של הלהקה הכי מדוברת בישראבלוג, ואת יושבת עכשיו על הברכיים של מישהו עם הבלוג הכי פופולרי בישראבלוג כבר כמה שנים" (היא ידעה שיש לי בלוג, אבל רק באותו הרגע סיפרתי לה שהוא פופולארי). "את צריכה לקבל פינת סגידה או משהו"
    היא התחילה לצחוק עוד יותר.
    הסברתי לה שמה שקרה זה לא אשמתו של ביל או שלה (היא אמרה שהיא לא אהבה את ביל מאז המקרה הזה ונעלבה עליו קצת), מפני ששניהם היו מסטולים ולא באמת שלטו על מה שהם עושים.
    סביר להניח שאם נכניס שני אנשים שנראים טוב לחדר וניתן להם קריסטל, הם ישכבו.
    תיקון: סביר להניח שאם נכניס שני אנשים רווקים שנראים טוב לחדר, הם ישכבו. אולי לא בישראל, אבל בגרמניה בטוח.
    "אני חושב שחצי מהבנות בישראל רוצות ממך עכשיו חתימה"
    היא חייכה.
    "תצחקי על זה, זה טוב. חוץ מזה שלא קרה לך שום דבר רע. את בסדר עכשיו, לא"
    "כן..."
    היא עדיין אכלה קצת סרטים בגלל שחשבה שהיא הרגה תינוק. כאן נזכרתי בבדיחה של ג'ורג' קארלין: "אם כל הפלת ביצית נחשב לרצח, אז אפשר לקרוא לכל אישה שהיה לה יותר ממחזור אחד רוצחת סידרתית"
    "את לא נראית כמו רוצחת סידרתית" אמרתי לה.
    "מאיפה אתה יודע?" היא שאלה.
    אני אוהב כשהן מדברות מלוכלך.

"ברצינות מאז לא התנשקת עם אף אחד?"
    "אף אחד"
    "אז צריך ללמד אותך להתנשק"
    נישקתי אותה.
    היא קלטה מהר את הקטע וברגע שהשתחררה עשתה הכל בצורה די טבעית. זוכרים שהיתה לי חולצה עם טקסט "שיעורים פרטיים בסקס"?

"עכשיו את בשליטה, את זוכרת הכל ויש לך את הכוח לעצור מתי שתבחרי" אמרתי לה.
    החלטנו שהפעם הראשונה האמיתית שלה זה עכשיו, מפני שהיא שולטת על המעשים שלה.

סבתא שלי (הדיירת היחידה בבית פרט למישה בשבועיים האחרונים כי ההורים ואחותי בחו"ל) ממש אהבה אותה. סבתא גם יודעת קצת גרמנית אז הן התחברו. מילנה ניסתה להגיד גם כמה מילים ברוסית אבל המבטא שלה הזכיר קצת את המבטא של שווארצנגר כשהוא ניסה לשחק רוסי באיזה סרט. זה נשמע ממש מצחיק.

למשך כמה חודשים היתה קיימת בחורה בעולם שהשניים היחידים שהיא שכבה איתם הם: ביל קאוליץ ואני.
    אל תרגיש יותר מדי חשוב עכשיו, ביל.

היא שלחה לי הודעה: "אני ממש שמחה שהכל קרה. עשית לי את החודש."

הזוי אבל שווה פוסט.

שלכם, שמוליק [שם בדוי].
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 05-07-2013 בשעה 00:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שים זין על העולם או שהעולם ישים זין עליך

כתבת מגילה כל כך ארוכה שהפסקתי לקרוא אחרי הפסקה הראשונה
    אבל כל הכבוד לך על מה שזה לא יהיה
    נערך לאחרונה על ידי GetMyLife; 04-07-2013 בשעה 23:42.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

DIDN'T READ
    RAISING LMS
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

מזה סיפור מפורום סקס?

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

אולי תשכתב ותארגן את זה ככה שנוכל לקרוא?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    מזה סיפור מפורום סקס?
    לא. זה שאתה חושב שכל דבר שקשור לסקס הוא בסגנון פנטזיה של אמריקן פאי וזה קורה רק בסרטים.. רק מראה כמה אתה לא מחובר לחיים

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    אולי תשכתב ותארגן את זה ככה שנוכל לקרוא?
    תיקנתי, שיהיה יותר נוח לקרוא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

...........
    נערך לאחרונה על ידי tripz; 05-07-2013 בשעה 18:58.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

שלום חבר יקר,
    לאחר שאמרת שאני לא רציני ואני מצטט "הייטר" החלטתי לקרוא את האשכול הנכבד שלך עד....
    "סניה הצעיר"..
    מאותו רגע אני מצטער שבכלל נכנסתי לאשכול הזה.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    שלום חבר יקר,
    לאחר שאמרת שאני לא רציני ואני מצטט "הייטר" החלטתי לקרוא את האשכול הנכבד שלך עד....
    "סניה הצעיר"..
    מאותו רגע אני מצטער שבכלל נכנסתי לאשכול הזה.

אתה הראשון שאשכרה קרא באמת לפחות חלק מהדבר הזה, לא כמו החרטטן מעליך ש"קראתי הכל"....
    מי שקרא באמת הכל היה שם לב ל"סניה הצעיר"

בכ"מ זה לא סיפור שלי, זה סיפור שפרסם סניה בכבודו ובעצמו בפייסבוק שלו לפני כ4 שעות [אתם יכולים לבדוק].

וכנראה הוא כתב את הסטטוס הזה כהוכחה לטיילר שתמיד הטריד אותו "אתה סקאמר לא מזיין דוגמניות".

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

עריכה:הבנתי שזה לא פותח האשכול,ושזה סניה.מצטער על כל דקה שכתבתי מילה באשכול הזה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זה סיפור די ישן שסניה פרסם אותו בבלוג, זה ממש לא מלפני 4 שעות

בזמן האחרון סניה עושה מיחזור לפוסטים ישנים כדי לקדם את הבלוג שלו יותר

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אם מישהו באמת האמין לסיפור הזה זה ממש אבל ממש עצוב האספרגר שלו לא יכול להיות יותר גרוע.
    גם אם סניה היה נראה כמו ZYZZ או בראד פיט, דיווד בקאהם מי שלא תרצו (בלי הסטטוס כמובן) הסיפור הזה עדיין היה מופולץ מהתחת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

סקס עם סניוש

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אם מישהו באמת האמין לסיפור הזה זה ממש אבל ממש עצוב האספרגר שלו לא יכול להיות יותר גרוע.
    גם אם סניה היה נראה כמו ZYZZ או בראד פיט, דיווד בקאהם מי שלא תרצו (בלי הסטטוס כמובן) הסיפור הזה עדיין היה מופולץ מהתחת.
    לא קראתי את הסיפור, אתה ממש מציג אותו כרמת מקסימום של ההזויים.. עד כדי כך?
    וכן כולם מאמינים לו לך לסטטוס שלו תראה ריב ענקי שם בין אחד שאמר שהוא חרטטן לכל הMIRERS של סניה שאומרים שהוא בן אדם ממורמר [זה שכתב שזה חרטא], וסניה כתב שעל הזין שלו מי מאמין ומי לא

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

הבנתי שזה קופי פייסט של סניה מהבדיחות הלא מצחיקות והעובדה שהוא חופר על הבלוג הכושל שלו אחרי שורה אחת.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect