אני לא בטוח בגלל זה אני שואל
יש לי במחשב מעבד Intel Core 2 Duo E6750 הוא ירוץ טוב בווינדוס 7 בגירסא של 64 ביט?? חוץ מזה מה יותר טוב 32 או 64?? ההבדל זה מהירות??
אם אתם צריכים את כול המפרט של המחשב שלי תגידו
תודה לעוזרים![]()
אני לא בטוח בגלל זה אני שואל
יש לי במחשב מעבד Intel Core 2 Duo E6750 הוא ירוץ טוב בווינדוס 7 בגירסא של 64 ביט?? חוץ מזה מה יותר טוב 32 או 64?? ההבדל זה מהירות??
אם אתם צריכים את כול המפרט של המחשב שלי תגידו
תודה לעוזרים![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן אין לו בעיה לעבוד ב7. השאלה זה איזה כרטיס מסך יש לך.
לגבי ה64 וה32. תחפש בפורום עניתי על זה 100 פעם בעצם לא רק אני ענו על זה מלא פעמים ואין לי כוח לכתוב שוב
אההה לא הבנתה אותי, אני לא רוצה לעבור לוינדוס 7 , יש לי כבר וינדוס 7 פשוט בקרוב אני מתכנן לפרמט אותו ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין את הגירסא של ה64 ביט כי אמרו לי שהיא יותר טובה ומהירה
חוץ מזה יש לי שאלה אחרת (אם תוכל לענות כמובן) אם יש לי 2 כוננים קשיחים פנימים אחד של 200 ואחד של 500 אני יכול בפרמוט לקבוע שהם היו כונן אחד 700?
נערך לאחרונה על ידי goku81; 10-02-2010 בשעה 22:03.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול רק דרך הביוס אם תקבע את ה RAID שלך כ JBOD ואז זה יתאפשר.
ואם לא תרצה אתה יכול להקצות נגיד חמישים ג'יגה מהדיסק של המאתיים למערכת ההפעלה ואז במערכת ההפעלה אתה יכול לקבוע את הדיסקים כדינמיים ואז תוכל לבצע EXTEND ליתרת הדיסק של המאתיים לתוך הדיסק של החמש מאות ואז יהיה לך בערך 600 ג'יגה כדיסק אחד.
בכל מקרה שני המצבים לא מומלצים בעליל כי אם הולך דיסק אחד הולך כל המידע על המחשב אז קח בחשבון.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
PENTIUM 2 יכול להריץ WIN 7.
מ א ו ש ר
לא תהיה לך שום בעיה להריץ עליו 64 בייט, מעבד מצויין ותומך 64
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות