כשאחד כמו לאון נכנס לאיזה מועדון אין מצב שכמה כוסיות לא מסתכלות עליו מה צריך בשביל להיות כזה? תתנו לי בנקודות נגיד בואו נעשה דיונים מעניינים בין הטרולינג שיש פה בדרך כלל
כשאחד כמו לאון נכנס לאיזה מועדון אין מצב שכמה כוסיות לא מסתכלות עליו מה צריך בשביל להיות כזה? תתנו לי בנקודות נגיד בואו נעשה דיונים מעניינים בין הטרולינג שיש פה בדרך כלל
|
|
רק מראה אתה אומר ? כי יש לו נוכחות כמו כריזמה קסם כזה אתה באמת יכול לדמין בראש כל אחד שנראה טוב שיכנס גם יורגש ככה כמו לאון ? הוא באמת יש בו איזה משהו שאם לא נולדת כזה אין
בזכות המראה שלו הוא מרגיש כמו מלך והוא מרגיש ויודע שהוא נראה טוב, זה מן הסתם נותן לו המון בטחון ואת האפשרות להרגיש כרזימטי והכל.
הבנת?
וזאת בדיוק הסיבה שבגללה התעקשתי לשנות את השם של הפורום מ - "פיקאפ ואומנות הפיתוי" ל - "פיקאפ ושיפור עצמי".
אתה יכול עד מחר "לעבוד" על המחשבה שלך ולגרום לעצמך, ולשקר לעצמך שאתה נראה טוב ואתה שם זין על כולם ובעצם לפתח בטחון עצמי מזוייף כל שהו, אבל אז מן הסתם שהבטחון העצמי שלך יהיה בעייתי..הוא יהיה רעוע ולא יהיה לך בסיס בשבילו.
במקום זה, אתה יכול לשפר את המראה שלך כדי שתראה כמו לאון (כי ככה אתה רוצה..אני לא רוצה להראות כמוהו, אני נראה טוב עם הלוק שלי) ואז כשתתחיל לקבל מחמאות מבנות על ימין ועל שמאל ואנשים לא יזהו אותך בגלל ששינית את המראה שלך אז הבטחון העצמי שלך באמת יגדל ויהיה בסיס.
הבטחון העצמי שלך יהיה אמיתי ולא תצטרך "לעבוד" על המחשבה שלך...אלה אתה באמת תראה טוב ובאמת תרגיש כמו מלך העולם.
יש המון מכוערים שחושבים שהם כוסוני על - הם נקראים ערסים ועוד כל מיני שמות..
למי איכפת אבל? זה בעיה שלהם, לא שלך.
אל תבנה על זה שתראה כמו ערס ואולי תקבל מחמאות מפרחות שיאהבו את הלוק שלך..
אלה באמת תשקיע במראה שלך ותראה מה הכי יפה לך וככה אתה באמת תמשוך בחורות איכותיות ולא סתם זבל.
אפרופו מכוערים שחושבים שהם חתיכים-
הבן אדם הזה
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...46504961_n.jpg
(הימני)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...45459263_n.jpg
מקבל איזה 50 לייקים על כל תמונה בגלל שהוא יחצן והוא בן אדם מוכר ויש לו סטטוס..
אבל הוא מכוער\ממוצע לגמרי.
אין לו טיפת שריר על הגוף, לא שיער מעוצב ולא שומדבר..הוא נראה כמו ערס צעצוע מצויי.
ככה אני לא רוצה להראות, גם אם אני יקבל 100 לייקים על תמונה...למי אכפת?
בתמונה פה
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...45459263_n.jpg
רוב הבנות בארץ היו זורמות איתו אל תגיד לי לא למה אני לא זורק לך סתם מילים באוויר אפילו שהוא נראה כמו פח אשפה
המטרה שלי זה לא להיראות כמו לאון הדליק אותי שמדברים עליו שאחד כמו לאון כשהוא נכנס למועדון מרגישים את הנוכחות שמישהו נכנס ואין מצב שחמש כוסיות לא מסובבות את הראש ומחייכות אתה לא רוצה להרגיש ככה
איזה כופנות אתה מכיר תגיד לי?
כל הבנות בארץ טוב שלא עפת
לאון נחשב חתיך
ובעל סטאטוס
בטח שנשים יעופו עליו
אתה יכול להראות כמו חרא
אבל אם יש לך סטאטוס אתה תהיה מצליח
תראה את סניה
הבנאדם נראה כמו חרא גר עם ההורים ומנסה להתעשר מכל מיני סטארטאפים שהוא ממציא
אבל יש לו כזה סטאטוס שהוא תופס מעצמו בצורה שכולם עפים עליו
אם לא הסטאטוס שלו הבנאדם היה איזה פח ובדוק הוא היה גולש פה בפורום , מנסה לשפר LMS
נ-ע-ר-ך.
בפועל-
הוא מבלבל הרבה את המוח. הוא נכנס ומתפרץ, על כל דבר יש לו מה להגיד והוא לא מפחד. מדבר בכריזמטיות, לא מפחד להביע את דעתו, ומדבר בקול רם.
אבל למה הוא ככה-
כי הוא נראה טוב.
..Everyone Loves You When You're Dead..
מה הקשר יופי ללייקים אחי,וואללה בזמן האחרון יש בינינו הרבה אי הסכמה
לא כל בנאדם שיש לו לייקים מחשיב את עצמו ליפה מה הקשר
יש לי כבר שתי תמונות מתחילת השנה עם 300 לייקים שאני בכלל כבר לא אוהב וממש לא חושב שיצאתי בהם כזה טוב לעומת לאיך שאני נראה עכשיו והרבה ידידות אגב אומרות לי את זה שאני ממש לא דומה לתמונות שלי (בקטע הטוב)
50 לייקים זה כלום,היום לכל מטומטם יש 100 לייקים,זה מדד לא ליופי,רק לסטטוס שלך וזה למה בנות תופסות מי זה.
לאון סמרטוט בבית, לא מבין מה עשיתם ממנו גבר.
הוא נראה מעל הממוצע אין וויכוח, אבל מפה ממה שעשיתם ממנו דוגמן אברקומבי, זה ממש לא.
אין לו יותר מדי מסת שריר, אם כבר דור יותר שרירי ממנו ויש לו גוף מפותח + שזוף יותר, אם לדור הייתה תספורת אחרת הוא היה נראה הרבה יותר חתיך מלאון בלי מאמץ.