אוקי זה לא כל כך דיון אלא יותר לכיוון של אזהרה, אבל אין קידומת לזה אז עשיתי דיון בכותרת.
הדבר שאני רוצה לומר מאוד חשוב וצריך לזכור שיש בנות זונות בעולם הזה.. בעצם על מי אני עובד, כל הבנות זונות ואחרי שחברה שלך עושה לך את זה אתה לא רוצה לשמוע דברים על "הכללות". וזאת חברה של שנתיים, לא חודש או סטוץ או לא יודע מה. אל תסמכו על קונדומים בחיים.
הקיצר שכבנו כרגיל.. הרבצתי לה קיללתי אותה וכו'. יש אנשים שבקטע הזה אל תשאלו יותר מדי שאלות כי יש אפילו יותר גרוע.
מה עכשיו? אחרי כמה ימים גיליתי שהיא בהריון. וההורים שלה דתיים משוגעים ככה שאין סיכוי שהיא תעשה הפלה.
עכשיו אין לי כסף ואני לא רוצה שהחיים שלי יהרסו ככה.. עכשיו פמינאציות יקפצו ויגידו שטויות אבל זה כן הורס חיים אבל אתן פשוט מטומטמות מדי בשביל לעשות 2+2 ולהבין כמה כסף זה עולה.. ואם אתה לא מנגב את התחת עם שטרות זה יעלה הרבה הסף והרבה זמן.
בקיצור אמרתי לה שאני יתחתן איתה אם היא תעשה הפלה (טריק מאוד טוב אגב, מבחינת נקודת המבט של האישה היא כאילו כבר "תפסה" אותך ואין לך לאן לברוח) והיא התחילה לבכות ולצעוק ולצרוח.. לא נעים אבל שהיא תצעק עכשיו במקום אחרי 9 חודשים. בסוף היא הסכימה, לא 100% הסכמה אבל מה אכפת לי בסוף עשינו את זה וזה נגמר.
אתמול קבעתי איתה למסעדה כדי לעשות ארוחת "סליחה".. אבל ברחתי. דחפתי את הכל, כל מה שיכול להיות הוכחה שהייתי איתה ועפתי לחבר שלי שהיא לא מכירה.
עכשיו היום בבוקר אני מתעורר ורואה 287 שיחות שלא נענו, 129 הודעות שלא נקראו.. לא ידעתי איך להגיב. לא עשיתי כלום עם זה.
אמרתי לחבר שלי שאנחנו מעיפים כל מה שמקשר אותי ואותה. אנחנו נוסעים לאיזה מקום נידח ועושים מדורה מצידי שכל היער ישרף.
אני מוציא ומסדר דברים.. ואני רואה קונדומים משומשים באלוהים שאני לא זוכר אני דחפתי כל מיני דברים לא יודע איך הצלחתי בכלל.פותח את הקונדומים כי בזה צריך לטפל איישית ומה אני רואה? יש חור בקונדומים.. ואתם יודעים מה זה אומר.. טיפה אחת ויוצא לי גרוזיני קטן.
עכשיו חשבתי על זה, כנראה שהיא עשתה את החורים.. ככה שזה יכול להיות עדות משפטית נגדה. לא שאני רוצה להגיע לזה אבל החיים לא תמיד כמו שאתם חושבים.. אז חשבתי אולי לא לזרוק את הדברים. מה אתם אומרים? אני יהיה בזמן הקרוב הרבה בפורום כי אני בבית של חבר שלי וזה הבונקר שלי ואני לא יוצע מפה.

ציטוט ההודעה