יש מישהי שאני דלוק עליה שאני במעגל חברתי שלה אבל אני לא קרוב כל כך למעגל הזה.
הייתי אתמול במסיבה, הלכנו כמה חברים וידידות ממעגל חברתי אחר, והיא גם הייתה שם (הגיעה בנפרד). היא ידעה שאני אהיה שם, אבל שלחה לי הודעה "אתה בא היום ?". עניתי לה שכן ודיברנו קצת לא משהו רציני... בקיצור, כשהגעתי ראיתי אותה אמרנו שלום והלכתי עם המעגל שלי לבר. אח"כ לא ראיתי אותה הרבה זמן כי היה מפוצץ שם, אבל באיזשהו שלב ראיתי אותה לבד אז לקחתי אותה לרקוד. אחרי כמה זמן חברה שלה קראה לה אז חזרתי לחברים שלי. הייתי צריך לעשות צעד שם אבל היה לי AA, מה שבדרך כלל לא קורה לי. אחרי איזה 10 דקות אני רואה אותה רוקדת עם מישהו והם התנשקו. חטפתי עצבים על עצמי ועליה, והלכתי משם ולא היה לי כוח לכלום כל הלילה.
אחר כך סיפרתי על זה לחבר שלי והוא אמר לי שיצאתי קוקסינל אחושרמוטה כי הוא ראה שכל הערב היא חיפשה אותי וכשראינו אחד את השני היא הייתה ממש שמחה, ואחר כך כשהיא רקדה עם ההוא היא כל שנייה הסתכלה לראות אם אני מסתכל עליהם, והייתה ממש לא בנוח כשהם התנשקו.
לא דיברתי איתה מאז, ואני ממש לא מבין למה היא עשתה את זה ומה זה אומר, אשמח לתגובות (בבקשה בלי שטויות של כובעים).

". עניתי לה שכן ודיברנו קצת לא משהו רציני... בקיצור, כשהגעתי ראיתי אותה אמרנו שלום והלכתי עם המעגל שלי לבר. אח"כ לא ראיתי אותה הרבה זמן כי היה מפוצץ שם, אבל באיזשהו שלב ראיתי אותה לבד אז לקחתי אותה לרקוד. אחרי כמה זמן חברה שלה קראה לה אז חזרתי לחברים שלי. הייתי צריך לעשות צעד שם אבל היה לי AA, מה שבדרך כלל לא קורה לי. אחרי איזה 10 דקות אני רואה אותה רוקדת עם מישהו והם התנשקו. חטפתי עצבים על עצמי ועליה, והלכתי משם ולא היה לי כוח לכלום כל הלילה.
ציטוט ההודעה