קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] למפרט מחשב למשחקים
    על ידי haimcoen בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-06-2009, 15:04
  2. [בקשה למפרט] מחשב נייד 5000 ש"ח
    על ידי killer107 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 13:25
  3. [בקשה למפרט]מחשב לסלון-תקציב 4000ש''ח(995$)
    על ידי Stonys בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 15:32
  4. [בקשה למפרט] מחשב למשחקים תקציב:3.000
    על ידי roman123 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-05-2007, 17:39
  5. [בקשה למפרט] מחשב לאינטרנט אבל גם קצת למשחקים
    על ידי BlaZe_MoTo- בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-05-2007, 16:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בקשה למפרט מחשב

ברירת מחדל בקשה למפרט מחשב

התקציב: 3000 ( 500 )

השימושים של המחשב:
    • המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): חיובי
    • המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: לא משהו מי יודע מה. בעיקר משחקים ישנים (אם בכלל) שכל מחשב ממוצע אמור להיות מסוגל להריץ
    • המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: Vmware, Visual-Studio ונגני מדיה (לסרטי HD) בעיקר
    • המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לשמוע מוזיקה - כן. לערוך מוזיקה - לא.
    • המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא. וגם אם כן בעתיד, לא ברמה מקצועית. אפשר להתייחס לסעיף זה כשלילי במידה ומגבלת הכסף לא מאפשרת.
    • אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): מעדיף שלא.
    • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): בעקרון - לא כרגע. ובגלל התקציב - לא.
    בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
    ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB:
    לפחות טרה. יותר זכרון יתקבל בהחלט בברכה במידת האפשר.

האם הקונה זקוק לכונן אופטי:נטיה להגיד שצריך יותר מאשר לא צריך. תלוי במגבלות התקציב (רק אם ממש ממש לא מתאפשר, אז לא). בעקרון, יש לי אחד מהמחשב הישן, אבל הוא די ישן ואני לא יודע כמה זמן יחזיק לי מעמד. אם מתאפשר בתקציב (ואני מניח שמתאפשר, כי צורבים לא עולים יותר מדי כסף), אז יתקבל בברכה. ואני לא צריך טכנולוגית Light Scribe. צורב DVD רגיל בהחלט יספיק.

ציוד הקפי:

האם אתה צריך ציוד הקפי:
    • מסך, בגודל - יש לי אחד ישן. הוא קצת מעפאן (דק אמנם, אבל לא ניתן לשנות את הזווית שלו, והוא נוטה כלפי מטה וקצת קשה לצפות בו). נטיה מאוד חיובית להחליף אותו במסגרת התקציב. מחפש מסך בגודל 23-24 אינץ'. LED.
    • מדפסת - לא קריטי. אם מתאפשר בתקציב - מה טוב. מחפש משולבת.
    • אוזניות עם מיקרופון - לא קריטי. אם יתאפשר - מה טוב.
    מה גודל המסך הנוכחי שלכם? לפי מדידה עם מטר הוא יוצא איפשהו בין 21 ל- 22.

קנייה ותשלום
    :

האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: K.S.P. או iVory. עדיפות ל- K.S.P. יותר.
    איפה אתם גרים: ראשון
    האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): למרות שאני מאמין שאצליח לבד, אני מעדיף שכן ירכיבו את זה בחברה.

האם יש לך בקשות מיוחדות?

האם יש אפשרות לשדרוג עתידי: מעדיף להשאיר את האופציה הזו פתוחה (כלומר, שכן יתאפשר לי לשדרג בעתיד) במידה והתקציב יאפשר.
    אם כן, תוך כמה זמן ואת מה אתם מתכוונים לשדרג:
    לא בזמן הקרוב. אני מניח שאיזור ה- 3 שנים מהקניה. בעיקר הדברים הרגילים (זכרונות, דיסק קשיח, כונן אופטי), אבל אם אפשר להשאיר את אופציית המעבד פתוחה - מה טוב...

אחר:

מקום לכתיבה חופשית:
    אוקי, אז פרט לדברים סטנדרטיים שלא מצריכים מחשבים יותר מדי יקרים (אופיס, אינטרנט, הורדות באופן כבד ושאר שימושים משרדיים), המחשב צריך לשמש אותי לדברים הבאים:
    1. תכנות (Programming). לא אמור להוות בעיה ולהשפיע על המחיר.
    2. צפיה בסרטי HD. לא אמור להשפיע יותר מדי על המחיר.
    3. עבודה עם מחשבים וירטואליים. זה הסעיף הכי קריטי והכי דורש משאבים להבנתי (וכמו כן, גם הכי משפיע על המחיר). המחשב צריך להיות מסוגל להריץ באופן קבוע ובמקביל לפחות שלושה מחשבים וירטואליים (כלומר, ששלושת המחשבים הוירטואליים ירוצו כל הזמן ובמקביל, מבלי שאצטרך לכבות אחד בשביל להריץ אחד אחר), וזאת בנוסף להרצת המחשב הפיזי במקביל. אני יודע שזה אומר המון משאבים. זה סעיף מאוד קריטי מבחינתי, ובלי שהוא יתאפשר - אני מעדיף לוותר על קניית מחשב חדש. אם התקציב לא מאפשר זאת, אז לפחות שיוכל להריץ שני מחשבים וירטואליים במקביל (בנוסף למחשב הפיזי) ואשמח אם תציינו זאת בעת מתן המפרט (כלומר, כמה מחשבים וירטואליים סביר להריץ עליו באופן קבוע). אני מניח שברור שהכוונה שלי באפשרות להריץ מחשבים במקביל היא שזה ירוץ חלק ומהר בלי תקיעות ובלי לאגים (כי עכשיו אני ממש סובל בזמן שאני מנסה להריץ מחשב וירטואלי אחד....). לגבי זכרון - היות ואני צריך לחלק אותו בין 3-4 מחשבים (2-3 וירטואליים ואחד פיזי) באופן קבוע, אז אני מניח שמינימום 8 ג'יגה, אבל בהחלט יהיה רצוי יותר...
    נערך לאחרונה על ידי BugBag; 12-07-2013 בשעה 17:16.

2. קישורים ממומנים

מנהל חומרה ומודינג ומפרטי מחשב האוואטר של theone89
    שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    דע מאין באת ולאן אתה הולך

המפרט הבא אמור להספיק בהחלט לכל הבקשות שלך, לגיימינג הוא לא משהו בגלל שאין כרטיס מסך.

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel i5 4430 Haswell 3.0Ghz - HWB1

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1

זיכרונות: זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 2

כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600

דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio

ספקי כוח: ספק כוח SeaSonic SSP-450RT 450W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-450RT) 1

מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 3507 שקל
    עמוד מוצר

בעתיד אם תרצה תוכל להוסיף כרטיס מסך לגיימינג, כמו גם לשדרג זיכרון ל32GB אם תרצה.

בכללי המפרט הזה יהיה מעל ומעבר לכל הבקשות שלך, לא אמורה להיות בעיה להריץ במקביל 3 מכונות וירטואליות.
    מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית

היי ארטי,

נשמע מפרט מעניין.
    משהו ששכחתי לציין קודם שאולי דווקא יצריך אותי להוסיף כרטיס מסך - לפעמים אני צופה בוידאו במכונות הוירטואליות. לא קורה יותר מדי פעמים, אבל עדיין - לא הייתי רוצה להגביל את עצמי. אני יודע שלכתחילה זה לא אמור לעבוד מי יודע מה, אבל ארצה לשפר את החוויה עד כמה שאפשר.
    אתה חושב שיש צורך בהוספת כרטיס מסך - אם כן מה העלויות (למשהו שיתן לי חווית משתמש סבירה)? יש לך המלצה למשהו ספציפי?

תודה

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

על המעבד יש ליבה גרפית מובנת חזקה במיוחד, היא אפילו מספיק חזקה כדי לשחק במשחקים על הגדרות נמוכות-בינוניות.

כאן תוכל לראות למה הHD4600 מסוגלת.
    http://www.notebookcheck.net/Intel-H...0.86106.0.html

מה שגם, הייתי ממליץ להוסיף בעתיד כונן SSD בנפח 120GB\250GB, במיוחד בשביל המכונות הוירטואליות.

ארטי, תודה.

אני מעוניין לנסות להשיג עוד קצת כסף ולקנות גם מסך. יש משהו שהיית ממליץ עליו? ואם הייתי יכול לוותר על משהו, או לשנמך משהו בשביל לחסוך קצת בעלויות בעקבות הוספת המסך?

תודה

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מחשב קונים פעם בכמה שנים, לא הייתי ממליץ לקחת את הכסף מהמחשב עצמו בשביל מסך, אבל אם בכל זאת אפשר לרדת בזיכרון לקיט 8GB במקום 16GB, חיסכון של בערך 300 שקל.

תחסוך כסף ומתי שיהיה לך כ900 שקל, קח את הU2312HM של DELL, זה המסך הטוב ביותר למחיר שלו.

ארטי, שוב תודה.

צודק בהחלט. אני אמתין עד שיהיה לי עוד כסף, ואקנה את המסך בנפרד.

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם תרצה לחסוך כ150 שקל המפרט המעודכן הבא יהיה מעולה לבקשות שלך.

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel i5 4430 Haswell 3.0Ghz - HW0

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1

זיכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1

כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

כרטיסי קול מובנה: On Board 7.1 Channel Audio

ספקי כוח: ספק כוח SeaSonic SSP-450RT 450W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-450RT) 1

מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 3353 שקל
    עמוד מוצר

ההבדל כאן זה הלוח אם, לעומת הלוח הקודם יש כאן רק 2 יציאות USB3 אחוריות והכרטיס רשת הוא של ריאלטק ולא של אינטל.

נשמע מפתה, אבל היות ואני רבוי בכוננים חיצוניים (שלא מעט מהם הוא על תקן USB3), אז הכניסות הללו הופכות לחשובות מבחינתי (כי הרבה פעמים אני מחבר את 4-5 בבת אחת).
    אני לא יודע להגיד איזה כרטיס רשת אני מעדיף, אבל אני מניח שזה לא יהיה לי משנה באמת.
    לקנות מפצל USB גם לא נשמע לי - אני אצטרך לדאוג שהוא יהיה תואם לתקן USB3, ואז המחיר שלו יהיה בהתאם. אז אולי חסכתי את ה- 125 ש"ח, אבל הוצאתי אותם במקום אחר...

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם המחשב עדיין לא נקנה, ואם יש אפשרות לחרוג קצת.

הייתי מציע להחליף את הקירור למעבד בKATANA3, ובמקום הספק כוח לקחת את אותו דגם רק גרסת ה550W לשדרוגים עתידיים.

בקשר ללוח אם תשאיר את הלוח של GIGABYTE, אם USB3 חשוב לך זה כבר לא שווה לרדת בלוח, במיוחד שהכרטיס רשת עדיף בהחלט.

ואולי רק אולי, תצטרך לקנות מאוורר 12CM או 14CM נוסף למארז, בשביל לקבל מערך קירור אוויר יציב.

אהלן ארטי,

תודה על ההמלצות. המחשב נקנה כבר ביום שישי.
    אבל זה בסדר, כי גם ככה לא היה לי כבר כסף לחריגה. הכסף הבא שיהיה לי, אצטרך גם ככה להשקיע במסך.

אבל - וזה אבל גדול, תתפלא לגלות (ואולי כדאי שכולם ידעו את זה), הצלחתי להוזיל את החבילה (לא בהרבה, אבל עדיין), ומבלי לשנות שום דבר במה שרכשתי, ומבלי לשנות את החנות ממנה קניתי. וגם מבלי להתמקח ומבלי לשלם במזומן (יש להם הנחה על מזומן).

אז תשאל איך עשיתי זאת?

הכל התחיל מסקרנות. רציתי לדעת כמה היתה עולה לי החבילה, אם הייתי בוחר באתר של ksp בהרכבה עצמית של המחשב. הרי, למיטב ידיעתי, קניית מחשב מרשימת המומלצים שלהם אמורה להיות זולה יותר (השדרוגים אמורים להיות זולים יותר). כשהרכבתי את המחשב לבד, עם אותם רכיבים בדיוק, גיליתי להפתעתי שהמחשב יוצא זול יותר (בקצת יותר ממאה שקל).
    בדקתי את עצמי כמה וכמה פעמים כדי לוודא שלא בחרתי רכיבים אחרים, אבל פעם אחר פעם נוכחתי לגלות שזהו אותו המחשב בדיוק, מאותה החנות, רק זול יותר.

הדפסתי את שני המפרטים. זה שהרכבתי בהרכבה עצמית, וזה שהורכב עבורי דרכך מתוך המומלצים להם יחד עם השינויים שהומלצו. הגעתי לחנות. פניתי למוכר והצגתי בפניו את שני המפרטים. שאלתי אותו את השאלות הבאות:
    1. האם אני טועה? האם זהו אכן אותו מפרט מחשב? האם אני מפספס משהו?
    2. האם המשמעות של הרכבת מפרט מחשב באופן עצמאי כוללת את הרכבת המחשב במעבדה אצלהם או שכאן מקור ההוזלה והפרש המחיר כולל הרכבה של המחשב במעבדה שלהם?

לשתי השאלות קיבלתי את התשובות המפתיעות. המחשב הוא אכן אותו המחשב בדיוק. אחד לאחד. גם הרכבת המפרט העצמאית כללה הרכבה של המחשב במעבדה שלהם (במידה ואני מעוניין).

כששאלתי מה פשר הפרש המחיר - קיבלתי תשובה קצת לא ברורה. המוכר טען שהמחשבים המומלצים באים ב"קו" מסויים. לי היו הרבה שינויים מה"קו" הזה, ולכן המחיר יכול להשתנות גם לרעתי במקרה כזה.

לא ברור לי, אבל יצאתי ברווח קטן. הייתי ממליץ לכולם לעשות את אותה הפעולה בכל פעם שקונים שם מחשב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect