קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [C] מצאתי חידה קשה באיזה אתר, תעזרו לי לפתור אותה...
    על ידי danielp76 בפורום שפות עיליות וASM
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 14:21
  2. [פריקה] לא מצליח להוציא אותה מהראש | בן 16
    על ידי Erik Lamela בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:54
  3. [עזרה] אני אוהב ידידה טובה שלי , איך אני מוציא אותה מהראש??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 13-02-2009, 17:36
  4. [דיון]לשחק אותה קשה להשגה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 16:55
  5. קבלו חידה קשה גם אני לא הצלחתי לפתור אותה!!
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 22:20
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

קשה לי להוציא אותה מהראש. - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פאקינג 3 שנים אחי??
    מה לעשות? פעם ראשונה שאשכרה בחורה התאהבה בי.. ואחרי זה התאהבתי בה..
    נשמע דפוק אבל ההרגשה הזאת לא יוצאת מהראש.. או שפשוט עדיין לא מצאתי ת'הרגשה הזאת עם מישהי אחרת

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מתן, זו הבחורה הראשונה שלך?

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    מתן, זו הבחורה הראשונה שלך?
    כה אחי. הראשונה והכי מיוחדת ככה זה

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ברגע שתהיה לך מישהי אחרת אתה לא תזכור אותה.
    ואם היא תהיה רצינית ויהיה לך טוב אתה עוד יותר תצחק על זה..

לייקים
    23
    נקודות
    50

ברגע שתהיה לך מישהי אחרת אתה לא תזכור אותה.
    ואם היא תהיה רצינית ויהיה לך טוב אתה עוד יותר תצחק על זה..
    הבעיה שאני לא ימצא מישהי אחרת.. גם אם כן זה יקח זמן אני לא אחד כזה שמחליף בנות
    וגם קשה למצוא ..
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 08-07-2013 בשעה 19:51.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

התגובה האוטמטית אחרי פרידה היא חוסר ביטחון, זה קורה אצל כל אחד.
    פשוט תאמין והכל יהיה בסדר, לא אומר לך תצפה לזה ותחפש, כשזה יבוא זה יבוא.
    אל תאכיל את עצמך סרטים ולוקשים :" אני לא אחד שמחליף בנות" תתעורר על עצמך אתה גבר.
    מה אתה בוכה בגלל בחורה כוס אמא שלה עארס סתם שרמוטה שעשתה לך קטע, אתה מרגיש מאוכזב וכאוב כי אתה רגיל אליה ורגיל להיות איתה, גם אני מרגיש ככה אבל אין מה לעשות, אל תחשוב שזה יעבור לך כזה מהר, עברתי כוורת דרך רצינית בשביל לחשוב כמו שאני חושב היום ולהיות פרופורציונלי.
    לא הייתי אוכל, לא עובד לא היה לי חשק לכלום, אבל זה אולי קלישאה אבל הזמן הוא מרפה לכל כאב, חשוב שתמצא לעצמך שגרה ותתרכז בזה, בכל דבר שאתה אוהב ויעסיק אותך בלא לחשוב עליה ועליכם והזמן יעשה את שלו, בחורה גם תעזור..

לייקים
    23
    נקודות
    50

התגובה האוטמטית אחרי פרידה היא חוסר ביטחון, זה קורה אצל כל אחד.
    פשוט תאמין והכל יהיה בסדר, לא אומר לך תצפה לזה ותחפש, כשזה יבוא זה יבוא.
    אל תאכיל את עצמך סרטים ולוקשים :" אני לא אחד שמחליף בנות" תתעורר על עצמך אתה גבר.
    מה אתה בוכה בגלל בחורה כוס אמא שלה עארס סתם שרמוטה שעשתה לך קטע, אתה מרגיש מאוכזב וכאוב כי אתה רגיל אליה ורגיל להיות איתה, גם אני מרגיש ככה אבל אין מה לעשות, אל תחשוב שזה יעבור לך כזה מהר, עברתי כוורת דרך רצינית בשביל לחשוב כמו שאני חושב היום ולהיות פרופורציונלי.
    לא הייתי אוכל, לא עובד לא היה לי חשק לכלום, אבל זה אולי קלישאה אבל הזמן הוא מרפה לכל כאב, חשוב שתמצא לעצמך שגרה ותתרכז בזה, בכל דבר שאתה אוהב ויעסיק אותך בלא לחשוב עליה ועליכם והזמן יעשה את שלו, בחורה גם תעזור..
    בתכלס אתה צודק אחי שהיא כולה בחורה ויהיה עוד מליון כמוה.
    אבל אין מה לעשות זה תחושה נוראית להפרד ממישהי שאתה אוהב ורגיל אליה.

תודה אחי

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

משתגע ממה שאתה כותב שאתה עדיין רוצה להתאבל\לא רוצה להמשיך הלאה, אבל גם זה יגיע,בהצלחה..

לייקים
    23
    נקודות
    50

משתגע ממה שאתה כותב שאתה עדיין רוצה להתאבל\לא רוצה להמשיך הלאה, אבל גם זה יגיע,בהצלחה..
    אני שבוע ומשהו אחרי הפרידה וכמעט כלום לא משתנה אחי, אני עדיין עומד בשמירות בבסיס וחושב עליה בלי הפסקה.
    אף פעם לא ממש חשבתי על זה אבל היום פעם ראשונה שחשבתי על זה שבטח כבר יש לה מישהו חדש או כמו שהיא אמרה "בטח עוד חודש יהיה לי מישהו חדש, כדי שאני לא ארגיש לבד" היא חייבת מישהו לידה ואיתה אני יודע איך העניינים מתקדמים מהר.
    זה פשוט עושה לי רע לחשוב שיש לה מישהו עכשיו שהוא לא אני והיא עושה איתו לאיודע מה כי אני עדיין אוהב אותה.
    אני תוהה מתי כבר אני אשכח תילדה הזאת? נמאס לי מהיסורים האלה.

לייקים
    23
    נקודות
    50

*בטעות דאבל
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 14-07-2013 בשעה 08:10.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    אני שבוע ומשהו אחרי הפרידה וכמעט כלום לא משתנה אחי, אני עדיין עומד בשמירות בבסיס וחושב עליה בלי הפסקה.
    אף פעם לא ממש חשבתי על זה אבל היום פעם ראשונה שחשבתי על זה שבטח כבר יש לה מישהו חדש או כמו שהיא אמרה "בטח עוד חודש יהיה לי מישהו חדש, כדי שאני לא ארגיש לבד" היא חייבת מישהו לידה ואיתה אני יודע איך העניינים מתקדמים מהר.
    זה פשוט עושה לי רע לחשוב שיש לה מישהו עכשיו שהוא לא אני והיא עושה איתו לאיודע מה כי אני עדיין אוהב אותה.
    אני תוהה מתי כבר אני אשכח תילדה הזאת? נמאס לי מהיסורים האלה.
    זה לא עובר בקסם, רק הזמן עושה את שלו.
    אני חודשיים אחרי פרידה ומתעורר כל בוקר וחושב עליה, מה אז?
    קח בחשבון שיהיה לה מישהו יותר מכפי שאתה חושב כי בנות זה עם חרא או סתם זו הדרך שלהם להתמודד.
    נסה להתעסק בדברים שלא יזכירו לך אותה,ותכניס לך לראש שהיא לא בשבילך ומגיעה לך מישהו יותר טובה וחווית דברים שאם לא היית איתה לא היית חווה אותם ואתה לוקח את הדברים הטובים איתך לקשר הבא וזהו.
    ואתה לא אוהב אותה אתה סתם רגיל אליה, הייתי עם מישהי שלוש שנים אני אומר לך חד משמעית אני לא מאמין במונח אהבה, זה סתם הרגל שנטמע לנו בראש.
    ראה משל לילד תינוק שאמא שלו מחזיקה אותו, כשהיא תוריד אותה מהידיים שלה ותשחרר אותו לגן הוא יבכה ויצרח, אבל ככל שיעבור הזמן כך הוא יתבגר ויבין שזה לא מה שדרוש לו והוא יפסיק לבכות, וזה יקרה לא ביום ולא ביומיים, אבל לאחר שהוא יבכה קצת ויגדל וכבר לא יחזיקו אותו והוא יתרגל אחרת הוא יפסיק לבכות.
    כך גם אתה, כח ההרגל הוא זה מה שכואב לך, לא האהבה, הבחורה פגעה בך, לא כזה אהבת את האופי שלה(אני לא אומר בכלל) הראש שלך בסרטים שיהיה לה מישהו ולך לא תהיה כי יכולים לקרות אלף ואחד דברים והתסמין הראשון בפרידה במיוחד שאתה נפגע ממנה היא חוסר ביטחון.
    אל תאכיל את הראש שלך, פשוט תחיה.
    עוד משהו שמישהו אמר לי, פרידה ראשונה היא תהיה הכי כואבת בעולם, ממנה תתחשל ותלמד להמשך, אתה חייב לחוות את זה כמו שאני חוויתי ועדיין חווה.

לייקים
    23
    נקודות
    50

זה לא עובר בקסם, רק הזמן עושה את שלו.
    אני חודשיים אחרי פרידה ומתעורר כל בוקר וחושב עליה, מה אז?
    קח בחשבון שיהיה לה מישהו יותר מכפי שאתה חושב כי בנות זה עם חרא או סתם זו הדרך שלהם להתמודד.
    נסה להתעסק בדברים שלא יזכירו לך אותה,ותכניס לך לראש שהיא לא בשבילך ומגיעה לך מישהו יותר טובה וחווית דברים שאם לא היית איתה לא היית חווה אותם ואתה לוקח את הדברים הטובים איתך לקשר הבא וזהו.
    ואתה לא אוהב אותה אתה סתם רגיל אליה, הייתי עם מישהי שלוש שנים אני אומר לך חד משמעית אני לא מאמין במונח אהבה, זה סתם הרגל שנטמע לנו בראש.
    ראה משל לילד תינוק שאמא שלו מחזיקה אותו, כשהיא תוריד אותה מהידיים שלה ותשחרר אותו לגן הוא יבכה ויצרח, אבל ככל שיעבור הזמן כך הוא יתבגר ויבין שזה לא מה שדרוש לו והוא יפסיק לבכות, וזה יקרה לא ביום ולא ביומיים, אבל לאחר שהוא יבכה קצת ויגדל וכבר לא יחזיקו אותו והוא יתרגל אחרת הוא יפסיק לבכות.
    כך גם אתה, כח ההרגל הוא זה מה שכואב לך, לא האהבה, הבחורה פגעה בך, לא כזה אהבת את האופי שלה(אני לא אומר בכלל) הראש שלך בסרטים שיהיה לה מישהו ולך לא תהיה כי יכולים לקרות אלף ואחד דברים והתסמין הראשון בפרידה במיוחד שאתה נפגע ממנה היא חוסר ביטחון.
    אל תאכיל את הראש שלך, פשוט תחיה.
    עוד משהו שמישהו אמר לי, פרידה ראשונה היא תהיה הכי כואבת בעולם, ממנה תתחשל ותלמד להמשך, אתה חייב לחוות את זה כמו שאני חוויתי ועדיין חווה.
    תקרא לזה איך שאתה רוצה אהבה או הרגל זה לא משנה..
    אני מתעורר באמצע הלילה אחרי שאני חולם שאנחנו שוב בייחד. תבין היינו מאוד קרובים גם פיזית וגם באישיות שנינו גדלנו בבית קשה. וסיפרנו הכל אחד לשני . ברגע שסיפרתי לה תדברים הכי אינטימים שלי זה ישר גרם לי לחוש קרבה מטורפת אליה.
    לפעמים אני חושב שזה לא מגיע לי. לא פעם ראשונה שאני נותן את כל כולי בלי תנאים.. ובכל זאת נפלתי על הבחורה הלא מתאימה.
    ממש לא בא לי לשקוע בה כמה חודשים עכשיו.. אני רוצה לשכוח ממנה אבל בנתיים הפצע עוד טרי.
    תכלס חשבתי על זה.. קודם כל הדבר הכי חזק שאני מרגיש עכשיו זה החלל שנוצר שנפרדנו.. כיאילו מוזר כזה אני רגיל להיות עסוק בה כל היום ופתאום כיאילו כלום.
    רק מישהי אחרת תצליח להשכיח לי אותה .. אני גם מרגיש צורך מטורף לזוגיות למרות שחייתי שנים בלי.
    אבל שאתה קרבי ואתה חוזרנפעם בנצח הביתה אפשר לשכוח מלהכיר בחורה חדשה.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אני מתעורר באמצע הלילה אחרי שאני חולם שאנחנו שוב בייחד. תבין היינו מאוד קרובים גם פיזית וגם באישיות שנינו גדלנו בבית קשה. וסיפרנו הכל אחד לשני . ברגע שסיפרתי לה תדברים הכי אינטימים שלי זה ישר גרם לי לחוש קרבה מטורפת אליה.
    לפעמים אני חושב שזה לא מגיע לי. לא פעם ראשונה שאני נותן את כל כולי בלי תנאים.. ובכל זאת נפלתי על הבחורה הלא מתאימה.
    ממש לא בא לי לשקוע בה כמה חודשים עכשיו.. אני רוצה לשכוח ממנה אבל בנתיים הפצע עוד טרי.
    תכלס חשבתי על זה.. קודם כל הדבר הכי חזק שאני מרגיש עכשיו זה החלל שנוצר שנפרדנו.. כיאילו מוזר כזה אני רגיל להיות עסוק בה כל היום ופתאום כיאילו כלום.
    רק מישהי אחרת תצליח להשכיח לי אותה .. אני גם מרגיש צורך מטורף לזוגיות למרות שחייתי שנים בלי.
    הרגשתי גם כמוך עם רצון לזוגיות אבל זה עבר עם הימים והשבועות, חכה שיעבור לך קצת אתה תרגיש שבא לך להשקיע רק על עצמך, לא לחשבן ולא לתת דין וחשבון ולעשות מה בא בזין שלך ולא להתחשב באף אחת.
    הייתי עם מישהי 3 שנים,נהניתי חוויתי דבר שאם לא הייתי איתה לא הייתי חווה, אני שמח שזה קרה, עם זאת אני מצטער ש"בזבזתי" שלוש שנים ונתתי מעצמי בשביל מישהי שהיא היום לא רלוונטית בחיי, התבגרתי איתה, פספסתי הרבה דברים בגללה שהיום אני מנסה להשלים ולצמצם את הפערים.
    עזוב אותך זה לא גיל של זוגיות, צא, תבלה, תזיין, תזרוק, תשתה תשכח תחייה!
    יבוא יום ואתה תצחק על זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תתחיל בזה שתפסיק לדבר עליה.
    מהיום קוראים לה ז"ל.

חלאס כבר אחשלי..לך תמצא איזה סטוץ, מישהי שתמצוץ לך את כל הרעל מהגוף דרך הממצצה שלך למטה.

לייקים
    23
    נקודות
    50

הרגשתי גם כמוך עם רצון לזוגיות אבל זה עבר עם הימים והשבועות, חכה שיעבור לך קצת אתה תרגיש שבא לך להשקיע רק על עצמך, לא לחשבן ולא לתת דין וחשבון ולעשות מה בא בזין שלך ולא להתחשב באף אחת.
    הייתי עם מישהי 3 שנים,נהניתי חוויתי דבר שאם לא הייתי איתה לא הייתי חווה, אני שמח שזה קרה, עם זאת אני מצטער ש"בזבזתי" שלוש שנים ונתתי מעצמי בשביל מישהי שהיא היום לא רלוונטית בחיי, התבגרתי איתה, פספסתי הרבה דברים בגללה שהיום אני מנסה להשלים ולצמצם את הפערים.
    עזוב אותך זה לא גיל של זוגיות, צא, תבלה, תזיין, תזרוק, תשתה תשכח תחייה!
    יבוא יום ואתה תצחק על זה.
    כה.. צודק לגמרי אחשלי.
    בטח הזמן יעשה את שלו.

ורודני קיבלתי אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect