אתמול קיבלתי 3 של 0.05 צריך לעשות אופטימזיה
אתמול קיבלתי 3 של 0.05 צריך לעשות אופטימזיה
|
|
עדכון :
אז נגמר היום וסגרתי עם 42.6 $
אני מרוצה כיוון שזה רק היה היום השלישי.
אני חושב שיש עוד דרל ארוכה אבל ללא ספק אני בכיוון![]()
זה לא יקרה לצערי.
בישביל שזה יקרה אני צריך לפחות 10 סרטונים ובנתיים יש לי 4.
בשבוע הבא אני יעשה עוד 5 ואז יתחיל לקדם אותם.
עוד פעם אני לא עושה את זה כדי להרוויח אלא רק כדי ללמד את החברי הפורום איך לעשות את זה.
אני מסביר מה אני עושה צעד אחר צעד ואתם צריכים להעתיק רק את הצעדים שלי בישביל להגיע לרווחים האלו.
בסוף שבוע הבא יהיו לי 10 סרטונים ואז אני מקדם אותם ואז אפשר לדבר כבר על 70 + $ ביום.
אחרי שאני יעשה את זה אני הולך לקחת חופש מהעסק הזה פשוט מעביר את זה לטייס אוטמטי ואני מקווה שיום
אחד גם אתם תיהיו ככה. ראיתי כמעט אתהסרטונים של כולם ואני יכול להגיד לכם שאתם תותחים ! ההתחלה שלכם היא הרבה יותר
טובה מההתחלה שלי הייתה אז אני מרוצה![]()
מרוויחים כסף על קליקים? או רק על לידים?
ולא הבנתי איך מקדמים את הסרטון ביוטיוב?
איך יצרת את ההאק הזה? תוכל להסביר איך לעשות את זה בתוכנה?
ואיך עובדת התוכנה שאתה העריכה של הסרטון ... ?
תענה לי בפרטי בבקשה
- מאיזה אתר הכי כדי לקנות צפיות בזול ? vages, enhanceviews, ytforc
ואגב Article, עשיתי קצת באתר enhanceviews באפשרות של הגבות לייקים וצפיות. והשגתי ליוטיוב '120 credits' , מה זה אומר ?
- איך אני אמור להעלות משקל הקובץ ?
- אני מתכנן כבר היום בעזרת ה' להכין סרטון ראשון והאק. כמה סרטונים להכין ביום כדי לראות תוצאות ? עדיף כאילו כמה שיותר ? כשאני יכין את הסרטון אני ישלח לך לביקורת.
- אחרי שאני מראה את ההאק, אני צריך גם להוכיח ולהראות את המשחק עצמו עם ההאק ? כאילו זה חובה או לא ? ואם מומלץ, איך אני עושה את זה ?
- מה הכוונה טייס אוטומטי ואופטימזיה ?
נערך לאחרונה על ידי alon2500; 19-07-2013 בשעה 13:59.
- מאיזה אתר הכי כדי לקנות צפיות בזול ? vages, enhanceviews, ytforc
ואגב Article, עשיתי קצת באתר enhanceviews באפשרות של הגבות לייקים וצפיות. והשגתי ליוטיוב '120 credits' , מה זה אומר ?
- איך אני אמור להעלות משקל הקובץ ?
- אני מתכנן כבר היום בעזרת ה' להכין סרטון ראשון והאק. כמה סרטונים להכין ביום כדי לראות תוצאות ? עדיף כאילו כמה שיותר ? כשאני יכין את הסרטון אני ישלח לך לביקורת.
- אחרי שאני מראה את ההאק, אני צריך גם להוכיח ולהראות את המשחק עצמו עם ההאק ? כאילו זה חובה או לא ? ואם מומלץ, איך אני עושה את זה ?
- מה הכוונה טייס אוטומטי ואופטימזיה ?
- כשאני מעלה קובץ האק לadnooka, אני רק לוחץ על הקטגוריה 'file manager' מעלה לשם וזהו ? אני לא צריך לעשות עוד משו על הדרך ?
תודה רבה על כל העזרה באמת !!
וואו כמה בלאגן אחי תעשה את זה מסודר. אני יענה על מה שאני מבין.
- אתה יכול להעלות את משקל הקובץ כאשר אתה מוסיףסתם משהו שלא קשור.
- זה לא מספיק אתה צריך הרבה יותר קרדיט בenhanceviews .
- אם אתה רוצה שהרבה יורידו אתה חייב להראות הוכחה כדי להראות שזה עובד.
טייס אוטומטי = לא עושה כלום רק צופה בכסף עולה.
אופטימזיה = לבטל סקרים שלא מניבים הורדות.
וכן כדי להעלות קובץ פשוט כנס לfile manager ותעלה לשם.
אנילא יכול להאכיל אתכם בכפית חברה אל תגידו לי איך למצוא נישה כי אני לא הולך לספר אתזה.
חברה אני חושב שאתם הבנתם אותי לא נכון. פתחתי את האשכול הזה כדי למצוא בישבילכם מעיין נוסחא של איך
להרוויח 50 דולר ביום ואתם שואלים אותי שאלות כמו איך למצוא נישה ואיך ליצור האק. לא בישביל זה אני כאן. בישביל זה
יכ לכם את גוגל אז חברים בבקשה להפסיק אם סוג השאלות האלו.
( super1234 לא דיברתי ספציפית אלייך דיברתי אל כולם בכללי )