שלום, אני בן עוד מעט 16. לפני כמעט שלוש שובועות אני והחברה הכי טובה שלי נהינו זוג,היינו מדברים כול יום ליפעמים כול היום.
עד שיום אחד היא אמרה לי שהיא היא לא יוכלה להמשיך יותר ואמרה שהיא רוצה שנסיים את הקשר בינינו שאלתי למה והיא לא אמרה לי, בסוף החלטתי שאין יותר מה להפסיד זה או עכשיו או לעלום לא ואמרתי לה שאני אוהב אותה, היא אמרה שגם היא אוהבת אותי וחשבה שאני רצתי אותה בתור ידידה (אני הייתי בטוח שהיא רוצה אתי בתור ידיד) החלטנו לנסות.. בהתחלה לא האמנתי לה ואז היא הסבירה לי " למה היא לא יכולה להיתנגד לדבר איתי ,24/7 ולא יכולה לכעוס עלי ליותר משעה שעתיים, היא אמרה שזה התחיל עוד בזמן שהיא וחבר שלי היו ביחד לפני חצי שנה. עכשיו אנחנו מכירים כבר שנה שלמה הינו חברים הכי טובים ועכשיו שלוש שבעות אנחנו זוג, אנחנו יודעים הכול אחד על השני ומסוגלים לדבר כל יום כול היום, הבעיה היא שאני לא בטוח עד כמה זה טוב לנו לדבר כול כך הרבה לדבר בפייסבוק וכאלה, אני נותן לה הרבה מחמות יחיסית היא בדרך כלל עונה גם אתה,או שקרן, או תודה. אנחנו גם ניפגשים הרבה ומתחבקים ומתנשקים וסקס יבש כול הזמן. אני לא יודע אולי להתחיל לדבר איתה פחות קצת כול יום? לראות אותה פעם בשלוש ימייים או משהו? לתת לה מחמה פעם בשבוע? או שזה בסדר ככה לדבר איתה כול יום לתת לה מחמאות? כמו פעם כשעוד היינו חברים הכי טובים?
סליחה על החפירה...
תודה מראש